Yalniz yine bana yardimci olmalisiniz kizlar türkce adini bilmiyorum tarif etmeliyim.
Hmmmm?...simdi hamileligin ilk basinda rahimin birseyi sisiyorya yada kabariyormu desem onun adi ne?yani bu hamileligin ultrasonda henüz belli olmadigi zamanda daha ilk baslarda hatta ay basi gelicegi zamanda ayni sey oluyor ve bu yüzden doktorlar bilemiyorlar adetmi yada hamilelikmi diye...ufff anlatabildimmi acaba?ben almancasini yazayimda belki bir türlü bulunur,Gebärmutterschleimhaut.Gebärmutter rahim demek yalniz schleimhaut?...
Yok baktim bulamadim...neyse o tam sismeyince veya kabarmayinca yumurtan yumurtladigin zaman tam olgunlasmiyormus ve erkenden catliyormus(( dogru benim yumurtlamamda hep erken oluyor ((
sen endometrium tabakadan bahsediyosun her ay yumutlama döneminden önce o tabaka kalınlaşmaya başlarki döllenme olursa yumurta oraya düşsün ve tutunsun (yani bizim hocamız döşek görevi yaptığını söylemişti) yumurta düllenmediği taktirdede adetle birlikte her ay dışarı atılır..bana aşılama yapıldığı ayda dr.um endometrium çok güzel tam istediğim gibi demişti
sen endometrium tabakadan bahsediyosun her ay yumutlama döneminden önce o tabaka kalınlaşmaya başlarki döllenme olursa yumurta oraya düşsün ve tutunsun (yani bizim hocamız döşek görevi yaptığını söylemişti) yumurta düllenmediği taktirdede adetle birlikte her ay dışarı atılır..bana aşılama yapıldığı ayda dr.um endometrium çok güzel tam istediğim gibi demişti
bekle bakalım belli olmaz bu işler bakarsın geç döllenmedir. Biz de sabah doktora gittik kesemiz büyümüş ama lekelenme devam ettiği için yatcaksın dedi doktor 1 hafta işe gtmek yok sadece wcye kalkcakmışımnasılsınız canlar
bugün normalde benim adet günüm ama ben sabredemedim ve kalkar kalkmaz bir test yaptım
tabiii koca bir tek çizgi çıktı
nasılsınız canlar
bugün normalde benim adet günüm ama ben sabredemedim ve kalkar kalkmaz bir test yaptım
tabiii koca bir tek çizgi çıktı
bekle bakalım belli olmaz bu işler bakarsın geç döllenmedir. Biz de sabah doktora gittik kesemiz büyümüş ama lekelenme devam ettiği için yatcaksın dedi doktor 1 hafta işe gtmek yok sadece wcye kalkcakmışım
evet kısmen başladı.çok acıkıyorum ama azcık yesem içim bulanıyo. öyle kusmam falan yok ama içim almıyo yaniGünaydin taze annecik :)) doktorun dediklerini ihmal etme canim ve gercekten sadece wc ye kalk sakin birsey yapma.
Sikayetlerin basladimi migde bulantisi falan? :))
evet kısmen başladı.çok acıkıyorum ama azcık yesem içim bulanıyo. öyle kusmam falan yok ama içim almıyo yani
Günaydin canim,üzgünüm ama demekki daha zamani degilmisbir gün beklemedigin anda olucak Insallah :)
Hic kocan ile birlikte tatile gitmeyi düsündünüzmü?Tatil derken öyle uzaga lüks hotel falan degil mesela arkadaslarla tatil köyüne kafayi dagitmak amacla cünkü cogu zaman tatillerde birden oluyor :)))
bekle bakalım belli olmaz bu işler bakarsın geç döllenmedir. Biz de sabah doktora gittik kesemiz büyümüş ama lekelenme devam ettiği için yatcaksın dedi doktor 1 hafta işe gtmek yok sadece wcye kalkcakmışım
eşim sağolsun herşeyi yapıyo. işe giderken kahvaltımı hazırlayıp bırakıyo. gelince yemek yapıyo. şu an çamaşır asıyo garibim :)
tabiii canım nasip işi bunlar hayırlısını diliyorum
hayırlı olsun demek keseyi gördün canım
yat dinlen canım aman yorma kendini seninle ilgilenecek birileri varmı canım bari
eşim sağolsun herşeyi yapıyo. işe giderken kahvaltımı hazırlayıp bırakıyo. gelince yemek yapıyo. şu an çamaşır asıyo garibim :)
canlarım nasılsınız
ben bir haftalığına ailemi yanına gidiyorum
orda net olmadığından sizlere yazamıycam
geliğimde çok mutlu haberler duymayı umuyorum
sizi özliycem
hoşçakalın
Mrb kızlar birazdan dr gidicem yumurta ölçümüne ana benin sabah catlama akintim geldi asilamam olmaz mi acaba olursa da tutar mi ya bugün yapmazsa aşılama siyircam şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?