Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

kzılar gebelık belıtılerınız neydı bılgı verırmısınız

Canim okadar cok varki ve her kadinda her hamilelikte farkli :)
Ben benimkilerden bahsedeyim,ASIRI derecede migde bulantisi ASIRI!!!! 10 kilo vermistim.Yanimda su,yemek,yicek mutfak,icecek ,gida,besin sözleri kesinlikle yasakti ve mutfaga 2 ay HIC GIRMEDIM :))))))
Bel agrisi,ilkinde inanilmazdi,isal her ücündede belirtiydi.Ve gögüslerim acayip sisti zaten büyüklerdi patlicak sandim cok agriyordu ve damarlar gözüküyordu.Gözlerim parliyormus ve cildimde parliyormus baskalarindan duydum kendim hic fark etmedim.
Ve en ilginc olani neydi biliyormusun? hamile oldugumu batima 2-3 gün kala 100% biliyordum okadar emindim bilmem neden 3 ündede hissettim :))
Sen hamile oldugundan süphemi ediyorsun güzelim?

Yumurtluyoruuuuuum gitgitgitgidaaaaaak ((( yetisiiiiiiin durduruuuuun su yumurtayiiiiiii ((((
Bugün 8 inci gün (( daha kesin olgunlasmadi kesin ((((((( aaaaaaaaaaa((((

Yumurtluyoruuuuuum gitgitgitgidaaaaaak ((( yetisiiiiiiin durduruuuuun su yumurtayiiiiiii ((((
Bugün 8 inci gün (( daha kesin olgunlasmadi kesin ((((((( aaaaaaaaaaa((((

ovü testimi yaptın canım hem 1 gün adet olan bir insan 8.gün yumurtar yani bence

ovü testimi yaptın canım hem 1 gün adet olan bir insan 8.gün yumurtar yani bence

Günaydin canim,yumurtladimi fazlasiyla anliyor hissediyorum hatta sanirim tam catladigi ani bile :))
Ovulationstestleride yaptim zamaninda doktorlarda dedi gerek yok remen hissediyorum hem akinti agri ve tam catlayip ciktigi an bir dakikalik asaga yukari cok fena bir agri-aci.Ve 2 gün önce tam cok hizli bas dönmesi :)) adetim iki gün sürdü diyebilirim sali geldi sabah - ertesi günü aksam tam kesildi bitti.Benim hep böyle yumurtlamam normalde 10.11.inci gün bazen 9 oluyordu bir anormallik var orasi kesin(
Sende durumlar nasil kiz?

Son düzenleme:
herkesss nerelre kayboldu kımse ugramaz oldu buralara.hicrannn, aselll, vera, arr, ve dıgerlerı bu topık nıye boyle sessız hadı guzel bı haber alalım artık

dedektör gibi kızsın maşllahhhcanım valla bendemi bi gariplik var diye düşünmeye başladımben ne akıntımdan anlayabilirim nede en ufak bi ağrım olur,hiç mi yumurtlamıyrm diyecem ama oğlumdan öncede aynıydı demkki yumurtlama oluyor ama ben hissedmiyorum 2 ay ovü testi yaptım ondanda bişey anlamadım yaa bıraktım artık bende durumlar aynı canım çalışmalar devam 16.günüm bu gün yani hala önemli günlerdeyiz(ama varya laf aramızda öyle bıktımki bu gün aşırı ilşkiden offffff ) benim adetim bide senin gibi 1gün sürse daha dinlenmeden devam valla iyice fenalık gelirdi herheldeallahtan 8-9 gün sürüyorda dinleniyorum

herkesss nerelre kayboldu kımse ugramaz oldu buralara.hicrannn, aselll, vera, arr, ve dıgerlerı bu topık nıye boyle sessız hadı guzel bı haber alalım artık

valla canım bende gelip gidiyoum kimse bişey yazmamış çıkıyorum yada arada yazıyorumasel kayboldu burası söndü:13::13:nerde bu kız aceeeeppp...sen napıyosun canım varmı bi değişiklik

slm canım.valla yumurtlama günlerinidede calıstık ama bakalım bu ay ne olcak. olacağı varsa olur artık. biz elimizden geleni yapıyorum gerisi allaha kalmıs. stres sıkıntı da cabası. olacağı varsa olur. pes etmek istemiyorum ama hayırlısı olsun artık.

valla canım bende gelip gidiyoum kimse bişey yazmamış çıkıyorum yada arada yazıyorumasel kayboldu burası söndü:13::13:nerde bu kız aceeeeppp...sen napıyosun canım varmı bi değişiklik

aynen kimseler yok. asel unuttu buraları valla.bendede değisiklik yok canım calısmalar devam ama bakalım kısmet hersey

eşim sağolsun herşeyi yapıyo. işe giderken kahvaltımı hazırlayıp bırakıyo. gelince yemek yapıyo. şu an çamaşır asıyo garibim :)

ohhh ne güzel canım kocişinin kıymetini bil vallahi bunu yapmayanlard var canım senin yerinde olmak vardı şmdi

napsın kızlar korkuyo bana ve bebişe bişey olck diye. çünkü doktor sadece wcye kalkcaksın dedi. kanamam oldu geçen gece kabus gibiydi. gittik gördük bebiş yerinde yan gelmiş yatıyo keyfi yerinde ama zor geçiyo bu günler inşllh atlatırız

amaaaaaaaaaannn kıslar terk etmişler sayfayıııı vah vahh eee netçeyük şimdi baska sayfalara kaçmışlar

ben geldim erkenden geldm canar ya kayınvaidem hastalandı malesef
o sebepten erken döndüm
hani hiç güzel haber yokmu sessizleşmiş iyice buralar

ben geldim erkenden geldm canar ya kayınvaidem hastalandı malesef
o sebepten erken döndüm
hani hiç güzel haber yokmu sessizleşmiş iyice buralar

hosgeldın canımmmmm.gecmıs olsun umarım kötü bişey yoktur?
valla kımseden ses seda yok canım herkes kabuguna cekıldı burda

hosgeldın canımmmmm.gecmıs olsun umarım kötü bişey yoktur?
valla kımseden ses seda yok canım herkes kabuguna cekıldı burda

sağolasın canım
malesef kaynanamın durunu biraz kötü canım
kulak içi kristallei yerinden oynadıından hiç kalkamıyor
bende geldim artık insana ihtiyaç olunca
benden bu ay iyi haber çıkmadı canım adetliyim şu an
hayırlısı bir dahaki aya
sende ne var ne yok nasıl durumlar

üzüldüm canım ya gecmıs olsun.
bende son 5 gun canım.ınsallah kırmızılar gelmezde mujdelı haber verırım sıze.
sen de üzülme bıdahakı aya ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…