üzüldüm canım ya gecmıs olsun.
bende son 5 gun canım.ınsallah kırmızılar gelmezde mujdelı haber verırım sıze.
sen de üzülme bıdahakı aya ınsallah
çok sağol canım ya işte insanın başına her şey geliyor
inşallah hayırlı haberi verirsin canım
bu forumdan tanıştığım ama çok iyi arkadaş olduğum birisi var
kullanıcı adı flzask o çok şükür hamile
3. tüp bebek denemesi bu
nasıl günlerdir seviniyorum bilemezsiniz ağzım kulaklarımda
umarım hepimiz aynı mutluluğu kendimiz içinde yaşarız canlarım benim
dedektör gibi kızsın maşllahhhcanım valla bendemi bi gariplik var diye düşünmeye başladım ben ne akıntımdan anlayabilirim nede en ufak bi ağrım olur,hiç mi yumurtlamıyrm diyecem ama oğlumdan öncede aynıydı demkki yumurtlama oluyor ama ben hissedmiyorum 2 ay ovü testi yaptım ondanda bişey anlamadım yaa bıraktım artık bende durumlar aynı canım çalışmalar devam 16.günüm bu gün yani hala önemli günlerdeyiz(ama varya laf aramızda öyle bıktımki bu gün aşırı ilşkiden offffff ) benim adetim bide senin gibi 1gün sürse daha dinlenmeden devam valla iyice fenalık gelirdi herhelde allahtan 8-9 gün sürüyorda dinleniyorum
insallah canım hepımız ıcın gecerlı bu.
ayy cok sevındım bende darısı bızlere olsun ınssallah :))
slm veracım nasılsın. hayatım tam cıkacaz sen gelıyorsun oldumu yaniCanim eger hic 1 belirtin yoksa yumurtlama esnasinda ovu testini yap bence birakma kiz.Kiz doktorlar ne diyor bak sadece cocuk yapmak icinmi kocanizi kullaniyorsunuz,birlikteligin tadini cikartin o an cocuk mocuk düsünme diyorlar..(ama elinde degil desenedemi?)
amin canım çok çok sağol
bana şimdilik müsade yokdan geldim çok yorgunum cidden
iyi geceler
slm veracım nasılsın. hayatım tam cıkacaz sen gelıyorsun oldumu yani
Olmadi evet ozaman ne yapaliiiiimmm ???emmmm? buldum! sen cikma :))))))
Esracim hos geldin sefalar getirdin güzelim,öncelikle gecmis olsun üzüldüm canim kaynanan icin Allah acil sifalar versin.
Kizlarin yok olusu,hani sen yazmistinya geldigimde güzel haberler alirim Insallah diye,iste sana güzel haberler vermek icin herkez asna fisna derdinde :))))))
Tales annecimizede bu arada gecmis olsun canim sakin dert etme bol bol dinlen hamileligin tadini cikart canim bu ilk aylar yapamasanda sonra güzelce göbüsünle gezersiniz :)))
Bana gelinceeeeeee....artik hesabi falan biraktim iliskiden sonra yok tepe takla durma falan artik biraktim sadece haplarimi kullaniyorum vücudumda yeterince vitaminlerim olsun diye (mejburum almaya sebze meyve yemedigimden vitaminsizim).Sey esnasinda cocuk falanda düsünmüyorum artik amaaaaa yumurtladigim günü malesef anladigim icin bazen o gün düsünmüyorda degilim.
Neyse az önce bir sayfada okudum 30 yasindan ihtibaren hamile kalma orani bir ayda 15% mis yani yilda 75% ve 30 yasindan ihtibaren ise 65% e düsüyormus ama yas ilerledikce hem zor hamile kaliniyormus hemde kalinirsa ikiz olma orani daha cok yükseliyormus :)) dogru olabilir son hamileligimde ikizdi ya bende halbuki ikiz kimseyide tanimiyorum ailede :))
yoook be anacimmm kimseler gelmez oldu buralara o yüzden saskinimmmm
canlar tüm annelerin ve siz anne adaylarının gününü kutluyorumseneye bu gün anne olmuş olarak kutlarsınız inş.
yoook be anacimmm kimseler gelmez oldu buralara o yüzden saskinimmmm
ben burdayim bende topik topik geziommm
ben burdayim bende topik topik geziommm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?