Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

üzüldüm canım ya gecmıs olsun.
bende son 5 gun canım.ınsallah kırmızılar gelmezde mujdelı haber verırım sıze.
sen de üzülme bıdahakı aya ınsallah

çok sağol canım ya işte insanın başına her şey geliyor
inşallah hayırlı haberi verirsin canım
bu forumdan tanıştığım ama çok iyi arkadaş olduğum birisi var
kullanıcı adı flzask o çok şükür hamile
3. tüp bebek denemesi bu
nasıl günlerdir seviniyorum bilemezsiniz ağzım kulaklarımda
umarım hepimiz aynı mutluluğu kendimiz içinde yaşarız canlarım benim

insallah canım hepımız ıcın gecerlı bu.
ayy cok sevındım bende darısı bızlere olsun ınssallah :))

Canim eger hic 1 belirtin yoksa yumurtlama esnasinda ovu testini yap bence birakma kiz.Kiz doktorlar ne diyor bak sadece cocuk yapmak icinmi kocanizi kullaniyorsunuz,birlikteligin tadini cikartin o an cocuk mocuk düsünme diyorlar..(ama elinde degil desene demi?)

slm veracım nasılsın. hayatım tam cıkacaz sen gelıyorsun oldumu yani
amin canım çok çok sağol
bana şimdilik müsade yokdan geldim çok yorgunum cidden
iyi geceler

tamam canım gorusuruz yıne iyi aksamlar

Esracim hos geldin sefalar getirdin güzelim,öncelikle gecmis olsun üzüldüm canim kaynanan icin Allah acil sifalar versin.
Kizlarin yok olusu,hani sen yazmistinya geldigimde güzel haberler alirim Insallah diye,iste sana güzel haberler vermek icin herkez asna fisna derdinde :))))))
Tales annecimizede bu arada gecmis olsun canim sakin dert etme bol bol dinlen hamileligin tadini cikart canim bu ilk aylar yapamasanda sonra güzelce göbüsünle gezersiniz :)))
Bana gelinceeeeeee....artik hesabi falan biraktim iliskiden sonra yok tepe takla durma falan artik biraktim sadece haplarimi kullaniyorum vücudumda yeterince vitaminlerim olsun diye (mejburum almaya sebze meyve yemedigimden vitaminsizim).Sey esnasinda cocuk falanda düsünmüyorum artik amaaaaa yumurtladigim günü malesef anladigim icin bazen o gün düsünmüyorda degilim.

Neyse az önce bir sayfada okudum 30 yasindan ihtibaren hamile kalma orani bir ayda 15% mis yani yilda 75% ve 30 yasindan ihtibaren ise 65% e düsüyormus ama yas ilerledikce hem zor hamile kaliniyormus hemde kalinirsa ikiz olma orani daha cok yükseliyormus :)) dogru olabilir son hamileligimde ikizdi ya bende halbuki ikiz kimseyide tanimiyorum ailede :))

herkeze iyigeceler arkadaşlar bizde bebiş istiyoruz ama mayayı tutturamıyoruz.bende civan perçemi ve aslan pençesi çayı içiyorum ayriyetten vajinal bölgeye adaçayı yağını pamuğa döküp koyuyorum.eşimede keçi boynuzu pekmezi yediriyorum.bu akşam da sirkelenmeyi öğrendim:))Allah nasip kısmet ederse yarın akşamda onu deneyeceğim.inş olumlu sonuçlar alırız hepimiz bizede annelik duygusu tattırmak nasip eder inş.Allah bebiş isteyen herkeze eli yüzü düzgün sağlıklı hayırlı evlatlar vermek nasip etsin.

kızlar bişe sormak istiyorum nerdeyse depresyona girdim sayılır bu yüzden. Ben bebeğimi 22 şubatta 4 haftalıkken düşürdüm ve operasyonsuzdu. sonra adet olmadım. hep 10 veya 11 inde olurdum martta adet olmadım. Nisanda adet oldum ayın 5 iydi. Değişebiliyormuş düşükten sonra. mayıs ayı adet olmadım bugünle beraber 6 gün geçti. 2 gün geçtiğinde test aldım negatif çıktı erkendir dedim. Dün yaptım yine negatif. En ufak bi bulanıklık bile yoktu pozitif tarafında. kan testi verdim dün , o da pazartesiye kaldı. Bi yandan da acaba başka bir hastalığım mı var diyorum çünkü kasıklarımda acı ve alt karın bölgemde yanma var. bi ara enfeksiyon yaşadım onunla alakası mı var diye kendimi yedim bitirdim. bi yandan da göğüslerim çok ağrı yapıyo. İnanın hiçbişe anlamıyorum. Sizden böyle şeyler yaşayan var mı? yardımcı olun lütfen ....

çok saağol canım eksik olma
cidden herkes kayıp resmen
sen keyfine bak canım ya olacağına varıyor herşey
nasip işi bunlar
Allah verecekse her halukarda olur zaten

canlar tüm annelerin ve siz anne adaylarının gününü kutluyorumseneye bu gün anne olmuş olarak kutlarsınız inş.

canlar tüm annelerin ve siz anne adaylarının gününü kutluyorumseneye bu gün anne olmuş olarak kutlarsınız inş.

Amiiiiiin güzelim amiiin Insallah tüm istiyenler anne olmanin tadini en gec seneye anneler gününde cikarir amiiiiiiiiiiin!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…