iyi canım bende bi bakıyım dedim işte muhabbete dalıverdim
sayfaları okuyordum
bi arkadaş ilişkiden sora sabaha kadar kalkmadan yattım yazmış
nasıl yatılır o kadar vakit ya
ben yatamıyorum nedense çok az oda zorla
Hatunlar ben geldim
Bir aksamda sen gel canım hafta sonu olursa daha süper olur sana fırında patlıcan kebabı yaparım lahana sarması süper yaparım :))( beklerim
Ayyyyyyyy tsk canım yakın olsam kesin gelirdimlahanaya sarmasına bayılırım kargoyla göndersen olmaz mu
Hosgeldin sefa getirdin canimdur simdide ben gideyim bi bes dakikaligina söylemesi ayiptir kendime sicak sahlep yapayim ama dondum ben cünkü:2:
almanya hala soguk gerci sogugu severim ama.
patlıcan kebabımıbanane bende isterm hem antepliyim ben baylılrım bizim yörenin yemeği sende de mi var anteplilik felan
aSeL_k,
HICRAN4242,
asyali27,
beyazlim
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben kaçıyorum hepinizi öperimmmmmmmmmmmmm işlerimi toparlamam lazım . offf her yerim ağrıyor ya benim vallahi bu adam beni gece uykumda dövüyor mudur nedir anlamadım
ya da ben grip falan olacak istanbul buz gibi toto üşüo
şekerim sen yakaladın o zaman kızzzzzzzzzzzzzzzzzz bebişi yumiş ne güzel büyümüş maşallah
hadi söyleyiverin batlarınızı hemencecik yapıyım[/Q
bende pko varbu ay da tedavim yok basarısız bir aşılamadan çıktım çatlamamış yumrtm oldgu için bu ay ara bende yarından itibaren soğan kürü yapicim o yüzden bat belli değil bilirsiniz ki pko da adet bitürlü gelmek bilmez inatçı şey
hadi söyleyiverin batlarınızı hemencecik yapıyım[/Q
bende pko varbu ay da tedavim yok basarısız bir aşılamadan çıktım çatlamamış yumrtm oldgu için bu ay ara bende yarından itibaren soğan kürü yapicim o yüzden bat belli değil bilirsiniz ki pko da adet bitürlü gelmek bilmez inatçı şey
Seni çok iyi anlıyorum canım soğan kurunu yap bakalım çok faydalı oluyor diyorlar ben yapamadım kokusuydu yüzünden ben de pkoluyum
Seni çok iyi anlıyorum canım soğan kurunu yap bakalım çok faydalı oluyor diyorlar ben yapamadım kokusuydu yüzünden ben de pkoluyum
canm hamilemisin çok yorum var hepsine bakaadım
aSeL_k,
HICRAN4242,
asyali27,
beyazlim
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben kaçıyorum hepinizi öperimmmmmmmmmmmmm işlerimi toparlamam lazım . offf her yerim ağrıyor ya benim vallahi bu adam beni gece uykumda dövüyor mudur nedir anlamadım
ya da ben grip falan olacak istanbul buz gibi toto üşüo
ben yaparım sana çok güzel yapıyorummmmm
canm hamilemisin çok yorum var hepsine bakaadım
Yok canım su afn değilim ama 5 gün sonra olabilirim bat 3 nisan
arkadaşlar merhaba ben siteye yeni üye oldum. Çok takıntı yaptığımı düşünüp kendime kızıyordum ama görüyorum ki herkes benim gibi Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin. kızlar ben 4 şubatta 5 haftalık düşük yaptım bu ay da sağ göğsüm acayip şişti ve içinde bişey var gibi doktorada gitmedim hamileysem ilaç kullanmayayım diye şimdi de sol göğsüm şişmeye başladı ve acayip derecede belim ağrıyor düşük yapıncada böyle çok belim ağrımıştı şimdi korkuyorum ya yine hamileysem ve düşerse diye sizce düşükten sonra bu kadar kısa zamanda hamile kalmış olabilirmiyim lütfen yardım edin bana çok korkuyorum...
ben eğer hamile olduğumu eşimden habersiz öğrenirsem bebeğimizin ağzından ona komik bi mektup yazarak söylemeyi hayal ediyorum. beni mi çağırmıştınız falan diye başlayantam toparlayamıyorum şimdi ama yazarım zamanı gelince
mrb bizim oralarda (afedersnz) düşüğün kıçı içerde olur derler ve düşükten 1 2 ay gibi sonra gebe kalıp dgum yapan arkdslarım var[/QU
moral oldu gerçekten Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...
arkadaşlar merhaba ben siteye yeni üye oldum. Çok takıntı yaptığımı düşünüp kendime kızıyordum ama görüyorum ki herkes benim gibi Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin. kızlar ben 4 şubatta 5 haftalık düşük yaptım bu ay da sağ göğsüm acayip şişti ve içinde bişey var gibi doktorada gitmedim hamileysem ilaç kullanmayayım diye şimdi de sol göğsüm şişmeye başladı ve acayip derecede belim ağrıyor düşük yapıncada böyle çok belim ağrımıştı şimdi korkuyorum ya yine hamileysem ve düşerse diye sizce düşükten sonra bu kadar kısa zamanda hamile kalmış olabilirmiyim lütfen yardım edin bana çok korkuyorum...
Asudecim ilk yaşadığın acaba kimyasal gebelikmiydi . eğer öyle ise korunmana gerek yok ama normal düşük ise 2 ay keşke korunsaydın . söylediklerin gebelik belirtiside olabilir . bir iki gün daha bekle bakalım devam edecekmiş belirtiler olmadı bir kan testi yaptırırsın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?