Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

Tatlim dedigimiz gibi daima Allahin taktiri aslinda hersey........

fakat bizlerde elimizden geleni yapmaliyiz,sen rahat etmiyorsun galiba degil mi?

fakat af edersin kuru pecete ile vajinayi kapat ve yatmaya Calis sabaha Kadar veya Sabah mümkün ise iliskiye girin ve sende 1 Saat falan kalkma,ben gectigimiz hafta sonu böyle yaptim....bakalim hayirlisiyla

patlıcan kebabımı banane bende isterm hem antepliyim ben baylılrım bizim yörenin yemeği sende de mi var anteplilik felan

Son düzenleme:
Hosgeldin sefa getirdin canim dur simdide ben gideyim bi bes dakikaligina söylemesi ayiptir kendime sicak sahlep yapayim ama dondum ben cünkü:2:

almanya hala soguk gerci sogugu severim ama.

Hb canım afiyet olsun bakalım iç iç52:

aSeL_k,
HICRAN4242,
asyali27,
beyazlim

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben kaçıyorum hepinizi öperimmmmmmmmmmmmm işlerimi toparlamam lazım . offf her yerim ağrıyor ya benim vallahi bu adam beni gece uykumda dövüyor mudur nedir anlamadım

ya da ben grip falan olacak istanbul buz gibi toto üşüo

yine gel bizi yalnız bırakma yavru kuşum kendine de dikkat et name limon falan iç bazen ilk hamilelik dönemin de bağışıklık sistemi zayıf düştüğün de grip falan oluyormuşsun kiss

Canim gecmis olsun,Insallah üsütmezsin

okey bebek görüsürüz

mrb bizim oralarda (afedersnz) düşüğün kıçı içerde olur derler ve düşükten 1 2 ay gibi sonra gebe kalıp dgum yapan arkdslarım var

iyi fikir bende EGER BİRGÜN....hamile olursam eşime ne şekilde söylesem güzel bir anı olur die o yüzden hep tek başıma yapıyorum tesleri

Korma canım herşey olacağına varır sağlıklı sıhhatli bebiş ler in olur inş

3 tane doktora gittim ama hiçbiri kimyasal gebelik demedi ama bencede kimyasal olabilir.. Doktorun 2 tanesi korunma dedi 1 tanesi korun dedi bende ne yapacağımı şaşırdım 2 kere korunmasız oldu sadece. ama bu kadar erken göğüste şişme olurmu anlamadım... kafayı yedim evde düşünürken bi hamile olabilirim (inşallah) diyorum, bi prolaktinim mi yükseldi diyorum, kis mi var acaba demeye başladım bu stres çok kötü çok... günler geçmiyo....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…