Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

bakıldı canım cat ignesi oldum geçen pazartesi dr ilişki günleri verdi çalışıyoruz bakalım bir hafta var adete 5-6tane yumurtam olmuş boyutları uygun

Aaaaa cok güzel,gecen ne okudum,bir kizin 5-6 tane yumurtasi olgunlasmis yani olmasi gereken büyüklükteymis doktor bol bol firina mercimek verin demis kiz o ay hamile kalmis doktoruda demiski bir cok yumurta asagi yukari ayni büyüklükte olursa,tabiki cok normal hamile kalman diye :))) hadi kiz Insallah, hic yorulmadan kosssss durmak yok!!! :)))

Öncelikle gecmis olsun canim ve aramiza hosgeldin :)
Bende bebeklerimi 7 haftalikken kaybettim ameliyatsiz.Bunlar gibi sikayetler benimde oldu. Migde bulantisi illaki hamilelik belirtisi olmaz (INSALLAH ÖYLEDIR) biliyorsun zaten ve illaki bir hastalikta olcak diye birsey yok güzelim.
Bence sakin ol ve kan sonuclarini bekle ve bunlari doktorunla konus icinde birsey kalmasin canim rahat ol :)

günaydın arkadaşlar nasılsınız...kızlar ben az önce kan tahlili verdim geldim yarın çıkıcak ama sonuç..bana dua edermisiniz lütfennn...sizler nasılsınız..veracım hemşerim sende iyisindir inşallah..rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Merhaba arkadaşlar,
Ben polikistik over idim. 5 aylık evliyken (hiç korunmadım) uğraşmanın anlamı olmadığını düşünerek kadın doğumcuya gittim (kendim de doktorum bu arada) klomen + metformin + inofolic başladık . ilk ay 1 tane yumurta oluştu çatlatma iğnesi vuruldum ama döllenme gerçekleşmedi.
İkinci ay 1 adet 5cmlik kist oluştu yeterli olgunlukta yumurta yoktu. Doktorum yine de çatlatma iğnesini es geçeceğiz ama ilişkiye devam hiç belli olmaz dedi. O ay gebe kaldım şimdi 12 hafta 2 günlük bebeğim :)
paylaşmak istedim çünkü biliyorum ki yok yere umutsuzluğa kapılan arkadaşlarımız da var..

günaydın canlar
kimse neden gelmiyor artık ama aselle de karşılaşamıyoruz pesmi etti herkes anlamadım ki:26::26::26:

işte olmaz denen anda veriyor Allah canım nasip işi bu durum hep söylüyorum
sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini

canım heyecanla bekliyorum sonucunu
Allah yardımcın olsun

rabbım o duyguyu bızde yasatsın canım.çok sevındım senın adına

canım ben burdayım gunaydınnnnnn.
mutlu haber vermek ısterdım ama kırmızılar geldı bende. sende nedır son durum?

canım benimde dün bitti adetim ama herhangi bir çalımaya başlıycakmışız gibi durmuyor
kaynanam yattığı yerden kalkamıyor çok hasta dengesini sağlayamıyor
eşim desen şiddetli grip enfeksiyonu olmuş
şimdide teyzemin yeni evlenen ve hamiş olan gelini hastalandı yoğun bakımda
bugün hastaneye gideceğim
moral lazım bu bebiş işleri için kısaca ama oda bende yok
sende üzülme sakın hayırlısını dile

canım gecmıs olsun nazarmı degıyor noluyor aılede.
yok daha bozmuyorum mralımı sadece bıtmesını beklıyorum.

canım gecmıs olsun nazarmı degıyor noluyor aılede.
yok daha bozmuyorum mralımı sadece bıtmesını beklıyorum.

işte bazen herşey üst üste geliyor canım
sabretmek lazım tabiii
bende bu ay pek içimden gelmeyerek hareket edicem sanırım canım moraller neredeyse sıfır çünkü

işte bazen herşey üst üste geliyor canım
sabretmek lazım tabiii
bende bu ay pek içimden gelmeyerek hareket edicem sanırım canım moraller neredeyse sıfır çünkü

evet öyle olmuş gercekten.
aynen sıfır ama artık napalım devam etmekten baska caremız yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…