bakıldı canım cat ignesi oldum geçen pazartesi dr ilişki günleri verdi çalışıyoruz bakalım bir hafta var adete 5-6tane yumurtam olmuş boyutları uygun
sağol tatlım insanın yüreği nasılsa karşısındakini öyle görürmüş canım
bakıldı canım cat ignesi oldum geçen pazartesi dr ilişki günleri verdi çalışıyoruz bakalım bir hafta var adete 5-6tane yumurtam olmuş boyutları uygun
kızlar bişe sormak istiyorum nerdeyse depresyona girdim sayılır bu yüzden. Ben bebeğimi 22 şubatta 4 haftalıkken düşürdüm ve operasyonsuzdu. sonra adet olmadım. hep 10 veya 11 inde olurdum martta adet olmadım. Nisanda adet oldum ayın 5 iydi. Değişebiliyormuş düşükten sonra. mayıs ayı adet olmadım bugünle beraber 6 gün geçti. 2 gün geçtiğinde test aldım negatif çıktı erkendir dedim. Dün yaptım yine negatif. En ufak bi bulanıklık bile yoktu pozitif tarafında. kan testi verdim dün , o da pazartesiye kaldı. Bi yandan da acaba başka bir hastalığım mı var diyorum çünkü kasıklarımda acı ve alt karın bölgemde yanma var. bi ara enfeksiyon yaşadım onunla alakası mı var diye kendimi yedim bitirdim. bi yandan da göğüslerim çok ağrı yapıyo. İnanın hiçbişe anlamıyorum. Sizden böyle şeyler yaşayan var mı? yardımcı olun lütfen....
insss veracim insss aman nedendir bimiyorum bu ay heyecan yoook merak yoook olmaz diye düşünüyorum kafamdan attım bebek düşüncesini olursa da olur olmazsa da cabi ne zaman istiyorsa o zaman gelsin
Merhaba arkadaşlar,
Ben polikistik over idim. 5 aylık evliyken (hiç korunmadım) uğraşmanın anlamı olmadığını düşünerek kadın doğumcuya gittim (kendim de doktorum bu arada) klomen + metformin + inofolic başladık . ilk ay 1 tane yumurta oluştu çatlatma iğnesi vuruldum ama döllenme gerçekleşmedi.
İkinci ay 1 adet 5cmlik kist oluştu yeterli olgunlukta yumurta yoktu. Doktorum yine de çatlatma iğnesini es geçeceğiz ama ilişkiye devam hiç belli olmaz dedi. O ay gebe kaldım şimdi 12 hafta 2 günlük bebeğim :)
paylaşmak istedim çünkü biliyorum ki yok yere umutsuzluğa kapılan arkadaşlarımız da var..
günaydın arkadaşlar nasılsınız...kızlar ben az önce kan tahlili verdim geldim yarın çıkıcak ama sonuç..bana dua edermisiniz lütfennn...sizler nasılsınız..veracım hemşerim sende iyisindir inşallah..rabbim hepimizin gönlüne göre versin
günaydın canlar
kimse neden gelmiyor artık ama aselle de karşılaşamıyoruz pesmi etti herkes anlamadım ki:26::26::26:
Merhaba arkadaşlar,
Ben polikistik over idim. 5 aylık evliyken (hiç korunmadım) uğraşmanın anlamı olmadığını düşünerek kadın doğumcuya gittim (kendim de doktorum bu arada) klomen + metformin + inofolic başladık . ilk ay 1 tane yumurta oluştu çatlatma iğnesi vuruldum ama döllenme gerçekleşmedi.
İkinci ay 1 adet 5cmlik kist oluştu yeterli olgunlukta yumurta yoktu. Doktorum yine de çatlatma iğnesini es geçeceğiz ama ilişkiye devam hiç belli olmaz dedi. O ay gebe kaldım şimdi 12 hafta 2 günlük bebeğim :)
paylaşmak istedim çünkü biliyorum ki yok yere umutsuzluğa kapılan arkadaşlarımız da var..
canım ben burdayım gunaydınnnnnn.
mutlu haber vermek ısterdım ama kırmızılar geldı bende. sende nedır son durum?
canım gecmıs olsun nazarmı degıyor noluyor aılede.canım benimde dün bitti adetim ama herhangi bir çalımaya başlıycakmışız gibi durmuyor
kaynanam yattığı yerden kalkamıyor çok hasta dengesini sağlayamıyor
eşim desen şiddetli grip enfeksiyonu olmuş
şimdide teyzemin yeni evlenen ve hamiş olan gelini hastalandı yoğun bakımda
bugün hastaneye gideceğim
moral lazım bu bebiş işleri için kısaca ama oda bende yok
sende üzülme sakın hayırlısını dile
canım gecmıs olsun nazarmı degıyor noluyor aılede.
yok daha bozmuyorum mralımı sadece bıtmesını beklıyorum.
işte bazen herşey üst üste geliyor canım
sabretmek lazım tabiii
bende bu ay pek içimden gelmeyerek hareket edicem sanırım canım moraller neredeyse sıfır çünkü
evet öyle olmuş gercekten.
aynen sıfır ama artık napalım devam etmekten baska caremız yok
haklısın canım herşeyin hayırlısı diyelim
ben şimdi kaçıyorum canım ken iyi bk
konuşuruz yine topic boş kalmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?