arkadaşlar merhaba burada yeniyim size bi sorum olacak.. eşimle 1 aydır düzenli şekilde korunmadan ilişkiye giriyoruz ben hamileyim diye beklerkenn bugün regl oldum we çocuğum olmayacak diye bi düşünceye kapıldım sizce nedendirr yardımcıı olunn bana lütfenn
canım attım attım zorda olsa ama çalışsakta fena olmaz haniiiiisenin durumlar nasıl canım inşallah bir problem çıkmazda aşılaman olur
evet canım komşularımla aram iyi değil çocuk yüzünden çok çektirdiler bana şimdi de adımı kısıra çıkarmışlar konuşmadığım şeylere konuştu demişler daha neler nelerüst komşum geçen sene taşınmıştı bende onunla biraz samimi olmuştum herşeyimi anlatmıştım onuda kendim gibi sanmışım çok saf bir kadınım ben ya yaşım 29 olacak ama ben hala iyi niyetle devam ediyorum çok kızıyorum kendimeeeee ben ne anlattıysam hepsini karşı komşuma anlatmış sonradan onunla çok samimi oldu beni haklı bulan kadın arkamdan iş çevirir oldu hepsini Allaha havale ediyorum birşey olmamış gibi yüzüme bakabiliyor....işte böyle canım evde oturduğum halde demediğim şeyleri deyip deyip üstüme atmışlar ben bu kadar cahil insan topluluğu görmemiştim rabbim büyük herşeyi görüyor herkes kalbinin gününü görürse yeter bana...
arkadaşlar merhaba burada yeniyim size bi sorum olacak.. eşimle 1 aydır düzenli şekilde korunmadan ilişkiye giriyoruz ben hamileyim diye beklerkenn bugün regl oldum we çocuğum olmayacak diye bi düşünceye kapıldım sizce nedendirr yardımcıı olunn bana lütfenn
Arrrr cimmmm nereye gittinn :26::26: kocisim.gelcek birazdan cikarim ben
valla canım takmıycaksın böyle insanarı muhatapta olmıycaksın
sen sen ol iyice tanımadan sırrını paylaşma
buraya yaz içini dök daha iyi
haklısın canım hatam insanları kendim gibi sanmam okadar doluydumki paylaşacak birisini aramışım ozamanlar şimdiki aklım olsa asla yapmazdım...sizler varsınız iyikitakmamaya çalışıyorum ama olmuyor ya rabbime havale ettim zaten canım muhatap olmuyorum artık
canım bir dur sakin ol ne kadarlık evlisin?korunmayı bu ay mı bıraktınız?dur hele canım ilk aydan bu kadar stres iyi değil bizler ne yapalım....çocuğum olmayacak diye bir düşünceye kapılma bir yıl içerisinde korunduğun halde olmazsa doktora gidersin zaten....hakkında hayırlısı
haklısın canım hatam insanları kendim gibi sanmam okadar doluydumki paylaşacak birisini aramışım ozamanlar şimdiki aklım olsa asla yapmazdım...sizler varsınız iyikitakmamaya çalışıyorum ama olmuyor ya rabbime havale ettim zaten canım muhatap olmuyorum artık
Günaydın hanımlar bugün dr kontrolum var bana dua edin.sizi seviom
canım görünürde problem sebepsiz infertilite....insanları kendimiz gibi sanıyoruz işte canım bütün hatamız bu...sizin sorun ne?ne zamandır düşünüyorsunuz canım?bende çok doluyorum bezen anlatıyorum arkadaşlarıma sonradan pişman oluyorum senin sorunun neydi canım
haklısın esram ya dün okadar ağladımki durduk yere çok doldum sanırım bir saat geçmeden dudağımda kocaman bir uçuk çıktı nasıl oldu anlamadım hemde kocaman konuşurken bile ağrıyorcanım kimsenin ahı kimsede kalmaz dünyada o yüzden sakın sıkma kendini
canım görünürde problem sebepsiz infertilite....insanları kendimiz gibi sanıyoruz işte canım bütün hatamız bu...sizin sorun ne?ne zamandır düşünüyorsunuz canım?
haklısın esram ya dün okadar ağladımki durduk yere çok doldum sanırım bir saat geçmeden dudağımda kocaman bir uçuk çıktı nasıl oldu anlamadım hemde kocaman konuşurken bile ağrıyorkalmasında canım ahımız yerde rabbim çok büyük haklısın boşuna kendime zarar veriyorum ramazanlıktan sonra ağustos ayında kursa filan gideceğim enazından kafam dağılır canım bakalım hayırlısı
hadı hakkında hayırlısı kuşum haber et bize merak ederiz heeeebizde seni seviyoruz....hepinizi çok seviyorum bennnn
Mrb hanımlar geldim dr den 4olgun 3kucuk.yumosum varmış bugün gece 2de cat ignesini olcam carsamba saat ikide asilamam olacak ins
canım görünürde problem sebepsiz infertilite....insanları kendimiz gibi sanıyoruz işte canım bütün hatamız bu...sizin sorun ne?ne zamandır düşünüyorsunuz canım?
haklısın esram ya dün okadar ağladımki durduk yere çok doldum sanırım bir saat geçmeden dudağımda kocaman bir uçuk çıktı nasıl oldu anlamadım hemde kocaman konuşurken bile ağrıyorkalmasında canım ahımız yerde rabbim çok büyük haklısın boşuna kendime zarar veriyorum ramazanlıktan sonra ağustos ayında kursa filan gideceğim enazından kafam dağılır canım bakalım hayırlısı
hadı hakkında hayırlısı kuşum haber et bize merak ederiz heeeebizde seni seviyoruz....hepinizi çok seviyorum bennnn
Mrb hanımlar geldim dr den 4olgun 3kucuk.yumosum varmış bugün gece 2de cat ignesini olcam carsamba saat ikide asilamam olacak ins
allah razi olsun günesimmm rabbim hic birimizin kucaginu boş bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?