Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

arkadaşlar merhaba burada yeniyim size bi sorum olacak.. eşimle 1 aydır düzenli şekilde korunmadan ilişkiye giriyoruz ben hamileyim diye beklerkenn bugün regl oldum we çocuğum olmayacak diye bi düşünceye kapıldım sizce nedendirr yardımcıı olunn bana lütfenn

canım bir dur sakin ol ne kadarlık evlisin?korunmayı bu ay mı bıraktınız?dur hele canım ilk aydan bu kadar stres iyi değil bizler ne yapalım....çocuğum olmayacak diye bir düşünceye kapılma bir yıl içerisinde korunduğun halde olmazsa doktora gidersin zaten....hakkında hayırlısı

valla canım takmıycaksın böyle insanarı muhatapta olmıycaksın
sen sen ol iyice tanımadan sırrını paylaşma
buraya yaz içini dök daha iyi

canım insan ilk başlangıçta cidden öyle hissediyor ama öyle olmaz işte
1 ayda hamile alan nerde canım ya
sabret çalışmalara devam et

valla canım takmıycaksın böyle insanarı muhatapta olmıycaksın
sen sen ol iyice tanımadan sırrını paylaşma
buraya yaz içini dök daha iyi

haklısın canım hatam insanları kendim gibi sanmam okadar doluydumki paylaşacak birisini aramışım ozamanlar şimdiki aklım olsa asla yapmazdım...sizler varsınız iyikitakmamaya çalışıyorum ama olmuyor ya rabbime havale ettim zaten canım muhatap olmuyorum artık

bende çok doluyorum bezen anlatıyorum arkadaşlarıma sonradan pişman oluyorum senin sorunun neydi canım

daha yeni ewlendik 28 nisan da ama hemen istediğimiz için hiç korunmadık olmayınca daa öyle düşündüm ne biliyimm :) inşallah gerek kalmaz doktora falan tam test yapıcaktım reglim başladı çok üzüldümm..

canım kimsenin ahı kimsede kalmaz dünyada o yüzden sakın sıkma kendini

bende çok doluyorum bezen anlatıyorum arkadaşlarıma sonradan pişman oluyorum senin sorunun neydi canım
canım görünürde problem sebepsiz infertilite....insanları kendimiz gibi sanıyoruz işte canım bütün hatamız bu...sizin sorun ne?ne zamandır düşünüyorsunuz canım?
canım kimsenin ahı kimsede kalmaz dünyada o yüzden sakın sıkma kendini
haklısın esram ya dün okadar ağladımki durduk yere çok doldum sanırım bir saat geçmeden dudağımda kocaman bir uçuk çıktı nasıl oldu anlamadım hemde kocaman konuşurken bile ağrıyorkalmasında canım ahımız yerde rabbim çok büyük haklısın boşuna kendime zarar veriyorum ramazanlıktan sonra ağustos ayında kursa filan gideceğim enazından kafam dağılır canım bakalım hayırlısı
Günaydın hanımlar bugün dr kontrolum var bana dua edin. sizi seviom

hadı hakkında hayırlısı kuşum haber et bize merak ederiz heeeebizde seni seviyoruz....hepinizi çok seviyorum bennnn

kendini rahatsız edecek hasta edecek kadar bişeye üzülmekseni çok yorar
Allaha havale etmeyi öğrenmelisin bence
olanı tekrar tekrar düşünmek çok yaralar seni
önüne geleceğe bakmak ufkunu açar
o yüzden ağla. ağla ama kendine zarar verecek kadar asla değil

Mrb hanımlar geldim dr den 4olgun 3kucuk.yumosum varmış bugün gece 2de cat ignesini olcam carsamba saat ikide asilamam olacak ins

canım ben evleneli bir sene oluyor ilk evlendiğim günden beri sıkıntılar eksik olmadı üç ay vajinusmusla uğraştım o günlerde üzüntü ve stresten adetten kesildim prolaktin hormonum yükselmiş adet kesilmesinin sebebiymiş bunlarla uğraşırken çikolata kistim olduğunu öğrendim doktor küçültmesi için doğum kontrol hapı verdi ama aylarca kullanmama rağmen küçülmedi hap kullandığım için normal yola hamile kalabilirmiyim deneyemedim :18::18::18: en son gittiğim doktor rahim filmi çekti tüplerin ikisi de açıkmış eşimin spermleride iyi çıkınca altı ay normal yola deneyip olmazsa diğer tedavilere başlayacağım hapı bıraktım adetin 21.günü progesteron testi yapılıyormuş yumurtlama olup olmadığı belirleniyormuş sanırım tahlil sonucuna göre ilaç tedavisine başlayacak ( sen tahlillerin hepsini yaptırdın mı rahim filmi çektirmediysen ihmal etme eşinin spermleri de çok önemli sebebsiz infertilite diye doktora gitmeyi bırakma canım üzülüp ağladığını yazmışsın çok yıpratma kendini dediğim prolaktin(süt homonuymuş)streseten ve üzüntüden çok etkileniyor yükselmesi hamileliği engelliyor stres yaparak sonucu birazda kendimiz geciktiriyoruz ben bununda farkındayım inşallah bebek isteyen ve bu yolda tedavi gören herkesin bekletmeden gelir bebişleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…