Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

canım Allaha havale ettim zaten haklısın ya kendimi boşuna yıpratıyorum gereksiz insanları kafaya takıyorum kendime çeki düzen vermem lazım

çok geçmiş olsun canım benim bütün testlerim mevcut eşiminkide iyi çok şükür rabbim hayırlısını versin canım.....gün testini aksatmadan yaptır canım inşallah bir problem çıkmaz

ins pofudugummmmmm cok heyecanliyim:18::18::18:
canım kıyamam kız sana bende heyecanlandım heeee hadi bakalım güzel haberler ver inşallah bize
ha şöyle canım ya rahat ol azıcık
üzme kendini sakın

canım esram haklısın hiçbirşeye üzülmeye değmiyor bu hayatta...rabbim neyler neylerse güzel eyler inşallahhhhh

Ne güzel bütün testler iyi çıkmış gününü bekliyor senin bebiş hayırlısıyla bekletmeden gelir inşallah

canlarım aselden dün haber etmem gerekyordu farkındayım ancak bende ulaşamadım kendisine
mailllerime cevap alamıyorum
kısa zamanda cevap yazması için tekrar mail gönderdim
cevap alınca sizede yazacağım
ancak merak içerisinde olduğum bir gerçek
Allah yardımcısı olsun inşallah

canlarım bu arada hepinizin kandii hayırl mübarek olsun
bu gecede ettiğiniz hayırlı dualarınız kabul olsun inşallah

arkadaşlarım nasılsınız kaç gündür yoğunluktan giremedim,bugünde şehirdışından misafir gelecek kim olduğunuda bilmiyorum hepinizin kandilini kutluyorum birbirimize çooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk dua ededlim bu gece inş.hepimiz duaları kabul olur ve ramazana girmeden hamile haberleri veririz hicranım şu saatlerde heyecandan duramıyorsundur eminim:13:inş.sonuçta çok güzel olur.hem de böyle mubarek günde......

Mrb canlarım kandilimiz mubarek olsun rabbim dualarimizi kabul etsin inss

Benim bugün 3te aşılamam oldu biraz agrım ve lekelemem var 3gun yatak istiraati verdi dr 13gun sonra test tarihimmm

Mrb canlarım kandilimiz mubarek olsun rabbim dualarimizi kabul etsin inss

Benim bugün 3te aşılamam oldu biraz agrım ve lekelemem var 3gun yatak istiraati verdi dr 13gun sonra test tarihimmm

Rabbim yardımcın olsun canım
hayırlı neyse hakkında o olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…