canım Allaha havale ettim zaten haklısın ya kendimi boşuna yıpratıyorum gereksiz insanları kafaya takıyorum kendime çeki düzen vermem lazımkendini rahatsız edecek hasta edecek kadar bişeye üzülmekseni çok yorar
Allaha havale etmeyi öğrenmelisin bence
olanı tekrar tekrar düşünmek çok yaralar seni
önüne geleceğe bakmak ufkunu açar
o yüzden ağla. ağla ama kendine zarar verecek kadar asla değil
canım ben evleneli bir sene oluyor ilk evlendiğim günden beri sıkıntılar eksik olmadı üç ay vajinusmusla uğraştım o günlerde üzüntü ve stresten adetten kesildim prolaktin hormonum yükselmiş adet kesilmesinin sebebiymiş bunlarla uğraşırken çikolata kistim olduğunu öğrendim doktor küçültmesi için doğum kontrol hapı verdi ama aylarca kullanmama rağmen küçülmedi hap kullandığım için normal yola hamile kalabilirmiyim deneyemedim :18::18::18: en son gittiğim doktor rahim filmi çekti tüplerin ikisi de açıkmış eşimin spermleride iyi çıkınca altı ay normal yola deneyip olmazsa diğer tedavilere başlayacağım hapı bıraktım adetin 21.günü progesteron testi yapılıyormuş yumurtlama olup olmadığı belirleniyormuş sanırım tahlil sonucuna göre ilaç tedavisine başlayacak ( sen tahlillerin hepsini yaptırdın mı rahim filmi çektirmediysen ihmal etme eşinin spermleri de çok önemli sebebsiz infertilite diye doktora gitmeyi bırakma canım üzülüp ağladığını yazmışsın çok yıpratma kendini dediğim prolaktin(süt homonuymuş)streseten ve üzüntüden çok etkileniyor yükselmesi hamileliği engelliyor stres yaparak sonucu birazda kendimiz geciktiriyoruz ben bununda farkındayım inşallah bebek isteyen ve bu yolda tedavi gören herkesin bekletmeden gelir bebişleri
Mrb hanımlar geldim dr den 4olgun 3kucuk.yumosum varmış bugün gece 2de cat ignesini olcam carsamba saat ikide asilamam olacak ins
ins pofudugummmmmm cok heyecanliyim:18::18::18:
canım Allaha havale ettim zaten haklısın ya kendimi boşuna yıpratıyorum gereksiz insanları kafaya takıyorum kendime çeki düzen vermem lazım
z
canım kıyamam kız sana bende heyecanlandım heeee hadi bakalım güzel haberler ver inşallah bizeins pofudugummmmmm cok heyecanliyim:18::18::18:
ha şöyle canım ya rahat ol azıcık
üzme kendini sakın
canım Allaha havale ettim zaten haklısın ya kendimi boşuna yıpratıyorum gereksiz insanları kafaya takıyorum kendime çeki düzen vermem lazım
çok geçmiş olsun canım benim bütün testlerim mevcut eşiminkide iyi çok şükür rabbim hayırlısını versin canım.....gün testini aksatmadan yaptır canım inşallah bir problem çıkmaz
allah razi olsun günesimmm rabbim hic birimizin kucaginu boş bırakmasın
inşallah canım hepimizinki bekletmeden gelsin inşallah hayırlısıylaNe güzel bütün testler iyi çıkmış gününü bekliyor senin bebiş hayırlısıyla bekletmeden gelir inşallah
Canlarimmmmmmmm yarin asilamammmm var bana dua edin optum sizi
Canlarimmmmmmmm yarin asilamammmm var bana dua edin optum sizi
Mrb canlarım kandilimiz mubarek olsun rabbim dualarimizi kabul etsin inss
Benim bugün 3te aşılamam oldu biraz agrım ve lekelemem var 3gun yatak istiraati verdi dr 13gun sonra test tarihimmm
allah razi olsun esracimmmm
allah razi olsun esracimmmm
rabbim güzel gönlüne göre versin esrammmmm
rabbim güzel gönlüne göre versin esrammmmm
canlarım aselden dün haber etmem gerekyordu farkındayım ancak bende ulaşamadım kendisine
mailllerime cevap alamıyorum
kısa zamanda cevap yazması için tekrar mail gönderdim
cevap alınca sizede yazacağım
ancak merak içerisinde olduğum bir gerçek
Allah yardımcısı olsun inşallah:26:
canım asel konusunda attıgın msjlERI HEP TAKİP EDİYPRUM bende merak içerisindeyim allah yardmcısı olsun haber alır aalmaz haber et olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?