Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

Yüce Rabbim Insallah Aselcimize en kisa zamanda sifa verir.Bukadar sey atlatmis hayatinda Insallah Allahin izniyle bunuda atlaticak.Dualarimiz seninle Aselcim seni seviyoruz

Hicrancim yazdiklarini okudum inan bende su an heyecan icindeyim,Insallah bu ay ücüncü sokuda sen yasatirsin bize

Bu arada nasil oldu bende anlamadim ama yumurtlamam 13 günde bile olmamisti ve o günü doktorda randevum vardi bakti sag tarafta birsey yok,dedim varsa soldadir agrim orada.
Veeeee evet 13cm lik yumurta vardi ertesi günü yani sali galiba catladi büyük bir ihtimal.Tabiki olagan üstü bir deney bir deney yaptik akillara zarar bu sefer tutmamasi mümkün degil(saka tabiki Allah bilir)ancak yaklasik 3 saattir sol yumurtaligimda bir agri bir sizzi var anlatamam ya acaba ney?aralikli geliyor otururken ayaktayken hic fark etmiyor.

kızlar aselden yeni mail geldi
sağlığıyla ilgili olan bölümü size kopyalıyorum buyurun okuyun

Esram merhaba ;

Maillerini bugün aldım canım izinliydim . doktora gittim apseyi boşalttılar ufak bir operasyon ile şimdi ilaç alıyorum küçülmesi için kitlenin . Eğer cevap vermesse tedavi ameliyat dedi 1 ay kadar bu şekilde devam edeceğiz . onun dışında iyiyim . doktora 1 hafta sonra gideceğim tekrar kontrole . Salı günü kuzenimi gönderdim biraz kafa dinleyeyim diyorum . zaten işe bugün geldim . herhangi bir ağrım falan yok . doktor biraz stresten ani büyüme olabileceğini söyledi her şeyi takma kafana dedi . eşimle uzun uzun konuştuk çocuk olayını biraz askıya almamız gerekecek . tedavi bitene kadar en azından hiç konuşmayacağız sonra da tüp bebeğe başlayacağız ama kesinlikle diyor senden en ufak bir şey duymak istemiyorum bu konuda diyor . bende haklı olduğunu düşünüyorum gece gündüz bununla yatıp bununla kalkmak beni yordu evet L şimdilik geziyorum tozuyorum sürekli evde değilim J her gün sokaklardayım . . . Sizde ne olur kafanıza takmayın bu durumu . hergün düşünmeyin her şey kafada başlar ve orada biter . farkında olmadan kendimizi yıpratıyoruz. her şeyden önce kendi sağlığın . ne var ne yok forumda . iki güne telefonda değişiklik yaptım internetim açılacak inşl geleceğim o zaman .

Kendinize dikkat edin çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk öperim sizi .

slm arkadaşlar nasılsınız bakalımesram sen nasılsın canım nasıl gidiyor:26: kız vera hadi hayırlıssı bacım çok sevindim inş.tutmuştur bu seferdoğrusu o olağan üstü deneyini merak ettim kendini fazla yorma bu aralar dikkat et:13::13:

sağol canım benim iyi şükür aselden haber aldım nihayet canım ona yazıyordum yeni farkettim msjını
sen nasılsın canım

Aselcimmm canim.cooookkkkkkk geçmiş oldun özlemle bekliyoruz gelmeni.ins en.kısa zamanda sağlığına kavuşacaksın

amin canım inşallah tez zamanda iyileşir
ağrı sızısı yokmuş şükürki canım
inşallah hayırlısıyla tutmuştur seninkide canım ya
bak bu ay hem senden hem hicrandan umutluyum ben

adet agrisi gibi agrım var canım hafif lekelenmem var birde onun dışında iyiyim şükür

selam bayanlar hepiniz nasılsınız?memleketteyim 5 dakika ara buldum bir bizim kızlara bakayım dedim....hicranım hadi bakalım hayırlısı olsun canımkız veraaaaaaaaa hadi bakem senden de ümitliyimesram,cimbomum,arr hepiniz nasılsınız?inşallah iyisinizdir hep aklımdasınız yaaaaaaahepinizle sohbeti çok özledim şimdilik çıkıyorum Allaha emanet olun

canım benim çok şükür iyiyiz sen asılsın
bende bu ay topiğe yeni hamişler konusunda umutluyum canım
aşılama oldu hicran hayılısıysa tutar inşallah

Allah herkesten razı olsun Esram . Çok saolun hepiniz . Gelecem iki güne aranıza J)))

Burada internet açıtılar ama her siteye girmiyor neden anlamadım . Sizler de lütfen kafanıza çok takmayın arkadaşım . her şey olur da sağlık yerine gelmez her şeyden önce kendi sağlığınız . Ben de artık takmıyorum bu aralar başka şeylerle uğraşıyorum . Allahtan çok ağrım sancım yok sürekli evde kalmadım onun için .

İyi geliyor dışarıda olmak kafa dağıtmak . Ben Herşeyin hayırlısı olsun diyorum artık canım inşl öyle olur .

Kendinize çok dikkat edin öptüm herkesi .

sağol canım benim iyi şükür aselden haber aldım nihayet canım ona yazıyordum yeni farkettim msjını
sen nasılsın canım

canımm bende iyyim işte bu ara çocuk dan çok ev olayına yoğunlaştık,20 gün sonra evime taşınacam inş.onun yoğunluğu varaselim gel artık yaaa özledik seni:13: kız hicran senin şu fotolarında bi bana denk gelmiyor haa

canım benim çok şükür iyiyiz sen asılsın
bende bu ay topiğe yeni hamişler konusunda umutluyum canım
aşılama oldu hicran hayılısıysa tutar inşallah
bende iyiyim canım çalışmalar hariçyoğunum ama kafa dağıtıyorum çok şükür canım hadi bakalım inşallah hamiş dolar topiğimiz
pofudugum nazimm canim nasilsun ne zaman döneceğin belli mi.ins sen gelene kadar güzel haberler vermek naip olur banada

inşallah canım ben daha memleketteyim böyle arada giriyorum sizi merak ettiğim içingüzel haberlerini bekliyorum inşallah kuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…