slm arkadaşlar nasılsınız bakalımesram sen nasılsın canım nasıl gidiyor:26: kız vera hadi hayırlıssı bacım çok sevindim inş.tutmuştur bu sefer doğrusu o olağan üstü deneyini merak ettim kendini fazla yorma bu aralar dikkat et:13::13:
Yüce Rabbim Insallah Aselcimize en kisa zamanda sifa verir.Bukadar sey atlatmis hayatinda Insallah Allahin izniyle bunuda atlaticak.Dualarimiz seninle Aselcim seni seviyoruz
Hicrancim yazdiklarini okudum inan bende su an heyecan icindeyim,Insallah bu ay ücüncü sokuda sen yasatirsin bize
Bu arada nasil oldu bende anlamadim ama yumurtlamam 13 günde bile olmamisti ve o günü doktorda randevum vardi bakti sag tarafta birsey yok,dedim varsa soldadir agrim orada.
Veeeee evet 13cm lik yumurta vardi ertesi günü yani sali galiba catladi büyük bir ihtimal.Tabiki olagan üstü bir deney bir deney yaptik akillara zararbu sefer tutmamasi mümkün degil (saka tabiki Allah bilir)ancak yaklasik 3 saattir sol yumurtaligimda bir agri bir sizzi var anlatamam ya acaba ney?aralikli geliyor otururken ayaktayken hic fark etmiyor.
Aselcimmm canim.cooookkkkkkk geçmiş oldun özlemle bekliyoruz gelmeni.ins en.kısa zamanda sağlığına kavuşacaksın
adet agrisi gibi agrım var canım hafif lekelenmem var birde onun dışında iyiyim şükür
Esracim resim.koydum senin için:26:
adet agrisi gibi agrım var canım hafif lekelenmem var birde onun dışında iyiyim şükür
selam bayanlar hepiniz nasılsınız?memleketteyim 5 dakika ara buldum bir bizim kızlara bakayım dedim....hicranım hadi bakalım hayırlısı olsun canımkız veraaaaaaaaa hadi bakem senden de ümitliyim esram,cimbomum,arr hepiniz nasılsınız?inşallah iyisinizdir hep aklımdasınız yaaaaaaa hepinizle sohbeti çok özledim şimdilik çıkıyorum Allaha emanet olun
pofudugum nazimm canim nasilsun ne zaman döneceğin belli mi.ins sen gelene kadar güzel haberler vermek naip olur banada
ins kuzumm cemiicumlemizle birlikte ins
sağol canım benim iyi şükür aselden haber aldım nihayet canım ona yazıyordum yeni farkettim msjını
sen nasılsın canım
kuzum denk gelse koymaz miyim hic
bende iyiyim canım çalışmalar hariçcanım benim çok şükür iyiyiz sen asılsın
bende bu ay topiğe yeni hamişler konusunda umutluyum canım
aşılama oldu hicran hayılısıysa tutar inşallah
pofudugum nazimm canim nasilsun ne zaman döneceğin belli mi.ins sen gelene kadar güzel haberler vermek naip olur banada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?