Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

ins kuzumm cemiicumlemizle birlikte ins

amin canım amin
senin sonuç ne zaman belli olacak canım nasipse

canımm bende iyyim işte bu ara çocuk dan çok ev olayına yoğunlaştık,20 gün sonra evime taşınacam inş.onun yoğunluğu varaselim gel artık yaaa özledik a

canım bu ara bende de ev telaşı var
ev bulduk bugün eksper gelecek kredimiz çıkarsa alıcaz nasipse
yakında taşına işi bendede çıkabilir yani

inşallah canım
nereye bassan hamiş çıkar altından
sen nasılsın canım memleket havası iyi gelmiştir inşallah

hayırlı olsun canım şimdideninş.yeni evlerimizde hamile hamile gezeriz :13::13::13:telaşlı bir işmiş yaa2 kez taşındım ama kira olunca böyle olmuyordu,beğeniyosan tutuyosun..ama şimdi herşey gönlüne göre olsun derken hem maddiyat zorluyor,hemde hergün bişeye bakmaya çıkyoruz yorucu geçiyorbi taraftanda toplanmaya başladım

Evet ilk basta Aselcimize tekrar gecmis olsun iyi olduguna sevindim Insallah tamamen turp gibi olur hemen.
Hicran kac gün girmedim senden güzel haber bekliyordum ama daha varmis,nasil gecicek bu zaman?
Bana gelince benim düsmanlarim persembe gelmeli.

Bizim gecen hafta gece 3:45 de rus komsulari 3 araba yakmislar kapinin önünde,itfaye gelmis bizim kapiya tekme tokat giristi gözlerimi actim disardan iceri mavi isik vuruyor dedim tamam ev yaniyor ama yangin alarmi neden calmiyor diye ayni andada düsünüyorum:18: actim kapiyi adamlar demezmi alt komsunuzun banyodaki borusu patlamis evi su basmis ve sizin banyoya bakmamiz lazim dedim kapiyi kirsaydiniz ben kalkmak zorunda kalmazdim ne güzel sicak yatagimda devam yatardim! (tabiki icimden dedim bunu) yaaaa iste böyle bir duvarin fayansini kirdilar hala yapmadilar ic duvar kurumaliymis iki hafta daha sürücekmis.Arabayi söndürmek icin yerden su cekiliyorya,o baski borulari patlatmis.

Bu arada ev arayanlar ev tasinicak olanlara ALLAH kolaylik versin Insallah hayalinizdeki eve sahip olursunuz hepiniz kiradan kurtulursunuz.Tabiki bende,Amin.

tövbe yarabbi o neymiş öyleeşin yokmuydu evde:26: insanın ödü patlar yaaa:18:allah kolaylık versin sanada canımsağol bu arada amin inş.sende kendi evine taşınır rahat edrsin

tövbe yarabbi o neymiş öyleeşin yokmuydu evde:26: insanın ödü patlar yaaa:18:allah kolaylık versin sanada canımsağol bu arada amin inş.sende kendi evine taşınır rahat edrsin

Vardi canim o horlamak ile bogusuyordu sonra firladi geldi oda tabiki. Ama ciddiden korkmadik degil asagida mavi isiklar.
Insallah canim hepimiz yakinda rahat ederizde rahatimizi bir bebislerimiz bozar

Kizlar öncelikle hepnize merhaba
Deneyimimi sizinle paslasmak istedim bu ay ilk defa esimle korunmayi biraktik 08 mayis adetimin ilk günüydü ve 35 günde bir adet oluyorum internet üzerinden ovulasyon hesaplayicilarda yumurtlama dönemim 28 29 mayisa denk geliyordu ama ben emin olmak icin 1 hafta öncesinden basladim ovulasyon testi ile takip ettim cünkü akintimdan hissetmistim ve 22 mayista ovulasyon gerceklesti cift cizgiyi yakaladim o gün ve ertesi gün iliski oldu ve ben sadece denemek icin diger günlerde korunduk ve suanda hamileyim 2 gün önce gebelik testi ile ögrendim ovulasyon testini hepinize tavsiye ederim

canım çok haklısın
ama biz daha tapuyu alamadık
cuma gibi planlanıyor bir aksilik çıkmazsa
daha sonrada tadilat başlayacak işte
Allah herkese kolaylık versin canım

hayırlı olsun gebeliğin canım
Allah anneli babalı büyütsün
bende çok kullndım ama oda fayda etmedi
Allah vermeyecekse vermiyor canım benim

canım çok geçmiş olsun ya
kötü olmuş cidden
eşinede pes kız valla
nasıl uykuymş o

kızlar kimse gelmiyormu topiğe artık
asel maillerime cavap vermez oldu canlar
merak etmekteyim ya acaba ameliyat olmasımı gerekti
dua edelimde iyi olsun

kızlar kimse gelmiyormu topiğe artık
asel maillerime cavap vermez oldu canlar
merak etmekteyim ya acaba ameliyat olmasımı gerekti
dua edelimde iyi olsun

canım evet kimse gelmiyor nedenseasel 2 gün sonra girerim yazmıştı yine heber yok:26:sonu hayır olsun demekki sıkıntısı çok uğraşamıyor netle falaninş.biran önce sağlığına kavuşsun

merhaba canımne güzel hayırlı olsuncanım sen ilk kez denemişsin zaten demek ki çabuk hamile kalabiliyorsun..gerçi bende ilk ayda hamile kalmıştım ama 2.bebek isterken 3 yıl oldu hala olmadı demek nasip henüz değil

Merhaba hanımlar :)
Uzun zaman oldu girmedim nasılsınız yeni hamişler var mı aranızda?
Benim bebiş büyüuo ama annesine çok eziyet ediyo. Bulantılarım korku filmi gibi..Öyle ki istifra ederken kasılmaktan burnum çatladı kan revan,yaktılar hastanede kılcal damarları..
Günlerim zor geçiyo çalıştığım için.sürekli bulantı,ağrı,arada lekelenme. mutfağın kağısından bile baksam kusuyorum. ama geçiçek inşallah bebek sağlıklı olsun da..Umarım siz çok kolay gebelikler geçirirsiniz kızlar

Ayyyyy ne kadar güzel yaaaa Insallah saglikli kucaginiza alirsiniz bebislerinizi.
Okumasi bile insani mutlu ediyor yaaa

Aselimize gelince,güzel düsünelim bence hersey yolunda,Insallah.
Aselin hamilelik hikayesini okudugumda göz yaslarimi tutamamistim ve cok agladim,cok dua ettim...
Okumadim sadece,hissettimde o aciyi cok kötü... ve bence cok cok zor bir olay ama ona ragmen sevinc dolu güle bilen biri gibime geliyor.Böyle oluncada simdiki durumu cok kolay atlaticagina inaniyorum Allahin izniyle.
Bir türlü firsat bulamamistir cikmistir ufak bir sorun :)))

canım evet kimse gelmiyor nedenseasel 2 gün sonra girerim yazmıştı yine heber yok:26:sonu hayır olsun demekki sıkıntısı çok uğraşamıyor netle falaninş.biran önce sağlığına kavuşsun

canım evet bende günde 10 kez maillerime bakıyorum haber vermek için size ama cevap alamadım
umarım iyidir

canım geçmiş olsun ya baya rahatsızsın sen
dikkat et kendine kısa zaman sonra geçecektir bulantın baya ilerledi hamişliğin çünkü sabret biraz daha canım

bende anlamadım canım ya
işte yeniden ameliyatmı oldu diye endişeleniyorum

kızlar aselden haber var
birazdan foruma geleceğim
konuşuruz yazmış
işe bugün döndüm yazmış
bakalım umarım iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…