Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

Arkadaşlar Merhaba ,
Biliyorum sizleri çok merakta bıraktım ama malum durumlardan dolayı gelemedim .
Her şey üst üste geldi nereden başlayayım bilmiyorum . Esra ile yazıştık mümkün olduuğunca durumdan haberdar ettim onu oda saolsun sizlere iletti .
Konuya vakıf olan beni merak eden durumumu soran benim için dua eden herkese ama herkese binlerce kez teşekkürler hepinizden allah razı olsun ...
Son durumum şu 1 ay sonra kontrol var küçülmeye gidiyor şimdilik apse ve iltihap vardı çevresinde onlar kurudu şimdi kitle kaldı ama o da ilaçlar ile küçülmeye başladı 1 ay a kadar küçülme olmassa biyopsi sonrasında ameliyat olabilir .
herhangi bir ağrım sızım vs vs yok . Turp gibiyim maşallah :)
günlük hayatımı çok etkilemedi ama ben daha çok işyerindeki net sıkıntısı yüzünden gelemedim arkadaşlar .
ilaçları aldıkça dişlerime vurdu dişlerim kırıldı döküldü :)
şimdi onları yaptırıyorum eğer bu şekilde giderse 3-4 ay sonra acilen tüp bebek deneyecez çünkü benim beklemem için artık zaman kalmadı bekledikçe hastalık nüksediyor . her defasında sorun olsun istemiyorum borç harç ir şekilde devam edeceğim . Hastalık nedeni ile git gel zor oluyordu araba almak durumunda kaldık . ama eşim de bende artık tedavi bittiğinde cocuk olayıan start verceğz diye konuştuk . Ona kalsa sözünü bile açtırmıyor sen iyi ol benim için en önemlisi sensin diyor ama ben iyice korkar oldum . Allahım hiç kimseye hastalık dert vermesin .
işte böyle canlarım .
haydi şimdi sizleri çok özledim gelin konuşalım mmmmmmmmmmmmmmm operim

Arkadşalar kimse yok sanırım :)
ben fırsat bulursam yine girerim kaçak bir şekilde :)

canım benim Allah ifa versin inşallah
nasipte kaderde ne varsa o olacak biliyorsun değilmi
çok özlemişim seni forumda görmek mutlu etti beni canım
her zaman gel artık özletme kendini

canım topiğinede aramızada hoşgeldinseni çoooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk özledik ve merak ettikçok şükür iymişsin inş.iyice küçülür de ameliyata gerek kalmaz canımtüp olayına gelince hayrlısıyla olur inş.rabbim yüzünü güldürsün inş.bunca yıllık emeğini boşa çıkarmasın:13:

hicran nedir bu avatar değiştirme hızın kızzz rekor kırıyosun vallanaptın canım nasıl gidiyor bekleme kaç gün kaldı tahlile merkatayım bilesin

canım bende hicranı avatarından tanıyayım diyorum ama imkansız bu
bende meraktayım sonuca az kaldı bnce3 gün filan var
18i demişti yanlış hatırlamıyorsam

kafama yatan bi avatar bulamadim ruh haline gore degistiriom

Test tarihim 18i ama ben iki gun daha bekliyim diom

hayırlısı olsun canım inş.tutmuştur da artık bizde seninle birlikte mutlu oluruz,bu ara hiç hamile haberi yok bu arada ben yine adet oldum yaaoğlum 8 yaşına giriyor bu ay ama hala kardeş yoooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkokadarda çok istiyorki sıpaaaa hiç bebekleri sevmeyen çocuk şimdi yolan geçen çocuğa bakıyor tabiki en çok dua hiç olmayan arkadaşlarıma allahım hepinize yaşatsın bu duyguyuramazanadan sonra yine dr a başlıyacam bendeçok az adet oluyorum kızlar yaaa buda beni korkutuyor:18::18::18::18::18:

canlarım nasılsınız hepinizi çok özledim yahuuuuuuuuuuuuhicran inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım hadi bakem hayırlısı olsunasel kuşum çok geçmiş olsun rabbim şifalar versinkızlar önce sağlık gerçekten neyse ben kaçar zamanım yok ama aklım sizlerde hepinizi seviyorummmmmmmmmmmmm

:124::124::124::124::124::124: Geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin hosgeldinAselcimiz hosgeldin.......
Allahim sana sifalar saglik huzur mutluluk saglikli hayirli cocuk versin Yarabbim Sen gittin hepimiz sanki dagilmaya basladik burada...ama artik varsin yine cok sükür sagligin yerinde olsunda ay kiz vallahi cok sevindim yaa canim benim.
Kendine cok iyi bak kocan sana dahada iyi baksin,stressten uzak durmaya calis elinden geldigi kadar güzelim

evet canım ya çok şükür iyi aselcik şimdilik
hep iyi olur inşallah
kız sen regl olmadınmı
ne zamandı batın

bir saattir tüm msjlarına baktım diğer topiğe yazdığın
anladığım kadarıyla belli olmamış daha sonucun
inşallah hayırlı sonuç gelir canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…