Kizlar bu gun regl oldum yine olmadi
Biz bir kac gün önce düsündük tasindik ve bir karar verdiiiiiiiiiikyalniz kafam birazda olsun karisik hala...
Biz yetistirebilirsek islerimizi daha bu yilTÜRKIYEYE tam dönüs yapmak istiyoruz
Dogru kararmi degilmi su an karar veremiyorum.Mutlaka vatanimda yasamak istiyorum,kizimin kesinlikle orada okumasini istiyorum ülkemi herseyinle coooook seviyorumama...bilmiyorum ne kadar nefret etsemde almanyadan yinede buralari aricagimi saniyorum.nerdeyse 33 yilim burada gecti,burda dogdum büyüdüm dogum yaptim...annemler icin mesela belki biraz kolay olabilir sonradan geldikleri icin,gerci oda 15 yasinda gelmis simdi ise 63 yasinda.Offf zor yaaaa gercekten tuhaf bir duygu icersindeyim bilmiyorum anlayabiliyormusunuz.Hem cooook istiyorum hem istemiyorum.Burada abim ablam kiz kardesim yigenlerim arkadaslarim gencligim yillarim...... Esimde kesinlikle istiyor hic düsünmeden ama onun icin belki biraz daha kolay olabilir.O 5 yasindayken annesi 5-6 seneligine Türkiyeye birakmis yani ilk okula falan orda gitti ve cokta geri dönmek istiyor.Ama ben...hem kesin dönüs ve ayni anda daha önce hic gitmedigim görmedigim eskisehire yerlesmek:44: ilk basta sanirim giris cikis yapicam tam karar verene kadar yani kizimda zaten anaokulunda yani o ilk okula baslamadan karar vermeliyim nerede kalicagimiza.Düzen bozulcak diye birseyimiz yok yani burada firmamiz vardi kapattik kendimize ait evde yok.Bu arada esim son karari bana birakiyor bu yüzden baski olmadan karar verebilirim.
Siz benim yerimde olsaydiniz ne yapardiniz arkadaslar?
canım atalarımız doğduğun yer değil doyduğun yer demiş olsalarda memleket hasreti ayrı bi duygu
hele senin gibi çok uzaklarda olanlar için
ben memleketimdem 3 saat uzakta oturuyorum ama gidemediğim zaman burnumda tütüyor
türkiyem ayrı güzeldir canım ya
birazda memleket havası al bence
gel dene elbet insan alışkın olduklarını arar ama şuda bir gerçek herşeyede alışır
bi denemekte ne çıkar
burada biraz yaşayınca insanlarını tanıyınca birdaha gitmek istemezsin zaten
Haklisin canim,yazdigim yazidan belki su anlasiliyordur,sanki burayi cok seviyorum ayrilamiyorum.Kesinlikle bu degil bahsetmek istedigim.Sevmiyorum burayi ama sanirim aliskanlik,yazdigin gibi güzelim vatanima varinca biraz yasayinca eminim orayada alisirim.
Insan sevmedigi yere alismis sevdigi yeremi alisamicak degilmi?
Sunu cok duyariz,burada yabanci orada almanci...insan kendini tuhaf hissediyor sanki iki yerdede kabul edilmiyorsun:85:
Burada kesinlikle her zaman türklügümü yasadimyani onlara ayak uydurmakmis falan yoktu :113: (kanunlar tabiki haric).
Sagol canim fikrin icin bu arada
Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim bu ar ara vercez sogan kurunu icmeye caliscam ins faydası olur
ı
allah bagislasin ne kadar güzel olmuş zaten umudunu yitirdigin ay oluyormuş rabbim bizlerede nasip etsin en kısa zamanda ve bu hikaye bana coj büyük umut oldu
allah bagislasin ne kadar güzel olmuş zaten umudunu yitirdigin ay oluyormuş rabbim bizlerede nasip etsin en kısa zamanda ve bu hikaye bana coj büyük umut olduteşekkür ederim esracim
kızlar nasılsınız bakem?evime geldim çok şükür insanın evi gibisi yokkayınvalidemlerde bizimle geldiler size gizliden yazıyorum odamda bir hafta filan kalacaklar adamın yüzünü göremez oldum yahuuuuuu buarada kızlar ya ben hala regl olmadım cuma günü test yaptım negatif acaba havalardan mı oldu?regl tarihim yazayımda bir bakıverin şu bacınızaaa 4 nisan 27 nisan,22 mayıs normalde 29 güne bir regl oluyorum yardımcı olun gariiiiiiiiiiiiiiiiiiii
allah bagislasin ne kadar güzel olmuş zaten umudunu yitirdigin ay oluyormuş rabbim bizlerede nasip etsin en kısa zamanda ve bu hikaye bana coj büyük umut olduteşekkür ederim esracim
slm kızlar epeydir yazmıyordum buraya.
hepinizin kandili mubarek olsun rabbim tüm günahlarımızı affetsin. rabbim bizlere hayırlı evlatlar nasip etsin insallah
amin canım seninde kandilin mübarek olsun
tesekurler canım. nasılsın iyi misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?