Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

Kizlar bu gun regl oldum yine olmadi

canım benim yaaaaaaaaanasıl bşeyse bu zaten test yaptıracağın gün adet oluyosun bendede öyle olmuştucanım demekki nasip değilmişyada hayırlı değilmiş üzme kendinibende kaç gündür o sevinçle açıyodum burayı senden güzel haber allacağız diye

Canim sakin üzülme demekki Allahin verdigi tarih o gün degilmis Onun dogcagi zaman belli Insallah yakindir dua edelim bol bol.
Acil cikmam gerekiyor vallahi sirf seni merak ettim ondan girdim kisaca.Aksam 22 den ihtibaren vaktiniz olursa kizlar toplanalim sizinle birsey paylasicam ayni anda fikirlerinizide almak isterim
Öpüyorum kocammaaaaaaaan

Biz bir kac gün önce düsündük tasindik ve bir karar verdiiiiiiiiiik yalniz kafam birazda olsun karisik hala...
Biz yetistirebilirsek islerimizi daha bu yil TÜRKIYEYE tam dönüs yapmak istiyoruz
Dogru kararmi degilmi su an karar veremiyorum.Mutlaka vatanimda yasamak istiyorum,kizimin kesinlikle orada okumasini istiyorum ülkemi herseyinle coooook seviyorum ama...bilmiyorum ne kadar nefret etsemde almanyadan yinede buralari aricagimi saniyorum.nerdeyse 33 yilim burada gecti,burda dogdum büyüdüm dogum yaptim...annemler icin mesela belki biraz kolay olabilir sonradan geldikleri icin,gerci oda 15 yasinda gelmis simdi ise 63 yasinda.Offf zor yaaaa gercekten tuhaf bir duygu icersindeyim bilmiyorum anlayabiliyormusunuz.Hem cooook istiyorum hem istemiyorum.Burada abim ablam kiz kardesim yigenlerim arkadaslarim gencligim yillarim......Esimde kesinlikle istiyor hic düsünmeden ama onun icin belki biraz daha kolay olabilir.O 5 yasindayken annesi 5-6 seneligine Türkiyeye birakmis yani ilk okula falan orda gitti ve cokta geri dönmek istiyor.Ama ben...hem kesin dönüs ve ayni anda daha önce hic gitmedigim görmedigim eskisehire yerlesmek:44: ilk basta sanirim giris cikis yapicam tam karar verene kadar yani kizimda zaten anaokulunda yani o ilk okula baslamadan karar vermeliyim nerede kalicagimiza.Düzen bozulcak diye birseyimiz yok yani burada firmamiz vardi kapattik kendimize ait evde yok.Bu arada esim son karari bana birakiyor bu yüzden baski olmadan karar verebilirim.
Siz benim yerimde olsaydiniz ne yapardiniz arkadaslar?

canım atalarımız doğduğun yer değil doyduğun yer demiş olsalarda memleket hasreti ayrı bi duygu
hele senin gibi çok uzaklarda olanlar için
ben memleketimdem 3 saat uzakta oturuyorum ama gidemediğim zaman burnumda tütüyor
türkiyem ayrı güzeldir canım ya
birazda memleket havası al bence
gel dene elbet insan alışkın olduklarını arar ama şuda bir gerçek herşeyede alışır
bi denemekte ne çıkar
burada biraz yaşayınca insanlarını tanıyınca birdaha gitmek istemezsin zaten

Haklisin canim,yazdigim yazidan belki su anlasiliyordur,sanki burayi cok seviyorum ayrilamiyorum.Kesinlikle bu degil bahsetmek istedigim.Sevmiyorum burayi ama sanirim aliskanlik,yazdigin gibi güzelim vatanima varinca biraz yasayinca eminim orayada alisirim.
Insan sevmedigi yere alismis sevdigi yeremi alisamicak degilmi?
Sunu cok duyariz,burada yabanci orada almanci...insan kendini tuhaf hissediyor sanki iki yerdede kabul edilmiyorsun:85:
Burada kesinlikle her zaman türklügümü yasadim yani onlara ayak uydurmakmis falan yoktu :113: (kanunlar tabiki haric).
Sagol canim fikrin icin bu arada

canım senin dediğin çok eskidendi
yani almancı gözüyle asla bakılmıyor
benim teyzemlerde seneler sonra kesin dönüş yaptı
gelince dediler oh be vatan gibisi yok
şimdi oralarda ömür tüketmişiz diyorlar
elbette orada doğup büyümüşsün ama vatanında olmak yrı birşey canım
işiniz güç zor bir süreç ama Allah yardımcnız olacaktır inşallah

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim bu ar ara vercez sogan kurunu icmeye caliscam ins faydası olur

Veracim canim inan zor bi karar ama memleket baska bisey gulluk gulistanlik buralar orda hep kasvetli bi hava zaten eskisu gibi güzel para da kazanılmıyor ilk bi gel ziyaret et yasamaj istediğin yeri sivas karar ver benim gönlüm gelmenden yana orda omur tukenmez oranin tek iyi yani herseyin rahat olmasi ama insan artık tr nin de avrupadan kalır yani yoook tabi bazi şeylere çalışmak zaman alacak hakkında hayırlısı

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim bu ar ara vercez sogan kurunu icmeye caliscam ins faydası olur

ı

canım bundada bir hayır vardır
benim çok yakn arkadaşımda aşılama yaptırdı ama olmadı işte onunda
çok üzüldü uzun süre toparlanamadı
birde üzüntüden hastalandı
hasta oldu üzüntüdn diye doktora götüdük doktor dediki dalgamı geçiyorsunuz bu hamile
meğer aşılamadan bir sonraki ay normal yolla hamiş kalmış
şimdi cadı bir kızı var
heryeri karıştıran
Allah sanada nasip eder üzülme
isteyen dileyen herkese nasip etsin

kızlar nasılsınız bakem?evime geldim çok şükür insanın evi gibisi yokkayınvalidemlerde bizimle geldiler size gizliden yazıyorum odamdabir hafta filan kalacaklar adamın yüzünü göremez oldum yahuuuuuubuarada kızlar ya ben hala regl olmadım cuma günü test yaptım negatif acaba havalardan mı oldu?regl tarihim yazayımda bir bakıverin şu bacınızaaa4 nisan 27 nisan,22 mayıs normalde 29 güne bir regl oluyorum yardımcı olun gariiiiiiiiiiiiiiiiiiii

allah bagislasin ne kadar güzel olmuş zaten umudunu yitirdigin ay oluyormuş rabbim bizlerede nasip etsin en kısa zamanda ve bu hikaye bana coj büyük umut oldu teşekkür ederim esracim

canım tabiki umut yitirmek yok rabbim büyük nasılsın canımhemen kaçmışın kız bana niye cevap vermedin

canım evet geçmiş ama biraz daha bekle geçen ay benimde 6 gün geçti sıcaktan filan oluyor
hesap ettim ben sen 3 gün filan daha bekle daha sonra test yaptır olmassan ok..

allah bagislasin ne kadar güzel olmuş zaten umudunu yitirdigin ay oluyormuş rabbim bizlerede nasip etsin en kısa zamanda ve bu hikaye bana coj büyük umut oldu teşekkür ederim esracim

canım bu gerçek cidden
bizde bebeği olmayan çok var
halamda 18 yıl olmadı sonra dedi bize bir gün menapoza girdim artık
zaten hiç yoktu umududa 40 yaşındaydı
daha sonra menapoz dediği bebek çıktı
büşra 20 yaşında şimdi hemde

slm kızlar epeydir yazmıyordum buraya.
hepinizin kandili mubarek olsun rabbim tüm günahlarımızı affetsin. rabbim bizlere hayırlı evlatlar nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…