Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

aminn canım hepimizin insallah.
bebiş yok canım bu ayda malesef
sen de durumlar nasıl?

bizdede şu anda yok canım bebiş filan daha
bi zamanı var mutlaka canım
herkes için hemde
nasip
ben çıkıyorum canım şimdi daha sonra yine konuşuruz olmazmı

Dünyayi SEVMEDiGi Halde Bukadar Güzel YARATAN RABBim, Kimbilir Ahireti Nasil YARATTI ... ??? Bunca Güzelligin SAHiBi OLUP ta Kimbilir KENDiNi Nasil Müminlere SAKLADI ... ??? GüZELe Varabilmek, Güzelkiklere Erebilmek ve Dualarinizda yer bulma temennisiyle...Berat Kandiliniz mübarek olsun.

Amin canım rabbim hepimizin gönlündekileri hayırlısıyla versin tez vakitte inşallah dualarda buluşmak dileğiyle hayırlı kandiller hepinizeeee

canım evet geçmiş ama biraz daha bekle geçen ay benimde 6 gün geçti sıcaktan filan oluyor
hesap ettim ben sen 3 gün filan daha bekle daha sonra test yaptır olmassan ok..

haklısın canım bende öyle tahmin ediyorum memlekete filan gittim yeni geldim hava değişimi de oldu....haktan hayırlısı her iki durumada hazırladım kendimi:92:ama içimden de rabbim ne olursun geç döllenme olsun demeden de duramıyorum:122:

canım gündüz yazdım çıktım senin yazdığını görmedim kuzum...ins gec dollenmedir canim.ins

Araniza yeni katildm13 aylik evliym 1senedir deniyoruz henuz bebek yok gecen ay dktora gtdm hc sorun yok ilac vermisti bitirdim folik asit icyorum yumurtlama gununu yakalamak icin adet gununden 1 hafta snra hergun iliskiye giirn ddi doktorum bzde uyguluyoruz sze dktorunuz bole bsey demismiydi. Bend dktora ddm ki hergun iliskiye grersek sperm sayisi azalmazmi ddm doktorumda ole sey olurmu bebek icin bir tane sperm bile yeterli sz benim ddigimi uygulayin ddi.... yardmci olurmusunuz:-(

nasip canım işte ne deyim
ama hamile olmanı çok isterim
az daha bekle bakalım olmassan 3 güne filan kan testide yatırırsın
inşallah hayırlısıyla olur evladın

merhaba canım hoş geldin aramıza
her zaman topiğimize gel seni görmek isteriz
bikere daha yeni evlisiniz acele etme sakın
ikincisi 1 hafta her gün ilişki hem sinirlerinizi bozabilir hemde çok önerilmiyor diye biliyorum
tabi daktordan iyi bilecekte değilim ama çok araştırdm ben
kaç günde bir adet gördüğün önemli bu durumda
yazarsan daha ayrıntılı konuşuruz ayrıca ben sana ovulasyon testi öneririm
böylece yumurtlama günlerini tam tespit edebilrsin canım
bu konudada ayrıntılı yazarım sana kullanma şeklini filan eğer alacaksan test
ayrıca o folik asit kullandım bitti gibi değil canım
onu hamile kalana kadar içeceksin
yani aynı ilacı al içmeye devam et hamiş kalana kadar
başka soracağın olursa yaz mutlaka cevaplarım canım

nasip canım işte ne deyim
ama hamile olmanı çok isterim
az daha bekle bakalım olmassan 3 güne filan kan testide yatırırsın
inşallah hayırlısıyla olur evladın

evet canım ya hayırlısı adet olacak gibiyim üzülüyorum elbette ama eskisi gibi değilim artık çok şükür rabbim neyler neylerse güzel eyler inşallah hepimizin gönlüne göre versin

canım gündüz yazdım çıktım senin yazdığını görmedim kuzum...ins gec dollenmedir canim.ins
önemli değil canım:13:sen nasılsın kuşum?

aramıza hoşgeldin canım olur inşallah takma kafana biz taktıkta ne oldu sanki kendimize zarar verdik sadece....stres yapmamaya çalış daha yeni evlisin canım

canım benim çok haklısın karar vermek zor ama bencede gel yaaa gel vatanım seni bekler hem öyle almancı olayı falanda yok ertık o eskidenmişçocuğun içinde iyi bir karar bencehem sende diyorsun şartlar hastane dr olayları çok kötü diye rahat edersin inş.bide neden eskişehir ordamı iş kuracaksınız:26:

hoşgeldin elacanım dr lar hep farklı konuşuyoracaba her üniversite başka şekildemi öğretiyor diyesim geliyor artıkbenim dr da gün aşırı ilişki yeterli sonuçta spermler vücutte 36 ila 72 saaat arası canlı kalabiliyor her gün ilşki yorar adamı yaaşahsen ben gün aşırıdan bile bıktım adet olunca nasıl rahatlıyorum ohhhhhhhhhhhh istediğin saatte uyu

adetım duzenlı ve 28. en gec 29.günde gelıyor, beş aydır cocuk ıcın ugrasıyoruz, fakat 5 aydır olumsuz, doktor 6ay normal dedı, ama ınsan uzuluyor işte duzenlı ilişki konusunda zorlanıyorum, ıkı gunde bır yapmak lazım ama çalıştığım ve yoruldugum ıcın bazen uyuyakalıyorum, bele yastık koyuyorum, arı sütü bal polen yıyorum, gerıyede beklemekten baska care kalmıyor, acaba bir sorun olup olmadıgını ogrenmek ıcın doktora 6 ay bıtıncemı gıdeyım, yoksa bır yıl calışmalara devam edeyımmı?

Yok folik asite devam ediyorum benim dgr enfksiyon ilaclari btti smdi doktorun ddklerini bire bir yapyruz ins tutsr ovulasyn testi ne oluo hc blmiyorum

önemli değil canım:13:sen nasılsın kuşum?

aramıza hoşgeldin canım olur inşallah takma kafana biz taktıkta ne oldu sanki kendimize zarar verdik sadece....stres yapmamaya çalış daha yeni evlisin canım

;-) hosbulduk cnm stres yapmamaya dusunmemeye clsyorum napaaacan mecburr

:1bencede ynlis ogretiyolar herkez farkli soluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…