sağol canım iyiyim şükür sen nasılsın ne var ne yok
cok şükür canım bende iyiyim. bildiğin gibi hersey aynı canım .
Allah huzurunu almasın elinden canım
bebiş işleri ne alemde varmı gelişme
aminn canım hepimizin insallah.
bebiş yok canım bu ayda malesef
sen de durumlar nasıl?
bizdede şu anda yok canım bebiş filan daha
bi zamanı var mutlaka canım
herkes için hemde
nasip
ben çıkıyorum canım şimdi daha sonra yine konuşuruz olmazmı
Dünyayi SEVMEDiGi Halde Bukadar Güzel YARATAN RABBim, Kimbilir Ahireti Nasil YARATTI ... ??? Bunca Güzelligin SAHiBi OLUP ta Kimbilir KENDiNi Nasil Müminlere SAKLADI ... ??? GüZELe Varabilmek, Güzelkiklere Erebilmek ve Dualarinizda yer bulma temennisiyle...Berat Kandiliniz mübarek olsun.
canım evet geçmiş ama biraz daha bekle geçen ay benimde 6 gün geçti sıcaktan filan oluyor
hesap ettim ben sen 3 gün filan daha bekle daha sonra test yaptır olmassan ok..
canım gündüz yazdım çıktım senin yazdığını görmedim kuzum...ins gec dollenmedir canim.ins
canım gündüz yazdım çıktım senin yazdığını görmedim kuzum...ins gec dollenmedir canim.ins
haklısın canım bende öyle tahmin ediyorum memlekete filan gittim yeni geldim hava değişimi de oldu....haktan hayırlısı her iki durumada hazırladım kendimi:92:ama içimden de rabbim ne olursun geç döllenme olsun demeden de duramıyorum:122:
Araniza yeni katildm13 aylik evliym 1senedir deniyoruz henuz bebek yok gecen ay dktora gtdm hc sorun yok ilac vermisti bitirdim folik asit icyorum yumurtlama gununu yakalamak icin adet gununden 1 hafta snra hergun iliskiye giirn ddi doktorum bzde uyguluyoruz sze dktorunuz bole bsey demismiydi. Bend dktora ddm ki hergun iliskiye grersek sperm sayisi azalmazmi ddm doktorumda ole sey olurmu bebek icin bir tane sperm bile yeterli sz benim ddigimi uygulayin ddi.... yardmci olurmusunuz:-(
nasip canım işte ne deyim
ama hamile olmanı çok isterim
az daha bekle bakalım olmassan 3 güne filan kan testide yatırırsın
inşallah hayırlısıyla olur evladın
önemli değil canım:13:sen nasılsın kuşum?canım gündüz yazdım çıktım senin yazdığını görmedim kuzum...ins gec dollenmedir canim.ins
Araniza yeni katildm13 aylik evliym 1senedir deniyoruz henuz bebek yok gecen ay dktora gtdm hc sorun yok ilac vermisti bitirdim folik asit icyorum yumurtlama gununu yakalamak icin adet gununden 1 hafta snra hergun iliskiye giirn ddi doktorum bzde uyguluyoruz sze dktorunuz bole bsey demismiydi. Bend dktora ddm ki hergun iliskiye grersek sperm sayisi azalmazmi ddm doktorumda ole sey olurmu bebek icin bir tane sperm bile yeterli sz benim ddigimi uygulayin ddi.... yardmci olurmusunuz:-(
Haklisin canim,yazdigim yazidan belki su anlasiliyordur,sanki burayi cok seviyorum ayrilamiyorum.Kesinlikle bu degil bahsetmek istedigim.Sevmiyorum burayi ama sanirim aliskanlik,yazdigin gibi güzelim vatanima varinca biraz yasayinca eminim orayada alisirim.
Insan sevmedigi yere alismis sevdigi yeremi alisamicak degilmi?
Sunu cok duyariz,burada yabanci orada almanci...insan kendini tuhaf hissediyor sanki iki yerdede kabul edilmiyorsun:85:
Burada kesinlikle her zaman türklügümü yasadimyani onlara ayak uydurmakmis falan yoktu :113: (kanunlar tabiki haric).
Sagol canim fikrin icin bu arada
merhaba canım hoş geldin aramıza
her zaman topiğimize gel seni görmek isteriz
bikere daha yeni evlisiniz acele etme sakın
ikincisi 1 hafta her gün ilişki hem sinirlerinizi bozabilir hemde çok önerilmiyor diye biliyorum
tabi daktordan iyi bilecekte değilim ama çok araştırdm ben
kaç günde bir adet gördüğün önemli bu durumda
yazarsan daha ayrıntılı konuşuruz ayrıca ben sana ovulasyon testi öneririm
böylece yumurtlama günlerini tam tespit edebilrsin canım
bu konudada ayrıntılı yazarım sana kullanma şeklini filan eğer alacaksan test
ayrıca o folik asit kullandım bitti gibi değil canım
onu hamile kalana kadar içeceksin
yani aynı ilacı al içmeye devam et hamiş kalana kadar
başka soracağın olursa yaz mutlaka cevaplarım canım
önemli değil canım:13:sen nasılsın kuşum?
aramıza hoşgeldin canım olur inşallah takma kafana biz taktıkta ne oldu sanki kendimize zarar verdik sadece....stres yapmamaya çalış daha yeni evlisin canım
hoşgeldin elacanım dr lar hep farklı konuşuyor acaba her üniversite başka şekildemi öğretiyor diyesim geliyor artık benim dr da gün aşırı ilişki yeterli sonuçta spermler vücutte 36 ila 72 saaat arası canlı kalabiliyor her gün ilşki yorar adamı yaa şahsen ben gün aşırıdan bile bıktım adet olunca nasıl rahatlıyorum ohhhhhhhhhhhh istediğin saatte uyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?