Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

Yok folik asite devam ediyorum benim dgr enfksiyon ilaclari btti smdi doktorun ddklerini bire bir yapyruz ins tutsr ovulasyn testi ne oluo hc blmiyorum

canım anladım şimdi pardon yanlış anladım önceden kusura bakma iç tabi ilaçlarını
ovu testi yumurtlama gününü birebir tespit eder ve hamiş kalma olasılığını yükseltiyor
netten almanı öneririm daha ucuz oluyor
sen al ben sana uygulamada yardımcı olacağım
aynı gebelik testi gibi çalışıyor zaten canım

Tamam ben bi bakym intrnetden szin kac senedir olmuyo

;-) hosbulduk cnm stres yapmamaya dusunmemeye clsyorum napaaacan mecburr

aynen canım napacazzzzzz mecburrrrrrrbaşka çaremiz yok gariiiiiiicanım yaşın kaç?doktorlar korunmadan en az bir yıl içerisinde hamile olmazsan muayene ediyorlar ama benim kafam rahat etsin ben önden bir muayene olayım diyorsan git hakkında hayırlısı olsun canım inşallah

21 yasndaym gecen ay doktora gtdim altdan muayne etti hc bir sorun yok ddi enfeksiyn ilaclari vermisti kullandm btti smdi folik ast icyorum bu bir hafta yumurtlma gunum galiba surekli hergun deniyoruz doktor her gun yapin aksatmadan ddi bakalim bu ay daha umutluyum

Ayyyyy:52 bsey unutdum bir senelik evliyim ama nerdeyse br ay bile korunmadk

canım daha yaşın küçükmüş olur ya takma kafana ama doktora gittiğinde hiç korunmadığını ve bir sene olduğunu söyle ozaman tedaviye başlanır canım enazından hormon testlerini filan yaptır derim benhadi bakalım hakkında hayırlısı canım rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın aminnnnnnn

kızlar neredesiniz ya niye gelmiyorsunuz yalnız kaldım amaaaaaabuarada azönce duramadım yine test yaptım veeee kocaman negatifi yedim hakkımda hayırlısı olsun artık:18:

kızlar neredesiniz ya niye gelmiyorsunuz yalnız kaldım amaaaaaabuarada azönce duramadım yine test yaptım veeee kocaman negatifi yedim hakkımda hayırlısı olsun artık:18:

slm canım.hakkında hayırlısı olsun canım üzülme sakın. napalım bi daha ki aya kaldı umudun bende alıstım negatıfı gormeye

slm canım.hakkında hayırlısı olsun canım üzülme sakın. napalım bi daha ki aya kaldı umudun bende alıstım negatıfı gormeye

haklısın canım ya aslında 2 yıldır test yapmıyordum moralim bozuluyor diye ama netten ov.testi aldığım zaman 6 tane gebelik testi hediyesi vardı bende sürekli onları yapıp duruyorum akıntım yok denecek kadar az arada regl oldum galiba diye bakıyorum ama oda yokpozitif çıksa zaten hayatta inanmam ben o testlere çünkü negatifi görmeye alıştım artık hayırlısı olsun canım....

canım işte bizde 9 seneye yakındır evliyiz ve olmuyor
sen daha gençsin yenide evlenmişsiniz olur merak etme

İns en kisa zamanda bizmde olur abla etraftakiler sorunca daha dsunmuyoruz demek istemiyorum artk :-( . Abla ddm ama bi sakincasi yok dmi.

İns en kisa zamanda bizmde olur abla etraftakiler sorunca daha dsunmuyoruz demek istemiyorum artk :-( . Abla ddm ama bi sakincasi yok dmi.

yok canım estafurullah benim senden 5 yaş büyük kardeşim var de tabi
bu işler nasip işi güzelim senin halinden çok iyi anlarım
ama sabır sen daha gençsin olur inşallah
eşin kaç yaşında canım senin
hiç doktora göründüzmü

canım ya germe kendini biliyorsun işte kısmet işi bunlar
benimde geçi günüm yine test yaptım bende
bil bakalım ne çıktı
tabikide negatif
ama ne yapalım Allah vermeyince olmuyor işte
dua et bende her daim hepinizin duacısıyım

sabır sabır yaa sabırrr ...

canım daha 21 yasındasın bu kadar tedırgın olma .hayatın tadını cıkar rahat ol.rabbım zamanı gelınce zaten verecektır evladını.hayırlsı de herseyın. sen daha cok gençsın.burda senelerdır cocuk hasretıyle yananlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…