canım daha 21 yasındasın bu kadar tedırgın olma .hayatın tadını cıkar rahat ol.rabbım zamanı gelınce zaten verecektır evladını.hayırlsı de herseyın. sen daha cok gençsın.burda senelerdır cocuk hasretıyle yananlar var.
çok haklısın canım ben yapmam normalde test aslında
çünkü beklemek gerekekiyor biliyorum
ancak ben yakında taşınacağım ev filan topluyorum
hani olurda varsa bebiş filan tedbirli olayım diye yaptım test
iyi yapmışsın hayatım tedbirini alman lazım tabıkıde.eger bilmeden yapsan allah korusun daha kötü olabilir.
hayırlısı olsun canım benım.
örnek b
yani canım tabiki olur ya olur filan birde durduk yere kaybetmeyelim dedim
nasip buda bizim sınavımız
sen ne yaptın bu arada çalışmalara devammı canım
topikleri gezsek örneklere alpabe yetmez canım
yetmez valla dogru söyluyorsun canım.o kadar cok arkadasımız var ki malesef. rabbım hepımıze bır an nce hayırlı evlatlar nasıp etsın ınsallah.
evet canım devam edıyoruz kafaya takmıyorum daha rahat oluyor o sekılde.napalım olacagı varsa olacaktır elbet canım
çok haklısın canım cidden takmamaya çalış
bende bu arada regl oldum
az önce olaydım testim boşa gitmeyecekti aslında ama hayırlısı bakalım
hayırlısı olsun canım ümidimiz hala var .sıkma canını.
mrb esracimmm canim moraller düzeldi şükür coj stres yaptım bu ay saldim gitti ama sogan kurunu yapiyorum folik asit kullaniyorum tedbiri elden bırakmamak gerek tabi
canim kirmizilari gormeden.bu kadar üzülme gerçi gorsende üzülme rabbim büyük.....ben bugun sogan kurune basladim
canım ya germe kendini biliyorsun işte kısmet işi bunlar
benimde geçi günüm yine test yaptım bende
bil bakalım ne çıktı
tabikide negatif
ama ne yapalım Allah vermeyince olmuyor işte
dua et bende her daim hepinizin duacısıyım
kızlar neredesiniz ya gelsenize tatile filan mı çıktınız:26:2 saat yürüdüm eve geldik az birşey kahveye yakın leke gelmiş iç çamaşırımı kirletmemiş afedersiniz peçeteyle silince geldi şuan için bişey yok adetim parça parça gelip beni deli etmeye çalışıyor sanırım hayırlısı olsun artık
yok canım estafurullah benim senden 5 yaş büyük kardeşim var de tabi
bu işler nasip işi güzelim senin halinden çok iyi anlarım
ama sabır sen daha gençsin olur inşallah
eşin kaç yaşında canım senin
hiç doktora göründüzmü
canım daha 21 yasındasın bu kadar tedırgın olma .hayatın tadını cıkar rahat ol.rabbım zamanı gelınce zaten verecektır evladını.hayırlsı de herseyın. sen daha cok gençsın.burda senelerdır cocuk hasretıyle yananlar var.
canım lekelenme oluyor bende de ara ara ama insallah kırmızılar gelmez canım yaa
Yok tedirgin olmuyorum ama istiyoruz ndn olmuyo dye azck uzulyorum bndn baya kucuklerin cocuklari var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?