Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

iyi yapmışsın hayatım tedbirini alman lazım tabıkıde.eger bilmeden yapsan allah korusun daha kötü olabilir.
hayırlısı olsun canım benım.

iyi yapmışsın hayatım tedbirini alman lazım tabıkıde.eger bilmeden yapsan allah korusun daha kötü olabilir.
hayırlısı olsun canım benım.

yani canım tabiki olur ya olur filan birde durduk yere kaybetmeyelim dedim
nasip buda bizim sınavımız
sen ne yaptın bu arada çalışmalara devammı canım

topikleri gezsek örneklere alfabe yetmez canım

Son düzenleme:
yani canım tabiki olur ya olur filan birde durduk yere kaybetmeyelim dedim
nasip buda bizim sınavımız
sen ne yaptın bu arada çalışmalara devammı canım

topikleri gezsek örneklere alpabe yetmez canım

yetmez valla dogru söyluyorsun canım.o kadar cok arkadasımız var ki malesef. rabbım hepımıze bır an nce hayırlı evlatlar nasıp etsın ınsallah.
evet canım devam edıyoruz kafaya takmıyorum daha rahat oluyor o sekılde.napalım olacagı varsa olacaktır elbet canım

çok haklısın canım cidden takmamaya çalış
bende bu arada regl oldum
az önce olaydım testim boşa gitmeyecekti aslında ama hayırlısı bakalım

aselden mail geldi kızlar buyurun okuyun

Tatlım merhaba

İyiyim bebeim çok teşekkür ederim . net sıkıntısı nedeni ile gelemiyorum L

Fırsat bulunca yine gelirim o gün bekledim ama kimsecikler yoktu J

Her şey yolunda canım bir aksilik yok . Sizler nasılsınız iyi misiniz . gördüm sen de taşınıyormuşsun J yoğun geçiyordur günlerin . Hicran aşılama olacaktı sanırım bir haber var mı .

Herkese selamlar çok öperim sizi J

mCxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
x

selamlar herkese
bende 2 ay rahim iltahabı için antibiyotik ve maydonoz suyu kullandım
kontrole gitmedim çünkü bu ay adetim tam gününde geldi
bu ay bekliyorum inşallah
daha önce bir defa soğan suyu kürü yaptım ve adet dönemimdede hayıt suyu içtim
bakalım inşallah bu ay herkese allah muradını verir
konuyu daha tamamen okuyamadım inşallah bizde tecrübelerden faydalanabiliriz

ah canım ya haklısın rabbim vermeyince dağa tırmansak boş....rabbim hepimize dayanma gücü versin inşallah gün gelecek o negatifler pozitif olacak sizlerde hep benim dualarımdasınız kız kardeşim ablam yok ama sizleri kardeşim gibi görüyorum ne kadar burası sanalda olsa......

kızlar buarada rüyamda kucağımda öyle tatlı bir bebek vardı ki nasılda bağrıma basıyorum kuzum oda nasıl kucağımda sarılıyor bana mis gibi kokuyordu be kızlar uyandım sanki gerçektiinşallah rüyalarımızdaki gibi gerçek olur aminnnnnnnnn

kızlar neredesiniz ya gelsenize tatile filan mı çıktınız:26:2 saat yürüdüm eve geldik az birşey kahveye yakın leke gelmiş iç çamaşırımı kirletmemiş afedersiniz peçeteyle silince geldi şuan için bişey yok adetim parça parça gelip beni deli etmeye çalışıyor sanırım hayırlısı olsun artık

canım lekelenme oluyor bende de ara ara ama insallah kırmızılar gelmez canım yaa

Gecen ay sadece ben gttim doktora bu ay bebek yoksa esimle gitcez esim 27 yasinda

Yok tedirgin olmuyorum ama istiyoruz ndn olmuyo dye azck uzulyorum bndn baya kucuklerin cocuklari var

Yok tedirgin olmuyorum ama istiyoruz ndn olmuyo dye azck uzulyorum bndn baya kucuklerin cocuklari var

sende küçüksün canım daha olur inşallah takma kafanaaaaaaöyle taka taka kendimize zarar verdik biz sende aynı şekilde yapma canım rabbim büyük ne yapalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…