sende küçüksün canım daha olur inşallah takma kafanaaaaaaöyle taka taka kendimize zarar verdik biz sende aynı şekilde yapma canım rabbim büyük ne yapalım hayırlısı
mrb esracimmm canim moraller düzeldi şükür coj stres yaptım bu ay saldim gitti ama sogan kurunu yapiyorum folik asit kullaniyorum tedbiri elden bırakmamak gerek tabisende regl olmussun canım üzülme her yeni ay yeni umutlar demek
ah canım ya haklısın rabbim vermeyince dağa tırmansak boş....rabbim hepimize dayanma gücü versin inşallah gün gelecek o negatifler pozitif olacak sizlerde hep benim dualarımdasınız kız kardeşim ablam yok ama sizleri kardeşim gibi görüyorum ne kadar burası sanalda olsa......
kızlar buarada rüyamda kucağımda öyle tatlı bir bebek vardı ki nasılda bağrıma basıyorum kuzum oda nasıl kucağımda sarılıyor bana mis gibi kokuyordu be kızlar uyandım sanki gerçektiinşallah rüyalarımızdaki gibi gerçek olur aminnnnnnnnn
Gecen ay sadece ben gttim doktora bu ay bebek yoksa esimle gitcez esim 27 yasinda
aynen öyle kuşum sadece toka takmak lazım arada üzülüyoruz ama rabbimden olduğunu bilince boynumuz kıldan ince yapacak bişey yokKafaya sadece toka takiym dmi
sağol canım üzülmemek elde değil ama nasip olduğunu bilince insan kendini tutabiliyor
hayırlısı hakkımızda
canım pozitifi görsemde inanamam zaten ben heralde artık
bende bu gece rüyamda bebiş gördüm kızkardeşimin üçüzleri lmuştu
hayır olsun inşallah
ha oda gençmiş daha
canım erkeklerde çağın hastalığı varikosel var ama ufak bi operasyonla filan çözülüyor
inşallah gerek kalmaz ama olmassa bir gitsin eşinde
bak benim eşim senelerdir gitmedi daha
bekliyoruz öyyle
aynen öyle kuşum sadece toka takmak lazım arada üzülüyoruz ama rabbimden olduğunu bilince boynumuz kıldan ince yapacak bişey yok
hayır olsun rüyan inşallah canım bende inanmam kız pozitif görsemde bu negatif kesin deriminşallah rabbim o pozitifleri tez zamanda göndersin hepimize kız anacım esra eşin hiç doktora gitmedi mi canım neden ki ya üzüldüm bak şimdi ama problemler sadece tek taraflı olmayabiliyor:44:gitmeme sebebi ne gülüm? buarada dün reglim akşam iyice geldi şuan sancı çekiyorum üzüldüm elbette ama bugün biraz daha iyiyim rabbim neyler neylerse güzel eyler bizlerin tek yapması gereken sabır inşallah...
yok canım gitmedi işte ben gittim doktor bişey yok dedi
nıormal muayenede tabi
ama eşim gitmiiyor işte
küçükken ağır ateşli hastalık geçirmiş canım o
o yüzden çocuğun olmaz derlerse diye korkup gidemiyor
herşeyde bi hayır vardır canım ya ne yapalım
ha oda gençmiş daha
canım erkeklerde çağın hastalığı varikosel var ama ufak bi operasyonla filan çözülüyor
bekliyoruz öyyle
anladım canım benimde ailevi akdeniz ateşi rahatsızlığım var genelde bu rahatsızlığı olupta hamile olup sağlıklı doğum yapanlar var ama bazen ben bile korkuyorum doktorlar bişey olmaz diyor ama bazı doktorlarda rahime tüplere zarar verir diyorlarnasip kısmet meselesi eşinide çok iyi anlıyorum ama yinede keşke bir muayene olsaymış dua edeceğim rabbim gönlüne yumuşaklık versinde hiç olmazsa muayene olsun inşallah canım
sağol canım üzülmemek elde değil ama nasip olduğunu bilince insan kendini tutabiliyor
hayırlısı hakkımızda
canım pozitifi görsemde inanamam zaten ben heralde artık
bende bu gece rüyamda bebiş gördüm kızkardeşimin üçüzleri lmuştu
hayır olsun inşallah
hayırdır insallah canımmm
nasıl yaniiiiiiiiiiiiiiiiii kız sendekide ne sabırmış yaa:18::18: 9 yıldır nasıl dayandın yada eşin dayandıha oda gençmiş daha
bekliyoruz öyyle
anladım canım benimde ailevi akdeniz ateşi rahatsızlığım var genelde bu rahatsızlığı olupta hamile olup sağlıklı doğum yapanlar var ama bazen ben bile korkuyorum doktorlar bişey olmaz diyor ama bazı doktorlarda rahime tüplere zarar verir diyorlarnasip kısmet meselesi eşinide çok iyi anlıyorum ama yinede keşke bir muayene olsaymış dua edeceğim rabbim gönlüne yumuşaklık versinde hiç olmazsa muayene olsun inşallah canım
Abla bu ay olmazsa obur ay beraber gtcez
hayırdır insallah canımmm
İns muayene olur
Hayirdr ins yoksa esra ablanin mi bebisi olcak ins ins
nasıl yaniiiiiiiiiiiiiiiiii kız sendekide ne sabırmış yaa:18::18: 9 yıldır nasıl dayandın yada eşin dayandıbelkide eşinde sperm hareket sorunu gibi bişey var ve ilaçla çözülecek bişey,boşuna niye bekliyesiniz kiiii benim eşim 1 çocuğumuz oldu yine olur niye gidelim dediği zman bile kızıyodum,zor güç dr a götürüyodum
canım eşim çok iyi bir insandır
asla kırıcı biri olamaz ama aynı zamanda set mizaçlıdırda
kapının önünde oynayan tüm çocuklar onu görünce üzerine saldırır oda hepsini ayrı ayrı sever
ama çocuğumuz olmayacağnı söylerse bi doktor buna dayanacak kadar güçlü değil sanırım
elbette çocuk olmazsa olmazım ancak eşimi anlamakta zor değil benim için
o yüzden sabırla beklemeye devam
bakalım Rabbim neler görterecek
canım işte olmayınca olmuyor
sabır bazen hahada çok gerekiyor insana
zor zamanar geçirdim ancak şu an iyiyim
gelecei bilemem ancak hala umudum olduğu bir kesin[/B]
Esra abla yardim acayip gaz sksmasi oldu hic bole olmazdm bebek yerlesiyo olablir mi hc bole olan var mi
canım işte olmayınca olmuyor
sabır bazen hahada çok gerekiyor insana
zor zamanar geçirdim ancak şu an iyiyim
gelecei bilemem ancak hala umudum olduğu bir kesin[/B]
günaydın canım.
umudunun olması cok güzel. her zaman içinde bir ümit bir ışık olmalı insanın. sen buna en güzel örneksin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?