Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

doğrudur canım. bu süreç çok sabır isteyen ve bir o kadar da güçlü bir ruh hali isteyen bi süreç. inşallah en kısa zamanda tüm bebiş isteyenlerin göbüşü bebişle dolar :) allah cok aratırmasın .herseyin hayırlısı neyse o olsun.
her zaman destek oluyoruz birbirimize bırakmak yok asla

canım bir ben değil evladı olmayan,olamayan tüm kadınlar yaşıyor benzer şeyleri
heleki toplum baskısı mahvediyor insanı
anlamayan ya da anlayamaan insanlar yüzünden üzülüyoruz daima
herşeyin hayırlısı hakkımızda
burada aynı dertten müzdarip insanlar olarak toplandığımız için anlıyoruz birbirimizi
herkes için dileğim aynı
Rabbim tez zamnda yüzümüzü güldürsün

AMİNNNNNNNNNNNNNNNN....
tabıkı herkes bu zor zamanları yasıyor.dedıgın gıbı toplum baskısı.
nişanlanırsın , evlilik ne zaman?
evlenirsin, cocuk düşünüyormusunuz?
cocuk olur, 2. yi ne zaman düşünüyorsunuzz ???
poffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

aynen haklısın
işte birde erkeğe baskı olmaz kadındadır bir sorun varsa mutlaka
eşlerin ortak sorunu olan konu kadına yüklenir mutlaka
cidden çok kötü şeyler yaşadım ama şu an bitraz daha iyi zamanlarımdayım
sorana yok daha nasip deyip geçebiliyorum

canım benım bozmayalım keyfımızı :))
gel kahvaltı yapalım yine görüşürüz tatlım

canım çok doğru söylemişin ya bütün yük biz bayanların üzerinde bende takmamaya çalışıyorum artık insanların ne düşündüğü değil rabbimin düşündüğü önemli benim için gerisi hikaye canım...rabbim sabrımızı arttırsın inşallah

Yardmci olun bana doktor surekli iliskiye grin demisti adetime 10 gun var bitirelim mi artk iliski dollenmeyi bozar mi

Yardmci olun bana doktor surekli iliskiye grin demisti adetime 10 gun var bitirelim mi artk iliski dollenmeyi bozar mi

gunaydın canım.
sürekli degil de pofudugun dedıgı gıbı gun asırı yani 2 gune bır gırın ilişkiye.spermlerin kalitesini bile etkiliyor ilişki sayısı.hadı hayırlısı olsun

aynen canım ama ne yapalım bu toplumda yaşıyorsakta zorluklarına katlanmak zorundayız
ama bazende çekilmez insanlar insanı sinir edebiliyor buda bir gerçek

canım bozmaz hayır ama hergün bıkılır ya ayıptır söylemesi
zaten her gün ilişkide spermler az olur
gün aşırı ilişki sizin için ideal
gün aşırına devam et çünkü yumurtlaman geç olabilir
bari o kadar çalışma boşa gitmesin
her gün içinde zorrlama kendini
spermler senin vucudunda 2 gün yaşıyor zaten
gün aşırı yapın

Biz hrgun yaptk gun asri nasl sen olemi yaptn

tabiki canım doğru olan zaten odur

Son düzenleme:
nabersiniz kızlar kaç gündür girmedim varmı bir değişiklikben evi taşıdım yerleşmeye çalışıyorum yoğunum yani

nabersiniz kızlar kaç gündür girmedim varmı bir değişiklikben evi taşıdım yerleşmeye çalışıyorum yoğunum yani

merhaba canım kolay gelsin sana
güzel bir haber yok zanım yine ya sana verebileceğimiz
bende taşınıcam yakında toplandın evin içi her yer kutu bi görsen

merhaba canım kolay gelsin sana
güzel bir haber yok zanım yine ya sana verebileceğimiz
bende taşınıcam yakında toplandın evin içi her yer kutu bi görsen

aaa ev aldınızmı canım hayırlı olsun çok sevindimben o devreyi atlattım şükürçok yoruldum ama değdi yaaa çok içime sindi evim bi kaç ufak eksik kaldı onuda bu gün yapıyolar çok güzel oldu herşeyinş.seninde gönlüne göre osun evin.. bu arada ben ev taşımaydı yerleşmeydi derken şimdide doğalgaz bağlanmadı yani bizim çocuk işi bu ay tamamen askıda

canım yeni evin hayırlı olsun güle güle otur inşallah darısıda banaaaaaaaabebiş işide hayırlısı olsun canım ya bunda da vardır bir hayırbuarada benim pc yarın bakıma gidiyor kızlar ne zaman gelir bilmiyorum:18:arada kendi kendine kapanıyor bir sorunu var bakalım artık hayırlısı sesim çıkmazsa bu sebeptendirhepinizi çok seviyorum iyiki varsınızzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…