aaa ev aldınızmı canım hayırlı olsun çok sevindimben o devreyi atlattım şükür çok yoruldum ama değdi yaaa çok içime sindi evim bi kaç ufak eksik kaldı onuda bu gün yapıyolar çok güzel oldu herşey inş.seninde gönlüne göre osun evin.. bu arada ben ev taşımaydı yerleşmeydi derken şimdide doğalgaz bağlanmadı yani bizim çocuk işi bu ay tamamen askıda
canım yeni evin hayırlı olsun güle güle otur inşallah darısıda banaaaaaaaabebiş işide hayırlısı olsun canım ya bunda da vardır bir hayır buarada benim pc yarın bakıma gidiyor kızlar ne zaman gelir bilmiyorum:18:arada kendi kendine kapanıyor bir sorunu var bakalım artık hayırlısı sesim çıkmazsa bu sebeptendir hepinizi çok seviyorum iyiki varsınızzzzzzzzz
Selam Şekerler Nasılsınız ?
Ben geldim ama bakıyorum kimsecikler yok :2:
Esracım çok teşekkür ederim arkadaşlara bilgi verdiğin için . ben aynen dediğim gibi şimdilik ekimi beklemeye başladım . olursa kendiliğinen o zamana kadar ne mutlu bana olmazsa tüp tedavisine başlayacağım . sizde ne var ne yok bakemmmmmmmmmmmmmmmm
tez gel canım özletme kendini
kuzucuğummmmmmm hoşgeldin kız özlemişiz seniiiiiihakkında hayırlısı olsun canım önemli olan sağlık inşallah ekim ayına kadar bebişin göbüşünde olur canım bende aşılamayı ağustos ayına attım bakalım hayırlısı olsun
Teşekkürler canım hoş buldum . inşl kendiliğinden olurda tüp e falan gerek kalmaz :) bakalım bekliyoruz şimdilik vakit geçsin diye .
sen aşılamayı nerede olacan canım iyi bir yere git bari .
selam kızlar..:)
Allah hepinizin gönlüne göre versin canım. Benim hamileliğim çok zor geçiyodu,hastanede yattım serumlar yedim. Bulantılarım yeni yeni geçiyo şükür iyiyim biraz.Şu ana kadar hep hasta dertli mutsuzdum bundan sonra hamileliğin güzel tarafını anlarım inşallah.Haftasonu bebişin cinsiyetini öğrenicez çok heyecanlıyım :)) Zor da olsa herşeye değen bi süreç,inşallah hepinize nasip olsun tez zamandaa.s canım iyiyiz çok şükürasıl sen nasılsın kuşum hamilelik nasıl gidiyor iyisindir umarım bizlere de dua et canım ya lütfen rabbim karnında sabi bebişin yüzü suyu hürmetine bizlerede nasip etsin.....sende hayırlı bir şekilde doğum yapasın inşallah canım
Selam Şekerler Nasılsınız ?
Ben geldim ama bakıyorum kimsecikler yok :2:
Esracım çok teşekkür ederim arkadaşlara bilgi verdiğin için . ben aynen dediğim gibi şimdilik ekimi beklemeye başladım . olursa kendiliğinen o zamana kadar ne mutlu bana olmazsa tüp tedavisine başlayacağım . sizde ne var ne yok bakemmmmmmmmmmmmmmmm
canım sende ev almışın hayırlı uğurlu olsun inşallah rabbim rahat rahat oturmayı nasip etsin darısıda bana olsuneşim pcyi bugün ikindin verecek canım inşallah fazla sürmez çünkü sizlerden başka kimsem yokkkkkkkkkk:13:
arkadaşlar yumurtlamamdan 11 gün geçti bugünle birlikte.. ovulasyon testii hamiliği belli edebilirmiş diye duydum doğru mu?? son 3-4 gündür göğüslerim ağrıyo ateşeniyo belli saatlerde akıntım var belim çok feci ağırıyoo.. ovulasyon testi kalmıştı elimde onu denedim 2. çizgi belli bir şekilde silik çıktı diğeri kadar net olmasada.. 11. günüm bugün.. lütfenn cevap verinn soruyorm ama cevap alamıyrum..
Allah hepinizin gönlüne göre versin canım. Benim hamileliğim çok zor geçiyodu,hastanede yattım serumlar yedim. Bulantılarım yeni yeni geçiyo şükür iyiyim biraz.Şu ana kadar hep hasta dertli mutsuzdum bundan sonra hamileliğin güzel tarafını anlarım inşallah.Haftasonu bebişin cinsiyetini öğrenicez çok heyecanlıyım :)) Zor da olsa herşeye değen bi süreç,inşallah hepinize nasip olsun tez zamanda
canım o ovu testleri gebelik testi yerine geçmiyor
okuduğun yazıların çoğunu bende okudum ve çok denedim inan
hamile olabilirsin ki istiyorsan inşallah hamilesindir ama ovu testine göre heveslenme
bekle adetin geçecek olursa gebelik testi yap
adetine kaç gün kaldı
adetim bu ay düzensizleştii.. 1-8 haziranda adettim. 10 gün sonra 18-23 arasıda adet oldum. ovulasyona başladım 24 ve 25inde yumurtlamagünümdü bugun 11. gün ve belirtiler vr galiba. okudum ovulasyon testi silik çıksada gebeliği işaret edior diee.. :44:
yanlış anlama canım hamile değilsindir demedim
sadece o tesle yapılan doğru sonuç vermiyor demek istedim
bzzat denedim hamle olmam gerekirdi umutlandım ama adet oldum hemen sonrasında
inşallah hamilesindir ama bekle bir hafta sonra adet olmassan test yap
hatta burayada yazarsan sevinirim ok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?