Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

evet canım aldık ama işi çok işte
mutfak dolabı,parke,banyo tamamen
ve daha birçok şey yapılacak
bakalım biterse toplandım bende taşınacağız

tez gel canım özletme kendini

kızlar aselden mail gldi merak edenler için kopyalıyorum

Selam canım ,

Ben yoktum izne ayrıldım memlekete gittim dün gece döndüm istanbula J

İnternete girme fırsatım hiç olmadı orada paso gezdim J

Şimdi geldim işler güçler dolu dolu başımı kaldıramıyorum maillerime ancak bakabildim .

Sağlık durumum iyi tatlım çok şükür ameliyata gerek kalmadı ama takip süreci devam edecek . 3 ayda bir olarak . 1 sene sonra 6 ayda bire düşecek . herhangi bir durum olursa erken müdahale edelim diye . 1 ay da bekleme sürem var sonra tedaviye başlayabilirim .

Ama ben bu sıcak havalarda tüp tedavisi yapmak istemiyorum zor olduğu için ekim gibi sanırım başlayacağım .

Memorial Şişli ile görüşmüştüm orada başlaycağım tedaviye . Regl düzenimde biraz bozulmalar oldu ilaçlardan dolayı ama normal diyorlar .

Mesela gecen ay 1 hafta önce oldum bu ayda 1 hafta geçti hala olmadım . elim teste gidiyor gidiyor geri geliyor J

Ne bilim belki bir mucize olur falan diyorum kendi kendime J

Ama bekleyeceğim test yapmayacağım .

Bugün fırsat bulabilirsem gelirim foruma inşl J

Sen napıyorsun kızlardan ne var ne yok evini taşıdın bitti mi ?

Varmı yeni bir hamilelik haberi bakim J

Selam Şekerler Nasılsınız ?
Ben geldim ama bakıyorum kimsecikler yok :2:
Esracım çok teşekkür ederim arkadaşlara bilgi verdiğin için . ben aynen dediğim gibi şimdilik ekimi beklemeye başladım . olursa kendiliğinen o zamana kadar ne mutlu bana olmazsa tüp tedavisine başlayacağım . sizde ne var ne yok bakemmmmmmmmmmmmmmmm

kuzucuğummmmmmm hoşgeldin kız özlemişiz seniiiiiihakkında hayırlısı olsun canım önemli olan sağlıkinşallah ekim ayına kadar bebişin göbüşünde olur canım bende aşılamayı ağustos ayına attım bakalım hayırlısı olsun

tez gel canım özletme kendini

canım sende ev almışın hayırlı uğurlu olsun inşallah rabbim rahat rahat oturmayı nasip etsin darısıda bana olsuneşim pcyi bugün ikindin verecek canım inşallah fazla sürmez çünkü sizlerden başka kimsem yokkkkkkkkkk:13:

Teşekkürler canım hoş buldum . inşl kendiliğinden olurda tüp e falan gerek kalmaz :) bakalım bekliyoruz şimdilik vakit geçsin diye .
sen aşılamayı nerede olacan canım iyi bir yere git bari .

Teşekkürler canım hoş buldum . inşl kendiliğinden olurda tüp e falan gerek kalmaz :) bakalım bekliyoruz şimdilik vakit geçsin diye .
sen aşılamayı nerede olacan canım iyi bir yere git bari .

canım araştırma hastanesine gideceğim zaten martta başlamıştım ama aşılamam bir türlü kısmet olmadı kist oldu,yumurtlar çok büyüdü vs bende hep öyle dua ediyorum rabbime inşallah doktorlara gerek bırakmadan hepimizin kuzusunu göndersin bu mübarek ayda inşallah canım inşallahhhhhhhhhhh

selam kızlar..:)

a.s canım iyiyiz çok şükürasıl sen nasılsın kuşum hamilelik nasıl gidiyor iyisindir umarımbizlere de dua et canım ya lütfen rabbim karnında sabi bebişin yüzü suyu hürmetine bizlerede nasip etsin.....sende hayırlı bir şekilde doğum yapasın inşallah canım

Allah hepinizin gönlüne göre versin canım. Benim hamileliğim çok zor geçiyodu,hastanede yattım serumlar yedim. Bulantılarım yeni yeni geçiyo şükür iyiyim biraz.Şu ana kadar hep hasta dertli mutsuzdum bundan sonra hamileliğin güzel tarafını anlarım inşallah.Haftasonu bebişin cinsiyetini öğrenicez çok heyecanlıyım :)) Zor da olsa herşeye değen bi süreç,inşallah hepinize nasip olsun tez zamanda

aselim hoşgeldin canım
sana 10 numara haberim var valla
gördünmü bilmem ama bahar hamiş
hemde doğal yoldan
duyduğumdan beri 10 kez ağladım belki ya çok mutluyum onun adına

arkadaşlar yumurtlamamdan 11 gün geçti bugünle birlikte.. ovulasyon testii hamiliği belli edebilirmiş diye duydum doğru mu?? son 3-4 gündür göğüslerim ağrıyo ateşeniyo belli saatlerde akıntım var belim çok feci ağırıyoo.. ovulasyon testi kalmıştı elimde onu denedim 2. çizgi belli bir şekilde silik çıktı diğeri kadar net olmasada.. 11. günüm bugün.. lütfenn cevap verinn soruyorm ama cevap alamıyrum..

canım benim dilediğin zaman biz netin diğer ucundayız
her zaman dertleşirizz

tez gel bekletme olurmu

canım o ovu testleri gebelik testi yerine geçmiyor
okuduğun yazıların çoğunu bende okudum ve çok denedim inan
hamile olabilirsin ki istiyorsan inşallah hamilesindir ama ovu testine göre heveslenme
bekle adetin geçecek olursa gebelik testi yap
adetine kaç gün kaldı

canım çok geçmiş olsun zor atlattın sen cidden
ama olsun canım ya buda bişeydir
önemli olan sağlıkla bebeğini kucaklaman

adetim bu ay düzensizleştii.. 1-8 haziranda adettim. 10 gün sonra 18-23 arasıda adet oldum. ovulasyona başladım 24 ve 25inde yumurtlamagünümdü bugun 11. gün ve belirtiler vr galiba. okudum ovulasyon testi silik çıksada gebeliği işaret edior diee.. :44:

yanlış anlama canım hamile değilsindir demedim
sadece o tesle yapılan doğru sonuç vermiyor demek istedim
bzzat denedim hamle olmam gerekirdi umutlandım ama adet oldum hemen sonrasında
inşallah hamilesindir ama bekle bir hafta sonra adet olmassan test yap
hatta burayada yazarsan sevinirim ok.

tamam canım tşekkrlerr yazarımm tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…