selam kızlar..:)
Canım aşılama normal ilişkiden çok farklı değil açıkcası ama belli olmaz tabi deneyenlerin bazen ilk seferinde bile tutuyor . inşl seninde öyle olur .canım araştırma hastanesine gideceğim zaten martta başlamıştım ama aşılamam bir türlü kısmet olmadı kist oldu,yumurtlar çok büyüdü vs bende hep öyle dua ediyorum rabbime inşallah doktorlara gerek bırakmadan hepimizin kuzusunu göndersin bu mübarek ayda inşallah canım inşallahhhhhhhhhhh
aselim hoşgeldin canım
sana 10 numara haberim var valla
gördünmü bilmem ama bahar hamiş
hemde doğal yoldan
duyduğumdan beri 10 kez ağladım belki ya çok mutluyum onun adına
arkadaşlar yumurtlamamdan 11 gün geçti bugünle birlikte.. ovulasyon testii hamiliği belli edebilirmiş diye duydum doğru mu?? son 3-4 gündür göğüslerim ağrıyo ateşeniyo belli saatlerde akıntım var belim çok feci ağırıyoo.. ovulasyon testi kalmıştı elimde onu denedim 2. çizgi belli bir şekilde silik çıktı diğeri kadar net olmasada.. 11. günüm bugün.. lütfenn cevap verinn soruyorm ama cevap alamıyrum..
kızlar ne olur bana yardım edin kafam karıştı. benim ayın 2 yada 3 gibi adet olmam gerekiyordu. ayın 2 sinde ilişkide kan geldi. bende dedim hee geliyo benimki sonra durdu 3ünde 4 ünde kahvemsi sulu azıcık geldi. dün gene biz fik fik yaptık..:) dördü gecesi yani. ilişki sırasında baya geldi kahvemsi pembemsi busefer . tamam dedim bu sefer kesın geldı. bugün bu saat oldu orkitte sadece sulu kahve lekeler var. anlamadım ya yardım edin bana((((8
Sana bisey diycem ama korkuyorum umutlandirmaktan.hemen git kan testi yaptir kana aldanma bendede oldu erkek nisani dediler inanmadim dra gittigimde 13 haftalik gebeydim)
seninde böyle ara aramı geldi. şuan hiç yok mesela. belirtilerde göğsüme yanlardan dokununca çok acıo. başım ağrıyo biraz karnım şiş bir haftadır. kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrıyo hala. off zor yaaa
seninde böyle ara aramı geldi. şuan hiç yok mesela. belirtilerde göğsüme yanlardan dokununca çok acıo. başım ağrıyo biraz karnım şiş bir haftadır. kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrıyo hala. off zor yaaa
Yanliz karnim sis demisin onu hatirlamiyorum.ama goguslerimde ve kasiklarimda agri vardi hep adet olucam diye bekledim.ama oyle leke oldu memleketteydim kadinlar dedigim gibi erkek nisani demislerdi inanmadim ama suan bi erkek evladim var
sağlıklı sıhatli ömrü uzun olur inş. saol canım.
Talesssssssssssssssss napıosun bakim sen nasılsın taze anne adayım :) Bebişimize iyi bakıyorsun dimi tatlım :) Haydı siıaray girdik başı sen çekiyorsun .
Canım aşılama normal ilişkiden çok farklı değil açıkcası ama belli olmaz tabi deneyenlerin bazen ilk seferinde bile tutuyor . inşl seninde öyle olur .
Esram ciddi misin sen yaşoktayım Allahım ne büyüksün sen inanamıyorummmmmmmmmmmmm hemen bakayım bahara .
.
Acikcasi henuz tum yorumlari okumadim
esra1982 (ablam merhaba) sayesinde geldim araniza.ilk sayfadan sonrada hemen yazmak istedim daha sonra tum yazilanlari okuycam tek tek
bende 4 yil doktor kapilarinda kah aglayan kah gulen biri olarak cok iyi anliyorum hislerinizi heyecaninizi..ama hicbir sey imkansiz degil gercekten simdi oglum 4 bucuk yasinda
Sana bisey diycem ama korkuyorum umutlandirmaktan.hemen git kan testi yaptir kana aldanma bendede oldu erkek nisani dediler inanmadim dra gittigimde 13 haftalik gebeydim)
Kizlar simdi ben size biraz anlatayimmi kendimi
ben 9 yillik evliyim.korunma falan hic bilmem evlendigimiz gunden beri birsuru cocugumuz olsun her odadan biri ciksin istedik (evet biraz abartmisiz)
Bi bekledik iki bekledik derken 5.ay dr un yolunu.ne bende ne esimde bi sorun cikmadi.sebep belli olmayinca daha zor tedavi.istanbul avrupa yakasi nerde dr duyuyoruz kosup gidiyoruz ama sonuc yok.iki kez asilama oldum sonuc yok.
En son gittigim doktor bana kafandan attiginda karnina dusecek dediginde doktor seruvenimizi bitirmis olduk.cunku biz her doktora gittigimizde umutlanmaktan sonrasinda husrana bikmistik.insanin psikolojisi bozuluyo bi sure sonra olacagi varsada olamiyo
Bi vestiyerim vardi benim oraya bi patik astim her gordugumde allahim patigi nasip ettin giyecek bi evlatta nasip et dedim icimden her gordugumde
karnimi oksar severdim konusurdum sanki ordaymis gibi
gece 10 dan sonra meryem suresini okurdum.her gece degil tabi oyle uykum kactiginda falan..
Eyup sultana gittim.orasi hep yarar bana.hemde ben o niyetle gitmedim kayinvalidemleri goturmustuk ben adetliydim icimden gecti ama elimi kaldirip dua bile edememistim
bide hacca giden biriyle aklet gonderip 40 gun boyunca adetli zamanlar ve iliski sirasinda sadece cikardik.biz 3 arkadasla gonderdik birimiz ciddiye almadi bira falan icmis uzerindeyken ama diger ikimiz subat1 ben dogurdum 2sinde o
Tum bunlar cogunuza safsata gibi gelebilir ama benim cocuk sahibi olmam bu sebeplere dayaniyo birazda..inanmak.. sizde yurekten inanin evlat sahibi olacaginiza.hicbir zaman yitirmeyin umudunuzu 23 yil sonra kendiliginden hamile kalani biliyorum ben.
Folik asit ictim uzun sure.bide mumkunse hemen kalkip yikanmayin.unutun uyuyun..
Kızlaaaaaaaarrrrrrrr :) benim kızım oluyorr :)))
Kızlaaaaaaaarrrrrrrr :) benim kızım oluyorr :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?