Merhaba Canlar nasılsınız bakalım kimse var mııııııııııııııı
aselim ben verdimmi böyle bomba haber veririm işte
zaten bahar tüp yaptıracaktı
biliyorsun eşi lenfoma kanseri
nakil için çocuğunun olması şarttı
ama Allahın mucizesi işteki hamile kalıvermiş
Esra abla bu ayda bebek yok busefer esmle gtcez dktora agstosta:-(
canım öncelikle morali yüksek tut
herşeyde bi hayır vardır unutma
bi gidin bakalım varsada bir sorun çözülecektir Allahın izniyle
foruma göz gezdirirsen bu durumda yüzlerce kadın olduğunu göreceksin inan bana yalnız değilsin güzelim
günlerid giremedim ama çok değişiklik yok burdadanasılsınız bakalım kızlar......ben yine adetliyim ve bidahaki aydanda ümidim yok çünkü yeni taşındım ve doğalgaz yok yani banyo büyük sorun
Cok saol abla destegn icin dgerlerinide okuyorum hep ayniyz napalm kismet uzulmcem ama artk kndme soz verdim
günlerid giremedim ama çok değişiklik yok burdadanasılsınız bakalım kızlar......ben yine adetliyim ve bidahaki aydanda ümidim yok çünkü yeni taşındım ve doğalgaz yok yani banyo büyük sorun
merhaba canım nasılsın neler yaptın
bende kaç gündür bakamadım canım ya taşındım en sonunda
rahatsızlığın nasıl canım iyisindir inşallah
canım soğuk su ile duş al ya ne olacak ki hava zaten sıcakkkkkkkkkkkkkkk kaçırma bu ayı sakın değerlendir :)
Esram cannım iyiyim ben . kendimi çok dinlemiyorum normal hayatıma hiç ara vermeden tam gaz devam . Bu ay memorail da ön görüşmem var 26 Temmuz da . Biz Eylül regl ile birlikte başlarız diye düşünüyoruz Allahtan bir şey olmazsa . Biliyorsun orası ok yoğun bir hastane planlamayı zamanında yapalım istedik Bismillah dedik başlıyoruz yeni tedavi sürecine inşl bundan sonra her şey daha güzel olacak . Göğsümde halen elime gelen bir kitle var ama onun tamamen geçme gibi bir durumu yok ne yazık ki sadece kitlenin boyutu küçülüyor . Bu da sorun teşkil etmez diyor doktor . Eğer Eylüle kadar da her şey yolunda giderse hamilelik süresince de kontrol olacağım . Belki daha sonra alınması gerekirse bir ameliyat daha olurmuşum .
hadi bismillah canım o zaman
biyerden başlamak gerekiyor zaten beklemende çözüm değil
karar vermiş olmanıza sevinim
başlamak bitirmenin yarısıdır
hastalık sağlık insanlar için canım işte yapıcak bişey yok
Allah sıhhat versin inşallah
Amin canım aminnnnnnnn inşl . Bence sen de eşini ikna et tatlım en azından sorun nedir onu öğrenin . Zaman çok önemli akıp gidiyor biz farkında olmadan .
haklısın canım iştede bi istediğim gibi olsa herşey
nasip ne diyim canım
zaman aktı akacağı kadar 31 olduk ikimizde
keşke üzülmek çare olsa güzelim hep beraber üzülür bi çare yapardık o zaman
ama işte nasip meselesi
umut her zaman vardır
kusura bakmayın ama ben 31 yaşındayım 9 seneye yakındır evliyim ve hala umudum varsa
sizin umudunuzu kaybetmeniz biraz kendnize haksızlık olmuyormu
Off Esram bir kez olsun gitseydiniz keşke . ama çok takma her şey olacağına varır . Hani diyoruz ya nasip kısmet her şeyin bir zamanı var diye demekki gelmedi zamanımız . Kendin gördün Baharın yaşadığı mucizeyi , onun zamanı geldi demekki Rabbim gönderdi meleğini bize de inşl tedavilere kalmadan gönderir meleklerimizi . Allahım nerede isteyen varsa kucağını doldursun inşlllllllllllllll
Ben umudumu hc bir zaman kaybetmem abla okadar ck kisiyi okuyorum ki allah sabir veriyo
Off Esram bir kez olsun gitseydiniz keşke . ama çok takma her şey olacağına varır . Hani diyoruz ya nasip kısmet her şeyin bir zamanı var diye demekki gelmedi zamanımız . Kendin gördün Baharın yaşadığı mucizeyi , onun zamanı geldi demekki Rabbim gönderdi meleğini bize de inşl tedavilere kalmadan gönderir meleklerimizi . Allahım nerede isteyen varsa kucağını doldursun inşlllllllllllllll
Ankarada oturan varmiiiiiiiiiiiiiii kizlarrrrrrrrrr
ben varım canım olmam mı ben
Abla bldigin gzel iyi bi kadin dogum cu varmi onerdign etlik te faln obur ay esimle gtcez ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?