canım soğuk su ile duş al ya ne olacak ki hava zaten sıcakkkkkkkkkkkkkkk kaçırma bu ayı sakın değerlendir :)
Esram cannım iyiyim ben . kendimi çok dinlemiyorum normal hayatıma hiç ara vermeden tam gaz devam . Bu ay memorail da ön görüşmem var 26 Temmuz da . Biz Eylül regl ile birlikte başlarız diye düşünüyoruz Allahtan bir şey olmazsa . Biliyorsun orası ok yoğun bir hastane planlamayı zamanında yapalım istedik Bismillah dedik başlıyoruz yeni tedavi sürecine inşl bundan sonra her şey daha güzel olacak . Göğsümde halen elime gelen bir kitle var ama onun tamamen geçme gibi bir durumu yok ne yazık ki sadece kitlenin boyutu küçülüyor . Bu da sorun teşkil etmez diyor doktor . Eğer Eylüle kadar da her şey yolunda giderse hamilelik süresince de kontrol olacağım . Belki daha sonra alınması gerekirse bir ameliyat daha olurmuşum .
çok haklısın canım
bu gece rüyamda erkek bir bebek gördüm canım adını
çok güzeldi ya önceleri benim bebeğimdi ama sonra anladımki onu bana kardeşim vermiş
enteresandı
kayınpederim çok güzel bir isim koyuyordu bebeğe
hüzünlüydü.........
canım ben etimesgutta oturuyorum etlik tarafını bilmem
ama sincanda benim kendi doktorum var
birde kız kardeşimin jinekoloğu var ikiside iyi doktorlar ama her ikiside özel hastanede çalışıyor
eşin üroloğa gidecek zaten canım sen kadın doğumcuya
ikisininde iyi olduğu bi hastaneye git
sen hangi semttesin tatlım
Ben kecioren deyim abla
oyyy canım benim yaaabenzer rüyaları bende çok görüyorum yaa gerçi benim bi tane olunca böyle konuşarak size haksızlık ediyomuşum gibi hissediyorum ama....işte bi tane olunyor bu sferde 2.ye haster çekiyosun böyle geçiyor bizimde ömrümüz 14: kimisi her istediğinde aynı ay haike kalıyor,kimi hiç istemeden üst üste doğuruyor bizim sınavımızda böle işte
hımmm keçiörendesin demek
benim kuzen doktor canım ama başka dalda tabiiiii ona sordum ama çok bilgisi yokmuş
yani kadın doğumcu tanıdığı var ama keçiörende senin bahsettiğin işle ilgilenmiyormuş çok
keçiören çok uzak değil neresindesin
ben teyzemler orda ya çok sık geliyorum
bi geldiğimde oturur konuşuruz istersen
sincan tarafında bildiğim doktr var canım dediğim gibi isim veririm eğer istersen tabii
yok canım niye haksızlık olsun
1 tane var diye başka istemiyceksin diye kaidemi var
ablamda 2 tane var birinci sıkıntılı oldu zaten eşi varikosel li onun
ikincidede 1 sene beklediler olması için
umudunu kaybetme
Allah verecekse her halükarda olur merak etme
isteyen herkesee nasip etsin Rabbim
Ben kecioren kuscagz daym abla sana zahmet olmazsa sincanda nerde hangi hstne dktr kim yazarmisin esime soleyim yok uzak derse artk obur ay eski doktoruma gideriz ck saol esra abla
sağol canım benim inş.olurda işte zor bu beklemeler her ay her ayrabbim en kısa zamanda mübarek günler hürmetine yüzümüzü güldürsün
canım amin duaların için işte nasip işi demekki
herkes bana diyor sizin ailede başka olmayan varmı filn diye
işte sndedir suç olmamasında diye kastediyorlar anlayacağın
ama şükürki ablamın 2 tane kız kardeşiminde 1 tane evladı var
annem desem biz 3 kardeşiz abimde vefat etti 4 doğum yani
ama işte millete laf anlatamıyorsun
Allah vermeyince olmaz desen saf saf bakıyorlar suratına
mübarek günlerde bende hepimiz için içinde sizlerde dahil olmak üzere dua ediyorum
hayırlı sağlıklı uzzun ve güzel ömürlü evlat nasip etsin rabbim
bizi çok çok üzecekse vatana millete hainlik edecekse insanların canını ykacaksa benim evladım hiç olmasın razıyım canım
çok haklısın canım
bu gece rüyamda erkek bir bebek gördüm canım adını
çok güzeldi ya önceleri benim bebeğimdi ama sonra anladımki onu bana kardeşim vermiş
enteresandı
kayınpederim çok güzel bir isim koyuyordu bebeğe
hüzünlüydü.........
canım aselim keşke senin kadar azim olsa bendedeheray neler yapıyoruzda olmuyor en iyisi çokta uğraşmayım diye düşünüyorum sanırım ben soğuk duşmu offf hiç sevmemmm
canım şu an senin sayende kendi kadın doğum uzmanımında hastane değiştirdiğini öğrendim
başka özel bi hastanedeydi
kardeşimin doktorunun olduğu yere geçmiş
kardeşimin doktoru Seda Tamsoy Atlıman
benim doktorum ise Meltem Aksu Görücü
ikiside sincan özel koru hastanesinde çalışıyor canım
çok ilgili ve iyi doktorlar cidden
yalnız ben bu hastaneye gitmedim
benim doktorum lokman hekim hastanesinde çalışıyordu
ben oraya gittim güzel bir hastane canım
meltem hanım hastane değiştirdiyse bende artık ona giderim zaten
bak etlikte size yakın lokman hekim hasanesi de var canım
tüm doktorlar çok iyi gerçekten orda ablam bebği sakat endişesiyle gitti ve oradaki doktorlar hepsi inan sırayla gelip baktılar
çok ilgililer
yani etlikteki lokman hekimede gidebilirsin
hem bebek tedavisiyle ilgili her test filanda yapılıyor
ancak orası bana uzak olduğundan doktor adı veremem
ama eminim her doktor çok ilgilidir canım
eşinle bi konuş istersen ona göre yazarsın tatlım
buda hastanenin reklamı gibi oldu ama ben cidden memnun olduğum için yazdım canım
tebii sen ne düşünürsün beğenirmisin bilemem
Evet abla bilyorum o hastaneyi bbm amelyat olmustu ama doktorlardan hic memnun kalmadi esimle smdi knustm orasi uzak surekli gidersek kntrole faln uzak olur dyo napcm blmiyorum ama yne bze numune yolu gozktu
oy ben sana kıyamam yaaa(( Allahım inşlllllllllllllllllllllllllll rüyalarındaki bebekler kucağını doldursun senin olarak . Rabbim bekletmesin canım isteyen herkese versin . O günlerde gelecek inşlllllllllllllllllll
kızzz senin daha çok çalışman lazım bir tane var neticede deneyimlisin şekerim bizden daha çok deneyimlisin :)
İnşl ikinciside bekletmeden gelsin annesineeeeeeeeeeee
Benim haftaya cuma randevum var memorial da . Eşimin işyeri kapanıyor 1 ay sonra ne yapacağımıza karar veremiyoruz şimdi . kafamız karıştı . işsiz kalırsa bizim için zor olur . Dua edin kızlarrrr hayırlısı olsun inşl
çoookkk haklısın canım önemli olan hayırlı evlatevlat yetiştirmek dünyanın en zor meselesiymiş ben onu anladım,insanlar çok bilinçsiz canım yaaa benim varda ne oluyor yine aynı şeyleri söylüyolar.yok niye yapmadın yok niye ara verdin bu kadar yok niye dr a gitmiyosun işte bu çocuğa yazık değilmi kardeşsizmi kalacak vs vs yani insanlar susmuyor canım......oysaki saklamaıyorum diyorum ol mu yoooorrrr diye ama 2.görüşmede yine aynı sorular
canım tabii göreceli bilemem abin neden memnun kalmadı ama vardır bir haklı sebebi
sen bilirsin o zaman canım aramızda mesafe olduğu için bileiyorum sizin oradaki hastaneleri
ama nunumune çok zor bi hastane ya
yani çok kalabalık oluyor
gittimi gelemiyorsun
valla canım zor bu işler
Allah ne düşürsün ne eksik etsin
bu arada sodummu bilmiyorum ama sen kaç yaşındasın ve ne kadardır bebek istedinizde olmadı
sorma canım ya bu toplum baskısı beni yedi bitirdi inanki
kaynanamla biyere gidiyoruz güya gizi söyylüyorlar ama ben duyuyorum tabii
gelinini doktora götürsene diye başlıyorlar
benim bi tanıdık vardı şöyle şöyle oldu diye anlatmanın sonu gelmiyor
kaynanamda bişy diyemiyor biz karışmayız diyor ama gelinimde sorun yokta diyemiyor tabii
daha sonra benim moral yerlerde tabii
herşeyde bi hayır vardır
evladımın olmamasından utanmıyorum nede olsa nasip işi ama herkesin herşeye karışmasından utanıyorum artık
Slm canlaaaaarrrrrr netimde sorun var gelemiyorum artik...biliyorsunuz geçen ay ki negatif asilamadan sonra bu ay ara vermistik reglim 17 tem di ama hala gelen giden yoook bu gun mercimek kafar kremsi sari kahve renki akintim geldi adet oluyorum sandım ama y ine yok gelen giden agrim sizimda yok arada belim agrio iki kere test yaptim negatiffff ufffff bu ay rahattim reglim gecince böyle stres oldum
Bu ay on gun sogan kuru yaptim on gunde bir cay kasigi ari sutu bal polen yedim bunlarin etkisi olmusmudur gecikmesinde acabaaaa:18:
Slm canlaaaaarrrrrr netimde sorun var gelemiyorum artik...biliyorsunuz geçen ay ki negatif asilamadan sonra bu ay ara vermistik reglim 17 tem di ama hala gelen giden yoook bu gun mercimek kafar kremsi sari kahve renki akintim geldi adet oluyorum sandım ama y ine yok gelen giden agrim sizimda yok arada belim agrio iki kere test yaptim negatiffff ufffff bu ay rahattim reglim gecince böyle stres oldum
Bu ay on gun sogan kuru yaptim on gunde bir cay kasigi ari sutu bal polen yedim bunlarin etkisi olmusmudur gecikmesinde acabaaaa:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?