Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

Selam kızlar Kadir Geceniz mübarek olsun Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah. Dileyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin

ha ha valla iyiymiş kız birde adamı ikna etme derdin yok o zaman
hakkımızda hayırlısı canım ya annen endişelenmekte haklı canım sağlık başka birşeye benzemiyor
ama bence çok temiz sonuçları çıkacak
Allah yardımcınız olsun

Selam kızlar Kadir Geceniz mübarek olsun Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah. Dileyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin

çok sağl canım sizinde kadir geceniz mübarek olsun
nasılsın bu arada pek görüşemiyoruz
sık gelmeye çalış canım sen bizim topiğin ilk hamişisin
ken iyi bak

çok sağl canım sizinde kadir geceniz mübarek olsun
nasılsın bu arada pek görüşemiyoruz
sık gelmeye çalış canım sen bizim topiğin ilk hamişisin
ken iyi bak
daha iyiyim canım şükür bulantılarım geçti artık ama bilgisayara çok bakınca başım dönüyo o yüzden pek giremiyorum tansiyonum en yüksek 8-5. gerçi doktor gebelikte düşük olması daha iyi diyo ama tabi ben leylea gibiyim :)

ayilsamda bayilsamda gectircem hsg yi canim evlat hastetinden daha fazla canimi yakamaz bu hsg
çektir canım çektir rabbim yardım eder inşallah......

sağol taze anne seninde kadir gecen mübarek olsun canım nasılsın bakalım?buarada bizlere de dua etmeyi, unutma inşallah canım çok öptüm kendine dikkat et

kızlar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah....bu günün yüzü suyu hürmetine rabbim hepimize sağlıklı,sıhhatli çifter çifter evlatlar versin inşallahhhhhhhhhhhh(AMİN)

hımmm zor canım işte anne olmak bu yüzden kutsal
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
dikkat et kendine canım
bebişin ismi konusunda kesin bir karar varmı canım şu anda merak ettim

amin pofuduğum Allahım tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün

Canlar kadir gecemiz mübarek olsun....rabbim bu günlerinbu gecenin hurmetine yüzümüzü güldürsün.....

Arr cim annen icin gecmis olsun ins sonuclarda güzel gelecek....

pofudugum esrammm rosemmm elaammm sizlerede selam olsun

Talesimmm guzel annem duandan eksik etme biziii...herseyin yolunda olmasina cok sevindimm bi avazda alirsin ins kucagina

Kuran'i Kerim'de Kadir Gecesi icin Leyletül kadri hayrun min elfi sehrin yani Kadir Gecesi bin aydan hayirli bir gecedir diye buyruluyor. Bu gece kulun yalvaris ve yakarislarini Yüce Mevla'ya sunacagi ve O'nun sonsuz affindan ,merhametinden ,iyiliginden bol bol yararlanacagi umut,huzur ve müjde gecesidir. KADIR GECENIZ MÜBAREK ,DUALARINIZ KABUL OLSUN...(amin)

Allah resulü diyor ki:
Günahsiz ağızla edilen dua kabul edilir..
Sahabe soruyor:
Günah islemeyen ağız var mıdır ya Resulullah?
Peygamber Efendimiz(s.a.v) buyuruyorki:
"Sen kardesinin adına günah isleyemezsin o da senin adina isleyemez. Sen ona dua et o da sana dua etsin"
dualar da bulusmak .dilegiyle HAYIRLI KANDiLLER
..

1.) Biz onu (KUR'AN) Kadir gecesinde idirdik.
2.) Kadir gecesinin ne oldugunu sen bilirmisin?
3.) Kadir gecesi bin aydan daha hayirlidir.
4.) Melekler ve Ruh (CEBRAiL VEYA RUH ANINDAKI MELEK) o gece Rablerinin izniyle her is icin inerler.
5.) O gece tanyeri agarincaya kadar süren bir selamettir.

KADIR GECEMIZ MÜBAREK OLSUN...

Son düzenleme:
Her kim imanindan dolayi ve mükafatini yalniz ALLAH'tan umarak Kadir Gecesi'ni ihya ederse,
gecmis günahlari affedilir.
Hz.Mohammed (s.a.v.)

selam kızlarhicranım sağol canım inş.annem de merkatn kurtulur 27 sinde ali hocaya gideceğiz kontrolebende o güne randevu alsamda gitsemmi diye düşündüm ama adetimden 10 sonra oluyor o zaman gitmrninde bi mantığı olurmuki yaahemen adetten sonramı gitsem:31.veram esram fofudukum talecim sizinde kandiliniz mubarek olsun ya kızlar bide ne olmuş bu k k ya beğen butonu yok olmuşordan kolay oluyordu kimin yorum yaptığını bulmak

kızlar hayırlı günler nasılsınız neredesiniz yahuuuuuuyarın memlekete gidiyorum inşallah harıl harıl valiz hazırlıyorumbuarada reglim bittiginden beri adamcağız yanıma yaklaşamadı kızlar dünde malum kadir gecesiydi onun dışında da işten gece 2 de geliyordu ancak sahuru yapıyorduk bu ay kesin benden bişey çıkmaz yarında gidiyorumhaktan hayırlısı ya herşey kısmet meselesiiiiiiii....buarada hepinizi çok özleyeceğim yaaaaaaaa rüyama giriyorsunuz okadar merak ediyorum ki çünkü

ay unutmuşum kızlar hepinize hayırlı bayramlar canlarım inşallah bayramınız güzel geçerrrrrr

sen yinede git bi doktora canım bence
evet beğen yoktu ama sonra gelmiş hiç güzel olmuyordu beğenmeyi seviyorum ben

sağol canım ya iyi gelir umarım
tadı nasıl oluyor peki acımı öyle değişik şeylerden midem bulanırda o yüzden soruyorum

tadı güzel canım ama boğazını kayarsa korkma biraz boğazlarını yakabilir tek sııntısı o canım ama mutlaka kullan derim .......

bzde seni özlcez cnm iyi byramlar kndne iiiii bk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…