ilahi canım yaa güldürdün benine bileyim canım artık bu ayda öylemi oldu bi tane ovü testi vardı onu yapayım bi bakayım enişteyi yakalamaya gerek yok ki o hep hazır ve nazır annem içinse saağol canım inş.öyle olur zaten parça alıdndığnda ki patoloji temizdi bence şimdide öyledir de işte annemmm
Selam kızlar Kadir Geceniz mübarek olsun Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah. Dileyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin
daha iyiyim canım şükür bulantılarım geçti artık ama bilgisayara çok bakınca başım dönüyo o yüzden pek giremiyorum tansiyonum en yüksek 8-5. gerçi doktor gebelikte düşük olması daha iyi diyo ama tabi ben leylea gibiyim :)
çok sağl canım sizinde kadir geceniz mübarek olsun
nasılsın bu arada pek görüşemiyoruz
sık gelmeye çalış canım sen bizim topiğin ilk hamişisin
ken iyi bak
çektir canım çektir rabbim yardım eder inşallah......ayilsamda bayilsamda gectircem hsg yi canim evlat hastetinden daha fazla canimi yakamaz bu hsg
Selam kızlar Kadir Geceniz mübarek olsun Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah. Dileyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin
daha iyiyim canım şükür bulantılarım geçti artık ama bilgisayara çok bakınca başım dönüyo o yüzden pek giremiyorum tansiyonum en yüksek 8-5. gerçi doktor gebelikte düşük olması daha iyi diyo ama tabi ben leylea gibiyim :)
çektir canım çektir rabbim yardım eder inşallah......
sağol taze anne seninde kadir gecen mübarek olsun canım nasılsın bakalım?buarada bizlere de dua etmeyi, unutma inşallah canım çok öptüm kendine dikkat et
kızlar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah....bu günün yüzü suyu hürmetine rabbim hepimize sağlıklı,sıhhatli çifter çifter evlatlar versin inşallahhhhhhhhhhhh(AMİN)
selam kızlarhicranım sağol canım inş.annem de merkatn kurtulur 27 sinde ali hocaya gideceğiz kontrole bende o güne randevu alsamda gitsemmi diye düşündüm ama adetimden 10 sonra oluyor o zaman gitmrninde bi mantığı olurmuki yaa hemen adetten sonramı gitsem:31.veram esram fofudukum talecim sizinde kandiliniz mubarek olsun ya kızlar bide ne olmuş bu k k ya beğen butonu yok olmuş ordan kolay oluyordu kimin yorum yaptığını bulmak
sağol canım ya iyi gelir umarım
tadı nasıl oluyor peki acımı öyle değişik şeylerden midem bulanırda o yüzden soruyorum
canim bi gorun sende dr a genel bi.muayene olmus olursun...
hayırlı yolculuklar pofudugummmmmm....dun de ben kv deydim dun gunduz bel ve kasik agrim vardi yimirtladim sanirsam akintim da oldu ama cok yorgun olunca calisma olmadi yine kacirdim sanirsam gunu
kızlar hayırlı günler nasılsınız neredesiniz yahuuuuuuyarın memlekete gidiyorum inşallah harıl harıl valiz hazırlıyorum buarada reglim bittiginden beri adamcağız yanıma yaklaşamadı kızlar dünde malum kadir gecesiydi onun dışında da işten gece 2 de geliyordu ancak sahuru yapıyorduk bu ay kesin benden bişey çıkmaz yarında gidiyorum haktan hayırlısı ya herşey kısmet meselesiiiiiiii....buarada hepinizi çok özleyeceğim yaaaaaaaa rüyama giriyorsunuz okadar merak ediyorum ki çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?