Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

hayırlı yolculuklar pofudugummmmmm....dun de ben kv deydim dun gunduz bel ve kasik agrim vardi yimirtladim sanirsam akintim da oldu ama cok yorgun olunca calisma olmadi yine kacirdim sanirsam gunu

ya bu topik nden durgunlşti kızlar herkez uyuyomuuuuuuuuu herkz 1 tne bsey yazıp ckyo

arkadaşlar salavat ve hatim topiğimize destek olur musunuz
cüz alırsanız seviniriz

ay ne güzel canım yaa ben çok severim yolculuğu o valiz hazırlamalarıhavalarda güzel olunca insanın bi yerlere gidesi geliyor ama biz ev alınca masraf etmiyek diye tüm yazı evde geçirecez sanırsamcanım o işler kısmet onca emek veriyoz nerdeyse amuda kalkıyozda oluyomu sankitatilde olur belkibizde seni özlüyeceeeeeeeeeezzzzzzz

sen yinede git bi doktora canım bence
evet beğen yoktu ama sonra gelmiş hiç güzel olmuyordu beğenmeyi seviyorum ben

bedeeeevalla canım karasız kaldım gitsemde adet oluna gel yumurta gelişimine bakalım diycek sonuçta 2 saatlik yol eşimi ikne etmek var bide yani ne yaparız bakalım kısmet

ya bu topik nden durgunlşti kızlar herkez uyuyomuuuuuuuuu herkz 1 tne bsey yazıp ckyo

canım ne uymusa bi taraftan bayram temizliği bi taraftan tatlısı...iftara yemektelaşı derken hiç vakiy kalmıyor ki p c ye oturmaya ancak bu saatlerde bakabiliyorum benbide tatile geziye gidenler.....

canım ne uymusa bi taraftan bayram temizliği bi taraftan tatlısı...iftara yemektelaşı derken hiç vakiy kalmıyor ki p c ye oturmaya ancak bu saatlerde bakabiliyorum benbide tatile geziye gidenler.....

oleyyy ben byram temizlgmi btrmstm misafrlermde bttiiiii catlaynnnn

bedeeeevalla canım karasız kaldım gitsemde adet oluna gel yumurta gelişimine bakalım diycek sonuçta 2 saatlik yol eşimi ikne etmek var bide yani ne yaparız bakalım kısmet

sende haklısın canım herşeyde bi hayır
içinden pek ggitmek gelmiyorsa az daha bekle bakalım
belki bu aya olacak kendiliğinden
beğen gelmiş geri bu arada gözün aydı canım

evet abla allhtan bnm temzlgm de misafrlrmde btti

güzelim biz iki eviz hem kendi evimi yapıyorum hmde kaynanam yakında ya ona yardım ediyorum
birde hastayım zaten o yüzden bitiremedim ben daha
hem senin kadarada hamarat değilim ben yaşlandım artık

güzelim biz iki eviz hem kendi evimi yapıyorum hmde kaynanam yakında ya ona yardım ediyorum

ne yaslnması ablam yaaa sen genclere bin basarsnnnn wala

kızlar öglen memlekete gdyoruz baya gremcem kndnze iyi bakin güzel hber beklıyorum byramnz mübarek olsun szleriiiii cooook ama cooook seviyorumm

ne yaslnması ablam yaaa sen genclere bin basarsnnnn wala
sağol canım benim

kızlar öglen memlekete gdyoruz baya gremcem kndnze iyi bakin güzel hber beklıyorum byramnz mübarek olsun szleriiiii cooook ama cooook seviyorumm

hayırlı yolculuklar canım
sağlıkla gidip gelin inşallah
senin memleket nere bu arada canım

kimsecikler yok ama ben yinede kutlayımelacım iyi gezmeler canım esram şu saatlerde bende ancak bitirdimhadi iyi bayramlar

canım benim sizlerede hayırlı bayramlar
bol gezili çok eğlenceli bir bayram olsun inşallah

canım büyükerin dediği gibi nerdee o eski bayramlarşimdi ne bi seviinç ne heyecan oluyor..mecburi gibi oluyor gezmelerde şahsen bende öyle oldubayrammı bayram iştebayram nazmazı saatinde adet oldum ilk gün sancı ile geçti zaten.................senin nasıl geçti canım

çok haklısın canım biz çocukken bayram bi başkaydı
akşamdan annem kına yakardı avuçlarımıza bayrama hoşgeldin demekti o
ama şimdi öylesine herşey ne bir samiiyet var ne bir sıcaklık
biz ilk gün aie büyüklerini gezdik eşimin ailesi ile beraber canım dünde hep kaynanamlardaydık yine
gelen giden oldu onları ağırladık
biraz buruk benim için tabi canım kendi ailemi göremedim nede olsa
gurbetin zor yanı işte canım buda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…