hayırlı yolculuklar pofudugummmmmm....dun de ben kv deydim dun gunduz bel ve kasik agrim vardi yimirtladim sanirsam akintim da oldu ama cok yorgun olunca calisma olmadi yine kacirdim sanirsam gunu
mrb elaaam simdi bayram telasi başladı herkeste
ya bu topik nden durgunlşti kızlar herkez uyuyomuuuuuuuuu herkz 1 tne bsey yazıp ckyo
kızlar hayırlı günler nasılsınız neredesiniz yahuuuuuuyarın memlekete gidiyorum inşallah harıl harıl valiz hazırlıyorum buarada reglim bittiginden beri adamcağız yanıma yaklaşamadı kızlar dünde malum kadir gecesiydi onun dışında da işten gece 2 de geliyordu ancak sahuru yapıyorduk bu ay kesin benden bişey çıkmaz yarında gidiyorum haktan hayırlısı ya herşey kısmet meselesiiiiiiii....buarada hepinizi çok özleyeceğim yaaaaaaaa rüyama giriyorsunuz okadar merak ediyorum ki çünkü
sen yinede git bi doktora canım bence
evet beğen yoktu ama sonra gelmiş hiç güzel olmuyordu beğenmeyi seviyorum ben
ya bu topik nden durgunlşti kızlar herkez uyuyomuuuuuuuuu herkz 1 tne bsey yazıp ckyo
canım ne uymusa bi taraftan bayram temizliği bi taraftan tatlısı...iftara yemektelaşı derken hiç vakiy kalmıyor ki p c ye oturmaya ancak bu saatlerde bakabiliyorum benbide tatile geziye gidenler.....
canım bayram işleri telaşları var ya ondan gelemiyorum ben çok fazla
mrb elaaam simdi bayram telasi başladı herkeste
arkadaşlar salavat ve hatim topiğimize destek olur musunuz
cüz alırsanız seviniriz
bedeeeevalla canım karasız kaldım gitsemde adet oluna gel yumurta gelişimine bakalım diycek sonuçta 2 saatlik yol eşimi ikne etmek var bide yani ne yaparız bakalım kısmet
evet abla allhtan bnm temzlgm de misafrlrmde btti
güzelim biz iki eviz hem kendi evimi yapıyorum hmde kaynanam yakında ya ona yardım ediyorum
birde hastayım zaten o yüzden bitiremedim ben daha
hem senin kadarada hamarat değilim ben yaşlandım artık
güzelim biz iki eviz hem kendi evimi yapıyorum hmde kaynanam yakında ya ona yardım ediyorum
birde hastayım zaten o yüzden bitiremedim ben daha
hem senin kadarada hamarat değilim ben yaşlandım artık
sağol canım benimne yaslnması ablam yaaa sen genclere bin basarsnnnn wala
kızlar öglen memlekete gdyoruz baya gremcem kndnze iyi bakin güzel hber beklıyorum byramnz mübarek olsun szleriiiii cooook ama cooook seviyorumm
kimsecikler yok ama ben yinede kutlayımelacım iyi gezmeler canım esram şu saatlerde bende ancak bitirdim hadi iyi bayramlar
canım benim sizlerede hayırlı bayramlar
bol gezili çok eğlenceli bir bayram olsun inşallah
canım büyükerin dediği gibi nerdee o eski bayramlarşimdi ne bi seviinç ne heyecan oluyor..mecburi gibi oluyor gezmelerde şahsen bende öyle oldu bayrammı bayram işte bayram nazmazı saatinde adet oldum ilk gün sancı ile geçti zaten.................senin nasıl geçti canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?