Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

ayy canım senin ailen dışardamıydı,bilmiyodum.naparsın işte canım evlenince nerde eşin orda oluyorsun,allah sğlık versin inş.bizdede öyle olurdu kız kardeşimle bayramlıklarımızı yanımıza koyar yatardık,heyecandan uyuyamazdık,,senin yazdıkların onu hatırlattı bana:13::13: diğer kızların bayram daha yoğun geçti herhaldehiç uğramadılar

evet canım ailem uzakta her zaman gidemiyorum
ama eşim sağolsun haftaya izin almış beraber gideceğiz nasip olursa
evet kızlardan gelen yok
belki bayram dönüşü hayırlı haberle gelenler olur canım belli olmaz

Arkadaslar merhaba ilk kez yaziyorum yazdiklarinizi okuyunca yalniz olmadigimi anladim hosuma gitti. Cok onemli bi sorum olacak bu uzerine gelme normal adet sancisi gibi sanci yapar mi bu ay hamile oldugumu dusunuyordum ama olmadi yazilanlarda uzerine gelme falan okuyunca bi fikriniz vardir diye dusundum lutfen yardimci olun...

h g canım tabiki yalnız değilsincanım benim var öyle üstüne görenler ama ben şahsen hiç öyle ümitlerim olmaz oldumu devam eiyor çünküeğer kanama oldu devaö etmedi veya herzamankinden çoooook az oldu kesildiyse ümitlen ama öyle değilse boşuna hayal kırıklığı yaşama derim ben sanabiz artık uzman olduk bu konularda çünküsen ne kadarlık evlisin birza kendinden bahset bakalım

Kizlar merhaba,ben 2 yillik evliyim4 aydir falan cocuk dusunuyoruz,bu son auyumurtlama testi ve preseed aldim koyu cizgiyi gordugum gece ve ertesi gun iliski oldu. Adet gunum19agus. Bugun grip oldugum icin doktora gittim gitmisken kan testi de yaptirdim ama hamile degilmisim,daha adetime bi hafta var belli olur mu sizce cok uzuldumbu ay umutlanmism

canım üzerine görme olayı bikere adet gününden önce olur
çok az koyu kırmızı leke şeklinde oluyormuş
sancı olmadğını söylüyorlar ama sancılı olanıda vardır
biraz bekle adet devam etmez kesilirse test yaparsın
bu arada hoş geldin aramıza evet yalnız değilsin
her zaman bekleriz topiğimize
umarım kısa zamanda anne olursun bizede umut getirirsin canım

canım bir kere ümitsizliğe kapılma
1 hafta varsa biraz erken olmuş ama
adetini bekle ve eğer gecikirse idrar testi yaptır canım
umarım kısa zamanda olur bebeğin
bizede yaz sonucu ama mutlaka
üzülme her şeyin zamanı vardır

Mrb canlarim nasilsinuz var migüzel gelişmeler geçmişi okuyamadim andtoid kk calismiyo neden acaba googleden girmeside zor oluyo benim icin neyse.....

Ben arefe gunu kv ye gittim dun gece dondum sizi ozledim bu ay sadece 3-4kere calisma oldu adetimi bekliyorum artikin

Canim tesekkur ederim biraz umit verdi yazdiklarin, esim cok istiyo ama her ay negatif sonuc cikinca uzuluyoruz, bi kitap varmis hamile kalmanin kolay yoku diue okuyan varmi, bunun bi taktigi var mi yaa(

merhaba canım güzel haber yok yine canım ya
ama olmayacak diye bir kaidede yok tabi
nasip işi bunlar
hadi inşallah sen olmassın adet canım

Canim tesekkur ederim biraz umit verdi yazdiklarin, esim cok istiyo ama her ay negatif sonuc cikinca uzuluyoruz, bi kitap varmis hamile kalmanin kolay yoku diue okuyan varmi, bunun bi taktigi var mi yaa(

rica ederim canım ne yaptımki
ne kadardır evlisin acaba
canım elbette nettede okursun kolay hamile kalma teknikleri filan
ama ben hepsini uyguladım canım
nasipte yoksa 10 taklada atsan olmuyor canım
yalnız doktorlarında dediği gibi
eşinle baraber olunca hemen kalkma ayağa en az yarım saat dinlen
hatta ilişki bitince belinin altına hafifi yüksek bir minder yada yastık koyki spermler rahim yoluna doğru ilerlesin
başkada ne desem ayağı havaya dikmekten tut ta sabaha kadar hiç kalkmamaya kadar çok fazla önerisi olanlar var
ancak işte dediğim gibi nasip

kızlar ben bir hafta ailemin yanına gidicem az sonra
merak edebileceinizi düşünerek haber edeyim dedim
nasipse geldiğimde güzel haberler okumak isterim
sizi seviyorum

sizi seviyorum

Güle güle git güle güle gel canim hayirli yolculuklar.
Insallah sen döndügünde güzel haberler verirsin bizlere
Kendine cok iyi bak tadini cikar ailen ile

Selam kizlar,nasilsiniz bakalim? ben coooooook rahatsizim okadar cok karnim agriyorki ne ben anlatayim nede siz sorun.
Gün gectikce kötülesiyor cok büyük bir ihtimal yine yapisikliklar sanirim yine ameliyat... cok korkuyorum. Ekimde Kücük bir ameliyat olucam bagirsaklarima bakicaklar onlarada yapismis galiba öyle diyor doktorlar eger bu karnimin agrisi dahada artarsa (dahasini düsünmek bile istemiyorum) ozaman hemen ameliyat...
Neyse birde bunun yaninda güzel bir haberim var ( Benim icin) ehliyete yazildim cok calisiyorum 915 soru var ama soruda ecel sorulari Eeeee,sizlerdeki gelismeler? hadi ama güzel haberler yazin artik

merhaba canım güzel haber yok yine canım ya
ama olmayacak diye bir kaidede yok tabi
nasip işi bunlar
hadi inşallah sen olmassın adet canım

Yokcanım bendende bisey çıkmaz bu ay takvimime baktim 3kez calisma olmus hsg icib arastirmalara basladim reglden sonra cektircem ins

Canim biz 2 yillik evliyiz ama bebek isteyeli 3-4 ay oluyo, o teknikleri denedim ama olmadi hayirlisi bakalim

Caniiiiiiimmmmm veraaam geçmiş olsun kuşum ya bunun ilaçla tedavisi yoook mu ya yine tekrarlarsa bu yapisiklik bu ikinci ameliyatin sanirim ve ilerde tekrarlamayacagi garanti mi bicak altina yatmak kolay diil.....

Ehliyete yazilmissin hayırlı olsun ins hemen alırsın...

sizi seviyorum

canım sevindim yaa mutu git mutlu dön inş.bizde seni çok seviyoruzzzzzzzzzzzzz

canım geçmiş olsun yaa allah yardımcın olsuncanım eğer türkiyeye gelme şansın varsa bide burda görünsen dr a.ordakiler ne derece doğru yapıyor emin olursun ehilyet zorleşmış şimdii,tabi orda nasıl onu bilemiyorumama bir kadının hayatını en çok kolaylaştıran şey araba kullnmak bence.ben ehliyet alalı 4 yıl oldu ama 2yıldır kullanıyorumçünkü bana eşim bi türlü güvenemedi az daha bekle deyip oyaladı,sonra ben bi ceserat aldım çıktım yola tabi sonrasıda geldi şükür:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…