çok haklısın canım biz çocukken bayram bi başkaydı
akşamdan annem kına yakardı avuçlarımıza bayrama hoşgeldin demekti o
ama şimdi öylesine herşey ne bir samiiyet var ne bir sıcaklık
biz ilk gün aie büyüklerini gezdik eşimin ailesi ile beraber canım dünde hep kaynanamlardaydık yine
gelen giden oldu onları ağırladık
biraz buruk benim için tabi canım kendi ailemi göremedim nede olsa
gurbetin zor yanı işte canım buda[/B]
ayy canım senin ailen dışardamıydı,bilmiyodum.naparsın işte canım evlenince nerde eşin orda oluyorsun,allah sğlık versin inş.bizdede öyle olurdu kız kardeşimle bayramlıklarımızı yanımıza koyar yatardık,heyecandan uyuyamazdık,,senin yazdıkların onu hatırlattı bana:13::13: diğer kızların bayram daha yoğun geçti herhaldehiç uğramadılar
Arkadaslar merhaba ilk kez yaziyorum yazdiklarinizi okuyunca yalniz olmadigimi anladim hosuma gitti. Cok onemli bi sorum olacak bu uzerine gelme normal adet sancisi gibi sanci yapar mi bu ay hamile oldugumu dusunuyordum ama olmadiyazilanlarda uzerine gelme falan okuyunca bi fikriniz vardir diye dusundum lutfen yardimci olun...
Arkadaslar merhaba ilk kez yaziyorum yazdiklarinizi okuyunca yalniz olmadigimi anladim hosuma gitti. Cok onemli bi sorum olacak bu uzerine gelme normal adet sancisi gibi sanci yapar mi bu ay hamile oldugumu dusunuyordum ama olmadiyazilanlarda uzerine gelme falan okuyunca bi fikriniz vardir diye dusundum lutfen yardimci olun...
Kizlar merhaba,ben 2 yillik evliyim4 aydir falan cocuk dusunuyoruz,bu son auyumurtlama testi ve preseed aldim koyu cizgiyi gordugum gece ve ertesi gun iliski oldu. Adet gunum19agus. Bugun grip oldugum icin doktora gittim gitmisken kan testi de yaptirdim ama hamile degilmisim,daha adetime bi hafta var belli olur mu sizce cok uzuldumbu ay umutlanmism
canım bir kere ümitsizliğe kapılma
1 hafta varsa biraz erken olmuş ama
adetini bekle ve eğer gecikirse idrar testi yaptır canım
umarım kısa zamanda olur bebeğin
bizede yaz sonucu ama mutlaka
üzülme her şeyin zamanı vardır
Mrb canlarim nasilsinuz var migüzel gelişmeler geçmişi okuyamadim andtoid kk calismiyo neden acaba googleden girmeside zor oluyo benim icin neyse.....
Ben arefe gunu kv ye gittim dun gece dondum sizi ozledim bu ay sadece 3-4kere calisma oldu adetimi bekliyorum artikin
Canim tesekkur ederim biraz umit verdi yazdiklarin, esim cok istiyo ama her ay negatif sonuc cikinca uzuluyoruz, bi kitap varmis hamile kalmanin kolay yoku diue okuyan varmi, bunun bi taktigi var mi yaa(
kızlar ben bir hafta ailemin yanına gidicem az sonra
merak edebileceinizi düşünerek haber edeyim dedim
nasipse geldiğimde güzel haberler okumak isterim
sizi seviyorum
merhaba canım güzel haber yok yine canım ya
ama olmayacak diye bir kaidede yok tabi
nasip işi bunlar
hadi inşallah sen olmassın adet canım
canım bir kere ümitsizliğe kapılma
1 hafta varsa biraz erken olmuş ama
adetini bekle ve eğer gecikirse idrar testi yaptır canım
umarım kısa zamanda olur bebeğin
bizede yaz sonucu ama mutlaka
üzülme her şeyin zamanı vardır
rica ederim canım ne yaptımki
ne kadardır evlisin acaba
canım elbette nettede okursun kolay hamile kalma teknikleri filan
ama ben hepsini uyguladım canım
nasipte yoksa 10 taklada atsan olmuyor canım
yalnız doktorlarında dediği gibi
eşinle baraber olunca hemen kalkma ayağa en az yarım saat dinlen
hatta ilişki bitince belinin altına hafifi yüksek bir minder yada yastık koyki spermler rahim yoluna doğru ilerlesin
başkada ne desem ayağı havaya dikmekten tut ta sabaha kadar hiç kalkmamaya kadar çok fazla önerisi olanlar var
ancak işte dediğim gibi nasip
sizi seviyorum
Selam kizlar,nasilsiniz bakalim? ben coooooook rahatsizimokadar cok karnim agriyorki ne ben anlatayim nede siz sorun.
Gün gectikce kötülesiyorcok büyük bir ihtimal yine yapisikliklar sanirim yine ameliyat... cok korkuyorum. Ekimde Kücük bir ameliyat olucam bagirsaklarima bakicaklar onlarada yapismis galiba öyle diyor doktorlar eger bu karnimin agrisi dahada artarsa (dahasini düsünmek bile istemiyorum) ozaman hemen ameliyat...
Neyse birde bunun yaninda güzel bir haberim var ( Benim icin) ehliyete yazildimcok calisiyorum 915 soru var ama soruda ecel sorulari Eeeee,sizlerdeki gelismeler? hadi ama güzel haberler yazin artik
sizi seviyorum
Selam kizlar,nasilsiniz bakalim? ben coooooook rahatsizimokadar cok karnim agriyorki ne ben anlatayim nede siz sorun.
Gün gectikce kötülesiyorcok büyük bir ihtimal yine yapisikliklar sanirim yine ameliyat... cok korkuyorum. Ekimde Kücük bir ameliyat olucam bagirsaklarima bakicaklar onlarada yapismis galiba öyle diyor doktorlar eger bu karnimin agrisi dahada artarsa (dahasini düsünmek bile istemiyorum) ozaman hemen ameliyat...
Neyse birde bunun yaninda güzel bir haberim var ( Benim icin) ehliyete yazildimcok calisiyorum 915 soru var ama soruda ecel sorulari Eeeee,sizlerdeki gelismeler? hadi ama güzel haberler yazin artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?