Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

canım ümitleniyoruzda ne oluyor sanki inş.sen böyle hiç beklemiyorsuna senden alırız güzel haberi,bende oğlumdan önce günük yapıyorduk olmuyordu ama hiç beklemediğimz bi zamanda sadece 3 kez yaptığımz ve hemen kalkıp wc ye gittiğim hiç önemsemediğim ayda hamile kaldımyani bu işler esramında dedeği gibi nasip işi

Sagol canim,malesef bunun henüz tedavisi bulunamadi artik sansina göre,kiminde 3 kiminde 5 kiminde 10 yil sonra yine geliyor
Benim ilk ameliyattan 3 Saat sonra yine büyümüstü aslinda cok normal ciddiden benim basima gelmeseydi cok sasirirdim
Sen bir dahaki aya yine cektiriceksin degilmi hsg?

Sagol canim,malesef bu yil galiba yatti bizim izin ehliyete yatiriyorum parayi geriye ücün biri kaliyor bize
Mutlaka Türkiyedede doktorlara görünmek istiyorum,Insallah nasip olur bir gün.Tahminim bu yüzden yine hamile kalamiyorum yani suan birde yumurtlama günüm ve anim ölüyorum sancidan iki büklüm oldum valla yumurtaliklarimda öyle bir agri ve aci varki kesinlikle normal degil.99% yumurtaliktada yapisikliklar var bundan bukadar eminim malesef yani tüpler yapisik tikali yine ama olsun!!! ölmek var dönmek yok!!! pes etmicem! inadina hamile kalicam inadina (ALLAH'in izniyle elbette)
eeee senin oglun bu arada ne yapiyor?iyimi? hala soruyormu kardes?
oh oh sen ehliyetini almissin ne güzel ALLAH kazasiz belasiz sürmeyi nasip etsin ömür boyu Insallah.

benim bu ay aynen oyle oldu canim bakalim nasip ben hsg ye odaklandim su an ama ins gelmez reglim gecen ay 4gun gecikmisti bakalim bu ay nasil olcak yine duzensizlesiyor sanirim...

Acik amelilat mi oluyorsun her seferinde canim ya yani kesili dikisli....

Ben hsg hic cektirmedim canim reglden sonra cektircem tuplerimde yapisiklik var mi yoook mu diye bakılacak

sormazmı teyzesiiii bi gör bu arlar bide ablamlar geldi onun oğlan benimkinden 2 yaş küçük kardeşi oldu,bizimki daha çok heveslendi benimde olsun neden olmuyor diyorhatta olsun ama bu kadar ağlamasın bile diyornasip canım yaa biliyorum ümit kememek lzım ama ben artık nerdeyse tüm ümidimi kaybettimhiç sorun olmadığı halde neden olmaz bunca zaaman bilmiyorumkisınav tabiki ama zor bir sınaveüsoun olmadığı içinde eşimi dr a gitmye ikna edemeiyorumn zaman dr dsem adam delleniyor

hsg den de korkuyosun ya bide o stresle gecikebilir canım yaaatabi inş.hiç olmazda hsg ye gerek kalmadan büyüyüverir karnında küçük sıpacık(ben oğluma hep öyle derimde ondan) canım ali acar kaç güne randevu verir acep benimkini ikna edersem gideyim diyorumda,yani sana kaç günde veriyor:26:bana hep 15 20 gün 1 ay sonrası diyor

Yokcanım bendende bisey çıkmaz bu ay takvimime baktim 3kez calisma olmus hsg icib arastirmalara basladim reglden sonra cektircem ins
selamlar size nacizane tavsiyem şu takvim işlerini bosverin bende önceleri öyleydim ayıptır söylemesi ilişki saatine kadar yazardm ama bunlar insanı strese sokmakan ve hep bir beklenti içinde bocalatmaktan baska bir işe yaramıyor ben 2 yıl yakına hatta gerdek gecmden beri hep beklenti içindeydim ama ne oldu tam bosverip olmuyor cabalamann faydası da yok deyip içim yana yana bu son asılamam oldu oldu olmazsa nasip dedigimde geldi mucizem rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsin

Evet dogru soyluyosun ama insan ester istemez dusunuyo, bugun moralim bozuk biz bebek dusuneli 3-4 ay oldu ama ben umudumu yitirdim belki de bi sorun var doktora gitmeye korkuyorum

Bugun esim hast arastirmis hsg icin ozel selcuklu en uygun gibi sanki canim 52tl imis istege gore anestezilide yapiyorlarmis ve ek ucret almiyorlarmus hemde bildigimiz bi yer 300tl ye kadar fiyat veren olmus...selcukludada once dr muayenesinden gecmek lazimmis yoksa biraz daha yuksek oluyomus....

Canim ali acardan ilk randevu aliken hemen o hafta icine vermisti bize oyle bir ay atmamisti

Canim bu isler tamamen nasip biz istersek bi yerlerimizi yirtalim ama olmadimi olmuyor sen diyosun ki dusunmeyin falan filan 2yil beklemissin sen bak bu kadar kolayolmadiginida bilmen gerek ben bu ay takmadim calusmada pek olmadi streste yapmadim sonuc ne yine bisey yok biz ne yaparsak yapalım rabbim ne zaman isterse o zaman olur

Evet dogru soyluyosun ama insan ester istemez dusunuyo, bugun moralim bozuk biz bebek dusuneli 3-4 ay oldu ama ben umudumu yitirdim belki de bi sorun var doktora gitmeye korkuyorum

Mrb canim hic umudunu yitirme sen burda yillardir bekleyen var sen yolun basindasin eger soru isaretlerin varsa bi gorun dr genel bi muayene ol en azundan kafan rahat eder

Mrb canim hic umudunu yitirme sen burda yillardir bekleyen var sen yolun basindasin eger soru isaretlerin varsa bi gorun dr genel bi muayene ol en azundan kafan rahat eder

Dogru soyluyosun canim allah herkese nasip etsin, ne zaman gitmek gerekir doktora pazartesi regl gunum gectikten sonrai gidiyim

iyi yapmış canım yaa gidin biran önce.orda nil okur var benim aşılamayı o yaptı çok tatlı bir bayan ona git istersen:13:aşılamada bana hiç bilgi vermedi ama hsg de zaten flim sonucunu söylüyecek sadece,yalnız o has. acaip pis,herşey eski sistem aşılamada eşim bile tiksinmiş wc den o ortamdanbilgin olsun yanikızılay ı çok düzenli ve temiz olduğu için beğenmiştik biz,sperm verdikten sonra tertemiz banyoda temiz havlu verip duş alma imkanı sağladılar:13:nacizane tecrübelerim bunlar

tavsiyen çok güzel cnım bende oğlumda öyle bi anda kaldım ama şimdi yine olmuyorsenin sorunun neydi canım nasıl bir tedavi gördün:26:bebeğinde hayırlı sağlıklı olsun

Dogru soyluyosun canim allah herkese nasip etsin, ne zaman gitmek gerekir doktora pazartesi regl gunum gectikten sonrai gidiyim

canım 3 ayda böyle yıpratırsan kendini çok zor işin...bu işler sabır isterkonu sahibi asel var mesela 12 yıldır türlü zorluklar yaşamış ama yılmamış hala nasıl çabalar sarfediyorinş.sene gerek kalmaz çok bekletmez rabbim ama yinede bol dua et kuran biliyosan meryem suresi okudr ada git tabi bi sorun varsa boşa zaman harcamassın

Msj kutun dolu canım :)

Selam aranizda yeniyim :) bende 1 hafta once netten nasil hamile kalinir onu arastirirken yolum buraya dustu ve baktim bi topicte meryem suresi gordum yorumlari okurken icimde heyecan olustu ve bugun 6. Gunum ins.. Sonuna kadar okurum insallah butun hanimlarimiz minik meleklerine kavusurlar benim gibi :) aminnnn

Tamam canim okucam dedigin sureyi, evet erken panik oldum sanirim

aminnn canim....normal vajinal muayeneye istedigi zaman gidebilirsin ama benim fikrim 12.gunu falan git yumurtanada bakar....eger hormonlarina da baktirmak istiyorsan tekrar gidersin buna kesin reglin ikinci veya ucuncu gunu bakilio

bende nil okura gitmeyi dusunuyorum canim...hast konusunda haklisin benim asilama yapilacaginda spermler ozel selcukluda yikandi esimde temuz degil hic dedi ben disarda bekledim....kizilayi sen tavsiye edince ilk oraya gitmek istedim ama esim aramis kimse tellere bakmamis orda

Mrb canim hos geldin aramiza rabbim dualarini
Kabul etsin ins hic birimizi evlat hasretiyle sunamasin

Kiz sen gecenlerde cektiricem diyordun hsg? ben mi yalnis okudumki?:44: yap canim yap bakarsin yapisiklik vardir onu temizlerler ve hemen hamile kalirsin Insallah
Benim gecen hafta kanimi almislardi sancilarimin yaninda atesimde sürekli cikip iniyor diye,cuma günü aradim sonuclar icin Doktor karnimin hala agriyip agrimadigini sordu ve 9.eylülde migdeme bakilcak ne alaka bende anlamadim:44: ekimde bagirsaklarima ve en sonda karnima ve yumurtaliklarima:18: Sen hic korkma canim Allahin izniyle bunuda atlatirsin Insallah

Güzelim sen hic hsg cektirdinmi?genelde hep bu yapisiklar yüzünden olmuyor ve cok kadinlar bunu bilmiyorlar bile yapisiklik kendinde oldugunu.Senin dogum normalmiydi sezeryanmi?hic bu yasina Kadar ameliyat oldunmu?olduysan ne ameliyati oldun?ammada sordum ha,utanmasam devam sorcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…