Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

tavsiyen çok güzel cnım bende oğlumda öyle bi anda kaldım ama şimdi yine olmuyorsenin sorunun neydi canım nasıl bir tedavi gördün:26:bebeğinde hayırlı sağlıklı olsun
pko vardı bende eşimde de sayı azlıgı 1.5 yıl tedavi gördüm en son 3 asılama 3.sü tuttu ve ben hamileyim ok da saglıklıyız teyzeleri:131: tosuncuk olup cakacam bu gidişle taşdan yumuşak ne varsa homili gırtlak yiyorum rabbim hepinize yasatsın bu mucizeyi hergüün dua ediyorum sizlere isimleri bilmesemde topikdaslarım diyorum

Son düzenleme:

Mrb veraciiiimmm...evet iki ay önce hsg muhabbeti geçti ben ilk aşılamadan sonra cektircem demiştim aşılama tutmadığı için çekilmeye karar verdim....cokta korkuyorum ins yawrum bu işlemden sonra gelir
Geçmiş olsun canım ins bi sorun çıkmaz güzel haberler getirirsiin dualarimiz senle....

canım veram sen sor canım ben cevaplarımcanım 2 kez çekildim biri oğlumdan önce biri sonra ikisindede temiz çıktıdoğum sezeryandı.ameliyat olmadım doğum hariç

canım veram sen sor canım ben cevaplarımcanım 2 kez çekildim biri oğlumdan önce biri sonra ikisindede temiz çıktıdoğum sezeryandı.ameliyat olmadım doğum hariç

Tamam güzelim simdi bombalamaya basliyorum o halde dikkaaaaaat
Ikinci hsg ne Zaman yapildi? yani oglun dogduktan ne Kadar sonra? bak benim kizim ekimde 4 olucak insallah,bende sezeryan oldum.Bak bu sefer uzun sürdü ve 3-3.5 yil sonra yine cikti yapisiklar.Bence yaptir canim,bak yasimiz ilerliyor su an daha elimizden geleni yaptirabiliriz ama belirli bir yastan sonra hic birsey yapamayiz simdi tekrar yaptirmani gercekten tavsiye ederim.Birde yumurtaliklarina hsg yerine Laparoskopie ile baktirsan?cünkü eger yumurtaliklarinda yoksa rahminin oralarada bakarlar.Sezeryandan sonra benim simdi dikis yerlerine bastigimda agri yapiyor ve tam göbek deliginin alti.Ama kiminde hic agri yapmiyor.Bence bir düsün canim.

Güle güle git güle güle gel canim hayirli yolculuklar.
Insallah sen döndügünde güzel haberler verirsin bizlere
Kendine cok iyi bak tadini cikar ailen ile

sağolasın canım döndüm şişte daha yeni geldim ama güzel haber yok bende regl oldum malesef
sende ne var ne yok

Yokcanım bendende bisey çıkmaz bu ay takvimime baktim 3kez calisma olmus hsg icib arastirmalara basladim reglden sonra cektircem ins

canım sıkılma sakın ya
bu aydan itibaren çalışmalara hız verelim bence
hakkoımızda hayırlısı

Gule gule git gel canim iyi yolculuklar

teşekkür ederim canım geldim şükür nasılsın iyimisin

tekrar gebelik düşündükten 2 yıl sonra.oğlumdan 5 yıl sonra.laparoskopiyle nasıl bakılıyor canım yani normal ameliyat gibimi:44:canım hsg de çok kolay gitti ilaç en ufak bi sorun yoktu ama ddiğin gibi sonradan olduysa bilemiyorum tabibende bu ay tekrar başlamayı düşünü
yorum tedaviye,eşimide takmıyorum artıkbabam bile anneme ne bekliyo bunlar gitsinlr dr a.gerekirse ben karşılarım masrafları diyomuşbenim eşimden aşka herkes telaşta tek rahat olan okaplıca faydalı dediler gelecek hafta kaplıcaya gidelim diyoruz bakalım artk yaa nasip kısmetsen neler yapıyosun canım nasıl gidiyor?güzel kız nasıl?senin nasıl olacak o yapışıklık ameliyat mı olacan

geldim canım nasılsın neler yaptın bakalım

canım bende herşey aynı değişik bişey yok dr a başlıyacam 8 9 ay aradan sonra muhtemelen yine aşılama dieyecek bakalım artık ne olurtek kararsız kaldığım dr a annemin kontrolu var ayın 2 de bende o zaman gitsemmi adetime 5 6 gün kalmış oluyor,yoksa adetliykenmi gitsem ne yapsam ben yaaa...dr il merkezde biz ilçedeyiz 2 saatlikk yol yanisen neler yaptın canım nasıl geçti tatilin?inş.herşey güzel olmuştur

hadi hayırlsı canım karar vermek başlamanın yarısı diyelim
canım sen annenle bir git bakalım nasıl olsa gidecekmiş
eğer doktor şu zaman gel derse tekrar gidersin artık
uzakmış senin için zor olur gerçi ama napalım idare edeceksin
herşey nasiple canım üzme kendini sakın aileer hep istiyor
benim ailenmde çok üzülüyor 1 evladın olsaydı bari diyip duruyorlar ama kısmet olmayınca olmuyor işte

mrb arrrcimmm nasilsin ..beni sorarsan ben iyiyim şükür hsg günü yaklastikca telaslaniyorum iste bitsede bi an once kurtulsam bu stresten diyorumm......

Canım bence annenle gittiginde sende gorun muayene olmazsan bile annenin yaninda gir tedaviye baslamak istiyorum hangi gun geleyim de bilgi allgangi yolu izleyeceğine dair....evet dr a uzagiz ama bazi şeylerden fedakarlik yapmak gerek sabahın köründe yollara düştüğümü bilirim ben karda kista kiyamette...esin agirdan aliyor olabilir eger senin gidip gekmene karismiyorsa ehliyetin var atla arabaya kendin gel git canim ne yapcan iste idare edicez ...

Mrb esracimmmm hg canim nasilsin nasil gecti tatil...

öyle yaparım o zaman napalım artıkcanım olur daha inş.yaa sıkma canını daha siz dr a gidip bi tedavi bile görmediniz inş.olur en kısa zamandayıllarca tedavi görüp olmayan var,bence seniin sorunun da basit bişey zamanının bekliyor olacak inş.

mrb canım benimmmmbende aynı canım yaa bişey yok,ali hocaya ulaşmak zor biliyosun kaç gündür arıyorum bende o güne randevu alayım diye ama ulaşamadımannemlerde ısrar diyor bekleyip durmayın artık kaç yıl oldu ne gerekiyosa yapın diye,bakalım tekrar başlıyacam n diyecek hoca,canım araba kullanıyoumda konya merkezde kullanacak kadar usta değilim orası çok karışık eşim tek başşıma hayatta göndermezama mecbur gelecek benimle söylenir kızar ama bend duymazdan gelirim napayım mecbuuuuurrrr senin hsg hangi gün

Aradigin saatler onemli canim 10.00-13.00arasi dene birde sende muayenehanesinin nosu mu var...istersen fatma hanimin numarasi yoksa onu vereyim iki numarayi birfrn ararsin ben öyle yapıyorum anca ulaşıyorum..sen basla canim.kararli olduğunu görünce eşin oda pasa pasa gelcek senlebenim hsg sali gunu canim

canım zaten beni asıl yorup üzen belirsizlik olması
bir rahatsızlık olduğunu bilen tedavi olursun olamıyorsanda umut etmez kadere boynunu eğersin
ama bizimki tam bir muamma
Allahımdan hayırlısını diliyorum canım

hala umutsuzca bekliyorum bu ayda olmadı.hamile kalan arkadaşları tebrik ediyorum sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inş.bizlerede yakın zamanda iyi haberler almak nasip etsin inş.Allahım nolur bizede annelik babalık duygusu tattırmak nasip et bizede bu duyguları tattır Yarabbim bi umut bi umut bi umut

canım yarın tekrar deniyecem artık bakalım ama sen yinede ver num. yı..hayırlısı olsun canım inş.benim gibi acısız atlatırsın,nasıl olacak anestezilimi

çoooooooookkkkkkkkkkk haklısın canım yaaa ne diyim zor mesele,eşin hala ikna olmuyormu dr a gitmeye:26:bide bişey sorcam sigara kullanıyormusunuz?eşin belki ondanda tedirgin oluyordur,benim eşime dr sigarayı bırak sperm hareketin zayıf diyince dellendi,benim bi çocuğum olmuş adam hala ne diyor diye başka dr a gitmeye zor güç ikna ettim aşılama yapıldığındada dr senin sperm sonuçların iyi deyince sevinçten havaya uçtuyani ne biliyim birinden öyle bişeymi duydu acaba:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…