Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

amin inş.senin sorunun neydi canım neden olmuyor

canım bellik dün regl oldun ve çok hüzünlendin
bu her ay hepimizin başına geliyor
nasipten öte yol yok canımkısmet dua et
Rabbim herşeyi gören ve bilendir
inşallah bizede hayırlı evlatlar nasip eder

canım eşim hem çok ciddi hemde çok sevecendir
yolda ağlayan çocuk görse onu susturmadan ordan ayrılmaz
farklı biridir yani özetle
12-14 yaşları arasında çok ciddi hastalık geçirmiş
romatizmal bir hastalık
aylarca hastaymış kalbine vurmaya başlamış hastalık artık
ardındanda biz evlnene kadar iğnelerine filan devam etti
o yüzden bu tip hastalığın kendisinde kısırlığa yol açmış olabileceğini düşünüyor vve gitmek istemiyor
eğer hiç olmayacağını öğrenirsem diye korkuyor
taktir bu sende çıkmaz bende çıkar diyorum ama anlamıyorki işte canım
çok seviyorum onu üzmek kırmak yormak istemiyorum
ama nerye kadar dersen bende bilmiyorum

merhaba canım sağol hoşbuldum
iyi geti şükür canım bundan iyisi can sağlığı
varmı bir değişiklik haber filan sende
şükür canım bende aynı iyiyim ...esinin gitmemesi altinda korkusundan başka bisey mi var ki canim insan çok üzülüyorum yaa...burdaa o kadar yazı okudum millet bir tane bile sperm ariyorlar ameliyat pluyorlar çoğu şey cozumsuz değil:26::26:

Mrb canım hg aramıza rabbim seni de bizi de daha fazla beklemez ins....
canım yarın tekrar deniyecem artık bakalım ama sen yinede ver num. yı..hayırlısı olsun canım inş.benim gibi acısız atlatırsın,nasıl olacak anestezilimi
Ins ulasirsin canim valla randevu almak ayrı ni eziyet...numarayi özelden yaxayim canim....ben anestezisiz olcam canim

canım yukarıda yazdım eşim bi rahatsızlık geçirmiş o yüzden çekiniyor
ama senin demek istediğini anlayamadım ben
ne gibi birşeymi var dedin canım
hiç düşünmemiştim o açıdan da

canım yukarıda yazdım eşim bi rahatsızlık geçirmiş o yüzden çekiniyor
ama senin demek istediğini anlayamadım ben
ne gibi birşeymi var dedin canım
hiç düşünmemiştim o açıdan da
Bebek istemiyor mu diye gecti icimden bi an ama yazdiklarini okudum cocuklarida cok seviyor diyorsun....

Canim bi kaç yıllık evli olsaniz anlicam rahatsuzligindan dolayı gitmek istemediği ama yıllar olmuş yas gidiyor canım..psikilojik destekle mi halletseniz ki canim yaa...rabbim sabrini artirsin cok sabirlisin

arrrrcim selam güzelim,bak canim istegim herkezin bebisi olsun bu yüzden umarim bu mesajimi ciddiden bir düsünürsün.
Bence o tedaviye bu tedaviye oraya buraya bir sürü yol gitmek...bence tüm bunlara daha fazla Zaman ve para harcama. Gercekten git doktoruna deki ben ameliyat olmak istiyorum Laparoskopie ile. Bu tam narkoslu ameliyat 3 yerinden cok az kesiliyorsun (göbek deligi,kutunun üst sag ve sol tarafi). Sadece tüplerine bakilmiyor bu ameliyatta,rahim,tüp,yumurtalarin,ve diger etrafinda her hangibir engel varmi diye.

Esracim sende oku canim bunu sanada tavsiye ediyorum. Doktorlari kac yil dinleyip beklediniz ve hala bekliyorsunuz. Zaman geciyor...ben karar verdim bende yaptiricam cünkü bosuna bekliyorum. En son kadin doktorum bakmisti yumurtluyorum kendide görmek istemisti ultrason ile dedigim dogrumu diye. Sonra kan alip yumurtanin catlayip catlamadigina baktilar ondada sorun yok.
Sonra bir kac sey daha yapmak istedi hep para para... yatarim 15 dakika bicak altina hic bir testlere kalmaz gerek.
Bakin ilk basta karnim agriyor dedigimde doktorlar yok birsey yiyip ictiginiz dokunmustur,yok ultrason ile bakilidi yine birsey yoktu röntgen falan en sonunda bu yazdigim ameliyatta hersey aciga cikmisti. Simdi esracim sende tam olarak bilmiyorum hic ameliyat falan gecirdinmi ve herhangibir rahatsizlik? birsey kayip etmezsiniz.Herseyi göze aliyoruz bebis icin birde bunu deneyin 15 -20 dakikalik ameliyat. Temiz olsa bile yikaniliyor tüpler (ilac SIKILdigi icin) ve ameliyattan sonra dahada yükseliyor hamile kalma orani.
Hem bu arada esinizde görmüs olur onlar birsey yapmiyorlar diye siz kendinizi bicak altina atiyorsunuz,belki böyle biraz farkli düsünmeye baslarlar yavas yavas. Ya siz bilirsiniz kolay bir karar degil ama cok istiyorum bebisinizin olmasini artik. Yazilanlari okudukca cok üzülüyorum. Sizin icin dua edicem hayirlisi neyse o olur Insallah.....

Az önce yazdigim arrrr ile esraya, sana ve diger kizlarada gecerli. (Yeni evliler beklesin bence tabiki bir yila Kadar normal)
Cok ugrastiriyorlar doktorlar o Kadar zamanimiz gecti bence hepimiz yaptiralim tüm bu testlere gerek kalmaz hepsine birden baksinlar.Senin hsg yarin degilmi? hmmm,merak ettim ne cikicak...mutlaka yaz bizlere canim.Senin icin cok dua edicem hic korkma güzelim dualarimda hep varsin Allah sana güc ve sabir versin canim benim ve bebis

canım bellik dün regl oldun ve çok hüzünlendin
bu her ay hepimizin başına geliyor
nasipten öte yol yok canımkısmet dua et
Rabbim herşeyi gören ve bilendir
inşallah bizede hayırlı evlatlar nasip eder

evet canım dün regl oldum ve benden sonra evlenenlerin bebiş haberlerini duyunca hüzünlendim ve artık bebek yokmu yapın bitane laflarından sıkıldım.sanki biz istemiyormuşukta yapmıyoruz.ALLAHIM bizide eli yüzü düzgün sağlıklı hayırlı evlatlar ver Yarabbim .Amin canım inş.

seni anlamak güç değil benim için
çünkü senin yaşadıklarını 9 senedir yaşıyorum ben
rabbim herkese herşeyin hayırlısını versin
sana tavsiyem dış seslere kapa kulaklarını canım yoksa çok üzülürsün
banada neer dediler neler bir bilsen ama Allaha sığındım ben kaderimede inandım
hakkımızda hayırlı olmayacaksa evladım olmayıversin farketmez diyebilecek kadar kaderci oldum
hayır herşeyin başında bunu anladım canım
senin içinde herşeyin en iyisi olur inşallah

amin canım eksik olma
işte bazen elinde olmuyor insanın karşısındakine birşey yaptırmak canım
ayrı bi insandır eşim anlatması zor
sabır Allahtan canım ya inşallah sonuda selamet olur
psikolojik destek işini dşünmüyor değilim inanki
bakıcaz artık kaynımın düğününe az kaldı o vakit bir geçsin
ciddi ciddi konuşucam eşimle

canım sağol tavsiyen için burada hepimiz can yoldaşıyız
ama benim bunu yaptırmam şu an doğru bir hamle değil
çünkü önce eşiminde bir doktora gidip sperm testi vermesi lazım
sorun çıkmazsa ben zaten ne gerekiyorsa yaptırırım
biliyorsunki eşimde doktor işini reddediyor
bu yüzden onun gitmesini bekliycem ben canım

bu ara asel yine kayıp ya merak ediyorum haberi olan varm
bi mail atayım bari yazar cevap o zaman

Slmmmmmmmm canlar hsg mi cektirdim sonunda sukur temiz cikti....oyle aci falanda cok olmadi yeni geldim eve hafifbadet agrisi gibi agrim var kanamamda olmadi yazilan cizilenden okudukca coooook korkmustum anestezili cektirmeyi bile dusundum ama benim korktugum gibi olmadi sukur kolay gecti

canım benim sıkıntı çekmemene çok sevindim
Allahım yardım etti bak
üzülme artık hayırlısıyla evladın olacak inşallah yürekten inanıyorum
karışmak gibi olmasında canım bu aya şansın yüksek madem bunu duayla dahada yükseltsen mesela
meryem suresini oku canım biliyorsan
bilmiyorsan bir bilenden yardım iste
Rabbim herşeyi görür ve bilir o dilerse olur
yeterki yürekten iste canım benim
ve mutlaka hayırlısını iste

coook sagol canim...ins olacak bende oyle umut ediyorum bu ay yada onumuzdeki ay olacakmis gibi....dr ikinci asilama yapalim dedi ben biraz ara vermek istiyorum dedim tmm o zaman ilac vereyim 4ay kullan ins olacak dedi klomen ve dupbaston verdi....

dua konusunda haklisin canim hep ediyorum ama bu sefer baska... sanki herseye yeni baslamis gibi umutluyum...

canım benim komşumun eşide senin eşin gibiymiş hatta o ilşkiye bile çok nadir giriyormuş,mersinde hipnozla tedavi eden bi dr mu artık neyse biri varmış,eşini zorla ikna etmiş ve tedavi olmuş sonra hemen hamile kaldı,sen bu konuda ne düşünürsün bilmem ama ya psikolojik destek almaya ikna et yada böyle bişeye,kaç yıl olmuş artık sanada yazık canım yaşında küçük değil ki sonuçtailerde pişman olmaman için söylüyorum amacım seni üzmek değil,sadece yardımcı olmaya çalışmak

yaaa bak boşa konuşmamış bu arkadaşınçok sevindim canım yaa.sen bu ay ilaçlar dışında incir kürü bal tarçın falanda yap hazır tüplere ilaç sıkılmış,açılmışken yumurtalıklar iyice uyarılsın çok umutlandım sen bu bi kaç ay içinde kavuşacan kuzucuğuna(valla varya nerdeyse kızına yazacaktım kızın mı olacak acaba)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…