coook sagol canim...ins olacak bende oyle umut ediyorum bu ay yada onumuzdeki ay olacakmis gibi....dr ikinci asilama yapalim dedi ben biraz ara vermek istiyorum dedim tmm o zaman ilac vereyim 4ay kullan ins olacak dedi klomen ve dupbaston verdi....
dua konusunda haklisin canim hep ediyorum ama bu sefer baska... sanki herseye yeni baslamis gibi umutluyum...
arrrrcim selam güzelim,bak canim istegim herkezin bebisi olsun bu yüzden umarim bu mesajimi ciddiden bir düsünürsün.
Bence o tedaviye bu tedaviye oraya buraya bir sürü yol gitmek...bence tüm bunlara daha fazla Zaman ve para harcama. Gercekten git doktoruna deki ben ameliyat olmak istiyorum Laparoskopie ile. Bu tam narkoslu ameliyat 3 yerinden cok az kesiliyorsun (göbek deligi,kutunun üst sag ve sol tarafi). Sadece tüplerine bakilmiyor bu ameliyatta,rahim,tüp,yumurtalarin,ve diger etrafinda her hangibir engel varmi diye.
Esracim sende oku canim bunu sanada tavsiye ediyorum. Doktorlari kac yil dinleyip beklediniz ve hala bekliyorsunuz. Zaman geciyor...ben karar verdim bende yaptiricam cünkü bosuna bekliyorum. En son kadin doktorum bakmisti yumurtluyorum kendide görmek istemisti ultrason ile dedigim dogrumu diye. Sonra kan alip yumurtanin catlayip catlamadigina baktilar ondada sorun yok.
Sonra bir kac sey daha yapmak istedi hep para para... yatarim 15 dakika bicak altina hic bir testlere kalmaz gerek.
Bakin ilk basta karnim agriyor dedigimde doktorlar yok birsey yiyip ictiginiz dokunmustur,yok ultrason ile bakilidi yine birsey yoktu röntgen falan en sonunda bu yazdigim ameliyatta hersey aciga cikmisti. Simdi esracim sende tam olarak bilmiyorum hic ameliyat falan gecirdinmi ve herhangibir rahatsizlik? birsey kayip etmezsiniz.Herseyi göze aliyoruz bebis icin birde bunu deneyin 15 -20 dakikalik ameliyat. Temiz olsa bile yikaniliyor tüpler (ilac SIKILdigi icin) ve ameliyattan sonra dahada yükseliyor hamile kalma orani.
Hem bu arada esinizde görmüs olur onlar birsey yapmiyorlar diye siz kendinizi bicak altina atiyorsunuz,belki böyle biraz farkli düsünmeye baslarlar yavas yavas. Ya siz bilirsiniz kolay bir karar degil ama cok istiyorum bebisinizin olmasini artik. Yazilanlari okudukca cok üzülüyorum. Sizin icin dua edicem hayirlisi neyse o olur Insallah.....
merhaba arrrr henüz doktora gidemedik her ay belki olur diye diye 1 yıldır bebek olmuyo her ay umutsuzca bekliyoruz işte
yaaa bak boşa konuşmamış bu arkadaşınçok sevindim canım yaa.sen bu ay ilaçlar dışında incir kürü bal tarçın falanda yap hazır tüplere ilaç sıkılmış,açılmışken yumurtalıklar iyice uyarılsın çok umutlandım sen bu bi kaç ay içinde kavuşacan kuzucuğuna(valla varya nerdeyse kızına yazacaktım kızın mı olacak acaba)
canım hangi dr verdi klomeni ali hoca hep serophone verirdi,hsg çekenmi verdi
canım benim komşumun eşide senin eşin gibiymiş hatta o ilşkiye bile çok nadir giriyormuş,mersinde hipnozla tedavi eden bi dr mu artık neyse biri varmış,eşini zorla ikna etmiş ve tedavi olmuş sonra hemen hamile kaldı,sen bu konuda ne düşünürsün bilmem ama ya psikolojik destek almaya ikna et yada böyle bişeye,kaç yıl olmuş artık sanada yazık canım yaşında küçük değil ki sonuçtailerde pişman olmaman için söylüyorum amacım seni üzmek değil,sadece yardımcı olmaya çalışmak
bende burdayım bendeee beklemek nekadar zormuş
coook sagol canim...ins olacak bende oyle umut ediyorum bu ay yada onumuzdeki ay olacakmis gibi....dr ikinci asilama yapalim dedi ben biraz ara vermek istiyorum dedim tmm o zaman ilac vereyim 4ay kullan ins olacak dedi klomen ve dupbaston verdi....
dua konusunda haklisin canim hep ediyorum ama bu sefer baska... sanki herseye yeni baslamis gibi umutluyum...
Umut her zaman var canim en cok yikildigimiz anlarda bile...ama bende su an tavan yapmis durumda....rabbimin izniyle o cift cizgiyi goermek bana da ve tüm arkadaslarimada nasip olur inshadi bakalım canım benide yüreklendirdin senden güzel haber amak istiyorum
tüm arkadaşlar için dileğim geçerli ama senden dahada umutluyum sanki canım ya
Umut her zaman var canim en cok yikildigimiz anlarda bile...ama bende su an tavan yapmis durumda....rabbimin izniyle o cift cizgiyi goermek bana da ve tüm arkadaslarimada nasip olur ins
zordur cidden beklemek canım
hoşgeldin senin sorunun nedir
aslında bi sorunum yok varsada bilmiyorum :) daha 2.denemedeyim ben.ama işte sabırsızlanıyorum
inşallahta yoktur bir sıkıntında tez zamanda hamiş kalırsın ccanı
biraz dene bakalım lur inşallah
olacak inşallah rabbimin izniyle yumuk yumuk gozleri olan pamuk gibi bir yawrumuz yawrularimiz olacak
amin canım elbette Allahtan umut kesmek olmaz
ama işte insanız bazen boşluğa düştüğüm zamanlar çok oluyor
zor şeyler yaşadım
şimdi biraz toparlayıp bebek hayali kurmak bile mucize benim için aslında
geçmişe dönüp bakmak bile istemiyorum
nasip olur hepimiz inşallah dünya meyvesi
ayyy agzini opimmm senin yaaa ins oyle olur canim kiz erkek olsunda saglikli bi sekildee...ahhhh....canim benim bugun onuncu gunum kur icin gec kalmis olmaz miyim...sen ne yaptin randevu alabildin mi
haklısın canım bunda kırılacak bişey yok
ama işte olmayınca olmuyor
artık yavaş yavaş onu motive etmeye başladım zaten
en sonda güzel bir konuşup ikna etmeye çalışıcam baktım olmadı bu sefer yaptırım uygulamam gerekecek
herkes aynı tepkiyi gösteriyor neden gitmiyor zaman geçiyor diye
ama işte anlatması da zor bizim sıkıntımızda bu
inşallah gitmesine gerek bile kalmaz canım ya
bende burdayım bendeee beklemek nekadar zormuş
cnım inş.hemen hamile kalırsında alışmak zorunda kalmassın bu beklemelere ama biz öyle alıştıkki artık nasıl olsa adet olacam diye yanımdan ped ayırmıyorum adet zamanlarımdahiç hayal bile edemiyoruz o pozitif sonuçlu testleri h g bu arada
olacak inşallah rabbimin izniyle yumuk yumuk gozleri olan pamuk gibi bir yawrumuz yawrularimiz olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?