Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

canım hangi dr verdi klomeni ali hoca hep serophone verirdi,hsg çekenmi verdi

canım benimmmmmmmm tabiki biliyorum hepimiz burda birbirmz için dualar ediyoruz azcık faydam dokunurmu diye tüm duyduklarımızı yazıyoruzcanıkm işte ben bu ay gidecem nasipse o zaman konuşayım dr la,bana öyle geliyoki zaten,bunca dr bakıp sorun yok derken bu dr şurda ufak bi sıkıntı varmış ondan olmuyormuş diyecek ve sonuçta rabbim de vercekse tekrar kavuşacağız bebeklerimizeyaa veram bide biliyomusun bu ararlar ablamın bebeği var 4 aylık onu sevdikçe daha bi çok istiyorum,kucağımda gözümün içine baka baka uyudu sıpa,içimden o kadar dua ettim ki allahım nolurrrrrr banada tekrar yaşat bu duyguyu olmayan tüm arkadaşlarımada noluuuuuuuurrrr diye

merhaba arrrr henüz doktora gidemedik her ay belki olur diye diye 1 yıldır bebek olmuyo her ay umutsuzca bekliyoruz işte

canım evlenelide 2 yılı geçmiş tabi etraftakiler bunlar 1 yıldır istiyor önce istememiş demezki,2 yıldır neden yok derlersn bakma onlara canım bizim varda ne oluyor şimdide neden 2.yapmadın neden olmuyor diyolarsende artık bi dr agit canım bekleme belki basit bi sorunun vardır boşa zaman harcama

ayyy agzini opimmm senin yaaa ins oyle olur canim kiz erkek olsunda saglikli bi sekildee...ahhhh....canim benim bugun onuncu gunum kur icin gec kalmis olmaz miyim...sen ne yaptin randevu alabildin mi

canım hangi dr verdi klomeni ali hoca hep serophone verirdi,hsg çekenmi verdi

ali acar verdi canim ben ara vermek istiyorum dedim 4ay ara verelim ilac yaxayim bunlari kullan dedi serophene mi dedim yok ilaclari degistirelim bu kez dedi klomen ve duphaston yazdi canim.....serophene 4ay kullandim ben

haklısın canım bunda kırılacak bişey yok
ama işte olmayınca olmuyor
artık yavaş yavaş onu motive etmeye başladım zaten
en sonda güzel bir konuşup ikna etmeye çalışıcam baktım olmadı bu sefer yaptırım uygulamam gerekecek
herkes aynı tepkiyi gösteriyor neden gitmiyor zaman geçiyor diye
ama işte anlatması da zor bizim sıkıntımızda bu
inşallah gitmesine gerek bile kalmaz canım ya

hadi bakalım canım benide yüreklendirdin senden güzel haber amak istiyorum
tüm arkadaşlar için dileğim geçerli ama senden dahada umutluyum sanki canım ya

hadi bakalım canım benide yüreklendirdin senden güzel haber amak istiyorum
tüm arkadaşlar için dileğim geçerli ama senden dahada umutluyum sanki canım ya
Umut her zaman var canim en cok yikildigimiz anlarda bile...ama bende su an tavan yapmis durumda....rabbimin izniyle o cift cizgiyi goermek bana da ve tüm arkadaslarimada nasip olur ins

Umut her zaman var canim en cok yikildigimiz anlarda bile...ama bende su an tavan yapmis durumda....rabbimin izniyle o cift cizgiyi goermek bana da ve tüm arkadaslarimada nasip olur ins

amin canım elbette Allahtan umut kesmek olmaz
ama işte insanız bazen boşluğa düştüğüm zamanlar çok oluyor
zor şeyler yaşadım
şimdi biraz toparlayıp bebek hayali kurmak bile mucize benim için aslında
geçmişe dönüp bakmak bile istemiyorum
nasip olur hepimiz inşallah dünya meyvesi

olacak inşallah rabbimin izniyle yumuk yumuk gozleri olan pamuk gibi bir yawrumuz yawrularimiz olacak

ayyy agzini opimmm senin yaaa ins oyle olur canim kiz erkek olsunda saglikli bi sekildee...ahhhh....canim benim bugun onuncu gunum kur icin gec kalmis olmaz miyim...sen ne yaptin randevu alabildin mi

:))))))))))))))inş.canım dua ediyoruz..yok canım yaa alamadım,o gün hem annemi tıpa götürecez hemde başındanda rahatsızya diğer tıpada gidecez o yüzden bana sıra gelmez diye düşünüyorum malum ali beyin orya girdinmi saatlerini alıyorannemde rahatsız hep yatıyor öyle saatlerce oturamaz öyle olunca bende adetim bitsinde o zman gideyim dedimtabi inş.olmam ve gitmemede gerek kalmaz ama nerdeeeeeeeeeeeeeee haal etmesi bile garip14:

anlıyorum canım hayat işte bazen öyle şeyler geliyorki başımıza durumu etrafımızdakilere anlatmak yaşamaktan daha zor oluyorkendine bile anlatamıyosun bazen....inş.canım inan varya en çok isteyenlerden biride benim senin ve burdaki arkadaşlarımn kolayca hamile kalmasını

bende burdayım bendeee beklemek nekadar zormuş

cnım inş.hemen hamile kalırsında alışmak zorunda kalmassın bu beklemelere ama biz öyle alıştıkki artık nasıl olsa adet olacam diye yanımdan ped ayırmıyorum adet zamanlarımdahiç hayal bile edemiyoruz o pozitif sonuçlu testleri h g bu arada

hoşbulduk canım.ben bile 2 ayda öyle düşünür oldum.çok ilginç ya karnımla konuşuyorum resmen lütfen ağrıma lütfen kırmızılar gelmesin diye :)) allah yardmcımız olsun benimde 2 günüm kaldı bat a.ama karnım ağrıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…