Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

çok sağol canım benim buradaki arkadaşların hiç birinin samimiyetinden şüphem yok
yaşanan çok şey var canım altında ezilmemek içten bile değil
ama sabır selamete çıkan yolda yoldaşımız
o yüzden sabretmeye inanmaya devam...........

arkadaşlar asele mail atmıştım cevap geldi
merak etmekte haklıymışız ameliyet olmuş
gelen cevabı sizlerlede paylaşıyım dedim
buyurun

Esracım merhaba canım

Çok haklısın bir iki kez geldim ama bakıtım kimse yok birde çok moralim bozuluyordu sonra tekrar girmedim .

Ameliyat oldum canım tüplerimden biri alınacaktı ya tüp bebek öncesi . Memorail da olmadım başka bir hastanede laparoskopi olacaktım ama ameliyat esnasında karın bölgesinden çok rahat müdahale edemedikleri için açık ameliyata dönmüşler . Sezertyan gibi kesildim . kendimi toplamam biraz zaman aldı . 10 gün rapor aldım evde dinlendim sonra işe döndüm yavaş yavaş çalıştım . henüz 1 ay bile olmadı ameliyatımı olalı . işin ilginç tarafı tüpüm de alınmadı . doktor açtım bakım ama tüplerin sağlam dedi bir kaç yapışıklık vardı onları açtım dedi içime temizlensin diyede ilaç verdi . Dedi aşılama deneyelim senden çok umutluyum dedi bir kez olsun dene dedi . regl olmadım eylülde aşılama yapacağız bakalım . yaram çok yeni ama doktora o kadar ısrar ettim ki eylül sonu falan iki ay bitmiş olacak başlarız dedi adam dayanamadı . hocam vakit kaybetmek istemiyorum olmazsa tüp bebeğe gidecem dedim elimden geleni yapacağım senin yumurtalıkların tembel sadece dedi aşılama mutlaka denemelisin dedi .

Neyse şimdi bekleme dönemindeyim tatlım . Kardeşimin nişanı oldu geçtiğimiz hafta sonu yoğun geçti . annemler falan geldi . kardeşimin tayini istanbula çıktı benim yanıma yerleşti onun işleri ile uğraşıyorum inan başka bir şeye vakit kalmıyor . bende durumlar böyle sizlerde ne var ne yok anlat bakalım . güzel bir haber alırsam sizleri unutmam hemen gelip paylaşırım tatlım ç

Kendine çok dikkat et öperim seni herkese selamlar mCxxxx

Anladim verdigom numaradanda dene gideceginde canim....tekrar geçmiş olsun annene canim...insss regl olmazsinda bebisin icin dr aramaya baslarsin...bende karnimin buyudugunu ve bebisimin karnimda nasil hareket edecegini hayal edemiyorum

Aaaaa çok geçmiş olsun yaaa....ins asilamasi tutar ve bunca zahmet unutulup gider....ya anlamadigim ameliyat olmus ama tupu alinmamis bisey yoook denmiş o zaman niye böyle yaptılar neyse......eğer mail yazarsan selam ve geçmiş oldun dileklerimi ilet esrcim...

Anladim verdigom numaradanda dene gideceginde canim....tekrar geçmiş olsun annene canim...insss regl olmazsinda bebisin icin dr aramaya baslarsin...bende karnimin buyudugunu ve bebisimin karnimda nasil hareket edecegini hayal edemiyorum

canım allahım tez zamanda yaşatsın inş.okadar güzel duygularki ben 8 yılı geçti hala unutamıyorum ilk karnımda hareket etmesinisonraki o karşıdan görenin bile fark ettiği acaip dönüşlerini,yatarken babasını dahi tekme atıp uyandırışlarınıçok güzeldi yaaa allahım bana tekrar sizede bian önce yaşatsın inş.

vay arkadaş bu kız başına gelenlerden bi roman yazmalı bencenasıl dr bunlar bu nasıl iştir yazık değilmi yaaa tüplrde sorun yokken açık ameliyat etmek sezeryan olmuş biri olarak ne kadar zor olduğunu bilirim o ameliyatınneyse inş.şu aşılama tutarda sonunda bu kızında bizimde yüzümüz güler

Amiiiiinnnnn...ne güzel duygulardır.....ayyyy cok duygulandım

canım şükür biriyle denk geldim ama malesef tam evden çıkmam lazım şimdinasılsın inş.iysindir,çalışmalara aralıksız devam veee yastık koymayı unutmayın hocanın bana iilk tavsiyesiydi

canım şükür biriyle denk geldim ama malesef tam evden çıkmam lazım şimdinasılsın inş.iysindir,çalışmalara aralıksız devam veee yastık koymayı unutmayın hocanın bana iilk tavsiyesiydi

Mrb canim benimde net gidip geliyo yaww..iyiyim canım başladık çalışmalara dün itibariyle....ayakları dikip yastık koyuyorum...dr bana sadece yat dedi
Sen nasılsın...

Güle güle git yine görüşürüz

sağol canım ben tabii hepinizin selamını ilettim zaten
yine söylerim
canım tüpü almaya gerek duymamışlar son anda
yapışık olan yerleri tedavi etmişler
onunda selamı vardı zaten size

sorma canım ya benimde canım sıkıldı okuyunca sizlerlede paylaşayım dedim
inşallah bu sefer hayırlısıyla bir evladı olur canım
Allahım yüzünü güldürsün

hb :)allah o yolu uzatmadan hayırlı haberle sonlandırsın inşallah :) rabbim isteyen herkese nasip etsin
amiiiinnn cnm amiiiinnn

sağol canım ben tabii hepinizin selamını ilettim zaten
yine söylerim
canım tüpü almaya gerek duymamışlar son anda
yapışık olan yerleri tedavi etmişler
onunda selamı vardı zaten size
as canim...ne zorluklardan geçti inş ikiz ikiz olur yawrulari

hadi bakalım canım hayırlısı o zaman hakkınızda
Sagol canim....klomoks die bi ilac verdi dr onu kullanmam gerekiyormus hsgden sonra bir hafta enfeksiyon riski icin...yumurtlamayi etkiler mi yada gebelikte sorun olur ki

bende iyyim canım yaa ne olsun işte hep bir koşturmaca hep dünya telaşıbana daha oğlumdan önce gittiğimde demişti rahim ters duruyor yastık koy 1 saat yat diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…