amiiiinnn cnm amiiiinnn
as canim...ne zorluklardan geçti inş ikiz ikiz olur yawrulari
Sagol canim....klomoks die bi ilac verdi dr onu kullanmam gerekiyormus hsgden sonra bir hafta enfeksiyon riski icin...yumurtlamayi etkiler mi yada gebelikte sorun olur ki
Cumlemizin vardir ins tez vakitte
amiin canım ya aselime inşallah çifter bebek nasip eder rabbim
canım sen kendin içinde içini bozma sakın
Allahıma emanetsin inşallah nasibinde tez zamanda anne olmak vardır
bende iyyim canım yaa ne olsun işte hep bir koşturmaca hep dünya telaşıbana daha oğlumdan önce gittiğimde demişti rahim ters duruyor yastık koy 1 saat yat diye
Cumlemizin vardir ins tez vakitte
amiin canım ya aselime inşallah çifter bebek nasip eder rabbim
canım sen kendin içinde içini bozma sakın
Allahıma emanetsin inşallah nasibinde tez zamanda anne olmak vardır
ablaaaaaaaaa esim dun sperm testı vermstı temz cktıııı
valla çok iyi canım ya hadi bakalım sevindim
nerde verdi testi canım hangi hastanede
Rahim test durma olayı nasıl birşey canim yaaa bu gebelige engel mi yine öyle bisey olabilir mi
etlk zubeyde hanm abla
Kızlar merhaba. Ben yeni üyeyimm forumları okumak bana iyi geliyo. Artık hamile olmak istiyorumkızlar bu ay göğüslerim adetten bir kaç gün sonra şişti adetime daha 1 hafta var ve adet olacakmışım gibi sancım oluyo ayaklarımın altı yanıyo geceleri ve ateşim 37.1 37.3e kadar çıkıyo sizce hamiş miyim
Kızlar merhaba. Ben yeni üyeyimm forumları okumak bana iyi geliyo. Artık hamile olmak istiyorumkızlar bu ay göğüslerim adetten bir kaç gün sonra şişti adetime daha 1 hafta var ve adet olacakmışım gibi sancım oluyo ayaklarımın altı yanıyo geceleri ve ateşim 37.1 37.3e kadar çıkıyo sizce hamiş miyim
yeme kafayı filan canım anlat dağıt kafanı
buradaki herkes seni anlar
çünkü herkesin sıkıntısı benzer şeyler
hayırlı olan neyse hakkımızda o olsun inşallah
Kizlar hamile oldugumu 2 gun once ogrendim hala saskinim 1 senelik evliyim 1 sene korunduk 2 ay korunmadik tuttu:) ama hala saskinim sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim karmakarisik oldummm
canım benimmmmmmmm tabiki biliyorum hepimiz burda birbirmz için dualar ediyoruz azcık faydam dokunurmu diye tüm duyduklarımızı yazıyoruzcanıkm işte ben bu ay gidecem nasipse o zaman konuşayım dr la,bana öyle geliyoki zaten,bunca dr bakıp sorun yok derken bu dr şurda ufak bi sıkıntı varmış ondan olmuyormuş diyecek ve sonuçta rabbim de vercekse tekrar kavuşacağız bebeklerimize yaa veram bide biliyomusun bu ararlar ablamın bebeği var 4 aylık onu sevdikçe daha bi çok istiyorum,kucağımda gözümün içine baka baka uyudu sıpa,içimden o kadar dua ettim ki allahım nolurrrrrr banada tekrar yaşat bu duyguyu olmayan tüm arkadaşlarımada noluuuuuuuurrrr diye
Ayyyy kiz Insallah hadi bakalim bende bu sefer senden cok umutluyum tüplere ilac sIkIldiya oh oh Insallah tutar hemen bu ay Insallaaaaaaaaaah amiiiiiin!!!Bugun 12.gunum canim calismalara basladik dun dr n tavsiyesiyle hayirlisi bakalım
Hosgeldin canim sefalar getirdinkızlar selam ben de geldim aranıza
Güzelim yapisiklari almislar Insallah tek sorun odur ve bundan böyle hic engel koymaz Rabbim Insallah.Bunca yil bekledigi artik bitsin Allahim.Seni cok seviyoruz aselcim...Aaaaa çok geçmiş olsun yaaa....ins asilamasi tutar ve bunca zahmet unutulup gider....ya anlamadigim ameliyat olmus ama tupu alinmamis bisey yoook denmiş o zaman niye böyle yaptılar neyse......eğer mail yazarsan selam ve geçmiş oldun dileklerimi ilet esrcim...
Amin canim hosgeldin aramizahb :)allah o yolu uzatmadan hayırlı haberle sonlandırsın inşallah :) rabbim isteyen herkese nasip etsin
Hayirlisi fistik,dilerimki Allahtan hic bir sorununuz cikmaz canim.ablaaaaaaaaa esim dun sperm testı vermstı temz cktıııı
Hosgeldin canim,bu ara ne oldu adetin geldimi canim?Kızlar merhaba. Ben yeni üyeyimm forumları okumak bana iyi geliyo. Artık hamile olmak istiyorumkızlar bu ay göğüslerim adetten bir kaç gün sonra şişti adetime daha 1 hafta var ve adet olacakmışım gibi sancım oluyo ayaklarımın altı yanıyo geceleri ve ateşim 37.1 37.3e kadar çıkıyo sizce hamiş miyim
Kizlar hamile oldugumu 2 gun once ogrendim hala saskinim 1 senelik evliyim 1 sene korunduk 2 ay korunmadik tuttu:) ama hala saskinim sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim karmakarisik oldummm
saol cnm umarm szn icnde en hayrlsı olur sanada hep dua etcem kızına bı kardes içinBu arada ben kollarimi sivadim ve harekete gectimbir eski kadin doktorumdan randevu aldim birde baska sehirde bir baskasindan.Gecen hafta doktora gittigimde dedimki ben hemen ameliyat olmak istiyorum olur dedi hic uzatmadi sorunumdan dolayi.Clomifenide düsündüm ama pek bir isime yaramaz diye düsünüyorum cünkü yumurtlamada oluyor catlamada.(cogu kisi bu haplarla bir taneyi mutlaka tutturduklarini söylüyorlar,ikiz ücüz falan oluyor bu hapta).
Simdi esim ameliyatimi duyunca Kabul etmedi sonucta normal bir ameliyat.Esim kendi önce kontrol olmak istiyor ve eger onda birsey cikmazsa ozaman olursun ameliyati dedi.Simdi bir yandan onun randevusunu bekliyoruz diger yandanda diger doktorlarla devam ediyorum.Ara vermek yok!!!gecen sene bu zamanlar daha hamileydim ve persembe günü tam 1 yil olucak bebislerimi kaybettigim ve bugüne Kadar hep bekle dediler artik beklemicem kizim düsükten beri ben kardes istiyorum neden onu Allah Aldi,ben onunla biraz oynicaktim sonra yine verirdim diyor Vallahi her gün mutlaka birsey söylüyor güzellikle anlatiyorum ama...cocuk iste anlamiyor...
Neyse yeni bir baslangica hareket ettim Insallah hepimizin dualari Kabul olur en kisa zamanda,Amin.
Bu arada ben kollarimi sivadim ve harekete gectimbir eski kadin doktorumdan randevu aldim birde baska sehirde bir baskasindan.Gecen hafta doktora gittigimde dedimki ben hemen ameliyat olmak istiyorum olur dedi hic uzatmadi sorunumdan dolayi.Clomifenide düsündüm ama pek bir isime yaramaz diye düsünüyorum cünkü yumurtlamada oluyor catlamada.(cogu kisi bu haplarla bir taneyi mutlaka tutturduklarini söylüyorlar,ikiz ücüz falan oluyor bu hapta).
Simdi esim ameliyatimi duyunca Kabul etmedi sonucta normal bir ameliyat.Esim kendi önce kontrol olmak istiyor ve eger onda birsey cikmazsa ozaman olursun ameliyati dedi.Simdi bir yandan onun randevusunu bekliyoruz diger yandanda diger doktorlarla devam ediyorum.Ara vermek yok!!!gecen sene bu zamanlar daha hamileydim ve persembe günü tam 1 yil olucak bebislerimi kaybettigim ve bugüne Kadar hep bekle dediler artik beklemicem kizim düsükten beri ben kardes istiyorum neden onu Allah Aldi,ben onunla biraz oynicaktim sonra yine verirdim diyor Vallahi her gün mutlaka birsey söylüyor güzellikle anlatiyorum ama...cocuk iste anlamiyor...
Neyse yeni bir baslangica hareket ettim Insallah hepimizin dualari Kabul olur en kisa zamanda,Amin.
kızlar merhabalarlütfn bana yardım edin adetime 1 hafta varken kan testi 1.20 çıktı bu ne demek oluyo sizzce değerim yükselir mi. bu ay belirtiler 15 gün önceden başladı kasık agrıları göğüs ağrıları böyle olan var mı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?