Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

amiin canım ya aselime inşallah çifter bebek nasip eder rabbim

canım sen kendin içinde içini bozma sakın
Allahıma emanetsin inşallah nasibinde tez zamanda anne olmak vardır

bende iyyim canım yaa ne olsun işte hep bir koşturmaca hep dünya telaşıbana daha oğlumdan önce gittiğimde demişti rahim ters duruyor yastık koy 1 saat yat diye

Rahim test durma olayı nasıl birşey canim yaaa bu gebelige engel mi yine öyle bisey olabilir mi

amiin canım ya aselime inşallah çifter bebek nasip eder rabbim

canım sen kendin içinde içini bozma sakın
Allahıma emanetsin inşallah nasibinde tez zamanda anne olmak vardır

ablaaaaaaaaa esim dun sperm testı vermstı temz cktıııı

Rahim test durma olayı nasıl birşey canim yaaa bu gebelige engel mi yine öyle bisey olabilir mi

canım bende ilk kez duymuştum dr rahim ters dedi anaammm benim aklıma bin türlü şey geldi acaba ne demek anne olamıyacakmıyım vs vs.ama 3 kadında 1.de oluyomuş rahim aşağı bakması grekirken adet dönemlerinde kendiliğnden dönermiş,düzelir sonra tekrar dönermiş,tabi çocuk işini zorlaştırıyor bana 4. ayda düzelir çocuk büyüdükçe demişti ama doğumdan sonra yine ters titers durunca spermin içeri girmesi zorlaşıyor bel altı astıkta bunu kolaylaştırıyormuş

Kızlar merhaba. Ben yeni üyeyimm forumları okumak bana iyi geliyo. Artık hamile olmak istiyorum kızlar bu ay göğüslerim adetten bir kaç gün sonra şişti adetime daha 1 hafta var ve adet olacakmışım gibi sancım oluyo ayaklarımın altı yanıyo geceleri ve ateşim 37.1 37.3e kadar çıkıyo sizce hamiş miyim

canım merhaba
inşallah hamilesindir demekten başka bişey gelmiyor aklıma canım
olma ihtimalin elbet var ama bu belirtiler bazen boşada çıkabiliyor
adet olmayı bekle canım ya eğer olmassan o zaman hep beraber seviniriz inşallah

canım bu ateş meselesini anlamıyorum da bu belirtiler adet belirtiseide olabilir,daha adetine varmış kendini ümitlendirip sonra üzülme adetin geçmesini bekle

yeme kafayı filan canım anlat dağıt kafanı
buradaki herkes seni anlar
çünkü herkesin sıkıntısı benzer şeyler
hayırlı olan neyse hakkımızda o olsun inşallah

Kizlar hamile oldugumu 2 gun once ogrendim hala saskinim 1 senelik evliyim 1 sene korunduk 2 ay korunmadik tuttu:) ama hala saskinim sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim karmakarisik oldummm

Kizlar hamile oldugumu 2 gun once ogrendim hala saskinim 1 senelik evliyim 1 sene korunduk 2 ay korunmadik tuttu:) ama hala saskinim sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim karmakarisik oldummm

ciddenmi çok çok sevindim canım
hayırlı uğurlu olsun inşallah
nasip işte rabbim verince oluyor

Insallah canim benim Amin Allah bir an önce versinde tekrar doya doya yasarsin o duygulari Insallah

Bugun 12.gunum canim calismalara basladik dun dr n tavsiyesiyle hayirlisi bakalım
Ayyyy kiz Insallah hadi bakalim bende bu sefer senden cok umutluyum tüplere ilac sIkIldiya oh oh Insallah tutar hemen bu ay Insallaaaaaaaaaah amiiiiiin!!!

kızlar selam ben de geldim aranıza
Hosgeldin canim sefalar getirdin

Güzelim yapisiklari almislar Insallah tek sorun odur ve bundan böyle hic engel koymaz Rabbim Insallah.Bunca yil bekledigi artik bitsin Allahim.Seni cok seviyoruz aselcim...

hb :)allah o yolu uzatmadan hayırlı haberle sonlandırsın inşallah :) rabbim isteyen herkese nasip etsin
Amin canim hosgeldin aramiza

ablaaaaaaaaa esim dun sperm testı vermstı temz cktıııı
Hayirlisi fistik,dilerimki Allahtan hic bir sorununuz cikmaz canim.

Hosgeldin canim,bu ara ne oldu adetin geldimi canim?

Allah tüm istiyenlere versin.Insallah saglikli kucaginada almayi nasip eder yüce Rabbim. Basta duygular cok karisik oluyor acaba Hazir degilmiydim falan filan gibi ama bu zamanla gecicek güzelim.Senin adina coook sevindim.

Bu arada ben kollarimi sivadim ve harekete gectim bir eski kadin doktorumdan randevu aldim birde baska sehirde bir baskasindan.Gecen hafta doktora gittigimde dedimki ben hemen ameliyat olmak istiyorum olur dedi hic uzatmadi sorunumdan dolayi.Clomifenide düsündüm ama pek bir isime yaramaz diye düsünüyorum cünkü yumurtlamada oluyor catlamada.(cogu kisi bu haplarla bir taneyi mutlaka tutturduklarini söylüyorlar,ikiz ücüz falan oluyor bu hapta).
Simdi esim ameliyatimi duyunca Kabul etmedi sonucta normal bir ameliyat.Esim kendi önce kontrol olmak istiyor ve eger onda birsey cikmazsa ozaman olursun ameliyati dedi.Simdi bir yandan onun randevusunu bekliyoruz diger yandanda diger doktorlarla devam ediyorum.Ara vermek yok!!! gecen sene bu zamanlar daha hamileydim ve persembe günü tam 1 yil olucak bebislerimi kaybettigim ve bugüne Kadar hep bekle dediler artik beklemicem kizim düsükten beri ben kardes istiyorum neden onu Allah Aldi,ben onunla biraz oynicaktim sonra yine verirdim diyor Vallahi her gün mutlaka birsey söylüyor güzellikle anlatiyorum ama...cocuk iste anlamiyor...
Neyse yeni bir baslangica hareket ettim Insallah hepimizin dualari Kabul olur en kisa zamanda,Amin.

kızlar merhabalar lütfn bana yardım edin adetime 1 hafta varken kan testi 1.20 çıktı bu ne demek oluyo sizzce değerim yükselir mi. bu ay belirtiler 15 gün önceden başladı kasık agrıları göğüs ağrıları böyle olan var mı aranızda

saol cnm umarm szn icnde en hayrlsı olur sanada hep dua etcem kızına bı kardes için

ooo canım sen hızlandırmışsın işi hadi bakalım hayırlısı hakkında
eşini taktir edttim valla canım ne ince adammış ama sana kıymadan önce kendi bakınması çok mantıklı cidden
kardeş isteyen o cadı inşallah sonra kıskanmaz
hakkında hayırlısı tatlım

canım valla ne yorum yapsam yanlış olur ama inşallah yükselir
benzer bişeyi yaşamak bile bana kısmet olmadı daha o yüzden yorum getiremiycem
hakkında hayırlısı nasip olssun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…