Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

canım yaaa onca zamandır tanıyorum burdan seni,onca konuşmalar geçti hiç düşük yaptığını bilmiyodumhemde ikizmiydi?oda tedaviylemi olmuştu:26:kızın istiyor ve çokta haklı canım benim oğlan resmen can atıyor ama işte allahım vermedimi ne yapacaksıninş.biran önce olur canıjm yaadr arada tam gaz devam et ara verdinmi kalıyor çünkübide o yazdığın şey nedir ilaçmı,dr mu yazıyor

saol cnm umarm szn icnde en hayrlsı olur sanada hep dua etcem kızına bı kardes için
Cok sagol güzelim Insallah hepimiz dilegini Allah Kabul eder kisa zamanda.

Esracim Bebis olsunda birak kiskansin :))))))))) Evet ben cok duygulandim esim bunu dediginde,Insallah hepimizin yüzü güler yakinda.Allahtan cok sabir diliyorum hepimize.Esram hadi fistigim sende siva kollarini :)

Selam canim :)

Evet canim ikizdi biri besinde digeri ertesi günü düstü ( Hayir ilginc olan tedavisiz oldu ama 7 ay sürmüstü.Ogün bugün hala birsey yok ama Allah daha uzun yillardir bekleyenlere sabir versin...pazartesi cok Kücük ve kisa ameliyat ile migdeme bakilcak baya heyecanliyim.Senden yenilikler varmi bu arada?kollari sivamadinmi?hadi kiz sende harekete gec Yaris yapalim :)))

Kizlar bu arada elimde clomifen hapi var dünden beri düsünüyorum iceyimmi icmeyimmi?En gec bugün baslamaliyim ama karar veremiyorum cünkü bu hapi öyle satin alamiyorsun doktorlar yaziyor Hormon hapi bu.Ben bir arkadastan aldim kalanini Verdi.Bu hap yumurtasi olusmayanlarda yumurta olusturuyor ve catlamayanlarda ise catlatiyor.Yumurtasi olusanlarda ve olusmayanlardada bir degil bir kac tane olusturuyor yani hamile kalamayanlar bunu kullaninca birini mutlaka tutturuyormus baska bir nedenden dolayi olmuyorsa tabiki.Ikiz ücüz veya dördüz olma ihtimali coooook yüksek bu hapta ve o yüzden Doktor kontrolündeyken kullaniliyor normalde.Birden fazla yumurta varsa bu ay korunmalisin diyorlar mesela ultrason ile bakip.
Simdiiiii ben doktora gitmeden bu haptan bahsetmeden bunu alayimmi 5 gün?:18: (5 gün aliniyor bu hap).Ayyy cok heyecanlandim yaaaa sizce ne yapayim?Gecenlerde gittigimde doktora bu hapi duydum ne bu hap dedim,anlatti.Ne olur dedim yan etki olarak?bana dediki en kötü sey birinci Zyste yani türkce kist mi oluyordu o olur dedi ikinciside birden fazla bebek dedi.
Lütfen fikirlerinizi yazin baslicam galiba ben buna o bana bakiyor ben ona sabahtan beri

canım bence kesinlikte doktor kontrolü olmadan başlama
ya çok fazla yumurtan oluşur ve sana zarar verirse ne olacak canım
senin evladın var sorumlulukların var öyle yapma
doktora git o verirse kullan

Esracim Bebis olsunda birak kiskansin :))))))))) Evet ben cok duygulandim esim bunu dediginde,Insallah hepimizin yüzü güler yakinda.Allahtan cok sabir diliyorum hepimize.Esram hadi fistigim sende siva kollarini :)

:)))

canım benim kollar sıvalıda işte eşim bi razı gelmiyor
düğünümüz var yakında düğün geçince inşallah bişeyler olacak canım
eşimi ikna edeceğim mutlaka

sen kullanmazsan bana gönder :))

canım ben hiç duymadım yaaa madem öyle etkili bişey herkes kullanır canım insanlar neler yapıyor bu o kadar kesinlik içeriyosa dr lar neden yazmıyor:26:türkiyede satışımı yok acaba:26:dr a sordun madem kullanayımmı diye sormadınmı??? ikiz olsa ne güzel olur canım benim etrafımda çok var bu aralar çok istemeye başladım bendeeskiden asla istemezdim çok zor diye ama şimdi nasılsa olmuyor bari ikiz olsada tek seferde bitirmiş oluruz bu işi

ikizdi beşinde düştü demişsinya nasıl yani 5.haftamı yani:26:miğdene neden bakılıyor canım anlamadım:26:ben adetten sonra başlıyacam canım beklemedeyim şimditamam hadi yarışalım hadi:)))))

kızlar eselin hepinize selamı var
kendisi biraz daha iyiymiş
şu ana bekleme sürecinde imiş
ama kısa zaman sonra bir aşılama deneme ihtimali varmış
hepinizide öpüyormuş benden söylemesi
aracıya zeval olmaz

canım benim kollar sıvalıda işte eşim bi razı gelmiyor
düğünümüz var yakında düğün geçince inşallah bişeyler olacak canım
eşimi ikna edeceğim mutlaka
Evet güzelim haklisin bir anlik heyecandi ama yapmadim zaten.INSALLAH esin cok hos karsilar konusmani ve kendiliginden Kabul eder INSALLAH.Dualarim seninle canim :)

sen kullanmazsan bana gönder :))
Al canim ben yapmadim :))) Doktoruna bahset bundan Bilir oda mutlaka bu Hormon hapini canim :)

Tatlim bu hapi mutlaka duymuyssundur Hormon hapi bu türkcesini bilmedigimden belki farkli anlattim anlasilmadi,bu türkiyedede kullaniliyor.Internetten bir bak istersen.Kiz sen cok istiyorsun ALLAH sana dördüz versin emiiiiiiiii :)))

ikizdi beşinde düştü demişsinya nasıl yani 5.haftamı yani:26:miğdene neden bakılıyor canım anlamadım:26:ben adetten sonra başlıyacam canım beklemedeyim şimditamam hadi yarışalım hadi:)))))

Dün tam bir yil oldu bebislerimi kaybettim yani gecen yil eylülün besiydi tarih gün olarak...
adetten sonra neye baslicaksin canim? kanina falan bakildimi hormonuna falan?

Son düzenleme:
Kizlar morelim bozuldu bugün cok bugün doktordaydim konusmaya gittim biraz sert konustum artik beklemek istemiyorum yasim durmuyor gecip gidiyor bir yildir bekledim dedim.Doktor diger adet günümün ücüncü ve yirminci günümde kan alip hormonuma bakicak...bunu neden bu bir yilin icinde yapmadi Allahim cok sinirlendim yaaa.Neyse,bana dediki yanlis anlamayin ama esinizi bosuna doktora göndermeyelim bence sorun sizde yani yapisiklardan dolayi dedi ama gercekten iyi niyetle söyledi ters degildi.Bencede dedim 99% sorun bende.Asil kötü ihtimal simdi geliyor
Yapisiklar yumurtalik ve tüplerimin disinda rahimdede varmis galiba Bu doktorun ihtimali dogruysa bu ne anlama geliyor biliyormusunuz?.......evet hamile kalmam imkansiz gibi birseymis...tabiki Yüce Rabbim Bilir herseyi.
Yani bir dahaki Periode de iki kere kan alincak hormonum normal cikarsa ozaman hemen ameliyat Laparoskopie ile yapisiklar temizlencek veeee rahim kesilip temizlenip tekrar dikilcek ve en az en az bi 6 ay daha beklemek zorunda kalicam rahim acilmasin diye ve o Zaman icinde yine yapisiklik büyücek ve böyle devam gidicek...ve benim düsük yapma nedenimde bu olabilirmis rahim icinde yapisiklik varsa bu cocuk normal gelissede rahim disa atiyormus.Bebegimin birisinin kalbi atiyordu digeri biraz daha kücüktü onunki atmadi hic Allah hepimize sabir saglik kuvvet versin.Hayirlisi neyse o olsun...

Evet güzelim haklisin bir anlik heyecandi ama yapmadim zaten.INSALLAH esin cok hos karsilar konusmani ve kendiliginden Kabul eder INSALLAH.Dualarim seninle canim :)

?

inşalla canım bence pek olumlu karşılamaz bira sürer bu konunun gerginlği aramızda
ama olan olcak artık

canım ya çok geçmiş olsun üzülme sakın Allahım nasip eder belki sıkma kendini
şükürki minik kızın var ve sana destek olur o
kaderin önüne geçilmez
Allah yardımcın olsun tatlım benim

canım benim yaa üzme kendini sen nele duyduk neler gördük canım allah nasip edecekse imkansız diye bişe yok al işte banada sorun yok diyolar hani 3 senedir neden olmuyor demekki zamanı değilseninde hiç ummadığın bi anda olur inş.sen elinden geleni yap gerisi allahın işiyeterki pozitif düşün canımben 5.de adet olmalıydım ama olmadım beklemedeyim,günüm 8 i ama 27 günde bir olur hep artık ne olur bilemiyorum randevuda almadım olayımda ona göre alayım diye ama bakalım allah neler göstrecek

cnm ya ltfen uzulme neler atlatyoruz allhm sabr versn sana herseyn normale dnsün bebişin olsun inş bnde adetn 3. gunu gttm alttn bktı kan aldı persembe gunu hsg ceklck cokkkkk korkuyorummm

canım ya çok geçmiş olsun üzülme sakın Allahım nasip eder belki sıkma kendini
şükürki minik kızın var ve sana destek olur o
kaderin önüne geçilmez
Allah yardımcın olsun tatlım benim

ablalarn guluuu napyosun dun adetmn 3. gunuydu doktora gttm alttn bktı kan aldı persembe gunu hsg ceklcek smdıden omrumden omür gdyo kalbm carpıyo bu arada abla etlk zubeydeye gttm

ablalarn guluuu napyosun dun adetmn 3. gunuydu doktora gttm alttn bktı kan aldı persembe gunu hsg ceklcek smdıden omrumden omür gdyo kalbm carpıyo bu arada abla etlk zubeydeye gttm

canım hayırlısı hakkında
korkma sakın çok çabuk olup bitecek
Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…