blmyorum abla cok korkuyorum yaaa sen cektrdn mi doktor erkek olursa cok utanrm
yine kimseler yok burdapazar oluncada tabi hiç olmaz kızlar ben ne yapsam yarında adet olmassam kan versemmi yoksa daha beklesemmi:26:27 günde bir olurken 32 gün oldu hala yok idrar negatif çıktı zaten pozitif çıkmasıda muzice olurdu
slm canlar nasilsiniz benim bir haftadir sol kasigimda batma vardi bugunde kasik ve rahim agrim var feci sekilde.....reglime daha 8gun var...umarim kotu bisey yoktur hic boyle bi agrim olmamisti...
arrrrcim canim benim bi kac gun icinde bi test yaptir bencee...
veraciimmm canim yazdiklarini okudun inan cok uzuldum gecmis olsun acil sifalar diliyorum sanaaa...
elaaacimmm senide opuyorum tekrar soyluyorum hsgden korkma hic...
esrAciimmm cnm sen nasilsinn..aselden haberler getirmissin bizdende cok selam soyle yazarsan...
pofuduknazim sen nerelerdesin.....
hepinizi opuyorum kendinize ii bakin emi benim nette sorun var ins en kisa zamanda yine gorusuruz
canım geçen ay ben 35 günde oldum biliyormusun nasıl umutlandım ama tahmin bile edemessin
sonra dedim dayanamayıp test alıp gelicem
test aldım lavaboya gittim birde ne göreyim regl oluvermişim
bende çok üzüldüm
bunu sana moralini bozmak için anlatmadım tabiki
demek istedğim elbette bir an evvel kanda baktırki çok fazla umut olmadan sonucu al
ki inşakkah bu sonuç pozitif olur
hicranım test yaptım ama negatifti zaten ertesi günde adet oldumslm canlar nasilsiniz benim bir haftadir sol kasigimda batma vardi bugunde kasik ve rahim agrim var feci sekilde.....reglime daha 8gun var...umarim kotu bisey yoktur hic boyle bi agrim olmamisti...
arrrrcim canim benim bi kac gun icinde bi test yaptir bencee...
veraciimmm canim yazdiklarini okudun inan cok uzuldum gecmis olsun acil sifalar diliyorum sanaaa...
elaaacimmm senide opuyorum tekrar soyluyorum hsgden korkma hic...
esrAciimmm cnm sen nasilsinn..aselden haberler getirmissin bizdende cok selam soyle yazarsan...
pofuduknazim sen nerelerdesin.....
hepinizi opuyorum kendinize ii bakin emi benim nette sorun var ins en kisa zamanda yine gorusuruz
Hakkinda hayirlisi olsun canim...saat dokuz bir arasi surekli ara verdigim numaradanda ara canim iki numarayi birlikte ara ins alirsin randevunu canim ogleden sonra hastalar gelmeye basliyor o yuzden bakmiyorlar tellerehicranım test yaptım ama negatifti zaten ertesi günde adet oldumyapacak bişey yok dr randevusu alaım diye uğraşıyorum ama hep meşkul yaaa
canım inşallah bu rahatsızlıklar hamileliğe işarettir
çok istiyorum şu topictende biri hamiş kalsın diye
asele selamını iletirim inşallah canım ken iyi bak
canım zaten test yaptım ama asla çıkmaz diyerek yaptım eczanede bile 7 gün geçsin yapın diyolarbende çoook nadir gecikme olurdu bu ayda öyle oldu işte ne yapalım çokta umutlanmadım canım o yüzden üzülmedim ben d randevumu alamıyorum canım yaa okul açılıncada haftaya gidemiycem ne yapacam bilemedim
Vallahi bende cok istiyorum diger topiklere bakiyorum patir patir dokuluyorlar masallah hamis kaliyorlar sanki biz cocugu olmayanlar normalmisiz ama onlar hemen hamis kaldiklari icin anormal gibi geliyo aslinda tam tesri
can sağloğı olsun canım ya en önemlisi o
okul açılınca zor işin cidden
bir gün biri baksa seninkine gitsen olmazmı canım
canım ya çok geçmiş olsun üzülme sakın Allahım nasip eder belki sıkma kendini
şükürki minik kızın var ve sana destek olur o
kaderin önüne geçilmez
Allah yardımcın olsun tatlım benim
Sagol canim ancak bol bol dua baska birsey gelmiyor elden.
canım benim yaa üzme kendini sen nele duyduk neler gördük canım allah nasip edecekse imkansız diye bişe yok al işte banada sorun yok diyolar hani 3 senedir neden olmuyor demekki zamanı değilseninde hiç ummadığın bi anda olur inş.sen elinden geleni yap gerisi allahın işi yeterki pozitif düşün canım ben 5.de adet olmalıydım ama olmadım beklemedeyim,günüm 8 i ama 27 günde bir olur hep artık ne olur bilemiyorum randevuda almadım olayımda ona göre alayım diye ama bakalım allah neler göstrecek
Kiz sanada bir sevinmistim nasil yazdiklarini heyecanla okuyordum...Taki adet oldugunu okuyana Kadar...üzülme dicem ama elde olan birsey degil malesef...
cnm ya ltfen uzulme neler atlatyoruz allhm sabr versn sana herseyn normale dnsün bebişin olsun inş bnde adetn 3. gunu gttm alttn bktı kan aldı persembe gunu hsg ceklck cokkkkk korkuyorummm
Fisik bence sen hic korkma bak hicranimiz cok korkmustu hic de düsündügü gibi degilmis.Allah yardimcin olsun,bence sen hsg yi,Doktoru bunlari degilde sonucu düsünInsallah fazla ugrasmadan olur canim
yok canım çektirmedim benim eş doktorları öcü zannettiği için doktor yüzü göremiyoruz
Kiz Allahta seni güldürsün beni bu durumda cok güldürdünsen cok yasa emiiiiii
yaa niye kimsecikler yok kızlar ya ben bu ay kür yaptım kürü sizlere anlatırım yalnız benim birkaç gündür sadece sol kasığım ağrıyor önceden hiç böyle olmazdı adetime 9 gün var test yaptım negatif çıktıacaba diyorum yaptığım kürü bir teyze vermişti rahimde iltihabı doktorlar bilmez ben bütün çocuklarımı bu kürü yaptıktan sonra doğurdum demişti kafam karıştı ya acaba iltihapmı var bende de anlamadım ki akıntım fazla yok.....bugün eşimle biraz yürüyelim dedik ağrı hafif bacağıma vurdu sadece sol tarafta:26:
Agri bacaga vurunca (bende en azinda öyle) iltihap oluyor canim Insallah degildir.Ayni sikayetler bendede var hala.
Allah rahatsizlik yerine bebek versin sana,Amin
canım oğlan sorun değil zaten eşim izin alması ve gün denk getirmek zor oluyorzaten bi türlü randevuda alamadım ne yapacam bilmiyorum illaki prof ve çok güvendiğim için bu dr diye tutturdum ama ulaşmak gidip gelmek çooook zor yoksa özel has.yemi başlasam ne yapsam yaa çünkü her gidiş geliş sorun olacak eşim zaten istemiyor artık sürekli bana kızacak amaaaaaaann aman
kızlar men deldimmmmmmmmmhepinizi çok özledim varmı gelişmeler inşallah vardır yaaaaaa:26:bende durumlar aynı yahu haktan hayırlısı.....esra,vera,hicran,asel daha ismini saymadıklarım nasılsınız bakalım?kızlar asel ameliyat oldu mu merak ediyorum haber verin banaaaaaaa:26:
yaa niye kimsecikler yok kızlar ya ben bu ay kür yaptım kürü sizlere anlatırım yalnız benim birkaç gündür sadece sol kasığım ağrıyor önceden hiç böyle olmazdı adetime 9 gün var test yaptım negatif çıktıacaba diyorum yaptığım kürü bir teyze vermişti rahimde iltihabı doktorlar bilmez ben bütün çocuklarımı bu kürü yaptıktan sonra doğurdum demişti kafam karıştı ya acaba iltihapmı var bende de anlamadım ki akıntım fazla yok.....bugün eşimle biraz yürüyelim dedik ağrı hafif bacağıma vurdu sadece sol tarafta:26:
canım oğlan sorun değil zaten eşim izin alması ve gün denk getirmek zor oluyorzaten bi türlü randevuda alamadım ne yapacam bilmiyorum illaki prof ve çok güvendiğim için bu dr diye tutturdum ama ulaşmak gidip gelmek çooook zor yoksa özel has.yemi başlasam ne yapsam yaa çünkü her gidiş geliş sorun olacak eşim zaten istemiyor artık sürekli bana kızacak amaaaaaaann aman
canım ya çok geçmiş olsun üzülme sakın Allahım nasip eder belki sıkma kendini
şükürki minik kızın var ve sana destek olur o
kaderin önüne geçilmez
Allah yardımcın olsun tatlım benim
Sagol canim ancak bol bol dua baska birsey gelmiyor elden.
canım benim yaa üzme kendini sen nele duyduk neler gördük canım allah nasip edecekse imkansız diye bişe yok al işte banada sorun yok diyolar hani 3 senedir neden olmuyor demekki zamanı değilseninde hiç ummadığın bi anda olur inş.sen elinden geleni yap gerisi allahın işi yeterki pozitif düşün canım ben 5.de adet olmalıydım ama olmadım beklemedeyim,günüm 8 i ama 27 günde bir olur hep artık ne olur bilemiyorum randevuda almadım olayımda ona göre alayım diye ama bakalım allah neler göstrecek
Kiz sanada bir sevinmistim nasil yazdiklarini heyecanla okuyordum...Taki adet oldugunu okuyana Kadar...üzülme dicem ama elde olan birsey degil malesef...
cnm ya ltfen uzulme neler atlatyoruz allhm sabr versn sana herseyn normale dnsün bebişin olsun inş bnde adetn 3. gunu gttm alttn bktı kan aldı persembe gunu hsg ceklck cokkkkk korkuyorummm
Fisik bence sen hic korkma bak hicranimiz cok korkmustu hic de düsündügü gibi degilmis.Allah yardimcin olsun,bence sen hsg yi,Doktoru bunlari degilde sonucu düsünInsallah fazla ugrasmadan olur canim
yok canım çektirmedim benim eş doktorları öcü zannettiği için doktor yüzü göremiyoruz
Kiz Allahta seni güldürsün beni bu durumda cok güldürdünsen cok yasa emiiiiii
Agri bacaga vurunca (bende en azinda öyle) iltihap oluyor canim Insallah degildir.Ayni sikayetler bendede var hala.
Allah rahatsizlik yerine bebek versin sana,Amin
herşeyde bi hayır vardır canım sakın canını sıkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?