Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

Carsamba ne oldu biliyormusunuz diye sorcaktim ama sormuyorum cünkü aklinizin ucunu bir kenara birakin hatta tahmin edemezsiniz
Sabah 10:30 da evden ciktim ise gittim(bu arada ise basladim)Saat ikide isten ciktim iki bucukta lina`mi aldim yukari ciktik (8 katli binada kaliyoruz biz 6 tinci katta kaliyoruz) kapimin önüne yaklastikca sigara külleri yerde gördüm kül tablasi düsmüs kirilmis ben onu düsünürken kafami cevirdim birde ne göreyim cam sonuna Kadar acik eve hirsiz girmis sok oldum kizim cok korktu.Ve ilginc olani ne biliyormusunuz?evde okadar cok degerli esyalar vardiki hic birsey almamislar sadece yatak odasinda benim dolabimi acmis elinle koydugu gibi Allahtan fazla degil 60;euro mu almislar. (O parayida gecen kizlarla toplamistik arkadasimizin dogum günü icin hediye alicaktik) sen diger kasaya paralara bakma altinlara git o 60 euroyu al dolabi kapat yatak odasinin kapisinida kapat ve camdan kac salak eldivende giymemis tüm parmak izleri alindibu arada camim yarim acikti ve Polis dediki istersen tam kapat hirsizlar icin fark etmez33 yasima gircem ilk defa böyle birsey yasadim ve cok etkilendim aksamlari hayal kurmaya basladim dün gece hic uyuyamadim.Kizlar dikkat edin yinede camlarinizi kapatip kapilarinizi iki kat kilitleyin.Simdi cikmam lazim hepinizi öpüyorum

canım çok geçmiş olsun rabbim bir daha göstermesin inşallah.....

Şuan klomen kullanıyorum

Düzenli olarak yaptıklarım

**Ayaklarımı sıcak tutuyorum çatlayacak derecede patiklerle
**Adetimin 7. günü itibari ile gün aşırı ilişkiye başladım
**Sıcak suda maydanoz ile vajinal buhar banyosu yapıyorum (gün aşırı)
**Her sabah 5 adet ceviz ve 1 kaşık keçi boynuzu pekmezi ile güne başlıyoruz (eşimde)
**Bir kavanoza üzüm pekmezi+tahin+keçiboynuzu pekmezi+ceviz macunu yaptım hergün en az 5 kaşık yiyoruz
**İlişki sonrası tam 45 dk ayaklarım tamamen duvara havaya kaldırılmış bekliyorum sonrasında belimin altında yastıkla uyuyorum
**İlişki sonrası bebeğim tutsun diye 7 kez ayetel kürsi okuyorum dua ediyyorum

Arkadaşlar şuana kadar yaptıklarım bunlar eklediklerim olursa buraya da yazarım.İnşallah dualarımız çabalarımız boşa çıkmaz.

ayyy kız ciddimi canım ya Allah korumuş seni ya herşey alsalardı
canım 2 yıl önce benim evimede girdi hırsız
ama şükür hiç korkmadım ben akşamına evde yalnız kaldım hemde kapı yarı kırıkken
içini ferah tut hırsızlar bikere geldiği eve bidaha gelmez
benimde takılarımdan biraz almışlar fazla karıştıramamışlar ama
apartmanda gürültü olmuş kaçmışlar
şükürki çok değerli bişey alamamışlar
sana tekrar geçmiş olsun canım
lina cığını öp benim için

canım uygula tabi bu yöntemlerin hepsi çok etkili
yalnız işine karışmak gibi olmasında canım
banyo yapmadan ayetel kürsi okuma bence ayet o sure sonuçta
hani temizlenip gusül almadan okunmaz
tabi ilişki sonrası demişsin belki yıkanınca okuyorsundur o zamn bişey diyemem

gunaydin kizlaaarrrr selaaaammmm nasilsiniz sessiz bi hafta sonundayiz yine....benim yarin baaatttt...bekliyorummmmm...siz nasilsiniz...

veraciimmm canim cook gecmis olsun allah bi daha yasatmasin canim

pofudugummmm hg cnmm neler yaptin gezdin geldin asilama icin start verdin mi

esraammmm ellaaammm asellimmmm sizide cok opuyorun

canım 2 kez gebe kaldım ikisndede testi alıp zorla yaptırdı ve başımdan ayrılmadı,git haberi ben sana vereyim dedim yok illaki bekleip gördükıııızzzzzzzzzzz bu 2 çizgi kız sen hamilesiiinnnnnn diye bağrındıbi daha olursa istiyorumki aynen senin dediğin gibi ben ona o haberi vereyim ama nasip olacakmı bilmiyorumrabbim hepimize en kısa zamanda yaşatsın bu duguları,özellikle hiç olmayan arkadaşlarıma

offf canım benim yaa insanın psikolojisi bozulur süreki girecekmiş gibi hissedersin ama korkma inş.bi daha olmazbenimde korkulu rüyamdır allah korusun hepimizinasıl bir işe girdin canım hayırlı olsun

canım kur-an biliyorsan bol bol meryem sureside olu inş.bütün bu emeklerin boşa çıkmasın ve biran önce anne olursunama esrama bende katılıyorum yazdıklarını okuduğu anda onu düşündüm canım cünüpken okumuyosun demi ayetel kürsi

Hayır biz sabah 5,30 gibi yapıyoruz spermler daha canlı oluyormuş.1-2 saat uyuyorum kalkınca banyomu yaptıktan sonra niyetimle beraber okuyorum .Tabi Rabbim kabul ederse.

canım bende var değişiklik ya adet oldum 2 gün erkenn

Hayır biz sabah 5,30 gibi yapıyoruz spermler daha canlı oluyormuş.1-2 saat uyuyorum kalkınca banyomu yaptıktan sonra niyetimle beraber okuyorum .Tabi Rabbim kabul ederse.

inşallah Allahım kabul eder canım
kusura bakma işine karışmış gibi oldum ama canım hani olur ya bilmessin uyarmak boynumuza vebal diye söyledim
,umarım kırmamışımdır seni

offf canım benim yaa insanın psikolojisi bozulur süreki girecekmiş gibi hissedersin ama korkma inş.bi daha olmazbenimde korkulu rüyamdır allah korusun hepimizinasıl bir işe girdin canım hayırlı olsun

Mrb arrrciimm canim ne yaptin randevu isini

var bundada bir hayır canım ne yapalım
inşallah bir dahaki ay o kırmızılar gelmez
umarım sen olmssın canım ya

Rabbimin takdiri canim...artik ben ne buyuk bi kötülük yaptım ne büyük günah isledimde olmuyo diye sacma sapan düşüncelere kapilmaya başladım

Rabbimin takdiri canim...artik ben ne buyuk bi kötülük yaptım ne büyük günah isledimde olmuyo diye sacma sapan düşüncelere kapilmaya başladım

canım Rabbim dilediğine verir sakın öyle düşünme
bazısı olmasın diye kendini parçalar kimisi olsun diye
bu nasip işidir
bu bir imtihandır kader elimizdedir ancak ilahi taktir elimizde değildir
tevekkül et dua et
daha nasipse var zamanın önünde olur elbet

Mrb arrrciimm canim ne yaptin randevu isini

canım valla çıldırmak üzereyim yok yokkk ne tele bakıyolar nede ulaştığım zaman fatma hanım oluyor tam 1 haftadır ulaşamadımadetimin son günleri ne yapacam bilmiyorumbi arkadaşımında benimkiyle yaşıt oğlu var onunda 2 yıldır olmamış şimdi eurofertil tüp merkezine gitmiş sorun olmadığı halde 2 aşılama da tutmayınca tüp yapmışlar tutmuş şimdi 2 aylık hamileymişoda hiç uğraşma ali hocaya gitmek te randevu almakta aşılamada hepsi işknce eurofertile git çok ilgileniyolar dedi ne yapsam bide orayımı araştrsam

cok doğru söyledin esraciiimmm rabbim seytana uydurup isyan ettirmesin hic bir zaman

Hiimmm arastir canim eurofertilide...arkadasin icinde çok sevindim darisi hepimizin başına ins... Eurofertil cok ilgili diyo herkes ama hep tup odakli gibiler bilemiyorum sen ii bi arastirma yap...kontvde eurofertil doktorlari program yapıyor cumartesi günleri izlemeye çalışıyorum fırsat oldukça dilek incesu yu pek sevmedim digerleri iyi drlar tabi arastirmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…