Slmmmmm canlarrrrr nerelerdesinuz yawww
yok canim gelmedi kırmızılar bana oyun yapiyorlar galiba
yok canim gelmedi kırmızılar bana oyun yapiyorlar galiba
canım çok geçmiş olsun rabbim bir daha göstermesin inşallah.....
Amin canim hic kimseye göstermez Insallah.
ayyy kız ciddimi canım ya Allah korumuş seni ya herşey alsalardı
canım 2 yıl önce benim evimede girdi hırsız
ama şükür hiç korkmadım ben akşamına evde yalnız kaldım hemde kapı yarı kırıkken
içini ferah tut hırsızlar bikere geldiği eve bidaha gelmez
benimde takılarımdan biraz almışlar fazla karıştıramamışlar ama
apartmanda gürültü olmuş kaçmışlar
şükürki çok değerli bişey alamamışlar
sana tekrar geçmiş olsun canım
lina cığını öp benim için
Sagol güzelim,esyalari alsalardi belki tüh müh eyvah derdim biterdi ama morelimi tek bozan sadece benim dolabima bakmasi.2 ayri dolap var ve benimkinin taaa diger tarafina gitmis yani hirsiz önüne gelen yeri kurcalamazmi demi?:44: ve esyalarimi hic dagitmamis cok ilginc polisler bile dedi ayak izleri parmak izlerini bulmasak ve para yok olmasa kimse girmemis derdik dediler
canım 2 kez gebe kaldım ikisndede testi alıp zorla yaptırdı ve başımdan ayrılmadı,git haberi ben sana vereyim dedim yok illaki bekleip gördükıııızzzzzzzzzzz bu 2 çizgi kız sen hamilesiiinnnnnn diye bağrındı bi daha olursa istiyorumki aynen senin dediğin gibi ben ona o haberi vereyim ama nasip olacakmı bilmiyorum rabbim hepimize en kısa zamanda yaşatsın bu duguları,özellikle hiç olmayan arkadaşlarıma
Amin canim yaa
offf canım benim yaa insanın psikolojisi bozulur süreki girecekmiş gibi hissedersin ama korkma inş.bi daha olmazbenimde korkulu rüyamdır allah korusun hepimizi nasıl bir işe girdin canım hayırlı olsun
Sagol canim Pizza cida telefonlara bakip siparisleri aliyordum ve sadece salatalari yapiyordum.Ama esim istemedi cok erkekler calistigi icin orda.Yunanlardi cok iyilerdi ama malesef ciktim esim razi olmayinca
canım valla çıldırmak üzereyim yok yokkk ne tele bakıyolar nede ulaştığım zaman fatma hanım oluyor tam 1 haftadır ulaşamadımadetimin son günleri ne yapacam bilmiyorum bi arkadaşımında benimkiyle yaşıt oğlu var onunda 2 yıldır olmamış şimdi eurofertil tüp merkezine gitmiş sorun olmadığı halde 2 aşılama da tutmayınca tüp yapmışlar tutmuş şimdi 2 aylık hamileymiş oda hiç uğraşma ali hocaya gitmek te randevu almakta aşılamada hepsi işknce eurofertile git çok ilgileniyolar dedi ne yapsam bide orayımı araştrsam
Kiz bence oraya mutlaka bir görün konus bakalim bunlar ne diceklerhic diger yerle ugrasma bak ulasamiyorsun bile Telefon ile. Telefonda ilgi alamiyorsun,karsisinda dikilsen ne yapar? saka bir yana,bence bunada bir görün belki daha az masraf ile dilegine daha Cabuk kavusursun canim Insallah hayirlisi olur
Günaydın kızlar hediyem elimde patladi yildonumumuzde kirmizilarla uyandim....nasip diyorum... Klomen ve duphastona basliyorum
tesekkur ederim veracim seni ve minnak kizini opuyorum
Günaydın kızlar hediyem elimde patladi yildonumumuzde kirmizilarla uyandim....nasip diyorum... Klomen ve duphastona basliyorum
Hepinize Günaydin.
Hepinize Saglik Mutluluk Huzur Sevgi dolu Günler diliyorum
canım çok geçmiş olsun rabbim bir daha göstermesin inşallah.....
Amin canim hic kimseye göstermez Insallah.
ayyy kız ciddimi canım ya Allah korumuş seni ya herşey alsalardı
canım 2 yıl önce benim evimede girdi hırsız
ama şükür hiç korkmadım ben akşamına evde yalnız kaldım hemde kapı yarı kırıkken
içini ferah tut hırsızlar bikere geldiği eve bidaha gelmez
benimde takılarımdan biraz almışlar fazla karıştıramamışlar ama
apartmanda gürültü olmuş kaçmışlar
şükürki çok değerli bişey alamamışlar
sana tekrar geçmiş olsun canım
lina cığını öp benim için
Sagol güzelim,esyalari alsalardi belki tüh müh eyvah derdim biterdi ama morelimi tek bozan sadece benim dolabima bakmasi.2 ayri dolap var ve benimkinin taaa diger tarafina gitmis yani hirsiz önüne gelen yeri kurcalamazmi demi?:44: ve esyalarimi hic dagitmamis cok ilginc polisler bile dedi ayak izleri parmak izlerini bulmasak ve para yok olmasa kimse girmemis derdik dediler
canım 2 kez gebe kaldım ikisndede testi alıp zorla yaptırdı ve başımdan ayrılmadı,git haberi ben sana vereyim dedim yok illaki bekleip gördükıııızzzzzzzzzzz bu 2 çizgi kız sen hamilesiiinnnnnn diye bağrındı bi daha olursa istiyorumki aynen senin dediğin gibi ben ona o haberi vereyim ama nasip olacakmı bilmiyorum rabbim hepimize en kısa zamanda yaşatsın bu duguları,özellikle hiç olmayan arkadaşlarıma
Amin canim yaa
offf canım benim yaa insanın psikolojisi bozulur süreki girecekmiş gibi hissedersin ama korkma inş.bi daha olmazbenimde korkulu rüyamdır allah korusun hepimizi nasıl bir işe girdin canım hayırlı olsun
Sagol canim Pizza cida telefonlara bakip siparisleri aliyordum ve sadece salatalari yapiyordum.Ama esim istemedi cok erkekler calistigi icin orda.Yunanlardi cok iyilerdi ama malesef ciktim esim razi olmayinca
canım valla çıldırmak üzereyim yok yokkk ne tele bakıyolar nede ulaştığım zaman fatma hanım oluyor tam 1 haftadır ulaşamadımadetimin son günleri ne yapacam bilmiyorum bi arkadaşımında benimkiyle yaşıt oğlu var onunda 2 yıldır olmamış şimdi eurofertil tüp merkezine gitmiş sorun olmadığı halde 2 aşılama da tutmayınca tüp yapmışlar tutmuş şimdi 2 aylık hamileymiş oda hiç uğraşma ali hocaya gitmek te randevu almakta aşılamada hepsi işknce eurofertile git çok ilgileniyolar dedi ne yapsam bide orayımı araştrsam
Kiz bence oraya mutlaka bir görün konus bakalim bunlar ne diceklerhic diger yerle ugrasma bak ulasamiyorsun bile Telefon ile. Telefonda ilgi alamiyorsun,karsisinda dikilsen ne yapar? saka bir yana,bence bunada bir görün belki daha az masraf ile dilegine daha Cabuk kavusursun canim Insallah hayirlisi olur
valla canım tanıdık birimi gidi diyesim vr ama oda denmiyorki
bizimkine girenlerde 2 tane kız çocuğuymuştu o zaman
iyiki cana geledi ya boşver düşünmemeye çalış
Hepinize coj teşekkür ederim kızlar sizi seviyorum
nice saglikli mutlu bol bebisli bi yil olur ins canim seneye cekirdek bir aile olmus oluruz kucagimizda bebegimizle kutlariz ins...benim ikinci evlilik yildonumumdu 3.yilimiza girdik ins
cooookkk tesekkur ederim canim
cooookkk tesekkur ederim canim
Sen ne yaptin eurifertil isini
Ben yarin klomene baslicam.ilk kez kullancam bakalım
cooooooook sevindim canım hakkında hayırlısı oldun ins bismillah diyelim....guven çok önemli canım hsg olayı yüzünden guvenim sardilmisti ama ben yanilmisim dr hakli cikti şimdi güveniyorum...
sağol canım aynı dilekler bizdende sana......işten çıkmana üzldüm belki kafa dağıtırdın ama eşin daha iyisini bilir demekki öyledi hayırlısen amrliyat işini ne yaptın dr durumları nedir
Bizde seni seviyoruz canim Insallah clomifen ile ikiz ücüz dogurursunHepinize coj teşekkür ederim kızlar sizi seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?