Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

Günaydın kızlar hediyem elimde patladi yildonumumuzde kirmizilarla uyandim....nasip diyorum... Klomen ve duphastona basliyorum

Günaydın kızlar hediyem elimde patladi yildonumumuzde kirmizilarla uyandim....nasip diyorum... Klomen ve duphastona basliyorum

canım zaten böyle bekleyince gelmiyor bebekler benimde günüm geçince her ne kadar ümitli değilsemde oğlumada eylülde hamile kalmışım acaba yinemi eylülde oldu diye düşünmeye başlamıştımki oldu malesefhiç beklemedğimiz bi anda olacak bence burdanda kaç kişide şahit oldum ona hiç ummadıklarında hamile kaldılarnasip işte

Hepinize Günaydin.
Hepinize Saglik Mutluluk Huzur Sevgi dolu Günler diliyorum

sağol canım aynı dilekler bizdende sana......işten çıkmana üzldüm belki kafa dağıtırdın ama eşin daha iyisini bilir demekki öyledi hayırlısen amrliyat işini ne yaptın dr durumları nedir

yine nerlerdesiniz kızlar yaa...hicranım ve esram daha nice yıllara eşinizle çifter çifter bebeklerinizle ve boooolllllll mutlulukla girin inş. allah hep güldürsün inş.:16..16:

cooookkk tesekkur ederim canim
Sen ne yaptin eurifertil isini

Ben yarin klomene baslicam.ilk kez kullancam bakalım

bende çoooooooooooooookkkkkkkkkkkk şükür günler sonra bugün fatma hanımla müşerref oldumda randevumu aldım 3 ekim oldu ancak yani adetime 3-4 gün kala muhtemelen normal bi muayene yapar sonra adet oluncada tedavi başlar banada hep serophone verirdi bakalım şimdi ne diyecek uzun zamandırda dr agitmedim heyecanlıyım acaba ne diyecek diye,zorlu bi süreç olacak benim için defalarca gidip gelecm ama en azından güvendiğim bi dr tedavi edecek(tabi yine hiç sorun yok git bekle demezlerse)

sağol canım aynı dilekler bizdende sana......işten çıkmana üzldüm belki kafa dağıtırdın ama eşin daha iyisini bilir demekki öyledi hayırlısen amrliyat işini ne yaptın dr durumları nedir

Güzelim yarin gelmeli düsmanlarim ve geldigi günün 3üncü günü ve 21 iydi galiba kan alicaklar hormonda bir karisiklik varmi diye Temiz cikarsa ameliyat
cikmazsa clomifen

Hepinize coj teşekkür ederim kızlar sizi seviyorum
Bizde seni seviyoruz canim Insallah clomifen ile ikiz ücüz dogurursun
Bu hap bas agrisi yapiyormus banada bildirirmisin baska yan etkileri oldugunda?cok merak ediyorum bu dönemini:81:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…