canim clomifen sitrat olarak baska bi ilac kullanmıştım daha once ismi serophene... Klomeni ilk kez kullaniyorum bugun ikinci gunum ve yan etki yasamadim hic serophene kullanirkende yan etki yasamamistim...ama su an basim agriyo ve bunun sebebi clomifen degil yirmilik disiiim
canim clomifen sitrat olarak baska bi ilac kullanmıştım daha once ismi serophene... Klomeni ilk kez kullaniyorum bugun ikinci gunum ve yan etki yasamadim hic serophene kullanirkende yan etki yasamamistim...ama su an basim agriyo ve bunun sebebi clomifen degil yirmilik disiiim
dualarimiz seninle canim bende çok istiyorum araba kullanmayı ama cesaretim yok
Veracimm evet 5gun kullancam klomeni
yok canim dr gitmicem 4ay her reglde klomen kullancam serophene kullanirkende aynı şekilde bakmadi
yok canim dr gitmicem 4ay her reglde klomen kullancam serophene kullanirkende aynı şekilde bakmadi
ayyy ins veraciiimmm yaaa senin agzindan rabbimin kulagina...ikiz hep hayalim aslinda nasip artık...
ayyy ins veraciiimmm yaaa senin agzindan rabbimin kulagina...ikiz hep hayalim aslinda nasip artık...
biliyorum canim benim...ben daga etkili olanini ignesini bile kullandim biliyorsun benim yumurtalar bol bol olusuyor ama dollenme olmuyor 7tane yumurtam oldugunu biliyorum canim rabbim isteyince olacak...
biliyorum canim benim...ben daga etkili olanini ignesini bile kullandim biliyorsun benim yumurtalar bol bol olusuyor ama dollenme olmuyor 7tane yumurtam oldugunu biliyorum canim rabbim isteyince olacak...
niye kisss anlamadim niye sevindiginibiliyorum canim benim...ben daga etkili olanini ignesini bile kullandim biliyorsun benim yumurtalar bol bol olusuyor ama dollenme olmuyor 7tane yumurtam oldugunu biliyorum canim rabbim isteyince olacak...
INSALLAH:118: ayyy cok mutlu oldum birden Vallahi bak
niye kisss anlamadim niye sevindigini
ins canim insniye kisss anlamadim niye sevindigini
Anlarsin 4 ay icinde Insallah
Güzelim yarin gelmeli düsmanlarim ve geldigi günün 3üncü günü ve 21 iydi galiba kan alicaklar hormonda bir karisiklik varmi diye Temiz cikarsa ameliyat
cikmazsa clomifen
Bizde seni seviyoruz canim Insallah clomifen ile ikiz ücüz dogurursun
Bu hap bas agrisi yapiyormus banada bildirirmisin baska yan etkileri oldugunda?cok merak ediyorum bu dönemini:81:
veracimla ayni ilactan bahsediyoruz canim klomenin uzerindedr serophenenin uzerindede yazar klomifen sitrat diye....
veracimla ayni ilactan bahsediyoruz canim klomenin uzerindedr serophenenin uzerindede yazar klomifen sitrat diye....
Evet o benim iste
ramazanda kapandim canim su an kapaliyim yani...evet herkes bu halimi daha coj beğendi sen dogustan esarpliymissin diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?