Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

canim clomifen sitrat olarak baska bi ilac kullanmıştım daha once ismi serophene... Klomeni ilk kez kullaniyorum bugun ikinci gunum ve yan etki yasamadim hic serophene kullanirkende yan etki yasamamistim...ama su an basim agriyo ve bunun sebebi clomifen degil yirmilik disiiim

Kiz sende gelismeler yokmu? 9 yilini bitirdin 10'uncu yilina apayri baslayin
9-10 tane cocugun olsun emi kiz ücer ücer dogur hep:118:

Kizlar ne olur bana pazartesi icin bol bol coook dua edin ehliyet sinavima giricem Insallah öglen ikide.
Yakin cevremde hic kimse bilmiyor süpriz olsun diye demedim hatta esim bile bilmiyor persembe saniyor:18: coook heyecanliyim:18:

Gecmis olsun canim.Clomifeni 5 gün falan kullaniyorsun degilmi?

canım ne diyelim allahtan hayırlısı inş.olmassın yaa ne bileyim kızında var zor olurcanım hicranla ikiniz aynı ilaçtan bahsetmiyosunuz gibi geldi bana:26::26:hicran kızzzz o avatardaki senmisin?????çok tatlısın

veracimla ayni ilactan bahsediyoruz canim klomenin uzerindedr serophenenin uzerindede yazar klomifen sitrat diye....

Evet o benim iste

ama ben başörtülü halini daha çok sevmiştimşimdi açıkmısın kapalımı? şaka bi yana allah eşinle bebeklerinle hepppp mutlu etsin inş. esra niye uğramıyor kaç gündür acaba:26: diğer kızlar zaten hiç ortada yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…