nice saglikli mutlu bol bebisli bi yil olur ins canim seneye cekirdek bir aile olmus oluruz kucagimizda bebegimizle kutlariz ins...benim ikinci evlilik yildonumumdu 3.yilimiza girdik ins
Kiz sende gelismeler yokmu? 9 yilini bitirdin 10'uncu yilina apayri baslayin
9-10 tane cocugun olsun emi kiz ücer ücer dogur hep:118:
ama ben başörtülü halini daha çok sevmiştimşimdi açıkmısın kapalımı? şaka bi yana allah eşinle bebeklerinle hepppp mutlu etsin inş. esra niye uğramıyor kaç gündür acaba:26: diğer kızlar zaten hiç ortada yok
ramazanda kapandim canim su an kapaliyim yani...evet herkes bu halimi daha coj beğendi sen dogustan esarpliymissin diyorlaramiiinnn canim amin....
Esramin kayinin dugunu vardi canım hala niye gelmedi bilmiyorum:26:
ayy canim.buyuk bi yuk gitmistir ustunden gecmis olsun mu denir gozun aydin mi denir bilemedimm
canım bitti düğün misafirler filan dağıldı işte anca gelebildim
ayrıca cidden çok güzelmişsin
ayy canim.buyuk bi yuk gitmistir ustunden gecmis olsun mu denir gozun aydin mi denir bilemedimm
bu arada cok tesekkur ederim canim o senin guzelligin... opuyorum seni
canım sağol hatırlamışsın beni
kaynımn düğünü vardı canım ya dün gece bitti nihayet
bugünden sonra gelirim hep inşallah
aaa aşk olsun canım hiç hatırlamammı ben seniiiiiihepiniziz yeri ayrı bende hayırlı olsun düğünüz allah mutlu etsin inş.gel canım hep gel sen hicran vera sen ve benden başkada çok giren yok zaten buraya ayyyy şu an dizim var karadayı az daha izliyim ben
egnenmene sevindim canim...
Aminnnnn
Halaya davet ediyorum hepinizi kalkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
:81::81::81::129::129::129::124::124::124::122::122::122::118::118::118::111::111::111::121:
sağol canım bende unutmam hiç birinizi
yorgunum biraz birde üşttüm heralde her yerim dökülüyor inan
o yüzden çok gelemiyorum ama toparlaınca buradayım yine merak etmeyin
hayir olsun ins arrrciimmm kiss... Nen vaay zuzuum:26:
mrb canimmmm seni çok tebrik ediyorum hayırlı uğurlu olsun kazasız belasiz insssss.....
Bu arada selam kızlar...ben kaç gündür ölüyorum yaaaaw kis temizligi badana boya işleriyle ugrasiyorum
Coook yoruldum...bir mutfagim kaldı...ama onu gozum yemiyoo..
bitti sayilir canim.bunada sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?