Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

nice saglikli mutlu bol bebisli bi yil olur ins canim seneye cekirdek bir aile olmus oluruz kucagimizda bebegimizle kutlariz ins...benim ikinci evlilik yildonumumdu 3.yilimiza girdik ins

amin canım ya inşallah birdahaki sene bu zamanlar kucağımız boş olmaz

canım sağol hatırlamışsın beni
kaynımn düğünü vardı canım ya dün gece bitti nihayet
bugünden sonra gelirim hep inşallah

ramazanda kapandim canim su an kapaliyim yani...evet herkes bu halimi daha coj beğendi sen dogustan esarpliymissin diyorlar amiiinnn canim amin....

Esramin kayinin dugunu vardi canım hala niye gelmedi bilmiyorum:26:

canım bitti düğün misafirler filan dağıldı işte anca gelebildim
ayrıca cidden çok güzelmişsin

canım bitti düğün misafirler filan dağıldı işte anca gelebildim
ayrıca cidden çok güzelmişsin
ayy canim.buyuk bi yuk gitmistir ustunden gecmis olsun mu denir gozun aydin mi denir bilemedimm

bu arada cok tesekkur ederim canim o senin guzelligin... opuyorum seni

ayy canim.buyuk bi yuk gitmistir ustunden gecmis olsun mu denir gozun aydin mi denir bilemedimm

bu arada cok tesekkur ederim canim o senin guzelligin... opuyorum seni

haklısın canım ya cidden çok yorulduk ama bitti şükür düğünümüz güzel geçti çok
kaynımlar balayına gitti bugün
haftaya gelecekler

güzelmişsin canım cidden Allah kocacığına bağışlasın canım

canım sağol hatırlamışsın beni
kaynımn düğünü vardı canım ya dün gece bitti nihayet
bugünden sonra gelirim hep inşallah

aaa aşk olsun canım hiç hatırlamammı ben seniiiiiihepiniziz yeri ayrı bendehayırlı olsun düğünüz allah mutlu etsin inş.gel canım hep gel sen hicran vera sen ve benden başkada çok giren yok zaten buraya ayyyy şu an dizim var karadayı az daha izliyim ben

Halaya davet ediyorum hepinizi kalkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
:81::81::81::129::129::129::124::124::124::122::122::122::118::118::118::111::111::111::121:

Son düzenleme:

sağol canım bende unutmam hiç birinizi
yorgunum biraz birde üşttüm heralde her yerim dökülüyor inan
o yüzden çok gelemiyorum ama toparlaınca buradayım yine merak etmeyin

Halaya davet ediyorum hepinizi kalkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
:81::81::81::129::129::129::124::124::124::122::122::122::118::118::118::111::111::111::121:

geliriz halaya canım ne demekte
hayır olsun bu neşenin sebebi nedir acaba

sağol canım bende unutmam hiç birinizi
yorgunum biraz birde üşttüm heralde her yerim dökülüyor inan
o yüzden çok gelemiyorum ama toparlaınca buradayım yine merak etmeyin

gel canım gel tabiki sensiz sessiz buralarya mevsimdenmisir nedir bende acaip bi keyifsizlik karamsarlık var hep canım sıkkın hep moralsizim 2 gündür eçim daralıyo,eşimde aynı şeyleri söylüyor nedendir bilmem kızzz vera hayırdır bacım ne bu keyfin ameliyattan mı yıtttın yoksa ne oldu:26::26::26:

Aaaaa cok tesüf ederim:121: pazartesi ehliyet sinavim var demistimya, kazandiiiiiiiiiim ama canim cikti o 915 soruyu ezberledim nerdeyse ve icinden 30 soru hepsini Dogru cevapladim tek bir hata yok :129::87:
Yaaaa benden böyle yarinda doktora gidiyorum kann aldirmaya düsmanlarim hic pesimi birakirlarmi? ve yarin Saat 12'de ilk sürme dersim var 16-17 yil öncede baslamistim ehliyetime ancak ilk evliligimden dolayi yarida kalmisti ama artik herseye yeni bir baslangic kendimi vallahi 17 gibi hissediyorum

Hicrancim ne var ne yok?bir degisiklik hissediyormusun?

Esra eminim üzerinden bir yük daha kalkti oh bunuda atlattin güzelce simdiiiii ver elini sende arrr da aselde hicranda Ismini hala ezberleyemedigim profuduknaz hep beraber 17 yyasimiza dönelim ve yeniden baslayalim

Bu arada selam kızlar...ben kaç gündür ölüyorum yaaaaw kis temizligi badana boya işleriyle ugrasiyorum
Coook yoruldum...bir mutfagim kaldı...ama onu gozum yemiyoo..

Bu arada selam kızlar...ben kaç gündür ölüyorum yaaaaw kis temizligi badana boya işleriyle ugrasiyorum
Coook yoruldum...bir mutfagim kaldı...ama onu gozum yemiyoo..

Ay canim Dayan bak bir mutfagin kalmis orasi daha Cabuk biter Dileklerin icin Tesekkürler güzel kiz
Allah hepimizin basindan eksik etsin kazalari belalari Insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…