gel canım gel tabiki sensiz sessiz buralarya mevsimdenmisir nedir bende acaip bi keyifsizlik karamsarlık var hep canım sıkkın hep moralsizim 2 gündür eçim daralıyo,eşimde aynı şeyleri söylüyor nedendir bilmem kızzz vera hayırdır bacım ne bu keyfin ameliyattan mı yıtttın yoksa ne oldu:26::26::26:
bitti sayilir canim.bunada sukur
Hormonlar için mi gideceksin yarın dr a
Aaaaa cok tesüf ederim:121: pazartesi ehliyet sinavim var demistimya,kazandiiiiiiiiiim ama canim cikti o 915 soruyu ezberledim nerdeyse ve icinden 30 soru hepsini Dogru cevapladim tek bir hata yok :129: :87:
Yaaaa benden böyle yarinda doktora gidiyorum kann aldirmaya düsmanlarim hic pesimi birakirlarmi?ve yarin Saat 12'de ilk sürme dersim var 16-17 yil öncede baslamistim ehliyetime ancak ilk evliligimden dolayi yarida kalmisti ama artik herseye yeni bir baslangic kendimi vallahi 17 gibi hissediyorum
Hicrancim ne var ne yok?bir degisiklik hissediyormusun?
Esra eminim üzerinden bir yük daha kalkti oh bunuda atlattin güzelcesimdiiiii ver elini sende arrr da aselde hicranda Ismini hala ezberleyemedigim profuduknaz hep beraber 17 yyasimiza dönelim ve yeniden baslayalim
tamam canim bekliyoruz resimleriiii
Bu arada selam kızlar...ben kaç gündür ölüyorum yaaaaw kis temizligi badana boya işleriyle ugrasiyorum
Coook yoruldum...bir mutfagim kaldı...ama onu gozum yemiyoo..
canım maşallah keyfine ya nazar değmesin
demek geçt,n sınavı hadi hayırlısı
bu ara yoğunsun yani doktorlar sınavlar filan derken
ilk evliliğim sırasında kalmıştı ehliyet işi demişsin canım bu ikinci evliliğinmi
merak ettim cevap yazmak zorunda değilsin
senin ufaklık nasıl oldu bu arada bacağı acıyordu biraz demiştin
hayir olsun ins arrrciimmm kiss... Nen vaay zuzuum:26:
kızlar men deldim yineeeeee 6 gün adetim gecikince kkdan etkileniyorum diye fazla girmemiştim ama bugün teşrif ettilerbugün hem evlilik yıl dönümüm hemde doğum günüm nasıl içim yandı anlatamam ya hediye ise regl bunda da vardır bir hayır yapacak bişey yok yarın hastaneye gidiyorum tekrar aşılama için bana dua edin olur muuuuuuu sizler nasılsınız inşallah iyisinizdir hepinizi çok seviyorummmmmmm
Aaaaa cok tesüf ederim:121: pazartesi ehliyet sinavim var demistimya,kazandiiiiiiiiiim ama canim cikti o 915 soruyu ezberledim nerdeyse ve icinden 30 soru hepsini Dogru cevapladim tek bir hata yok :129: :87:
Yaaaa benden böyle yarinda doktora gidiyorum kann aldirmaya düsmanlarim hic pesimi birakirlarmi?ve yarin Saat 12'de ilk sürme dersim var 16-17 yil öncede baslamistim ehliyetime ancak ilk evliligimden dolayi yarida kalmisti ama artik herseye yeni bir baslangic kendimi vallahi 17 gibi hissediyorum
Hicrancim ne var ne yok?bir degisiklik hissediyormusun?
Esra eminim üzerinden bir yük daha kalkti oh bunuda atlattin güzelcesimdiiiii ver elini sende arrr da aselde hicranda Ismini hala ezberleyemedigim profuduknaz hep beraber 17 yyasimiza dönelim ve yeniden baslayalim
haklısın canım ya imtihanımız buymuş rabbim daha fazla aratmasın inşallah....canım aşılama için yarın başlayacaktım ama kayınvalidemler ankaraya gidiyorlar 2 haftaya kadar eşimin yengesi de doktor bir yıl önce istersen seni arkadaşlarıma gösterelim demişti utanmıştım ama baktım böyle olmuyor onlarla ankaraya gitmeye karar verdim azönce kvle konuştum olur dedi bakalım oradaki doktorlar ne diyecek aşılama derlerse de malatya yaptıracağım hakkımızda hayırlısı canım yaaaaacanım yaaa işte sınav bu hepimizin başına geliyor aynı durumama yapacak bişey yok allahım daha çok aratmasın benimde 4 gün geçti bu ay ama yine oldu sonunda aşılamana konsantre ol canım inş.o tutarda bu sıkıntıları unutursun bizde seni sviyoruz canım
allah seni varyaaaa....demek neşen bu yüzdendine güzel canım yaa allahım daha çok mutlu etsin inş.bu arada sen naptın kızzz 915 soru ezberlenirmi.. ben hiç çalışmamıştım haa direksiyondanda geçersin inş.sende bu azim varken pofuduk u prof yaptınya daha sana ne diyim ben
bilmiyorum ki.niye eklenmiyo birde ben deneyim bakalim olacak mi:26:
hamarat sayilmam canim yaaa
Evet canim ikinci evliligimyaaa iste böyle...
Benim ufaklik bugün hic yürüyemedi babasi götürdü anaokuluna belki orda unutur diye yolladim yinede.
Ayakkabisinin icin bir sey yazdi Doktor ancak baya bir olay cikti gecen haftadir onunla ugrasiyorum sigorta eczane Doktor hala alamadik Kabul etmiyorlarbirazdan tekrar gidicem dövücem galiba
Sende ne degisiklikler var?hersey yolundami?
kızlar men deldim yineeeeee 6 gün adetim gecikince kkdan etkileniyorum diye fazla girmemiştim ama bugün teşrif ettilerbugün hem evlilik yıl dönümüm hemde doğum günüm nasıl içim yandı anlatamam ya hediye ise regl bunda da vardır bir hayır yapacak bişey yok yarın hastaneye gidiyorum tekrar aşılama için bana dua edin olur muuuuuuu sizler nasılsınız inşallah iyisinizdir hepinizi çok seviyorummmmmmm
sünni benim gibi olmuş canım ya ayın 18i evlilik yildonumumdu iki gun gecikmeli olarak geldiler o mutlu gunumde
bir mutfagim kaldı canım....onu bi kac gun sonra yapicam.....kislik olarakta menemen yapicam biraz bende bir o kaldı...buzluga biseyler koydum kirmizi biberden.kahvaltilik yaptim tursularimi kurdum..
bir mutfagim kaldı canım....onu bi kac gun sonra yapicam.....kislik olarakta menemen yapicam biraz bende bir o kaldı...buzluga biseyler koydum kirmizi biberden.kahvaltilik yaptim tursularimi kurdum..
O ruh sikintisi bana da oluyor arada havalardan
haklısın canım ya imtihanımız buymuş rabbim daha fazla aratmasın inşallah....canım aşılama için yarın başlayacaktım ama kayınvalidemler ankaraya gidiyorlar 2 haftaya kadar eşimin yengesi de doktor bir yıl önce istersen seni arkadaşlarıma gösterelim demişti utanmıştım ama baktım böyle olmuyor onlarla ankaraya gitmeye karar verdim azönce kvle konuştum olur dedi bakalım oradaki doktorlar ne diyecek aşılama derlerse de malatya yaptıracağım hakkımızda hayırlısı canım yaaaaa
Allah sizi ntmsin emi delülerrrrrrrrrrrrrr güldürdünüz beniiiiiiii hem bugün benim doğum günüm yaşımda 17 olsun hehehe prof ben memnun oldum
hamarat sayilmam canim yaaaama tek basina buyuk temizlik yapmak büyük mesele ins mutfaginda ustesinden gelicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?