Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

canım aynı şey bendede var akşam çıldırttım eşimi resmen
onun dün yabancı işadamlarıyla toplantısı vardı
geldi pili bitmiş zaten
bende diyoum canım sıkılıyor hastayım ne istiyorsan yapalım diyor ama benimki sırf huysuzluk
sonra bir program başladıda onla ilgileniyim derken oyalandım
yoksa işin sonu kavgaydı

canım maşallah keyfine ya nazar değmesin
demek geçt,n sınavı hadi hayırlısı
bu ara yoğunsun yani doktorlar sınavlar filan derken
ilk evliliğim sırasında kalmıştı ehliyet işi demişsin canım bu ikinci evliliğinmi
merak ettim cevap yazmak zorunda değilsin
senin ufaklık nasıl oldu bu arada bacağı acıyordu biraz demiştin

Bu arada selam kızlar...ben kaç gündür ölüyorum yaaaaw kis temizligi badana boya işleriyle ugrasiyorum
Coook yoruldum...bir mutfagim kaldı...ama onu gozum yemiyoo..

vayyy hamarat hatuna bak sen beee
ben yeni taşındığım için öyle çok ağır işim yok ama evi bi tamizlemem gerek

Evet canim ikinci evliligimyaaa iste böyle...
Benim ufaklik bugün hic yürüyemedi babasi götürdü anaokuluna belki orda unutur diye yolladim yinede.
Ayakkabisinin icin bir sey yazdi Doktor ancak baya bir olay cikti gecen haftadir onunla ugrasiyorum sigorta eczane Doktor hala alamadik Kabul etmiyorlar birazdan tekrar gidicem dövücem galiba
Sende ne degisiklikler var?hersey yolundami?

kızlar men deldim yineeeeee 6 gün adetim gecikince kkdan etkileniyorum diye fazla girmemiştim ama bugün teşrif ettilerbugün hem evlilik yıl dönümüm hemde doğum günüm nasıl içim yandı anlatamam ya hediye ise reglbunda da vardır bir hayır yapacak bişey yok yarın hastaneye gidiyorum tekrar aşılama için bana dua edin olur muuuuuuusizler nasılsınız inşallah iyisinizdir hepinizi çok seviyorummmmmmm

hayir olsun ins arrrciimmm kiss... Nen vaay zuzuum:26:

amin canımda nalayamadım ki neyim var:26::26:eşimde benden beter çatacak adam arıyorbirbirimizi yemeden atlatırız inş.bu durumumevsim değişikliği sanırım herkes böyle diyor nedendir bilmem ama:26:sen naptın canım bittimi temizilk:26:bende temizlik yapmadım öyle ama yeni ev alınca ev görmesine geliyor arkadaş eş dost,hergün temizlik pasta börekle geçiyor...bide şu kış hazırlıkları biteydi fenalık geldi artık banaaaa

canım yaaa işte sınav bu hepimizin başına geliyor aynı durumama yapacak bişey yok allahım daha çok aratmasınbenimde 4 gün geçti bu ay ama yine oldu sonundaaşılamana konsantre ol canım inş.o tutarda bu sıkıntıları unutursunbizde seni sviyoruz canım

allah seni varyaaaa....demek neşen bu yüzdendine güzel canım yaa allahım daha çok mutlu etsin inş.bu arada sen naptın kızzz 915 soru ezberlenirmi.. ben hiç çalışmamıştım haadireksiyondanda geçersin inş.sende bu azim varkenpofuduk u prof yaptınya daha sana ne diyim ben

haklısın canım ya imtihanımız buymuş rabbim daha fazla aratmasın inşallah....canım aşılama için yarın başlayacaktım ama kayınvalidemler ankaraya gidiyorlar 2 haftaya kadar eşimin yengesi de doktor bir yıl önce istersen seni arkadaşlarıma gösterelim demişti utanmıştım ama baktım böyle olmuyor onlarla ankaraya gitmeye karar verdim azönce kvle konuştum olur dedi bakalım oradaki doktorlar ne diyecek aşılama derlerse de malatya yaptıracağım hakkımızda hayırlısı canım yaaaaa

Allah sizi ntmsin emi delülerrrrrrrrrrrrrr güldürdünüz beniiiiiiii hem bugün benim doğum günüm yaşımda 17 olsun hehehe prof ben memnun oldum

olailir canım ya evlenmek kadar boşanmakta normal
demek hala ağrıyor cadının bacağı
inşallah lazım olan şeyi alabilirsiniz
bende bir değişiklik yok canım ya işte herşey aynı

hoşgeldin canım
aman canım ya kısmet ne yapalım buda bizim sınavımız
olsun inşallah birdahakine olmassın
üzülme sakın kısmet bu işler
bizde seni çok seviyoruz canım benim

bir mutfagim kaldı canım....onu bi kac gun sonra yapicam.....kislik olarakta menemen yapicam biraz bende bir o kaldı...buzluga biseyler koydum kirmizi biberden.kahvaltilik yaptim tursularimi kurdum..

O ruh sikintisi bana da oluyor arada havalardan

oh oh ne güzel güle güleeee hamile hamileeeee yiyesin inş.turşularıben gece yarısı kalkıp çookk turşu ekmek yediğimi bilirimbende bayağı bişeyler koydum canım yaa derin dondurucu ağzına kadar doldu,halada çıkıyor konacak bişeylerbirazda kuru yaptım inş.güzel günlerde yerizkolay gelsin cnım allah sanada kolaylık versin bundan sonra kendine daha çok dikkat et ilacın bitmiş nede olsa

:)))))))))))))))))))) azcıkta deli olmsan geçermi bu hayat canımankarayı bende istiyorum ama eşim daha konyaya ikna olmuyor ankara zorinş.gerek kalmaz...sanada allah kolaylık versin canım en iyisini düşünmüşsün utanmakla olmaz canım yaa sonuçta allahtan,hakkında hayırlı olsun inş

hamarat sayilmam canim yaaa ama tek basina buyuk temizlik yapmak büyük mesele ins mutfaginda ustesinden gelicem

bilmezmiyim canım ya bende yenitaşındım sayılır biliyorsun neer çektim
ben birde biraz pimpirikliyim ya
dört dörtlük olmalı temizliğim o yüzden baya bi eziyet çektim doğrusu
ama hamaratsın bence yoksa onca işi yapamazsınki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…