Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

canım hangi hastaneye geleceksin ankarada

canım eşini ikna et gel ankaraya ben misafir ederim seni
doktorada götürürüm
en iyi doktorları bulurum sana

canım eşini ikna et gel ankaraya ben misafir ederim seni
doktorada götürürüm
en iyi doktorları bulurum sana

oyyyyy canım benimmmmmm yüce gönüllü arkadaşım yaaa sağolasınaslında fena olmaz senin kocada inat benimkide bizde ikimiz bir olur onları takmaz dr dr gezerizhicranım sende gel canım seninle ekibi kuvvetlendiririz

bende fazla koymadim canim iki kisi olunca... Yeter o bize...zaten esim yemiyo buzluktan cikan seyleri...

Tursu mu as erdin kis rabbim tekrar nasip etsin gece kalkıp turşu ekmek yemeği

he kız turşu limon mandalina portakal harici bişey yemedim desem yeridirafiyet olsun canım allah ağız tadı versin

canım hangi hastaneye geleceksin ankarada

canım nasılsın kız özlemişim hepinizi....canım eşimin yengesi doktor onun tanıdığıymış gazi üniv.hastanesinde doktormuş sanırım ama prof filan mı bilmiyorum okadarını sormadım yengeye:18::18:ama özel muayenehanesine gideceğim 300 tl ye bakıyormuş ekstradan başka testler filanda isteyebilir dedi yengesi ona göre gideceğim bu sıpacıklar maddı ve manevi bitirdi bizleri ah bir gelsinler hepsini mıncık mıncık edeceğimbayramdan bir hafta önce gideceğim oradan nete girebilirsem size doktoru ve bana ne dıyeceğini haber veririm canım....

aaa bebişim bende bendeeeeeeeeeeeeeeeeaslında ben malatyada aşılamaya bugün başlayacaktım kvler ankaraya gidiyorlar geçen senede eşimin yengesi istersen burada seni gösterelim demişti yok filan demiştim hatta ben gizlice ankara üniv.batuhan özmendi sanırım ismi ona görünmüştüm muayene etmemişti ama tahlillerime bakıp bir problem yok bundan sonraki işlem aşılama demişti işte böyle canlarım bunda da vardır bir hayır gideyim bakalım bu doktor ne diyecekkkkkkkk:18::18:strese girdim şimdiden kızlar ya birşey çıkarsa diye aman ne bileyim kafam hafif dumanlı buaralar

sünni benim gibi olmuş canım ya ayın 18i evlilik yildonumumdu iki gun gecikmeli olarak geldiler o mutlu gunumde ama cok cabuk atlattım...klomen kullandim dun bitti bakalim belkiyiciz artik

kuşum ya aynı kaderi paylaşıyoruz işte hepimiz rabbim fazla bekletmeden hepimize sağlıklı evlatlar versin inşallah aminnnnnnbende çok kötüydüm olduğu gün doğum günüm arkadaşlarım arıyorlar ağlamaktan konuşamadımki ama şimdi iyiyim çok şükür ya birde 6 gün gecikipte kasıklarım filan ilk defa ağrıyınca çok kaptırmışım kendimi bu ay ondan fazla yıkıldım yoksa alıştım canım bağışıklık yaptı regliiiiiii gelmezlerse ölürlerrrrrr

temizlik gibisi var mi canim yaaa.... Uzerimden buyuk bi yuk kalkti simdi icim icimi yiyo mutfagi bi yapsaydim diye

evet canım ya temizlik candır
bende erken kalktım buğün
ayıptır demesi biraz börek pasta yaptım misafirim gelecek
birazda temizlik yaptım işte

çok ciddiyim canım işin düşerse beklerim
evet ya eşim çok iinatçı benim bakalım bu ara biraz konuşayım diyorumda artıık neler olacak

gazi iyi hastanedir canım ya çoğu doktoruda seçilmiş iyi doktorlar cidden
git bi bakalım neler olacak
yaz vakit bulunca mutlaka aa canım ya merak ettirme bizi

cuma günleri bir vakit varmışki o vakitte ne dua edersen et kesin kabul oluyormuş
ama peygamberinmiz o vaktin hangi aralık olduğunu söylemek istememişki her vakit dua edilsin diye
ancak alimler o vakitin sela ile cuma namazı bitimi arası olduğunu düşünmüşler
bugün cuma o vakiti kaçırmayalım dua edelim

çok ciddiyim canım işin düşerse beklerim
evet ya eşim çok iinatçı benim bakalım bu ara biraz konuşayım diyorumda artıık neler olacak

sağol canım benimneden olmasın gelirsem illaki tanışmak isterim seninle,her nekadar sanal bir ortam olsada burası hepimizin dert dökme yeri oluyor,herkes burdada kişiliğini karakterini illaki belli ediyor,can ciğer gibi olduk baksanakonuş bakalım canım yaaa onlara göre nevar onlara soran yok eden yok,benimkinin ablaları sadece ona sorabiliyor ona bile nasıl sinirleniyorniye bu çocuğa kardeş yapmazsınız neyi bekliyorsunuz dedilermi tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…