haklısın canım ya imtihanımız buymuş rabbim daha fazla aratmasın inşallah....canım aşılama için yarın başlayacaktım ama kayınvalidemler ankaraya gidiyorlar 2 haftaya kadar eşimin yengesi de doktor bir yıl önce istersen seni arkadaşlarıma gösterelim demişti utanmıştım ama baktım böyle olmuyor onlarla ankaraya gitmeye karar verdim azönce kvle konuştum olur dedi bakalım oradaki doktorlar ne diyecek aşılama derlerse de malatya yaptıracağım hakkımızda hayırlısı canım yaaaaa
Allah sizi ntmsin emi delülerrrrrrrrrrrrrr güldürdünüz beniiiiiiii hem bugün benim doğum günüm yaşımda 17 olsun hehehe prof ben memnun oldum
:)))))))))))))))))))) azcıkta deli olmsan geçermi bu hayat canımankarayı bende istiyorum ama eşim daha konyaya ikna olmuyor ankara zor inş.gerek kalmaz...sanada allah kolaylık versin canım en iyisini düşünmüşsün utanmakla olmaz canım yaa sonuçta allahtan,hakkında hayırlı olsun inş
bende fazla koymadim canim iki kisi olunca... Yeter o bize...zaten esim yemiyo buzluktan cikan seyleri...
temizlik gibisi var mi canim yaaa.... Uzerimden buyuk bi yuk kalkti simdi icim icimi yiyo mutfagi bi yapsaydim diye
acaba topluca mi ank ya gelsek kissss
canım eşini ikna et gel ankaraya ben misafir ederim seni
doktorada götürürüm
en iyi doktorları bulurum sana
bende fazla koymadim canim iki kisi olunca... Yeter o bize...zaten esim yemiyo buzluktan cikan seyleri...
Tursu mu as erdin kisrabbim tekrar nasip etsin gece kalkıp turşu ekmek yemeği
canım hangi hastaneye geleceksin ankarada
oyyyyy canım benimmmmmm yüce gönüllü arkadaşım yaaa sağolasınaslında fena olmaz senin kocada inat benimkide bizde ikimiz bir olur onları takmaz dr dr gezeriz hicranım sende gel canım seninle ekibi kuvvetlendiririz
tatli as ermen gerekti sende tersi olmus demek ki
sünni benim gibi olmuş canım ya ayın 18i evlilik yildonumumdu iki gun gecikmeli olarak geldiler o mutlu gunumdeama cok cabuk atlattım...klomen kullandim dun bitti bakalim belkiyiciz artik
27agustosta univ hast de anestezisiz cektirdim hsg ve agrim sizim olmadi sukur bir dk da bile sürmedi işlem veeee tüpler acık çıktı canım
ins senin icinde bu dr vesile olur canim duam senle...guzel haberlerle dön bize
temizlik gibisi var mi canim yaaa.... Uzerimden buyuk bi yuk kalkti simdi icim icimi yiyo mutfagi bi yapsaydim diye
acaba topluca mi ank ya gelsek kisssshem ziyaret hem ticaret
Cansin valla
oyyyyy canım benimmmmmm yüce gönüllü arkadaşım yaaa sağolasınaslında fena olmaz senin kocada inat benimkide bizde ikimiz bir olur onları takmaz dr dr gezeriz hicranım sende gel canım seninle ekibi kuvvetlendiririz
canım nasılsın kız özlemişim hepinizi....canım eşimin yengesi doktor onun tanıdığıymış gazi üniv.hastanesinde doktormuş sanırım ama prof filan mı bilmiyorum okadarını sormadım yengeye:18::18:ama özel muayenehanesine gideceğim 300 tl ye bakıyormuş ekstradan başka testler filanda isteyebilir dedi yengesi ona göre gideceğim bu sıpacıklar maddı ve manevi bitirdi bizleri ah bir gelsinler hepsini mıncık mıncık edeceğim bayramdan bir hafta önce gideceğim oradan nete girebilirsem size doktoru ve bana ne dıyeceğini haber veririm canım....
çok ciddiyim canım işin düşerse beklerim
evet ya eşim çok iinatçı benim bakalım bu ara biraz konuşayım diyorumda artıık neler olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?