cuma günleri bir vakit varmışki o vakitte ne dua edersen et kesin kabul oluyormuş
ama peygamberinmiz o vaktin hangi aralık olduğunu söylemek istememişki her vakit dua edilsin diye
ancak alimler o vakitin sela ile cuma namazı bitimi arası olduğunu düşünmüşler
bugün cuma o vakiti kaçırmayalım dua edelim
allahımmmm yardım et yarabbim tüm isteyenlere özellikle buradki arkadaşlarıma ve bana hayırlısından biran önce bebek veya bebekler nasip et rabiiimmmmdiye dua ediyorum tam şuan ezan sela arası...inşallah kabul olsun
sağol canım benimneden olmasın gelirsem illaki tanışmak isterim seninle,her nekadar sanal bir ortam olsada burası hepimizin dert dökme yeri oluyor,herkes burdada kişiliğini karakterini illaki belli ediyor,can ciğer gibi olduk baksana konuş bakalım canım yaaa onlara göre nevar onlara soran yok eden yok,benimkinin ablaları sadece ona sorabiliyor ona bile nasıl sinirleniyor niye bu çocuğa kardeş yapmazsınız neyi bekliyorsunuz dedilermi tamam
cok sagol canim benim..nasip kısmet belki bi yerlerde karsilasiriz
rabbim tum bekleyenleri sevindirsin ins tum gunahlarimizi affetsin dualarimizi kabul etsin
esram kız kvler olmasa inan seninle tanışmak isterdim ama tek başıma hareket edemem yaaaaaagazi iyi hastanedir canım ya çoğu doktoruda seçilmiş iyi doktorlar cidden
git bi bakalım neler olacak
yaz vakit bulunca mutlaka aa canım ya merak ettirme bizi
amin canım diline sağlık inşallahhhhhhhhhhhhhallahımmmm yardım et yarabbim tüm isteyenlere özellikle buradki arkadaşlarıma ve bana hayırlısından biran önce bebek veya bebekler nasip et rabiiimmmmdiye dua ediyorum tam şuan ezan sela arası...inşallah kabul olsun
rabbim tum bekleyenleri sevindirsin ins tum gunahlarimizi affetsin dualarimizi kabul etsin
esram kız kvler olmasa inan seninle tanışmak isterdim ama tek başıma hareket edemem yaaaaaaevet canım bakalım neler olacak şimdiden streslerdeyim doktor ne diyecek diye bunda da vardır bir hayır yaşayıp göreceğiz canım oradan size haber vermeye çalışacağım hatta doktoru filanda anlatırım canım....sanada özellikler dua ediyorum canım rabbim eşinin kalbine yumuşaklık versin inşallah doktora gitmeye ikna olsun aminnnnnnnnnnnn
nn
neler yaptin ayyyytarif ver bise
cok sagol canim benim..nasip kısmet belki bi yerlerde karsilasiriz
ayy aciktim galibaaaa pekmezli kurabiyeyle cikolatali milfoyun tarifini verir misin kuzum
canim cekiyo kis
i kurabiye yap kısır veya patates salatası rus salatasida olur bi rulo pasta milfoy olabilir yada pogacaa tatli da varmis zaten
ayy aciktim galibaaaa pekmezli kurabiyeyle cikolatali milfoyun tarifini verir misin kuzum
aynen yaaa benki onca saat pc başında tarif bakarım hiç duymadım bunları hele bi anlat bakayım nasıl yapılıyor esramgerçi sen şimdi misafi ağırladın yorgunsundur ama....
ayy tatlım tarifi alıyorum hemen...yapicam en kisa zamanda kolaymis kurabiye tarifim yoktu fazla
canim kac derecede pisiriosun birfe margarin oda sicakliginda mi erimis olacak yoksa tavada mi eriticez
ayy tatlım tarifi alıyorum hemen...yapicam en kisa zamanda kolaymis kurabiye tarifim yoktu fazla
canim kac derecede pisiriosun birfe margarin oda sicakliginda mi erimis olacak yoksa tavada mi eriticez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?