Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

ayy aciktim galibaaaa pekmezli kurabiyeyle cikolatali milfoyun tarifini verir misin kuzum
kızlar pastalar,börekler,çörekler ay ağzım sulandıııııııııkuşum avatardaki foto sen misin güzel kadınnnnnnnnnnnnn
anlıyorum canım benimde var kaynanam bilirim tek başına hareket edemeyeceğini
can sağlığı olsun çok sağol tüm duaların için canım benim

rica ederim canım hepimize ediyorum dua inşallah rabbim herşeyin hayırlısını versin bizlereeeeeeedün akrabamızdan birisi vefat etti kızlar daha yaşı 18 ve bir bebek annesidün çok kötü oldum yaaaa erkenden evlendirmişlerdi zaten küçücük ya daha kendisi doğum yaptıktan sonra kanser olduğu ortaya çıkmıştı kuzusu annesiz kaldıeşi de kızcağız ölüm döşeğindeyken ben evleneceğim izin ver demiş ya şaka gibi sinirlerim zıpladı yaaaa oda ben canımın derdindeyim sen ne diyorsun demiş kuzum ya bebekliğini biliyorum ben onunoyüzden rabbim hepimize herşeyin hayırlısını versin kızlar sağlık ,sıhhat gerisi yalannnnnn

ayyyy çok kötü oldum okuyunca canım basın sağ olsun.....rabbim yawrusuna uzun omurler versin iyi insanlarla karsilastirsin...o koca musveddesinide rabbim ıslah etsin namaz ne denir ki....böyle düşünen erkekleri anlamıyorum karisini bi et parcasi gibi görenlerden nefret ediyorum..

ablaaaa verdgn tarıfı smdı yaptım pişiyo

ayyyy cok uzuldm pofudugm bsnz saolsun bebek nolcak smdı uvey anneyemı kalcak

saçların harika olmuş kuşum güle güle kullansorma canım ya annemde kızdı bana bebek diye kafayı yeyip kanser mi olmaya çalışıyosun sen Allah herşeyin hayırlısını versin dedi.....haklı ne diyeyimki ama bunu kafama anlatabilsem kırmak lazım bu kafayıı
ayyyy cok uzuldm pofudugm bsnz saolsun bebek nolcak smdı uvey anneyemı kalcak

sağol canım ya bebek anneanne de kalacak zaten yavrum anneanneden başka kimsede durmuyormuş kızının emaneti nasıl versin başkasına yababaanne olacak kadın ne bebeğe bakıyormuş nede bir damla gözyaşı dökmüş hatta hastaneye oğluna kendi izin veriyormuş git yada gitme diyeeeeolan ölene,bebeğe ve kızın annesine oldu eşi sabah birgün evlenir(evlenemez inşallah)bu erkekler neden böyle kızlar ya biz onlara her türlü değer veriyoruz ama onlar hiçrabbim hepimize herşeyin hayırlısını versin inşallah

teşekkür ederim canım...benim annem ve babaannem öyle diyo düşünüp durma hafta olcankafayı yicen senden değerli değil hiç bisey diyorlar haklilarda....

Ahh ahh ne zalim insanlar var allahım nasıl biliyorsa öyle yapsin onları...yazik bebege anneanneye....

cnm erkek mletı yeterkı kadınn hastalanmasını gorsun pislkler ya ama nasl uzuldm anlatamm

ablaaaaa mukemmel oldu bu harıka bsey:125:

evet canım biraz büyüklerimizi dinlesek kafamız daha rahat olacak ama nerdeeeee benim yapım zaten pireyi deve yapıp kafama takmazsam ölürüm bu huyumu hiç sevmiyorummmmmmmm
cnm erkek mletı yeterkı kadınn hastalanmasını gorsun pislkler ya ama nasl uzuldm anlatamm

haklısın canım ya benim eşimde biryerim ağrısa hasta kadını sevmem ben der şaka olarak ama o bile insanın zoruna gidiyor hepsi aynı canım hepsiiiiiiii

Son düzenleme:

bnmkıde ole mesela karnm agryo desem basm agryo desem uffffff hep byern agryo dyo

nedir bu ya insanlıkmı
elbette eşi vefat eden kişini evlenmek hakkıdır
ancak birde vefa denen şey vardır hayatta
peygamber efendimiz bile bir çok kez evlenmesine rağmen ilk eşi olan ve kendisinden 15 yaş büyük olan
hz. haticeyi unutmamış
diğer eşlerinde dahi onu anlatır hatice benim cennetteki eşim olacak dermiş
vefa işte böyle bişey
veefasızlıksa senin örneğindeki gibi sanırım
Allahım rahmet etsin
bebeğe uzun güzel ömür versin annesinin bahtını yazmasın
başın sağolsun
genç ölümü nedir bilirim
birkaç sene içinde çok ölüm yaşadık bizde ve hepsi daha hayatının baharında insanlardı
ilahi kader tecellii edince önüne geçmek imkansız

Günaydın kızlar iyi pazarlar herkese :)
Uzun zamandır görüşmedik var mı aranızda mutlu sona ulaşan? Beni sorucak olursanız iyiyim ama çalışırken çok yoruluyorum 1,5 ay sonra izne ayrılıcam inşallah. Kızım da iyi şimdilik sağlıkla büyüyo,koca göbek oldum :) Alışverişlerini yapıyoruz yavaş yavaş.
Sizlerden de iyi haberler bekliyorum öptüm hepinizi

sağol canım tarif içinbende severim bişeyler üretmeyi ama ben margarin kullanmıyorum tereyağ kullanıyorum(aslına bakarsan onlada tarifler tam tutmuyor) bende deneyecem inş.bende dün akşam gül böreği,yoğurtlu patates topları,browni ve oklavadan çekme tatlı yaptım...yalnız browni tarifi hep fiyasko oluyodu dün netten 1 saat baktım yinede çok harika olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…