Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

canım yaa allah rahmet etsin çok üzüldümo mikrop kocayada evlenecekse bile öyle birirni nasip etsinki o kızı mumla aratsın inş.derdine ne oldu sanki kadınsızlıktan öldün manyak geri zekalı bazen büyükler diyorya gençliğiniz kıymetini bilin aslada koca parasını esirgemeyin arın sizdn sonraki gelirnce çatır çatır yer diye doğru yani

evet canım tahinlisi çok güzel oluyor
ona pekmez katmıyorsun
yumurtada koymuyorum ben hatta
tahini bol koyuyorsun
yeme yanında yat oluyor

canım ben o tahinliyi bi yaptımda artık tereyağ kullandığımdan mıdır nedir tepsiye dağıldı gitti tadı güzel oldu ama kek gii bi görüntü oldu

canım özledik seni iyiki geldin
bizde değişik haberler ya da hamiş olan filan yok malesef
canım bebiş kız ha maşallah
adına karar verdinizmi canım
koca göbüş olsanda güzelsindir canım eminim
sağlıkla kucağına al inşallah

hımmmsende güzel şeyler döktürmüşsün
canım margarini bende çok kullanan biri değilim ama böyle şeylere hamura filan lazım olunca kullanıyorum
ama tereyağda aynı sonucu verir canım ya
brovni tarifi istersen yazayım canım sana ya
övünmek gibi olmasın çok kabarıyor benim brovnim

canım ben o tahinliyi bi yaptımda artık tereyağ kullandığımdan mıdır nedir tepsiye dağıldı gitti tadı güzel oldu ama kek gii bi görüntü oldu

canım o dediğinin tek sebebi var
içine un koymayı unutunca ya da unu az gelince yayılıyor
ya da hamuru gereğinden fazla yumuşak olursada aynı şey oluyor
tekrar denemeni tavsiye ederim

ver canım yaa benimki aynı ıslak kek gibi oldu,kabarmaya kabardı ama ben daha ıslak çikolata tadında bişey istiyorumsosunu çok ayırdım ama kek çook olunca yinede ıslak olmadıkızlar bide şuan uğur ışılağın bi şarkısı var onu dinliyorum çoook güzel...geldi geçti ömrüm benim diye offf offf çok duyguluyum şuan

ayyy tatlimmm hg canim benim herşeyin yolunda olmasina çok sevindim sağlıkla al kucağına....koca gobusunu sevsinler bi resim koysanda gorsek yegenimizi

kızzz hicran bende senin gibi oldum yaaa perşmbe dr randevumçok korkmaya başladım karnıma ağrılar girmeye başladı

bnmkıde ole mesela karnm agryo desem basm agryo desem uffffff hep byern agryo dyo
kendileri hasta olunca söz yok ama beyefendilereaman hepsi aynı kuşum boşverrr
çok haklısın canım peygemberimiz gibi kimse olmaz hatta olamaz(s.a.v).....kader ne diyeceksin işte canım rabbim hayırlısını versin herşeyin hepimize....
canım maşallah sanaaaaaaaaabizlere de dua et canım değişiklik yok bıraktığın gibiyiz ama rabbimin izniyle inşallah bizlerde sana katılacağız

sağol bitanem ya sorma erkeklerin kaşığının birini kırmak lazımmış ilk eşler cefayı çekiyor ikincilerde çatır çatır yeyip sefa ediyor...hepsi için geçerli değil elbette ama geneli böyle haklısın....

canım ya defterde yazılıda yarın bi ara yazayım vakit bulunca
şimdi üşendim biraz kuzum kusura bakma
ama tarifim cidden güzel oluyor tavsiye ederim

canım ya defterde yazılıda yarın bi ara yazayım vakit bulunca
şimdi üşendim biraz kuzum kusura bakma
ama tarifim cidden güzel oluyor tavsiye ederim
ah seni tembeeeeeeeeeeeeellllllllllllll :))))))))))bide güzel oluyor diyo kız yazsana şurayaşaka bi yana canım bende zaten 2 gün önce yaptım yaa azcık arası geçsin:13: küçük kek kağıtlarında yapmıştım çok oldu yenmedi bu gün oğlanın okluna gönderdim arkadaşlarına dağıt diyehepsini yemişlerracelem yok yani canım

ayyy canim benim niye korkuyorsun rahat ol dua et bol bol hayırlısıyla tedavin baslicak

canım o muayene masasını hatırladıkça ıyyy içim bi hoş oluyorne zamandırda hiç gitmedimya dr a daha zor geliyorbide ne diycek çokmu zorlu bi süreç var önümde ne olur merak edirumama dediğin doğru sevinmem lazım en azıından eşiminde sesi çıkmıyo,hem bi öğreniriz hormonlar nasıl ona göre bitkisek şeyleride yaparım

1 su bardağı ayçiçek yağı
1,5 su bardağı şeker
3 adet yumurta
1 su bardağı süt
2,5 su bardağı un
3 yemek kaşığı kakao
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
Hindistan cevizi veya Antep fıstığı

Yapımı :

Keki yapmaya başlamadan öncelikle fırınımızı 175 dereceye getirip ısınmasını bekliyoruz.
Kare fırın kabı ( borcam ) margarin ile yağlıyoruz.
Daha sonra çırpma kabı içerisine şeker , yağ süt ve kakao eklenir ve çırpma teli yardımı ile yaklaşık 2-3 dakika kadar çırpıyoruz ve karşımdan 1 su bardağı ayırıyoruz.
Geriye kalan karışım içerisine yumurtaları kırıyoruz çırpmaya devam ediyoruz.
Sonrasında un , vanilya ve kabartma tozunu karışıma ekleyerek karıştırmaya devam ediyoruz.
Hamur karışımını 25-30 dakika kadar pişiriyoruz. Kek pişerken su bardağındaki karışımı büyük cezve veya teflon tava içerisine 1-2 taşım pişirilir. Kekin pişip pişmediğini içerisine kürdan batırdığımızda temiz çıkarsa kek pişmiş demektedir.
Kek piştikten sonra sosu üzerine yavaş yavaş döküp soğumasını bekleyin.
Yaklaşık yarım saat içinde üzerine dökmüş olduğumuz sosu kek içine çekecektir Son olarak üzerine antep veya hindistan cevizi dökebilirsiniz.

buyurun canım tarif zaten bende bunun daha önce netten bulmuştum canım
ama her tarif güzel olmuyor
birebir yapınca bu çok güzel oluyor doğrusu
afiyet olsun

adetim dun olmaliydi bugun test yaptim ikinci cizgi silik cikti.ne demek sizce?herkes yorum yapsin nolur

sağol canım benim yaptığım ıslak keke benziyor ben sadece yağı yarım bardak koyuyordum...teşekkürler emeğin için

canim evet kocisin ikna olmusken sevin sevin kiiissss : düşünme öyle şeyler masa falan yasamadigin şey değil doğum yapmis bi hatunsun canim neler gordun yasadin... Mucukkkk

canım haklısın illaki o masaya çıkayan kadın pek yokturda işte her seferinde zor geliyor insanahem ben sezeryan la doğum yaptım o masada değilyarın büyük gün bakalıminş.adette olmamada muayene olabilirmsen naptın bittimi ilaç çalışmalar son hız devam demieşinede keçi boynuzu içir canım garantili olsun

canım zaten çoğu birbirine benziyor
önemli olan o sırada denk gelip kabarması bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…