kızlar pastalar,börekler,çörekler ay ağzım sulandıııııııııkuşum avatardaki foto sen misin güzel kadınnnnnnnnnnnnn
rica ederim canım hepimize ediyorum dua inşallah rabbim herşeyin hayırlısını versin bizlereeeeeeedün akrabamızdan birisi vefat etti kızlar daha yaşı 18 ve bir bebek annesi dün çok kötü oldum yaaaa erkenden evlendirmişlerdi zaten küçücük ya daha kendisi doğum yaptıktan sonra kanser olduğu ortaya çıkmıştı kuzusu annesiz kaldı eşi de kızcağız ölüm döşeğindeyken ben evleneceğim izin ver demiş ya şaka gibi sinirlerim zıpladı yaaaa oda ben canımın derdindeyim sen ne diyorsun demiş kuzum ya bebekliğini biliyorum ben onun oyüzden rabbim hepimize herşeyin hayırlısını versin kızlar sağlık ,sıhhat gerisi yalannnnnn
evet canım tahinlisi çok güzel oluyor
ona pekmez katmıyorsun
yumurtada koymuyorum ben hatta
tahini bol koyuyorsun
yeme yanında yat oluyor
Günaydın kızlar iyi pazarlar herkese :)
Uzun zamandır görüşmedik var mı aranızda mutlu sona ulaşan? Beni sorucak olursanız iyiyim ama çalışırken çok yoruluyorum 1,5 ay sonra izne ayrılıcam inşallah. Kızım da iyi şimdilik sağlıkla büyüyo,koca göbek oldum :) Alışverişlerini yapıyoruz yavaş yavaş.
Sizlerden de iyi haberler bekliyorum öptüm hepinizi
sağol canım tarif içinbende severim bişeyler üretmeyi ama ben margarin kullanmıyorum tereyağ kullanıyorum(aslına bakarsan onlada tarifler tam tutmuyor) bende deneyecem inş.bende dün akşam gül böreği,yoğurtlu patates topları,browni ve oklavadan çekme tatlı yaptım...yalnız browni tarifi hep fiyasko oluyodu dün netten 1 saat baktım yinede çok harika olmadı
canım ben o tahinliyi bi yaptımda artık tereyağ kullandığımdan mıdır nedir tepsiye dağıldı gitti tadı güzel oldu ama kek gii bi görüntü oldu
aayyy denicem canim
ayyy tatlimmm hg canim benim herşeyin yolunda olmasina çok sevindim sağlıkla al kucağına....koca gobusunu sevsinler bi resim koysanda gorsek yegenimizi
hımmmsende güzel şeyler döktürmüşsün
canım margarini bende çok kullanan biri değilim ama böyle şeylere hamura filan lazım olunca kullanıyorum
ama tereyağda aynı sonucu verir canım ya
brovni tarifi istersen yazayım canım sana ya
övünmek gibi olmasın çok kabarıyor benim brovnim
ayyy tatlimmm hg canim benim herşeyin yolunda olmasina çok sevindim sağlıkla al kucağına....koca gobusunu sevsinler bi resim koysanda gorsek yegenimizi
ayyy canim benim niye korkuyorsun rahat ol dua et bol bol hayırlısıyla tedavin baslicak
kendileri hasta olunca söz yok ama beyefendilerebnmkıde ole mesela karnm agryo desem basm agryo desem uffffff hep byern agryo dyo
çok haklısın canım peygemberimiz gibi kimse olmaz hatta olamaz(s.a.v).....kader ne diyeceksin işte canım rabbim hayırlısını versin herşeyin hepimize....nedir bu ya insanlıkmı
elbette eşi vefat eden kişini evlenmek hakkıdır
ancak birde vefa denen şey vardır hayatta
peygamber efendimiz bile bir çok kez evlenmesine rağmen ilk eşi olan ve kendisinden 15 yaş büyük olan
hz. haticeyi unutmamış
diğer eşlerinde dahi onu anlatır hatice benim cennetteki eşim olacak dermiş
vefa işte böyle bişey
veefasızlıksa senin örneğindeki gibi sanırım
Allahım rahmet etsin
bebeğe uzun güzel ömür versin annesinin bahtını yazmasın
başın sağolsun
genç ölümü nedir bilirim
birkaç sene içinde çok ölüm yaşadık bizde ve hepsi daha hayatının baharında insanlardı
ilahi kader tecellii edince önüne geçmek imkansız
canım maşallah sanaaaaaaaaaGünaydın kızlar iyi pazarlar herkese :)
Uzun zamandır görüşmedik var mı aranızda mutlu sona ulaşan? Beni sorucak olursanız iyiyim ama çalışırken çok yoruluyorum 1,5 ay sonra izne ayrılıcam inşallah. Kızım da iyi şimdilik sağlıkla büyüyo,koca göbek oldum :) Alışverişlerini yapıyoruz yavaş yavaş.
Sizlerden de iyi haberler bekliyorum öptüm hepinizi
canım yaa allah rahmet etsin çok üzüldümo mikrop kocayada evlenecekse bile öyle birirni nasip etsinki o kızı mumla aratsın inş.derdine ne oldu sanki kadınsızlıktan öldün manyak geri zekalı bazen büyükler diyorya gençliğiniz kıymetini bilin aslada koca parasını esirgemeyin arın sizdn sonraki gelirnce çatır çatır yer diye doğru yani
ver canım yaa benimki aynı ıslak kek gibi oldu,kabarmaya kabardı ama ben daha ıslak çikolata tadında bişey istiyorumsosunu çok ayırdım ama kek çook olunca yinede ıslak olmadı kızlar bide şuan uğur ışılağın bi şarkısı var onu dinliyorum çoook güzel...geldi geçti ömrüm benim diye offf offf çok duyguluyum şuan
ah seni tembeeeeeeeeeeeeellllllllllllll :))))))))))bide güzel oluyor diyo kız yazsana şurayacanım ya defterde yazılıda yarın bi ara yazayım vakit bulunca
şimdi üşendim biraz kuzum kusura bakma
ama tarifim cidden güzel oluyor tavsiye ederim
ayyy canim benim niye korkuyorsun rahat ol dua et bol bol hayırlısıyla tedavin baslicak
ah seni tembeeeeeeeeeeeeellllllllllllll :))))))))))bide güzel oluyor diyo kız yazsana şurayaşaka bi yana canım bende zaten 2 gün önce yaptım yaa azcık arası geçsin:13: küçük kek kağıtlarında yapmıştım çok oldu yenmedi bu gün oğlanın okluna gönderdim arkadaşlarına dağıt diye hepsini yemişlerr acelem yok yani canım
1 su bardağı ayçiçek yağı
1,5 su bardağı şeker
3 adet yumurta
1 su bardağı süt
2,5 su bardağı un
3 yemek kaşığı kakao
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
Hindistan cevizi veya Antep fıstığı
Yapımı :
Keki yapmaya başlamadan öncelikle fırınımızı 175 dereceye getirip ısınmasını bekliyoruz.
Kare fırın kabı ( borcam ) margarin ile yağlıyoruz.
Daha sonra çırpma kabı içerisine şeker , yağ süt ve kakao eklenir ve çırpma teli yardımı ile yaklaşık 2-3 dakika kadar çırpıyoruz ve karşımdan 1 su bardağı ayırıyoruz.
Geriye kalan karışım içerisine yumurtaları kırıyoruz çırpmaya devam ediyoruz.
Sonrasında un , vanilya ve kabartma tozunu karışıma ekleyerek karıştırmaya devam ediyoruz.
Hamur karışımını 25-30 dakika kadar pişiriyoruz. Kek pişerken su bardağındaki karışımı büyük cezve veya teflon tava içerisine 1-2 taşım pişirilir. Kekin pişip pişmediğini içerisine kürdan batırdığımızda temiz çıkarsa kek pişmiş demektedir.
Kek piştikten sonra sosu üzerine yavaş yavaş döküp soğumasını bekleyin.
Yaklaşık yarım saat içinde üzerine dökmüş olduğumuz sosu kek içine çekecektir Son olarak üzerine antep veya hindistan cevizi dökebilirsiniz.
buyurun canım tarif zaten bende bunun daha önce netten bulmuştum canım
ama her tarif güzel olmuyor
birebir yapınca bu çok güzel oluyor doğrusu
afiyet olsun
canim evet kocisin ikna olmusken sevin sevin kiiissss
canim evet kocisin ikna olmusken sevin sevin kiiissss: düşünme öyle şeyler masa falan yasamadigin şey değil doğum yapmis bi hatunsun canim neler gordun yasadin... Mucukkkk
1 su bardağı ayçiçek yağı
1,5 su bardağı şeker
3 adet yumurta
1 su bardağı süt
2,5 su bardağı un
3 yemek kaşığı kakao
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
Hindistan cevizi veya Antep fıstığı
Yapımı :
Keki yapmaya başlamadan öncelikle fırınımızı 175 dereceye getirip ısınmasını bekliyoruz.
Kare fırın kabı ( borcam ) margarin ile yağlıyoruz.
Daha sonra çırpma kabı içerisine şeker , yağ süt ve kakao eklenir ve çırpma teli yardımı ile yaklaşık 2-3 dakika kadar çırpıyoruz ve karşımdan 1 su bardağı ayırıyoruz.
Geriye kalan karışım içerisine yumurtaları kırıyoruz çırpmaya devam ediyoruz.
Sonrasında un , vanilya ve kabartma tozunu karışıma ekleyerek karıştırmaya devam ediyoruz.
Hamur karışımını 25-30 dakika kadar pişiriyoruz. Kek pişerken su bardağındaki karışımı büyük cezve veya teflon tava içerisine 1-2 taşım pişirilir. Kekin pişip pişmediğini içerisine kürdan batırdığımızda temiz çıkarsa kek pişmiş demektedir.
Kek piştikten sonra sosu üzerine yavaş yavaş döküp soğumasını bekleyin.
Yaklaşık yarım saat içinde üzerine dökmüş olduğumuz sosu kek içine çekecektir Son olarak üzerine antep veya hindistan cevizi dökebilirsiniz.
buyurun canım tarif zaten bende bunun daha önce netten bulmuştum canım
ama her tarif güzel olmuyor
birebir yapınca bu çok güzel oluyor doğrusu
afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?