hadi bismillah canım umarim her şeyy yolunda gider
Demek sezaryen mi oldum hiim benim korktugum bi durum
Benim klomen biteli çok oldu canım çalışmalar devam ediyor tüm hızıyla yumurtlama dönemindeyim yarin da duphastona basliyacam
duphaston gebelik varsa eğer bebeğin tutunmasını sağlıyormuş yoksada regl olmayi bazen kist falan yapiyomus ya yapmasin diye canim bana verdiği iyi oldu reglim duzensizlesmeye basladi iki aydır 3gun geç gelmeye başlamıştı biliyorsun bu iki ayda hiç ilaç kullanmadım hayırlısı bakalım benimde ikinci kez kullanisim galiba canim bu...
Demek sezaryen mi oldum hiim benim korktugum bi durum
Benim klomen biteli çok oldu canım çalışmalar devam ediyor tüm hızıyla yumurtlama dönemindeyim yarin da duphastona basliyacam
aaa evet canim sezaryenden korkuyorum ben :18:
aaaa canim duana amin diyorum hg aramizaaa... Burasi çok aktif bi topik değil bi kac kisiyiz sadece
slmmm kızlarr benide alın aranıza hicran kıss niye cagırmadın beni bende gelirdim
nerdesiniz yine????????????? veraaaa kayboldun bu ara yoksa ameliyat mı oldun canım:26:
aaaa canim duana amin diyorum hg aramizaaa... Burasi çok aktif bi topik değil bi kac kisiyiz sadece
hb hbaaaa canim duana amin diyorum hg aramizaaa... Burasi çok aktif bi topik değil bi kac kisiyiz sadece
gel canım ne demek her zaman bekleriz
nasılsın iyimisin
asel adina sevindim canim tupte şansı daha yüksek ins olacak rabbim daha fazla sinamasin ne onu ne bizi
az kisiyiz en azindan bagliyiz canim topigimiz kk nin kara sayfalarinada gomuledebilirdi
gel canim gel hep beklerizzz
Herkese Merhabalar arkadaşlar ,
bu forumda yeni değilim
arkadaşlar çoğumuz hamile kalmak için çeşitli şeyler deniyoruz . Bitkisel kürler , fiziksel aktiviteler
Diyorum ki bütün herkes deneyimlerini paylaşsın . Birlikte takip edelim bu süreci .
Adım adım ilerleyelim bu yolda . Bu topik hepimizin olsun . Herkes yaptıklarını yapacaklarını , hüzünlerini , mutluluklarını paylaşsın .
Her ay gelen kırmızılara birlikte göğüs gerelimbir dahaki ay gelmesin diye dua edelim ...
Kısacası el ele verelim bu yolda birbirimizin yanında olalım . Bizden sonra burada çare arayanlaraIşık Tutalım ...
İstemek başarmanın yarısıdır , pozitif olalım , pozitif olsun . Moral olalım birbirimize .
hiç bir şey imkansız değildir . Rabbim ol dedikten sonra olmayacak şey yok !!!
Benimle birlikte yola çıkmak isteyen herkesi bekliyorum ...
Gelsin bebişler
ISRARLA VE UMUTLA GEBE KALACAĞIM DİYENLER
- TUZ KARABİBER
- ASEL
- ESRA1982
- BEYAZLIM
- HICRAN4242
- POFUDUKNAZ
- ASYALI27
- ARRRRR
- VERA05
- TALES AND LEGENDS
- YAREN35
- DIDEM BRS
- T_UGBA
- YASEMIN_84
- ROSE3507
- GAYEBKCI
YUKARIDAKİ LİSTE TOPİC İÇERİSİNDEKİ KATILIMA GÖRE GÜNCELLENECEKTİR . İÇİMİZDEN KİM HAMİLE KALIRSA HİKAYESİNİ BAŞTAN SONRA KADAR BİZİMLE PAYLAŞACAK VE İLK SAYFADA YER ALACAK. AMAÇ KİM NE SORUNU VARDI NE KULLANDI NEYE İYİ GELDİ... BİZDEN SONRA BURAYI OKUYACAK KARDEŞLERİMİZE YARDIMCI OLMAK . TOPİĞİMİZ HAMİŞ KAYNASIN İNŞLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
asel adina sevindim canim tupte şansı daha yüksek ins olacak rabbim daha fazla sinamasin ne onu ne bizi
hb hbaz olsun gelirim sorun deil
tşk ederim bacım saol şükür iyi olmaya calışıyom sizler iyisinizdir inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?