Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

hadi bismillah canım umarim her şeyy yolunda gider
Demek sezaryen mi oldum hiim benim korktugum bi durum

Benim klomen biteli çok oldu canım çalışmalar devam ediyor tüm hızıyla yumurtlama dönemindeyim yarin da duphastona basliyacam

işte duphaton u ben hiç kullanmadım çatlatmak içinmi bu?bana çatlatmak için sadece ovitrelle iğnesi vermişlerdihadi bakaalım inş.bu sefer gelir bebekinhsg sonrasıda olunca olacağına inanıyorum bensezeryandan mı korkuyosun:26:

nerdesiniz yine????????????? veraaaa kayboldun bu ara yoksa ameliyat mı oldun canım:26:

duphaston gebelik varsa eğer bebeğin tutunmasını sağlıyormuş yoksada regl olmayi bazen kist falan yapiyomus ya yapmasin diye canim bana verdiği iyi oldu reglim duzensizlesmeye basladi iki aydır 3gun geç gelmeye başlamıştı biliyorsun bu iki ayda hiç ilaç kullanmadım hayırlısı bakalım benimde ikinci kez kullanisim galiba canim bu...

Ayy simdi dr dasindir sennn çok heyecanlı ins güzel haberlerini bekliyorum canım

slmmm kızlarr benide alın aranıza hicran kıss niye cagırmadın beni bende gelirdim

bu arada topiniz hayırlı ugurlu olsun inş içi hamiş haberleriyle dolarrr

arkadaşar asel mail atmış sizede kopyalıyorum merak edenler için

Selam Esracım J

Öncelikle hepinizi kucaklıyorum J

Canım ben iyiyim çok şükür . ameliyattan sonra aşılama deneyecektik ya bu ay başladık ama klomen ile istenilen verimi alamadık

Doktor iğne ile bir sonraki ay yapalım dedi biz de eşimle konuştuk istemedik .

Neden diye sorarsan iğne ile aşılama 1500 tl yi buluyor .

Zaten tüp bebek aşamalarından geçiyorsun ve olasılık çok düşük olduğu için sıcak bakmadık .

Birde doktor yumurtam vardı tam çatlama evresine gelmiş 2 tane . Bilerek çatlatmadı bir dahaki ay iğne ile deneriz diye . biraz maddi bakıyor sanırım olaya .

Diğer hastalığım da normal şimdilik ama derhal tedaviye başlayıp sonuç almam lazım . en son doktorum dedi belki bir doğum yaparsan kistin büyümeyi durdurur dedi .

Kadın vucudu doğumdan sonra komple kendini yeniliyor muş .

Onun için bizde dedik vakit kaybetmeden başlayalım . genetik testler istemişlerdi . randevu aldım Cuma günü istenilen testlerimi yaptıracağım .

Kısmetse kasım gibi başlayacağız sanıırım ama evrakları tahlilleri tamamlayıp bir kez daha ..... hanım ile görüşmeye gideceğiz .

Canım siteye girmiyorum artık alıştım girdiğim dönemlerde ciddi psikolojim bozuluyormuş ve çok düşünüyor muşum bunu farkettim .

Bende uzak kalmaya devam edeceğim . zaten işyerinde çok fazla girme imkanım olmuyor biliyorsunuz . öyle işte tatlım . kardeşim yanımda benimle kalıyor . o bana saolsun manevi destek oluyor . erkek kardeşim ama biz onunla iki kız kardeş gibi büyüdük J

Ben hep ona bir abla oldum oda beni anlayan bir kardeş oldu . saolsun.

Benim durumlar böyle sizlerde ne var ne yok arkadaşlar nasıllar . Yeni bebiş haberleri falan var mı ?

Eğer haber olursa benimle de paylaşın lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn küserim .

Hepinizi çok seviyorum ve sevgi ile kucaklıyorum mCxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleme:

benide yazın benideeee

hb hb az olsun gelirim sorun deil

tşk ederim bacım saol şükür iyi olmaya calışıyom sizler iyisinizdir inş

teşekkürler canım Allahımız bu günümüzden kötü etmesin
eee anlat kimsin kimlerdensin
bebek isteyenlerden olduğun aşikar da neler yaşadın bilmek isteriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…