Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

hepinizin cuması mübarek olsun allahım dualarımızı kabul etsimsize haberlerim var ama pek iç açıcı değil malsefdr a dün gittim,yumurtalıklarım çook zayıfmışkendiliğinden olma ihtimali çok düşük dedi2 ay gonal f kullanacaz eğer olmassa aşılamayı geçip direk tüp bebek dedi( tabi bizim bir çocuğumuz olduğu için tüm masraflar bize ait) ama şuan düşünmüyoruz tüpü eğer olmassa bile bekleriz biraz daha sanırsamen azından eşim işin ciddiyetini anldıdr kayıtlara bakınca 2010 da gelmişsinz o zamanda zayıf demişz neden devam etmedinz bu kadar beklediniz deditabi ben eşim getirmei diyemedim

canım üzülme ins gonalla hallur gonal cok etkili bi ilac muayene oldun diimi reglili miydin hormon testi falan istemedi mi

evet canım muayane oldum regl değildim bu günlerde olur sanırımbende şaşırdım hormon testi falan istemedieski hsg sonucuna spermogram sonuçlarına baktı.hiç bişey istemediyaşım 28 canım...inş.ilaç dediğin gibidir ben hiç kullanmadım sen kullandınmı???

ahh canım yazdıklarınızı okudum epeydir forumda değildim biliyosun cok üzüldüm canım
sağolasın baharatım hoşgeldin nerelerdesin
sesin sedan yok bu ara
hoşbuldum canım çok fazla giremiyorum canım işlerim falan oluyo bu ay süt buharını denicem bakalım sizde ne var ne yok

kızlar hayırlı cumalar bende sessiz takipçilerdenim 5 ay önce doktoro gittim ultrasonla yumurtalıklarıma rahmime baktı sağlıklı dedi ama 4 aydır denioruz olmadı daha ki ovülasyon testide kullandım. okumuştum regl zamanı muayene ediyomus doktor ne için o beni aydınlatırmısınz tekrar gitsem doktora

canım sağol hakkımızdan hayırlısı canım,allah biliyor ben herzaman hiç olmayan arkadaşlarıma daha çok dua ederim...hiç olmassa bana 1 tane vermiş tattrmış bu müthiş duyguyu onlarada tattrsın diyesen neler yaptın canım nasıl gidiyor varmı değişiklik:26:

hg canım sanada hayırlı cumalarcanım ne kadarlık evlsin ki sn:26:sadece 4 aydır deniyosan telaş etme olur inş.biliyorsun dr lar bile 1 yıldan sonra olmuyor diye tedaviye başlıyorlar yani 1yıla kadar normal ki inş.sen okadar beklemessin ve hemen bebeğine kavuşursuncanım adetliyken hormonlarına bakılıyor bide yumurtalarının gelişimine bakıyormesela adetten önce gittin diyelimki ilaç verdi adetin 6. veya hangi gün derse artık,yuurtalıkların gelşimi nasıl diye muayene ediyor

eskiyimi okuyosun kaç dakikadırsessiz sessiz bakıyosun topicenasılsın bakalım anlat erak ettim seni

yok canım nerdeee aynı gelen giden yok kırmızılardn başka

sanada hayırlı cumalar canımtabiki katılabilrsinkendinden biraz bahset bize

teşekkür ederim ben yeni evliğim 4 ay 5 gün oldu adım Burcu İstanbul'da yaşıyorm anne olmak istiyorum 2 aydır deniyoruz ama olmuyo fakat mutluyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…