az kisiyiz en azindan bagliyiz canim topigimiz kk nin kara sayfalarinada gomuledebilirdi
benide yazın benideeee
selam kızlarr nasıl bakalım keyiflerrr
evet esram bi hamis haberi bizi kendimize getirirde nasip bakalım.....
Arrrcimmm.merakla seni bekliyordum
aaaayy tatlım çok üzüldüm yaaa güzel haberler bekliyordum senden yaa neyse en azindan bi adimla başlamış oldun hakkinda hayirlisi olsun yasin kacti canim senin
canım üzülme ins gonalla hallur gonal cok etkili bi ilac muayene oldun diimi reglili miydin hormon testi falan istemedi mi
canım üzülme ins gonalla hallur gonal cok etkili bi ilac muayene oldun diimi reglili miydin hormon testi falan istemedi mi
ahh canım yazdıklarınızı okudum epeydir forumda değildim biliyosun cok üzüldüm canımhepinizin cuması mübarek olsun allahım dualarımızı kabul etsimsize haberlerim var ama pek iç açıcı değil malsef dr a dün gittim,yumurtalıklarım çook zayıfmış kendiliğinden olma ihtimali çok düşük dedi 2 ay gonal f kullanacaz eğer olmassa aşılamayı geçip direk tüp bebek dedi( tabi bizim bir çocuğumuz olduğu için tüm masraflar bize ait) ama şuan düşünmüyoruz tüpü eğer olmassa bile bekleriz biraz daha sanırsam en azından eşim işin ciddiyetini anldı dr kayıtlara bakınca 2010 da gelmişsinz o zamanda zayıf demişz neden devam etmedinz bu kadar beklediniz dedi tabi ben eşim getirmei diyemedim
hoşbuldum canım çok fazla giremiyorum canım işlerim falan oluyo bu ay süt buharını denicem bakalım sizde ne var ne yoksağolasın baharatım hoşgeldin nerelerdesin
sesin sedan yok bu ara
ahh canım yazdıklarınızı okudum epeydir forumda değildim biliyosun cok üzüldüm canım
hoşbuldum canım çok fazla giremiyorum canım işlerim falan oluyo bu ay süt buharını denicem bakalım sizde ne var ne yok
kızlar hayırlı cumalar bende sessiz takipçilerdenim 5 ay önce doktoro gittim ultrasonla yumurtalıklarıma rahmime baktı sağlıklı dedi ama 4 aydır denioruz olmadı daha ki ovülasyon testide kullandım. okumuştum regl zamanı muayene ediyomus doktor ne için o beni aydınlatırmısınz tekrar gitsem doktora
hayırlı cumalar bayanlar bende katılabilir miyim aranıza?
yok canım nerdeee aynı gelen giden yok kırmızılardn başkacanım sağol hakkımızdan hayırlısı canım,allah biliyor ben herzaman hiç olmayan arkadaşlarıma daha çok dua ederim...hiç olmassa bana 1 tane vermiş tattrmış bu müthiş duyguyu onlarada tattrsın diyesen neler yaptın canım nasıl gidiyor varmı değişiklik:26:
sanada hayırlı cumalar canımtabiki katılabilrsin kendinden biraz bahset bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?