yok canım nerdeee aynı gelen giden yok kırmızılardn başka
teşekkür ederim ben yeni evliğim 4 ay 5 gün oldu adım Burcu İstanbul'da yaşıyorm anne olmak istiyorum 2 aydır deniyoruz ama olmuyo fakat mutluyuz
Güzelim öncelikle gecmis dogum günün Kutlu olsun.
Yazdigin genc anneyi okuyunca dayanamadim...Allah rahmet eylesin mekani Cennet olsun...bebisinede uzuun saglikli ömür versin Insallah...
Kiz cokmu aradin su ismi vallahi ezberleyemiyorum
Silik cizgide positiv isaretidir ama bellide olmaz tabiki bence bir doktora git görün kanina baktir yada bir hafta daha bekle ve sonra tekrar test yap.Insallah hamilesindir canimadetim dun olmaliydi bugun test yaptim ikinci cizgi silik cikti.ne demek sizce?herkes yorum yapsin nolur
aaa ne güzel daha çok yenisinzallah daim etsin inş.canım 2 ay daha çok erken sabırlı ol ve dua et inş.en kısa zamanda olur
hormonlarinada baksa ii olurdu canım aslında belki tedavinin ilerki dönemlerinde bakar canimmm...evet ben 3ay kullandım gonal canim
hg tuzum biberimmmmm
hg canimmmm.... Reglinin 3.gunu muayeneyi yumurta rezervini girmek için yapıyor drlar
hg canimmmm.... Reglinin 3.gunu muayeneyi yumurta rezervini girmek için yapıyor drlar
ayyy veraaammm dis fena olur çok geçmiş olsun canim benim..sık sık gel ozletme kendiniii
tatlım senin kurabiyeyi yapcamda misir nisastasi sart mi bbugday nisastasi varmis evde:26:
ikinci gunude olurdu canım muayene ve hormon testleri
ikinci gunude olurdu canım muayene ve hormon testleri
anladım canım değiştirbsen dr boşver
subat canim niye sordun
hg canım sanada hayırlı cumalarcanım ne kadarlık evlsin ki sn:26:sadece 4 aydır deniyosan telaş etme olur inş.biliyorsun dr lar bile 1 yıldan sonra olmuyor diye tedaviye başlıyorlar yani 1yıla kadar normal ki inş.sen okadar beklemessin ve hemen bebeğine kavuşursun canım adetliyken hormonlarına bakılıyor bide yumurtalarının gelişimine bakıyor mesela adetten önce gittin diyelimki ilaç verdi adetin 6. veya hangi gün derse artık,yuurtalıkların gelşimi nasıl diye muayene ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?