Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

teşekkür ederim ben yeni evliğim 4 ay 5 gün oldu adım Burcu İstanbul'da yaşıyorm anne olmak istiyorum 2 aydır deniyoruz ama olmuyo fakat mutluyuz

aaa ne güzel daha çok yenisinzallah daim etsin inş.canım 2 ay daha çok erken sabırlı ol ve dua et inş.en kısa zamanda olur

aaa ne güzel daha çok yenisinzallah daim etsin inş.canım 2 ay daha çok erken sabırlı ol ve dua et inş.en kısa zamanda olur

teşekkür edrim canım saol inşAlah rabbim 15-20-30 bekleyenlere versin daha sonra ana versin izde braz bahsede misiniz kendinizde?

Ahhh ahhh bütün bunlar yetmiyormus gibi birde disim ve cenemde sorun cikti
Disim sizliyordu agzim kapaliykende,doktora gittim öndeki gösterdigim disi birakmis en arka disimi yapmis.Bende hissetmemistim uyusturdugundan eve geldim ignenin etkisi gitmeye basladikca baktim cenemi oynatmayi birak acamiyorum daha konusamadim.Linayi yatirdim ondan sonra basladim aglamaya ayyy ne Kadar kötüydü anlatamam bu yasima Kadar ben böyle bir dis agrisi cekmedim.DOktor aradi yarim saate Burda ol dedi.Esim geldi ben firladim.Doktor 4 büyük igne (igneki ne igne sanki boru soktu onun acisina diger gözümle Yas döktüm) aradan 5 dakika gecti fayda etmeye basladi agzimi acabildim sonra yapti disimi daha dogrusu damar mi sinirmi neyse iste onu cekti o disimi daha hissetmeyim diye.Ama ondan sonra iki gün cenemi hic acamadim ne su ne yemek GEBERDIM ACLIKTAN gece hic uyuyamadim ALLAH'im neler cektim inanilmaz yaaa.Dün Doktor aradi nasil oldu diye sordu telefonda I I I diye öttüm bana ben seni birazdan aricam ozaman gel dedi.Aradi tam cikicam Lina birsey yapti tam ona yapma diceeeem...ana cenem acildi ve ben yapma dedim aradim gelmicem mucize oldu agzimi oynatabiliyorum dedim tamam pazartesi gel dediler herhalde tutulmustu cenem

Evet canim türkce okumak baya zamanimi aliyor anca bitirdim okumayi tabiki ben bittim sen gittin
arrrcim oh ilk adim attin ya artik Insallah güzel haberler gelir pek yakinda,Aminnn!!!

Hicrancim ay kiz sendende cok umutluyum biliyorsun demiiii bak demedi deme INSALLAH

Esraaa kiz agzimin suyu akti yapipta yollasaydin yaaa Lina'min yarin dogum günü 4 yasina giricek Insallah,
ona daha Pasta yapmaliyim bari bir tane Tarif daha yaz marifetli hünerli anne adayi
Ben varya hamur isi manyagiyim yapmasi degil tabiki yemesi ciddiden okadar cok seviyorumki hamur islerini ay bayiliyorum söyle tereyagli gözlemeler pogacalar lahmacunlar üfffff yarina birsey yapim bari.Ama sen yolla su tarifelerini keklerini kurabiyelerini yolla yolla

ikinci gunude olurdu canım muayene ve hormon testleri

bu bahane canım ... dün hastaneyi ayağa kaldırdı ....bir daha bu hastanye gelmek yok dedi zaten kadın doğumuda değiştirmeyi düşünüyordm artık başka yere gidceğim bizi süründürdüler resmen özelde olduğum halde devlet hastanesine gitmiş gibi hissettim kendimi .... rezillik çektiğimle kaldım anlatsam inan çok uzun sürer kısası bu cnm .... kalkmış bana fizikçiye gitmen gerek diyor kaslarında sorun olabilir diyor ama pko kistlerri yapıyor kasık ağrısını biliyorum

hoşbulduk canım teşekkür ederim cevabın için.1 yıl 4 aydır evliyim:)benimle beraber bebek isteyen arkadaşalarım hamile kaldı ister istemez sorunmu var diye düşünmeye başladım bayramdan sonra bi daha gidiyim bakalım doktora ne diycek.sürekli idrar yollarım iltihaplanıyo idrar kültürüme bakıldı bi sorun çıkmadı ama ayaklarım üşüdümü tekrarlıyo doktor engellemez ama geciktirebilir demişti ne bilim ondanmı olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…