Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

yok canım daha erken olmuyo diye düşünme hemen bol dua et olur inş.bak bana dr fitil verdi idrar yolu ve rahim iltihapları için sende öyle bişey iste dr dan üşütmemeye çok dikkat et bide soğan suyu iç ibrahm sarçoğlu tarifiburdanda okuyabilirsin çok faydali çok kişi öyle iltihaptan kurtulup hamile kalıyor mutlak dene canım

teşekkür edrim canım saol inşAlah rabbim 15-20-30 bekleyenlere versin daha sonra ana versin izde braz bahsede misiniz kendinizde?

anaaamm kız sen aptın 3 5 desen anlıyacam 15 29 30 üffffcanımm benim hikayen şöyle;ben 10 yıllık evliyim 28 yaşındayım,8 yaşında bir oğlum var 4 yıldır 2.bebeğim olsun istiyorum ama olmadışimdiye kadar sorun olmadığı söyleniyodu ama dün prof.dr yumurtalıklarmn zayıf olduğnu ve ilaçsız hamile kalmamın düşük oldğunu söyldişimdi iğneye başlıyacam

ahhhhhh canım benim yaaa bende diyorum bu kız nerdeçook geçmiş olsun canım işte bu dr ları varyaaa parçalıyasım geliyordinlemiyorlar insanıallahtan atlatmışsın çok şükür

canım çok geçmiş olsun kanal tedavisi olmuşun canım anladığım kadarıyla
bende oldum çok dilerim iyot eksikliğinden dolayı kırılıyor hemen benim
bilirim acısını geçmiş olsun

bizde ne olsun canımya yok hiç bişey aynı
beklemedeyiz

canımmmmm linanın yaş günü demek maşallah daha nice yaşlara :13::13::13::13::103::103::103::103:
o bizim topiğimizin prensesi
kurabiye olsun istediğin canım ya ne demek linaya yapar yollarım
aklıma gelince yazarım tarif canım merak etme
seni öptüm

canım daha çok yeni evlenmişsin
maşallah Allahım bozmasın huzurunu ama acele etme
zamana bırak eğer bir yılın sonunda olmuyorsa o vakit bir doktora gidersin
ayrıca idrar yoluyla gebeliğin alakası yok benden söylemesi

canım benim ya ciddenmi üzüldüm
ama bişey diyimmi Allahı verecekse her şartta verir sakın takılma bu konulara
tamam doktora gitme tedavi olma filan demiyorum
uğraşacaksın elbet
ama üzme kendini diyorum nasibinde varsa olur inşallah

Allah tüm isteyenlerin dualrını kabul etsin inşallah.hapım var canım benimde fitili duydum bide onu deniyim bakalım.soğan suyunu okumuştum onuda denemekte fayda var haklısın.

doktor geciktirir diyince aklıma takıldı ne bilim canım.zaten kafama takmamayı becerebilsem olucak belkide.eşim benden çok istiyor o yzden üzülüyorum her ay hayal kırıklığı yaşıyo onu görünce bir an önce olsun istiyorum Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

canım seni anlamadığımızı sakın düşünme
ben 10 yıla yakındır evliyim ne demek istediğini anlıyorum
sabır derim ben
sanada bizede sabır

kuzum kurabiyeyi yaptim muthis bisey oldu...kuzenim caya cagirdi giderken bi tabakta oraya goturdum tarif istediler benden yalniz yogururken nisasta bi türlü bir araya gelmedi bir tane daha yumurta kırdım ben resminide ekleyim tesr oldu resim ama

Eklentiler

• $2013-10-05 17.47.41.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…