hg canimmmm.... Reglinin 3.gunu muayeneyi yumurta rezervini girmek için yapıyor drlar
hoşbulduk canım teşekkür ederim cevabın için.1 yıl 4 aydır evliyim:)benimle beraber bebek isteyen arkadaşalarım hamile kaldı ister istemez sorunmu var diye düşünmeye başladım bayramdan sonra bi daha gidiyim bakalım doktora ne diycek.sürekli idrar yollarım iltihaplanıyo idrar kültürüme bakıldı bi sorun çıkmadı ama ayaklarım üşüdümü tekrarlıyo doktor engellemez ama geciktirebilir demişti ne bilim ondanmı olmadı
teşekkür edrim canım saol inşAlah rabbim 15-20-30 bekleyenlere versin daha sonra ana versin izde braz bahsede misiniz kendinizde?
Ahhh ahhh bütün bunlar yetmiyormus gibi birde disim ve cenemde sorun cikti
Disim sizliyordu agzim kapaliykende,doktora gittim öndeki gösterdigim disi birakmis en arka disimi yapmis.Bende hissetmemistim uyusturdugundan eve geldim ignenin etkisi gitmeye basladikca baktim cenemi oynatmayi birak acamiyorum daha konusamadim.Linayi yatirdim ondan sonra basladim aglamaya ayyy ne Kadar kötüydü anlatamam bu yasima Kadar ben böyle bir dis agrisi cekmedim.DOktor aradi yarim saate Burda ol dedi.Esim geldi ben firladim.Doktor 4 büyük igne (igneki ne igne sanki boru soktu onun acisina diger gözümle Yas döktüm)aradan 5 dakika gecti fayda etmeye basladi agzimi acabildim sonra yapti disimi daha dogrusu damar mi sinirmi neyse iste onu cekti o disimi daha hissetmeyim diye.Ama ondan sonra iki gün cenemi hic acamadim ne su ne yemek GEBERDIM ACLIKTAN gece hic uyuyamadim ALLAH'im neler cektim inanilmaz yaaa.Dün Doktor aradi nasil oldu diye sordu telefonda I I I diye öttüm bana ben seni birazdan aricam ozaman gel dedi.Aradi tam cikicam Lina birsey yapti tam ona yapma diceeeem...ana cenem acildi ve ben yapma dedim aradim gelmicem mucize oldu agzimi oynatabiliyorum dedim tamam pazartesi gel dediler herhalde tutulmustu cenem
Ahhh ahhh bütün bunlar yetmiyormus gibi birde disim ve cenemde sorun cikti
Disim sizliyordu agzim kapaliykende,doktora gittim öndeki gösterdigim disi birakmis en arka disimi yapmis.Bende hissetmemistim uyusturdugundan eve geldim ignenin etkisi gitmeye basladikca baktim cenemi oynatmayi birak acamiyorum daha konusamadim.Linayi yatirdim ondan sonra basladim aglamaya ayyy ne Kadar kötüydü anlatamam bu yasima Kadar ben böyle bir dis agrisi cekmedim.DOktor aradi yarim saate Burda ol dedi.Esim geldi ben firladim.Doktor 4 büyük igne (igneki ne igne sanki boru soktu onun acisina diger gözümle Yas döktüm)aradan 5 dakika gecti fayda etmeye basladi agzimi acabildim sonra yapti disimi daha dogrusu damar mi sinirmi neyse iste onu cekti o disimi daha hissetmeyim diye.Ama ondan sonra iki gün cenemi hic acamadim ne su ne yemek GEBERDIM ACLIKTAN gece hic uyuyamadim ALLAH'im neler cektim inanilmaz yaaa.Dün Doktor aradi nasil oldu diye sordu telefonda I I I diye öttüm bana ben seni birazdan aricam ozaman gel dedi.Aradi tam cikicam Lina birsey yapti tam ona yapma diceeeem...ana cenem acildi ve ben yapma dedim aradim gelmicem mucize oldu agzimi oynatabiliyorum dedim tamam pazartesi gel dediler herhalde tutulmustu cenem
evet esram bi hamis haberi bizi kendimize getirirde nasip bakalım.....
ahh canım yazdıklarınızı okudum epeydir forumda değildim biliyosun cok üzüldüm canım
hoşbuldum canım çok fazla giremiyorum canım işlerim falan oluyo bu ay süt buharını denicem bakalım sizde ne var ne yok
Evet canim türkce okumak baya zamanimi aliyor anca bitirdim okumayitabiki ben bittim sen gittin
arrrcim oh ilk adim attin ya artik Insallah güzel haberler gelir pek yakinda,Aminnn!!!
Hicrancim ay kiz sendende cok umutluyum biliyorsun demiiii bak demedi demeINSALLAH
Esraaa kiz agzimin suyu akti yapipta yollasaydin yaaaLina'min yarin dogum günü 4 yasina giricek Insallah,
ona daha Pasta yapmaliyim bari bir tane Tarif daha yaz marifetli hünerli anne adayi
Ben varya hamur isi manyagiyimyapmasi degil tabiki yemesi ciddiden okadar cok seviyorumki hamur islerini ay bayiliyorum söyle tereyagli gözlemeler pogacalar lahmacunlar üfffff yarina birsey yapim bari.Ama sen yolla su tarifelerini keklerini kurabiyelerini yolla yolla
tatlım senin kurabiyeyi yapcamda misir nisastasi sart mi bbugday nisastasi varmis evde:26:
hoşbulduk canım teşekkür ederim cevabın için.1 yıl 4 aydır evliyim:)benimle beraber bebek isteyen arkadaşalarım hamile kaldı ister istemez sorunmu var diye düşünmeye başladım bayramdan sonra bi daha gidiyim bakalım doktora ne diycek.sürekli idrar yollarım iltihaplanıyo idrar kültürüme bakıldı bi sorun çıkmadı ama ayaklarım üşüdümü tekrarlıyo doktor engellemez ama geciktirebilir demişti ne bilim ondanmı olmadı
hepinizin cuması mübarek olsun allahım dualarımızı kabul etsimsize haberlerim var ama pek iç açıcı değil malsef dr a dün gittim,yumurtalıklarım çook zayıfmış kendiliğinden olma ihtimali çok düşük dedi 2 ay gonal f kullanacaz eğer olmassa aşılamayı geçip direk tüp bebek dedi( tabi bizim bir çocuğumuz olduğu için tüm masraflar bize ait) ama şuan düşünmüyoruz tüpü eğer olmassa bile bekleriz biraz daha sanırsam en azından eşim işin ciddiyetini anldı dr kayıtlara bakınca 2010 da gelmişsinz o zamanda zayıf demişz neden devam etmedinz bu kadar beklediniz dedi tabi ben eşim getirmei diyemedim
hayırlı cumalar bayanlar bende katılabilir miyim aranıza?
kuzuummm kon tv de novafertilin dr lari cikiyo her hafta su an izliyorum bos vaktin olursa bi goz at
rabbim versin canimda hangimiz.olursak olalim cok.mutlu olacam
tamam canim deneyince yazcam
çok haklısın canımhepimiz inşallah bir gün anne oluruz inan aynı düşünüyorumrabbim versin canimda hangimiz.olursak olalim cok.mutlu olacam
tamam canim deneyince yazcam
yok canım daha erken olmuyo diye düşünme hemen bol dua et olur inş.bak bana dr fitil verdi idrar yolu ve rahim iltihapları için sende öyle bişey iste dr dan üşütmemeye çok dikkat et bide soğan suyu iç ibrahm sarçoğlu tarifiburdanda okuyabilirsin çok faydali çok kişi öyle iltihaptan kurtulup hamile kalıyor mutlak dene canım
canım daha çok yeni evlenmişsin
maşallah Allahım bozmasın huzurunu ama acele etme
zamana bırak eğer bir yılın sonunda olmuyorsa o vakit bir doktora gidersin
ayrıca idrar yoluyla gebeliğin alakası yok benden söylemesi
doktor geciktirir diyince aklıma takıldı ne bilim canım.zaten kafama takmamayı becerebilsem olucak belkide.eşim benden çok istiyor o yzden üzülüyorum her ay hayal kırıklığı yaşıyo onu görünce bir an önce olsun istiyorum Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
kuzum kurabiyeyi yaptim muthis bisey oldu...kuzenim caya cagirdi giderken bi tabakta oraya goturdum tarif istediler benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?