kuzum kurabiyeyi yaptim muthis bisey oldu...kuzenim caya cagirdi giderken bi tabakta oraya goturdum tarif istediler bendenyalniz yogururken nisasta bi türlü bir araya gelmedi bir tane daha yumurta kırdım ben resminide ekleyim tesr oldu resim ama
evet yagi az olmus olabilir pekmez 3kasik yaziyordu ben 4kasik koydum canım ev yapımı olunca acimtirak olur deyince o yüzen öyle koydum pudra şekerinide 5 kasık koydum bana gore sekeri azdi ben sekerli seviyorum ama yiyenler iyi dedi sekerine
kuzuummm kon tv de novafertilin dr lari cikiyo her hafta su an izliyorum bos vaktin olursa bi goz at
Allah tüm isteyenlerin dualrını kabul etsin inşallah.hapım var canım benimde fitili duydum bide onu deniyim bakalım.soğan suyunu okumuştum onuda denemekte fayda var haklısın.
evet yagi az olmus olabilir pekmez 3kasik yaziyordu ben 4kasik koydum canım ev yapımı olunca acimtirak olur deyince o yüzen öyle koydum pudra şekerinide 5 kasık koydum bana gore sekeri azdi ben sekerli seviyorum ama yiyenler iyi dedi sekerine
bende öyle denk gelirse izliyorum cnm dr lara goz asinaligi olsun diye mesela dilek incesu bana çok soğuk geldi sevmedim ben...ali sami gurbuz ve ali fuat sicaklar konusmalari falan... Ne bilim öyle bi önyargı oluştu bende
sağol canım tarif için tekrar teşekkürler birde tahinlisini denicem en kisa zamanda
su an beklemedeyim canım saldım gitticanım allahım inş.en kısa zamanda güldürsün yüzümüzüherhangi bi tedavi görüyomusun yoksa beklemedemisin
h.b. bebeğimmmhg tuzum biberimmmmm
kuşum veram benim ne dersen de bana anacım benim için farketmez kuşum minik prensesin doğum günü kutlu olsun nice sağlıklı,mutlu ve bol kardeşli senelereeeeeeGüzelim öncelikle gecmis dogum günün Kutlu olsun.
Yazdigin genc anneyi okuyunca dayanamadim...Allah rahmet eylesin mekani Cennet olsun...bebisinede uzuun saglikli ömür versin Insallah...
Kiz cokmu aradin su ismi vallahi ezberleyemiyorum
Silik cizgide positiv isaretidir ama bellide olmaz tabiki bence bir doktora git görün kanina baktir yada bir hafta daha bekle ve sonra tekrar test yap.Insallah hamilesindir canimdiş çok zordur ya çok geçmiş olsun canım benimde başıma gelmişti öyle doktor ağrıyan değil iyi dişimi oymuştuuuuu rabbim dermansız dert vermesin inşallah
ah canım bu özeller varyabu bahane canım ... dün hastaneyi ayağa kaldırdı ....bir daha bu hastanye gelmek yok dedi zaten kadın doğumuda değiştirmeyi düşünüyordm artık başka yere gidceğim bizi süründürdüler resmen özelde olduğum halde devlet hastanesine gitmiş gibi hissettim kendimi .... rezillik çektiğimle kaldım anlatsam inan çok uzun sürer kısası bu cnm .... kalkmış bana fizikçiye gitmen gerek diyor kaslarında sorun olabilir diyor ama pko kistlerri yapıyor kasık ağrısını biliyorumbende çok çektim oyüzden devlet hast.gözünü seveyim....rabbim gerek etmesin tabiki ama gidiyoruz işte yapacak bişeyimiz yok sen başka doktora git boşver onları
anaaamm kız sen aptın 3 5 desen anlıyacam 15 29 30 üffffcanımm benim hikayen şöyle;ben 10 yıllık evliyim 28 yaşındayım,8 yaşında bir oğlum var 4 yıldır 2.bebeğim olsun istiyorum ama olmadı şimdiye kadar sorun olmadığı söyleniyodu ama dün prof.dr yumurtalıklarmn zayıf olduğnu ve ilaçsız hamile kalmamın düşük oldğunu söyldi şimdi iğneye başlıyacam
kuzum üzülme ya hakkında hayırlısı olsun bunda da vardır bir hayır canım...bende de sorun yok deniyor ama dur bakem ankaradaki doktor ne diyecek içimde atlar tepiniyor kızlar yaaaaa yarın yola çıkıyorum dua edin banaaaaaaa:18::18:
KIZLAR BAYRAMINIZ ŞİMDİDEN MÜBAREK OLSUN YARIN YOLA ÇIKIYORUM ÇARŞAMBA DOKTOR RANDEVUM BAKALIM NE OLACAK:18:HEPİNİZİ ÖPÜYORUM DUA ETMEYİ UNUTMAYIN BANADA SİZLERDE BENİM DUALARIMDASINIZ.....BAYRAMDAN SONRA BOL BEBİŞLİ BİR TOPİK OLUR İNŞALLAH BURASI(AMİN)
kuşum veram benim ne dersen de bana anacım benim için farketmez kuşum minik prensesin doğum günü kutlu olsun nice sağlıklı,mutlu ve bol kardeşli senelereeeeeediş çok zordur ya çok geçmiş olsun canım benimde başıma gelmişti öyle doktor ağrıyan değil iyi dişimi oymuştuuuuu rabbim dermansız dert vermesin inşallah
ah canım bu özeller varyabende çok çektim oyüzden devlet hast.gözünü seveyim....rabbim gerek etmesin tabiki ama gidiyoruz işte yapacak bişeyimiz yok sen başka doktora git boşver onları
kuzum üzülme ya hakkında hayırlısı olsun bunda da vardır bir hayır canım...bende de sorun yok deniyor ama dur bakem ankaradaki doktor ne diyecek içimde atlar tepiniyor kızlar yaaaaa yarın yola çıkıyorum dua edin banaaaaaaa:18::18:
KIZLAR BAYRAMINIZ ŞİMDİDEN MÜBAREK OLSUN YARIN YOLA ÇIKIYORUM ÇARŞAMBA DOKTOR RANDEVUM BAKALIM NE OLACAK:18:HEPİNİZİ ÖPÜYORUM DUA ETMEYİ UNUTMAYIN BANADA SİZLERDE BENİM DUALARIMDASINIZ.....BAYRAMDAN SONRA BOL BEBİŞLİ BİR TOPİK OLUR İNŞALLAH BURASI(AMİN)
sağol canım seninde mübarek olsundua ederiz canım inş.bişey çıkmazz hakkında hayırlı olsun ne olacaksa bende yumurtalar zayıf olunca bari incir kürü yapayım dedim şimdi başlıycam bide bal tarçn çö.otu ypcm..
bende öyle denk gelirse izliyorum cnm dr lara goz asinaligi olsun diye mesela dilek incesu bana çok soğuk geldi sevmedim ben...ali sami gurbuz ve ali fuat sicaklar konusmalari falan... Ne bilim öyle bi önyargı oluştu bende
sağol canım seninde mübarek olsundua ederiz canım inş.bişey çıkmazz hakkında hayırlı olsun ne olacaksa bende yumurtalar zayıf olunca bari incir kürü yapayım dedim şimdi başlıycam bide bal tarçn çö.otu ypcm..
ay duramadım son kez bir bakayım dedimamin canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun hicrana sormuşun ama ben de cevap vereyim canım ben göbüşten kendim vuruyordum kalem şeklinde zaten doktor ne kadarlık dediyse okadar ayarlayıp vuruyorsunyalnız aynı saatte vurmaya çalış canım kız anacım incir kürünü yaptıktan sonra havuç kürü var ibrahim saraçoğlunun sakın onu yapmayı unutma ben o hataya çok düştüm canım sadece incir yaparsan yumurtalar büyüyor ama çatlamayabilir ama havuçla beraber yaparsan havuç çatlatıyor canım aman dikkat et kuşum hadi bakem kolay geleeeeeee
aaa öyle mi bundada vardır bi hayır canım ins bu ay gelir yawrun greek kalmaz....gonali aldin mi sen canim raporsuz mu alcan ilaci:26:
mrb kuşummmmmmmm..hayırlı yolculuklar ins güzel haberlerle dönersin canım....seninde bayramın şimdiden mübarek olsun....
canım seni anlamadığımızı sakın düşünme
ben 10 yıla yakındır evliyim ne demek istediğini anlıyorum
sabır derim ben
sanada bizede sabır
canım bu fitil nasıl bişeyse koydum azcık yattım bi baktım su gii akıntı var allahım ne oluyor diye uykudan kalktımsapsarı su gibi geliyor bez koydum çamaşırıma düşün...bu iltihapmı ne anlamadımki:26:soğanı mutlaka yap canım çok faydalı
ay duramadım son kez bir bakayım dedimamin canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun hicrana sormuşun ama ben de cevap vereyim canım ben göbüşten kendim vuruyordum kalem şeklinde zaten doktor ne kadarlık dediyse okadar ayarlayıp vuruyorsunyalnız aynı saatte vurmaya çalış canım kız anacım incir kürünü yaptıktan sonra havuç kürü var ibrahim saraçoğlunun sakın onu yapmayı unutma ben o hataya çok düştüm canım sadece incir yaparsan yumurtalar büyüyor ama çatlamayabilir ama havuçla beraber yaparsan havuç çatlatıyor canım aman dikkat et kuşum hadi bakem kolay geleeeeeee
canım benim sağolasın her gün has.ye gitmek daha zor bende eşime yaptırayım artıkama dr tarif etmedi bana:26:eczacı bilirmiki nsıl yapıldığını:26:havuç sonramı yapılıyodu canım yaoksa incirlemi kaynıyodu gerçi sen çoktan gitmişsinidr ben bari netten bakayım
aaa öyle mi bundada vardır bi hayır canım ins bu ay gelir yawrun greek kalmaz....gonali aldin mi sen canim raporsuz mu alcan ilaci:26:
Canim pofudukta yazmis ilac kalem şeklinde dozu ayarlayip gobusten yapiyosun ignesi küçücük zaten seker hastalarinin kullandigi gibi ben kendim yapamadım canım eşime yaptirdim hep igneyi
iltihap sökülüyo olabilir canım bende hapı yutunca çok akıntım oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?