Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

canım eline sağlık nişasta biraraya gelmemişse yağı az gelmiş demktir canım
birazda rengi açık olmuş pekmezi az gelmiş
ama tadı güzeldi diyorsan yok bir sorun
beğenmelerine sevindim

evet yagi az olmus olabilir pekmez 3kasik yaziyordu ben 4kasik koydum canım ev yapımı olunca acimtirak olur deyince o yüzen öyle koydum pudra şekerinide 5 kasık koydum bana gore sekeri azdi ben sekerli seviyorum ama yiyenler iyi dedi sekerine

Allah tüm isteyenlerin dualrını kabul etsin inşallah.hapım var canım benimde fitili duydum bide onu deniyim bakalım.soğan suyunu okumuştum onuda denemekte fayda var haklısın.

canım bu fitil nasıl bişeyse koydum azcık yattım bi baktım su gii akıntı var allahım ne oluyor diye uykudan kalktımsapsarı su gibi geliyor bez koydum çamaşırıma düşün...bu iltihapmı ne anlamadımki:26:soğanı mutlaka yap canım çok faydalı

anladım canım
şekeri ben dahada az koyuyorum dokunuyor bana çok şekerli canım eline sağlık yapmış yedirmişsin ya önemli olan o

bende öyle denk gelirse izliyorum cnm dr lara goz asinaligi olsun diye mesela dilek incesu bana çok soğuk geldi sevmedim ben...ali sami gurbuz ve ali fuat sicaklar konusmalari falan... Ne bilim öyle bi önyargı oluştu bende

iyi akşamlar hanımlar internetimde sorun olduğu için uzun zamandır takip edemedim nasılsınız ne var ne yok hayat nasıl gidiyor.müjdeli haber veren varmı.yeni kür deneyenler...bende çakşır otu diye bişey duydum kadın erkek içiyomuş duyan varmı yada yapan

bende öyle denk gelirse izliyorum cnm dr lara goz asinaligi olsun diye mesela dilek incesu bana çok soğuk geldi sevmedim ben...ali sami gurbuz ve ali fuat sicaklar konusmalari falan... Ne bilim öyle bi önyargı oluştu bende

cnım kimii iy diyor kimisi 3 kez orda tüp yaptırdım tutmadı diyo yani rbbim verecekse dr ilaç bahane iştebenim gonal bu ay kalacak caanım yaa7.iğneden sonra ölçüme gitmem lazım oda tam arife gün oluyor fatma hanımlada konuştuk ar,fe günde bi gün önceside hoca olmaz dedi bende bi dahaki aya kalsın dedim bu ayda incir b t ç kürü yapayım eşimede keçi boynuzu alıp kaynatacam ön hazırlık gibi olsun bu ay artık napalım canım bide sana soracaktm gonal ı sen karından kendinmi yapıyodun has.demi yaptırıodun

aaa öyle mi bundada vardır bi hayır canım ins bu ay gelir yawrun greek kalmaz....gonali aldin mi sen canim raporsuz mu alcan ilaci:26:

Canim pofudukta yazmis ilac kalem şeklinde dozu ayarlayip gobusten yapiyosun ignesi küçücük zaten seker hastalarinin kullandigi gibi ben kendim yapamadım canım eşime yaptirdim hep igneyi

iltihap sökülüyo olabilir canım bende hapı yutunca çok akıntım oluyo

canım aslında aynı şey benimde aklıma geldi oğlumdan öncede hoca 4 ay serophoneden sonra bu iğneyi verdi bana nasıl yapıldığını anlattı,o zaman has.veriyodu kalemi sadece dozu alıoduk..tamda böyle denk gelmedi bir ay daha bekledim o ay hamile kalmışımiğneyi hiç kullanmadan attım:13: belki bu seferde öyle olur diye düşünmek istiyorum ama artık yumurtalıklar çok zayıf olunca hiççç ümidim yokbizim bir çocuğumuz olnca rapor olmuyor canım parayla alıyoruz gonal uygunda pengly 300 küsür müş,ama yapacak bişiy yok alacaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…