aaa öyle miii ins bundada öyle olur canım:46
aaa öyle miii ins bundada öyle olur canım:46
Canim bana cat.ignesi olarak ovitrelle verdi bu fazla pahalı değildi gonali kaca aldiniz canim
tatlim benim aldigim gonal f tek kullanimlik degildi tek kutu 600lira falan ben raporlu alinca tum ilaclar toplam 250vermistim farkli ilaclardan mi bahsediyoruz ki:26: bilemedim şimdi
niye kimse gelmiyo
tatlim benim aldigim gonal f tek kullanimlik degildi tek kutu 600lira falan ben raporlu alinca tum ilaclar toplam 250vermistim farkli ilaclardan mi bahsediyoruz ki:26: bilemedim şimdi
benimki morak bozukluğundan canım yine adet oldum dün
niye kimse gelmiyo
canım yaaa bozma moralini allahım en iyisini bilir vardır illaki bi zamanısenin kocada hala hiç yumuşama yokmu:26:benimkine dr kızınca neden bu kadar beklediniz diye işin ciddiyetini anladı şükür ama onun inadı yüzünden ne kadar zaman kaybettik 4 yıl olmuş nerdeyse öyyyyylllee bekletti beni
ahh kıyamam bebişim yaaaa üzülme ins rabbim en doğru zamanda verecektir..sen ısrarlı davran canım bayramdan sonra gitsin esin baslayin bi ucundan
canim tek kullanımlık değil nasil diyim böyle kalem seklinde icinde ilac var totosunda dozu ayarlamak icin bi düğme var ucuna igne takiyorsun dozunu ayarlayip batiriyorsun gobuse o düğmeye basiyosun o takmis olduğunun igneyi cikarip atiyosun ertesi gun yapacaginda tekrar yeni igne takiyosun ayni işlemi yapiosun:26: çok karışık oldu dimi
ohh ben kurtuldum temizliği yakın yapinca yine her tarafı süpürür silerim bi gün de bitiririm ins
bende iyiyim canım bu ara pek evde değildim... Bugun kv ye gittim geldim... Calismalarda bitti canim kac gundur tik yok bizde bu soğuklar fena vurdu bizi
bende iyiyim canım bu ara pek evde değildim... Bugun kv ye gittim geldim... Calismalarda bitti canim kac gundur tik yok bizde bu soğuklar fena vurdu bizi
Batima bir hafta var canım ama ilaç kullanıyorum erken de olabilir
haklısın canım nasip ondan şüphem yok benimde
ama oldukça moralim bozuk
eşime konuştuk bayramdan sonra gideriz dedi ama gidermi bilmem canım
herkesin hakkında hayırlısı
aynen bu ay ay sonunda kadar gün aşırı mik mik yapalım dedik sıkıldık
aynen bu ay ay sonunda kadar gün aşırı mik mik yapalım dedik sıkıldık
Hepsi bahane canım olacağı varsa olur rabbim isterse dilerse...
Evet canin eczaci yanlis bakmış olabilr:26:
ahh kıyamam bebişim yaaaa üzülme ins rabbim en doğru zamanda verecektir..sen ısrarlı davran canım bayramdan sonra gitsin esin baslayin bi ucundan
aman canım zaten hep öyle oluyor ayın başında bi gazla gün aşırı oluyor ayınj sonuna doğru gınaa geliyor artık insanaallah hayırlısını versin canım ne diyelim ne güzel senin temizlik derdi yok ohh takıl sen buralarda anlattığını anldım canım oğlumdan önce bana vermişti o kalemden keşke atmasaydım sadece dozu alırdım yada öyle olmazmı bilemiyorum onu:26: bizim o eczacı kesin yanlış baktı şimdi karar verdim
ayyy canım valla çok sevindim en azından gideriz demeside bi aşamadırcanım moral bozmamakta mümkün değil allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?