Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

aaa öyle miii ins bundada öyle olur canım:46

Canim bana cat.ignesi olarak ovitrelle verdi bu fazla pahalı değildi gonali kaca aldiniz canim

daha almadıkta eczacı baktı tanesi 10 tl dedi zaten 6 tane yazmış...bende daha önce 2 kez ovitrelle kullandım evet o 75 tl gibi bi fiyattı sanırım bu bayağı pahalı ama naapcan mecbuuuurrrrr

tatlim benim aldigim gonal f tek kullanimlik degildi tek kutu 600lira falan ben raporlu alinca tum ilaclar toplam 250vermistim farkli ilaclardan mi bahsediyoruz ki:26: bilemedim şimdi

yani bende anlamadım eczacımı yanlış baktı acaba:26:bende daha pahalı bekliyodumtek kullanımlık nasıl oluyor canım ben hiç kullanmaım da bunu:26:zaten bu ay kaldıya artık bi dahaki adetime başlıyacaz o zaman araştırırz tekrarbu ay bide kurban olunca çok zorlanırdık zaten işte her şeyde bi hayır var

benimki morak bozukluğundan canım yine adet oldum dün

canım yaaa bozma moralini allahım en iyisini bilir vardır illaki bi zamanısenin kocada hala hiç yumuşama yokmu:26:benimkine dr kızınca neden bu kadar beklediniz diye işin ciddiyetini anladı şükürama onun inadı yüzünden ne kadar zaman kaybettik 4 yıl olmuş nerdeyse öyyyyylllee bekletti beni

niye kimse gelmiyo

yine bayram temizliğinde heralde canım kızlar:2:bende dün başlaadım saon yatak odasını yaptım bu günde oğlanın odası ve oturma odasını halletmeye çalışcambaşlamadan bi göz atım dedim ....sen nasılsın bakalım çalışmalar devam demiolamaya sıca batın ne zaman canım çokmu daha

haklısın canım nasip ondan şüphem yok benimde
ama oldukça moralim bozuk
eşime konuştuk bayramdan sonra gideriz dedi ama gidermi bilmem canım
herkesin hakkında hayırlısı

canim tek kullanımlık değil nasil diyim böyle kalem seklinde icinde ilac var totosunda dozu ayarlamak icin bi düğme var ucuna igne takiyorsun dozunu ayarlayip batiriyorsun gobuse o düğmeye basiyosun o takmis olduğunun igneyi cikarip atiyosun ertesi gun yapacaginda tekrar yeni igne takiyosun ayni işlemi yapiosun:26: çok karışık oldu dimi

bende iyiyim canım bu ara pek evde değildim... Bugun kv ye gittim geldim... Calismalarda bitti canim kac gundur tik yok bizde bu soğuklar fena vurdu bizi

Batima bir hafta var canım ama ilaç kullanıyorum erken de olabilir

bende iyiyim canım bu ara pek evde değildim... Bugun kv ye gittim geldim... Calismalarda bitti canim kac gundur tik yok bizde bu soğuklar fena vurdu bizi

Batima bir hafta var canım ama ilaç kullanıyorum erken de olabilir

aman canım zaten hep öyle oluyor ayın başında bi gazla gün aşırı oluyor ayınj sonuna doğru gınaa geliyor artık insanaallah hayırlısını versin canım ne diyelim ne güzel senin temizlik derdi yok ohh takıl sen buralardaanlattığını anldım canım oğlumdan önce bana vermişti o kalemden keşke atmasaydım sadece dozu alırdım yada öyle olmazmı bilemiyorum onu:26: bizim o eczacı kesin yanlış baktı şimdi karar verdim

haklısın canım nasip ondan şüphem yok benimde
ama oldukça moralim bozuk
eşime konuştuk bayramdan sonra gideriz dedi ama gidermi bilmem canım
herkesin hakkında hayırlısı

ayyy canım valla çok sevindim en azından gideriz demeside bi aşamadırcanım moral bozmamakta mümkün değil allah yardımcın olsun

aynen bu ay ay sonunda kadar gün aşırı mik mik yapalım dedik sıkıldık

Hepsi bahane canım olacağı varsa olur rabbim isterse dilerse...

Evet canin eczaci yanlis bakmış olabilr:26:

evet yaa hele ben hiç sevmeyen biri olarak:)) adet olunca nasılda rahatlıyorum ohh istediğin saatte yat bu soğukta banyo olayı yok benimde zaten 8-9 gün sürüyor tadını çıkarıyorum şimdi:)))

ahh kıyamam bebişim yaaaa üzülme ins rabbim en doğru zamanda verecektir..sen ısrarlı davran canım bayramdan sonra gitsin esin baslayin bi ucundan

haklısın canım her uygun zamanda hatırlatıyorum eşime gideceğiz filan diye
tamam diyor ama bakalım işte canım

ay canım ya cidden bi gazla başlıyoruz bizde ama ay sonunda pil bitiyor artık
eşimde diyor sabah işte çalış akşam evde canım çıkıyor diyor
bende sıkılıyorum zaten gün aşırı canım ya bi görev halini alıyor artık

ayyy canım valla çok sevindim en azından gideriz demeside bi aşamadırcanım moral bozmamakta mümkün değil allah yardımcın olsun

evet canım ya bende sevindim
gideriz dedi çok gönüllü değil yne ama biraz mecbur kaldı işte
olmayınca bende çok üzülünce
gönüllü olmasada sözünde durur eşim canım inşallah gideriz bakalım haberdar ederim zaten sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…