evet canım ya bende sevindim
gideriz dedi çok gönüllü değil yne ama biraz mecbur kaldı işte
olmayınca bende çok üzülünce
gönüllü olmasada sözünde durur eşim canım inşallah gideriz bakalım haberdar ederim zaten sizi
ay canım ya cidden bi gazla başlıyoruz bizde ama ay sonunda pil bitiyor artık
eşimde diyor sabah işte çalış akşam evde canım çıkıyor diyor
bende sıkılıyorum zaten gün aşırı canım ya bi görev halini alıyor artık
sen dr falan araştır canım madem o kadar sözünü aldın hemen randevunu al biraz emri vaki yapacaksın bunlara yoksa vazgeçerbiliyosun ben artık en son ister gel ister gelme ben gidecem dedimde mecbur kaldı tabiki çocuğu veren dr değil allah ne zaman dilerse o zaman olacak ama işte en azından sorunum neymiş onu öğrendim ona göre davranıyorum artık,incir kaynatıp içiyorum b t ç otu yiyorum.beslenmemede daha çok dikkat ediyorum çünkü dr yumurtalıkların çok zayıf diyince bizimki bi sürü laf saydı bana ;tabi yemessin içmessin ne bi meyve ne bi kuru yemiş yersin çok az vitamin alıyosun ondan diye sende git bi muyene ol ona göre daha dikkatli olursun
aynen canım yaaa çok sıkıcı bi durumbi düşünüyorum eğer spermler 36 saate kadar canlı kalabiliyosa o zaman gün aşırı yapmaya gerek yok bide bakıyorum burdaki yazılara ya yumurtlama günü kaçarsa..malum hangi gün olduğu belli olmuyor:26 yüzdende psikolojik baskı oluşuyor insanda püffffff
maşşallah sen bilinçli kadınsın esracım,dr öyle diyosa eşinde de inş.bişey çıkmaz varsa ufak bi sorun mesela sperm hareket yavaşlığı gibi oda ilaçla çözülür de hemen hamile kalırsıncanım yalnız senin eşinde çok haklıymış y bişey yeyip içmeden olurmu öyle
benim yeme içme sorunum yok canım
canım benim kendi kadın doğumcum var zaten
bana dediği sen anne olabilirsin görünüşte birşeyin yok dedi
yalnız ileri tetkikler yapmak için eşinin sperm testine bakayım dedi işte
eşimde gitmeyince bilemiyoruz varmı bişey
yoksa genel görünüşte senin anne olmana engel bir durumun yok dedi doktorum
eşim gidecek bu kez sanıırım canım bayramdan sonra
bakalım inşallah bişey çıkmaz
o zaman bende tekrar görüneceğim işte
hayırlısı hakkımızda artık
maşşallah sen bilinçli kadınsın esracım,dr öyle diyosa eşinde de inş.bişey çıkmaz varsa ufak bi sorun mesela sperm hareket yavaşlığı gibi oda ilaçla çözülür de hemen hamile kalırsınallahım ne olurrrr inş.yarabbimm
canlarım hayırlı bayramlar tekrardan ankaradan memlekete geldik buarada doktor problem yok normalde hamile kalman lazım dedi çok şükür.....yumurtlamam yakın olduğu için istersen aşılama deneyelim dedi bizde olur dedik 11 ekim aşılama oldum şuan 6 gün oldu belirtim filan yok dinlenmeye çalıştım ama bayram telaşı malum bakalım haktan hayırlısı inşallah tutarda sizleri teyze yaparım hayırlısı olsun.....sizler nasılsınız bakalım inşallah bayramınız iyi geçiyordur güzel haberlerle gelin
Canlarimmmmmmmmmmmmm geçmiş bayraminiz mubarek olsun tekrar...netimde sorun var gelemiyorum kaç gündür zaten bayram telasi vardi iki uç gün kaldık orda...
Pofidikim canim benim hayırlı haberlerle donmussun asilamanda hayirli olsun inssss rabbim yuzunu guldursun....
Bende haberler bol kirmizili..
Batim 18ekimdi bende bayramin ilk gunu kahve lekelenme oldu kesildi agri sizi olmadi iki gun boyuncada devami gelmedi bende ilk kez böyle bisey yasadigim icin suphelendim
lekelenmenin 3.gun sabahi test yaptim.negatif ....
Sonra bi agri agri kivrandirdi resmen ama yine gelen yoook sicak bi dus aldim sonra ancak sokuldu kirmizilar ....ilk kez bu kadar çok ümitlendim...
Artik yeni bi ay için bismillah dedik bugun klomen kullanmaya basladim
genel kontrole mi gidecek sperm testi için mi canım....test için genelde 3 gün cinsel perhiz istiyor dr..ins bi sorun çıkmaz xanim dualarim sizle...hımm canım hayırlısı ya bende hep seenin anlattığın gbi adet olmaya başladım son aylarda
dediğin gibi ümitlendiriyor bu durum
bende yeni bitti adetim daha aynı şeylere sil baştan
bu hafta içinde eşim sözde doktora gidecek bakalım
yine caymassa tabi
beklemedeyim[/B]
sağol canım benim hakkımızda hayırlısı olsun artık rabbim büyük.....eşinin ikna olmasına çok sevindim inşallah sende güzel haberlerle gelirsin bitanemmmmmmm
canım sen ne güzel haberlerle gelmişsin ya öyle maşallah
hadi bakalım bekelemedeyiz artık
ama bizi habersiz bırakma meraktan çatlarız valla
hayırlı olanı versin rabbim canım çok sevindim bir sorunn olmamasına
Canlarimmmmmmmmmmmmm geçmiş bayraminiz mubarek olsun tekrar...netimde sorun var gelemiyorum kaç gündür zaten bayram telasi vardi iki uç gün kaldık orda...
Pofidikim canim benim hayırlı haberlerle donmussun asilamanda hayirli olsun inssss rabbim yuzunu guldursun....
Bende haberler bol kirmizili..
Batim 18ekimdi bende bayramin ilk gunu kahve lekelenme oldu kesildi agri sizi olmadi iki gun boyuncada devami gelmedi bende ilk kez böyle bisey yasadigim icin suphelendim
lekelenmenin 3.gun sabahi test yaptim.negatif ....
Sonra bi agri agri kivrandirdi resmen ama yine gelen yoook sicak bi dus aldim sonra ancak sokuldu kirmizilar ....ilk kez bu kadar çok ümitlendim...
Artik yeni bi ay için bismillah dedik bugun klomen kullanmaya basladim
genel kontrole mi gidecek sperm testi için mi canım....test için genelde 3 gün cinsel perhiz istiyor dr..ins bi sorun çıkmaz xanim dualarim sizle...
sağol canım benim hakkımızda hayırlısı olsun artık rabbim büyük.....eşinin ikna olmasına çok sevindim inşallah sende güzel haberlerle gelirsin bitanemmmmmmm
canım sağol bakalım tutacak mı beklemedeyim hayırlısı olsun ya rabbim büyük sende sıkma canını oldu mu kuşum kıyamam sana
ins vazgecmez canim tatli dille konus en guzeli boyle...canım işte daha hiç gitmedi doktor ne derse o yapılacak
evet 3 gün olayın ı biliyorum canım ona göre gidecek eşimde zaten
umarım gider bu sefer ben kararlıyım ama onu bilemem vazgeçermi
çok sağol cidden duaya çok ihtiyacm var[/B]
dualarım seninle canım rabbim eşinin içine yumuşaklık versin inşallah canımtabiki canım bende hayırlısını diliyorum tıpkı senin gibi
çok sağol canım umarım eşim vazgeçmez ve gider[/B]
inssss tutar canim yaaaa ...en hayirlisi neyse o olsun canim mucukssss.....
evet balim yaaa ben iyice umudumu kaybettim..
ins vazgecmez canim tatli dille konus en guzeli boyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?