dualarım seninle canım rabbim eşinin içine yumuşaklık versin inşallah canım
umut kesmek yok kuşum tabiki üzülüyoruz elimizde değil ama rabbim büyük canımmmm
inssss tutar canim yaaaa ...en hayirlisi neyse o olsun canim mucukssss.....
evet balim yaaa ben iyice umudumu kaybettim..
ins vazgecmez canim tatli dille konus en guzeli boyle...
ben bayram dolayısıyla ailemin yanına gidiyorum inşallah az sonra
orada net olmadığından size yazamıycam
şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum
hayırlara vesile olsun inşallah
hayırlısıyla gider dönersek geldiğimde görüşürüz inşallah kızlar
hepinizi öpüyorum
canım vazgeçmez artık söz verincede izin alabilirse işte o var
işyerinde izin olayı çok sıkıntılı
dün akşam dedi kendisi perşembeyee bakalım izin alabilecekmiyim diye
döndünmü canım evine? seninde bayramın mübarek olsun tabiki geçmiş bayramben o kadar yoğundumki ne buraya ne faceye hiiç bakamadım daha dün misafirler gitti bu gün rahatım da açtım...nasıl geçti bayram
aaa işte bak bu güzel haber çok sevindim inş.iyi olur sonuda
sağol canım iyi geçti şükür kazasız belasız döndüm evime
inşallah aksilik olmazda gider eşim canım yoksa bu kez bende çok üzülcem üzülüncede çook sinirli olurum
bilmem anlatabildim mi
anlaımmm anladım daa bunu önce eşinin anlaması lazım
canım vazgeçmez artık söz verincede izin alabilirse işte o var
işyerinde izin olayı çok sıkıntılı
dün akşam dedi kendisi perşembeyee bakalım izin alabilecekmiyim diye
Senin test günün ne zaman tatlımdualarım seninle canım rabbim eşinin içine yumuşaklık versin inşallah canım
umut kesmek yok kuşum tabiki üzülüyoruz elimizde değil ama rabbim büyük canımmmm
canım çok sağol inşallah
sen ne yaptın hani test günün ne zaman canım merak ediyorum
Senin test günün ne zaman tatlım
canlarım hayırlı akşamlar ya ben adet olacam gibi ağrılarım var hayırlısı olsun artık bugün aşılamamda 10.günüm 14.gün belli oluyor sanırım zaten adetimde yakın zaman doktor perşembe yada cuma dediği için cesaret edip kan testi veremedim yahuuubugün 27.günüm normalde 30una adet oluyorum genelde beklemedeyim işte kızlar.....:18:sizler nasılsınız bakalım
o biliyor canım oda anladı merak etme
çıldırmaya az kaldı doktorum nerde şarkısı ona gerekli msjı iletti
Ayyy bu çok güzel ya....demek ki oda yikmak istiyor tabuları
canlarım hayırlı akşamlar ya ben adet olacam gibi ağrılarım var hayırlısı olsun artık bugün aşılamamda 10.günüm 14.gün belli oluyor sanırım zaten adetimde yakın zaman doktor perşembe yada cuma dediği için cesaret edip kan testi veremedim yahuuubugün 27.günüm normalde 30una adet oluyorum genelde beklemedeyim işte kızlar.....:18:sizler nasılsınız bakalım
o zamaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnn gelsin
Mrb bebişim.....insssss bebistendir bu ağrılar...coookkkk heyecanlı ya merakla bekliyorum kuzum....canlarım hayırlı akşamlar ya ben adet olacam gibi ağrılarım var hayırlısı olsun artık bugün aşılamamda 10.günüm 14.gün belli oluyor sanırım zaten adetimde yakın zaman doktor perşembe yada cuma dediği için cesaret edip kan testi veremedim yahuuubugün 27.günüm normalde 30una adet oluyorum genelde beklemedeyim işte kızlar.....:18:sizler nasılsınız bakalım
Umarim en güzel şekilde sonuclanir bu durum canım...dualarim senle rabbim sabrinin mukafatini versin ins en kisa zamandaevette canım bakalım sonu ne olacak
senin fikrin ne ne olacak sence bu işin sonu
içine bişey doğdumu
esracığım ben adetten olduğunu düşünüyorum aslında nebileyim işte adet olana kadar bir umut hayırlısı olsun artık hep öyle dua ettim rabbime hayırlısını ver diye tabiki hepimiz için.....2 gün daha beklemeyei düşünüyorum canım bakalım ne olacak
canım bu hissettiklerin psikolojik te olabilir
ama hakkında hheyırlısı olsun inşallah umutların boşa çıkmaz
üzme kendini sakın yormada bekle bakalım 2 gün daha canım olmassan bi test yaparsın o vakit
Mrb bebişim.....insssss bebistendir bu ağrılar...coookkkk heyecanlı ya merakla bekliyorum kuzum....
Bizde iyiyiz canım benim ben klomen kulkaniyorum yine öyle iste
ayyyy çok heyecanlııııııı inş.tutmuştur canım yaaa alalım artık güzel bi haberbenimde kalbim duracak gibi oluyordu aşılamada test gününü düşündükçe şimdi o geldi aklıma iğne ilaç ne kullandın canım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?