Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

dualarım seninle canım rabbim eşinin içine yumuşaklık versin inşallah canım

umut kesmek yok kuşum tabiki üzülüyoruz elimizde değil ama rabbim büyük canımmmm

canım çok sağol inşallah
sen ne yaptın hani test günün ne zaman canım merak ediyorum

inssss tutar canim yaaaa ...en hayirlisi neyse o olsun canim mucukssss.....

evet balim yaaa ben iyice umudumu kaybettim..
ins vazgecmez canim tatli dille konus en guzeli boyle...

canım vazgeçmez artık söz verincede izin alabilirse işte o var
işyerinde izin olayı çok sıkıntılı
dün akşam dedi kendisi perşembeyee bakalım izin alabilecekmiyim diye

döndünmü canım evine? seninde bayramın mübarek olsun tabiki geçmiş bayramben o kadar yoğundumki ne buraya ne faceye hiiç bakamadımdaha dün misafirler gitti bu gün rahatım da açtım...nasıl geçti bayram

aaa işte bak bu güzel haber çok sevindim inş.iyi olur sonuda

aaa işte bak bu güzel haber çok sevindim inş.iyi olur sonuda

sağol canım iyi geçti şükür kazasız belasız döndüm evime
inşallah aksilik olmazda gider eşim canım yoksa bu kez bende çok üzülcem üzülüncede çook sinirli olurum
bilmem anlatabildim mi

sağol canım iyi geçti şükür kazasız belasız döndüm evime
inşallah aksilik olmazda gider eşim canım yoksa bu kez bende çok üzülcem üzülüncede çook sinirli olurum
bilmem anlatabildim mi

anlaımmm anladım daa bunu önce eşinin anlaması lazım

Ayyy bu çok güzel ya....demek ki oda yikmak istiyor tabuları

canım çok sağol inşallah
sen ne yaptın hani test günün ne zaman canım merak ediyorum

Senin test günün ne zaman tatlım

canlarım hayırlı akşamlar ya ben adet olacam gibi ağrılarım var hayırlısı olsun artık bugün aşılamamda 10.günüm 14.gün belli oluyor sanırım zaten adetimde yakın zaman doktor perşembe yada cuma dediği için cesaret edip kan testi veremedim yahuuubugün 27.günüm normalde 30una adet oluyorum genelde beklemedeyim işte kızlar.....:18:sizler nasılsınız bakalım

ayyyy çok heyecanlııııııı inş.tutmuştur canım yaaa alalım artık güzel bi haberbenimde kalbim duracak gibi oluyordu aşılamada test gününü düşündükçeşimdi o geldi aklıma iğne ilaç ne kullandın canım:26:

canım bu hissettiklerin psikolojik te olabilir
ama hakkında hheyırlısı olsun inşallah umutların boşa çıkmaz
üzme kendini sakın yormada bekle bakalım 2 gün daha canım olmassan bi test yaparsın o vakit

Mrb bebişim.....insssss bebistendir bu ağrılar...coookkkk heyecanlı ya merakla bekliyorum kuzum....

Bizde iyiyiz canım benim ben klomen kulkaniyorum yine öyle iste

esracığım ben adetten olduğunu düşünüyorum aslında nebileyim işte adet olana kadar bir umut hayırlısı olsun artık hep öyle dua ettim rabbime hayırlısını ver diye tabiki hepimiz için.....2 gün daha beklemeyei düşünüyorum canım bakalım ne olacak
Mrb bebişim.....insssss bebistendir bu ağrılar...coookkkk heyecanlı ya merakla bekliyorum kuzum....

Bizde iyiyiz canım benim ben klomen kulkaniyorum yine öyle iste

kuşum ya senin hsg temiz çıkmıştı değil mi?klomeni aşılama için kullanmıyorsun dimi?normal deneme için sanırım hadi bakalım hakkında hayırlısı kuşum

canım aslında bu ay ne iğne nede ilaç kullanmadım ankaraya doktora muayeneye gittim aslında doktorda bir problem olmadığını ve yumurtlamamın yakın olduğunu istersek aşılama olabileceğimi söyledi bizde tamam dedik ovitrelle çatlatma iğnesini vurdu eşimin yengesi o gece sonrada aşılamam oldu.....daha önce bir aşılamam iptal olmuştu bakalım bu ne olacak bende yüreğim ağzımda bekliyorum çokta ümitlenmek istemiyorum canım açıkçası çünkü sonu çok kötü hüsran oluyor her iki durumada hazırlıklıyım hayırlısı olsun inşallah....

arkadaşlar merhaba , bana da yardım edin lütfen.. bende mart ayından beri çok istiyorum evlenince 1 yıl sonra başlayalım istedik hiç düşünmedim bu kadar zor olduğunu sanki ilk ay olacak gibi.. sonra ki aylar testler yaptırdım hormon testleri doktor sorun yok gidin denemeye devam edin dedi ama olmuyor bir turlu , doktora gitsem derdimi anlamıyor
eşimde varikosel çıkmıştı doktor onada şu an sorun değil dedi çocuk olmazsa gel dedi ama yani bu doktorlardan da nedir çektiğimiz hepsi 1 yıl bekletiyor ama ben zaten evlenince 1 yıl bekledim hemen olsun istiyorum diyorum anlamıyorlar..
ovulasyon testleri yapıyorum 3-4 aydır da ovulasyon tarihini yakalıyorum ama bu şekilde de olmuyor. eşim de sperm testi yaptırmaya yanasmıyor. kılomdan dır dedım zayıflamaya basladım ama çok asırı da kılom yok sorun nerde bilmiyorum..
internetten aşılamaya falan bakıyorum 1 kerede tutması bile çok az ihtimal e diyorum çocugu yapmak bile para napıcaz biz kocacım zaten evlendiğimden beri ev kredisi kredikartı öde öde para da yok butun gün iş yerinde çalış ay sonunda eller bomboş .. hayıt otu bile denedim çörek otları ne varsa ama olmuyor artık 8 aydır folik asit kullanmaktan bıktım , bıraktım bu ay..
bir de insanlar surekli soruyor yok mu bebek niye olmuyor ki diye. kendimi çok kotu hissediyorum off yani anneme bile anlatamıyorum ki derdimi annem bile regl oldugum gunlerde üff yine mi regl oldun diye surat asıyor...
onumuzdeki hafta regl olacağım bekliyorum insallah 3. gun 29 ekime raslamazda tatıl olmaz hastaneler. ama dedim ya şimdi de rahim filminden aşılamadan da korkuyorum kızlar bunların fiyatı ne kadar ortalama bana bilgi verebilir misiniz ve rahim filmi çok agrılı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…