Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

kızlar leke gelmeye başladı teste bile gerek kalmayacak sanırım hayırlısı olsun ne yapayım

Evet canim hsg m temiz cıktı şükür.....klomeni tek kullanıyorum canim böyle 4ay deneyip sonra ikinci aşılamayı düşünüyorum bende

Mrb canim inan bizimde yaşadıklarımız farklı şeyler değil....ben hsg çektirdim asilamada oldum rahim filmi.ni devlette cektirdim agri sizi kanama vs olması r çok korka korka gitmiştim oysa.....buna bi ucret vermedim

Asilamayada yaklasik bin lira gibi bi masraf yaptık sanırım

Üzülme canım rabbim büyüktür elbet :26: insan iki durumada hazırlasa da kendini yine bi yilikis oluyor negatif sonuç dimi

üzülmmek elde değil tabiki canım bugün aşılamanın 11.günü kahveye yakın leke gelmiş şuan için bişey yok büyük ihtimal regl gelecek bakalım hayırlısı artık.....senin adına çok sevindim canım çok şükür bir problem yokmuş klomeni dene bakalım inşallah onunla bebişin gelir

canım dur bir sakin ol....doktorlar korunmadan bir yıl içinde çocuk olmazsa tedaviye başlıyorlar önce eşini ikna et sprem testi için sende şuan için görünen birşey yokmuş...yaşın kaç buarada?folik asitte iştah açıyor enazından bende öyle olmuştu 4 yıldır bekliyorum bende bebişi ama gelen giden yok hatta daha çok bekleyen kkda arkadaşlarım var rabbim büyük hepimize verecek inşallah....

hakkı mızda hayırlısı olsun inşallahhhhhhhhhhhhh

hoş geldın hamiş hammiliiimmmmmmm nasılsın nasıl gidiyorr

% 60 erkeğe benziyo dedi dr ama bidahaki sefere kesin belli olur sen neler yapıyosun canım

hadi hayırlısı sevindim ... aman sağlıklı olsun da kız erkek fark etmez ... bende ayın birinde bebiş tedavisine başlıyorum canım 4 ay klomen çatlama iğnesiyle kalamazsam hamile tüp bebek yaptıracağım......

bende pc var masaustu ama net yoook telden giriyorum:26:

telefonundan pc e bağlanabilirsin aslında daha rahat olur hem senin için ...

annaaammm pasamiz mi geliyor çok sevindim

yaaaaaaaa paşamız geliyor ablasııııııııı :)

hoş geldin esraa kısçemmm...... nasılsın bakalım nasıl gidiyorrr......?????

kızlar leke gelmeye başladı teste bile gerek kalmayacak sanırım hayırlısı olsun ne yapayım

deme canım ya umutlanmıştım bende ama dediğin gibi seninde önemli olan hayırlısı olanın olması
sakın üzme kendini biliyorum bunu demek saçma geliyor
seni en iyi anlayanlardan biriyim
Allahım nasibinize yazmıştır inşallah bir dünya meyvası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…