Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

yok canim tele alıştım artık pc zor gelio....

Ablasi olmicam kissss teysesi olcaamm

anladım canım ........

hoşbuldum canım cananım sen nasılsın
gitmiyor be güzelim şimdilik inan bana gitmiyor........

aynen bende de iyi gitmiyor sıkıntımdan ağlıyorum şuan gerçekten ..... bıktım bende artık aynı seenin gibi insanın bir destek çıkanı olmaması çok kötüüüü

aaaa niye ağlıyorsun ku kuşum yaaaa:26:

güücüm kalmadı artık hicrannn herşeye negatifleştim iyice herkese morel verdiğime bakma .... gerçekten canım hiç bir şey yapmamak istiyor ............ 7 yılda çok yıprattı bu doktorlara git gel git gel bom boş boşuna ondan

sende çok sağol tatlım benim..... Ne bu halin cok umutsuz duruyorsun boslukta gibisin

canım eşime baskı yapmaktan yoruldum oda çok sıkıntıda
Allahtan umudumu kesmem canım ben hiç ama bazen yoruluyor işte insan
içim geçti ya yoruldum canım yaşlandım artık

ağlama canım ya herşey olacağına varır
Allahtan umut kesilmez

canım eşime baskı yapmaktan yoruldum oda çok sıkıntıda
Allahtan umudumu kesmem canım ben hiç ama bazen yoruluyor işte insan
içim geçti ya yoruldum canım yaşlandım artık

ne yaşlanması Allah aşkına daha herşey bitmiş değil senin için ....... Allahtan anlayışlı eşlerimiz var canım bunada şükürr....
evet haklısın yoruluyor pes etmek istiyor ama Allah o direnci veriyor iştee ne yapalım ................

yaaa deme öyle canım yaaa esin konusunda haklisin... Ama bak bana asele pofuduga dr gidiyoruz vs olur diyorlar olmuyor çabaladığımız halde.... Belki esinin sorunu ilaçlarla cozulur falan tabi ins sorun yokturda yumurta takibi falan yaptirsan :26: ama bu psikolojiyle olmaz önce topla kendini çok güçlü bi kadınsın sen

ne anlayışlısı canım ya benim kocamda tam bir keçi inadı var yordu beni bu zaman kadar
her neyse canım ya benim başım ağrıyor yine kusura bakmayın kaçıyorum

ağlama canım ya herşey olacağına varır
Allahtan umut kesilmez

umudumu hiç bir zaman kaybetmedim , asla pes etmedim isyan etmedim sabrettim ama hala tık yok nerede yanlış yapıyorum acaba diyorum kendi kendimeee ama bulamıyorummm
geçen görümcem geldi anlatıyorum bebek tedavisine başlıyoruz normal ilaçlarla olmazsa tüp bebek yaptırcaz diyor yokkkkkkkkk hemen tüp yaptırmayın aşılama yaptırırsınız iki tane birden bakamazsın çok zor nasıl bakacan diyo yani benden umudunu kes yardım bekleme benden demek istiyor Alllah muhtaç etmesin size diyecetim demedim herkes önce kendini düşnüüyorrr doğum yaparsam çağırmayacağım bileeeee

biliyorum canım ne yapalım bizim kocalarda gec Baba olsunlar ne yapalım

öyleeeee napayım yapacak bişi yokkk..............
hakkımızda hayırlısı canım yaaaa nedeyim üzülme desem olmaz ....... neyse kendine iyi bakmaya gayret et en azından Allaha emanet ol bybyb

ne anlayışlısı canım ya benim kocamda tam bir keçi inadı var yordu beni bu zaman kadar
her neyse canım ya benim başım ağrıyor yine kusura bakmayın kaçıyorum

güle güle canım kendine iyi bkkkkkkkkk

canım haktan hayırlısı başkada bişey demiyorum
merak etme iyiyim ben nasipten öte yol olmadığını biliyorum
desteğin için çok sağol
iyiki varsın

hiiimmm gorumcende bos konusmus daha tutup duymayacağı belli değil birde her tüp ikiz olacak diye bisey yoook ki çoğu tek oluyo yaa hemm sana ne diyecen oturup kalacak bakacak olan sensin...böyle insanları hiç sevmiyorum ya bilmiş bilmiş boş konuşuyorlar

amaaan canım tırnağın varsa başını kaşı
takma Allaha dua et
herşeyin hayırlısını versin
hadi iyi geceler hepinize canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…